Ще умра сам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще умра сам
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2129 пъти
Цял живот съм нещастен. За какво Бог ме е направил, за да се мъча ли. Вече не се боря, не искам да се запознавам с хора, те се еб*ват с мене само. Баща ми ме биеше, в училище бях мижитурка, аз стоях по цял ден вкъщи сам играех тъпи игри и гледах мачове и все още правя това. Не мога да прогресирам, асоциален съм. Намразих света и хората, мисля си че всички са ми врагове. Вътрешно умирам бавно от самота, но не мога вече да имам приятели и гадже, вече съм твърде асоциален и няма измъкване на 20 години съм. Опитвах се да гледам позитивно но след 1 ден пак се депресирам, като се сетя че съм нищо. Искам само щастие, не ми пука толкова за материалните неща, като повечето хора, но няма как. Свършен съм вече. Няма никога да бъде нормален, като другите. Мисля си, че трябва да се самоубия, но ме е страх да го направя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: e35526b94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Споко, след 60-70 години мъките ти ще свършат от самосебе си.
Само трябва да стиснеш зъби до тогава.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ebb9896555
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, казваш, че още продължаваш да стоиш по цял ден в къщи - да играеш игри и да гледаш мачове. При това не те интересувало толкова материалното. А кой те издържа? Започни да се интересуваш повече от материалното - работи повече, изкарвай повече пари. Това ще ти даде и повече самочувствие, уважение, контакти и връзки с други хора, а защо не и подходящо момиче за теб. Ако имаш възможност - учи, развивай се непрекъснато. Едва ли тогава ще ти е до мрънкане и мисли за самоубийство. Възхищавам се на хората, които са имали труден живот в детството си и лоша семейна среда, но са успели с много хъс и инат да надмогнат тази среда и да постигнат много.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f7bcdcb561
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Момче, спешно трябва да посетиш психоаналитик. Помагат

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e33acc1502
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1-хората на по 80 на инат стоят само за да могат да мрънкат кво им било криво, така че умирането не е вариант дори след толко време

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: eabe14407b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Отивай на някой строеж да работиш.
Първо ще носиш кофи, после ще изучиш занаят!


Божжжже, да съм на твоите години!

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2d01a95491
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Чекиите не трябва да спираш - те са ти утехата. От всичките оплаквания си мисля, че ако някоя дебела ти обърне внимание ще решиш, че не ти допада. С други думи - все още ти се живее качествено.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1172a72453
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва да си в компанията на момичета. Ако имаш някоя братовчедка на твоята възраст и е от твоя град може да и пишеш да излизате понякога на някое заведение и така ще се озовеш в компанията на приятелките и.
Дори да не си хванеш за гадже някоя от приятелките и отново ще извлечеш голяма полза отколкото да се мъкнеш с момчета и да гледаш мачове.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 456efcbd28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Защо не съм на твоите години да видиш..

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1711ecead1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ти чуваш ли се!?
На 20 години си, не си на 70. В психологията от 9 клас (по спомен) има урок за развитието на личността, според който има определени етапи. Ти знаеш ли в кой етап си? Ранна зряла възраст. По моя памет, в този етап от развитието си човек може да почувства самота, в случай, че не е имал възможност да създаде близки отношения с други хора. Цялостно този етап се характеризира точно с това, че човешките отношения (любов, приятелство и тн) влияят на егото и създават някаква визия за живота.
Развитие на 20 години е да се опиташ да разшириш зоната си на комфорт. Ти какво правиш? Като дете си гледал мачове и си играл игри, като 20-годишен правиш същото. Самосъжаляваш се, но продължаваш да правиш едно и също, а очакваш различен резултат. Слушай, ако искаш да не си самотен, общувай. Ако искаш самостоятелност, работи. Ако искаш приятели, поддържай и изграждай контакти. Ако искаш да не забиваш в игри, запиши се на разни курсове. Живей на пълни обороти. Ти си на 20 години, не си пенсионер и сега ти е времето да опознаваш себе си и да се предизвикваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 265bb1fad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Па кат си на 20 да не си на 70 :D Тепърва ти започват нещата. Доста смотано ще е да се откажеш предварително.
Вярно, усилия трябва да се положат. Напъни се, па направи комплимент, направи втори, изяж си шамарите... Пробягай 10 километра без почивка, преплувай 1-2 км, Натрупай опит ;) няма страшно.
Отърви от разсейващите неща. Спри мачовете и игрите, директно от контакта. Постой известно време в ситуация "и сега какво да правя". Все нещо ще сънуваш и ще започнеш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 05302ad648
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Хахаха... хахаха... братле ти подиграваш ли ни се? Тук, в този форум има хора чийто дъщери са проститутки, чиито деца са починали, хора които се развеждат и половинките им изневеряват, хора с психични отклонения... а ти си още на 20.... живота ти не само че още не е почнал, ами няма да е почнал и след още 10 години. Защо си мислиш че твоята драма е толкова специална? Опа... чакай някой ти е обещал че живота е лесен.... ами излъгал те е. Ти все още не ставаш за нищо, знаеш ли защо? Ами защото даже все още не си опитал да започнеш да живееш....
И знаеш ли защо? Защото ти сам или родителите са ти възложили големи очаквания към живота. Влязал си в един изкуствен свят на мечти... толкова много мечти, че си се задушил. Я излез навън и се хвани на каквато и да е работа.... строеж, магазинер... няма срамна работа. Спечели два лева. После я смени, после пак и така.... така се става уверен, после увереността ще ти даде кураж и за друго. Всички искате да сте мениджъри на мулти милионерни компании, докато сте на 16. Родителите са ви промили, че сте нещо специално... ами не сте! Има поне 500милиона Китайчета по добри от вас. За другите няма да говорим.
Не да се самоубиваш ами шамари ти трябват на тебе, щото си разглезен хрантутник... като повечето деца в Европа сега.
На твоята възраст бях изкарал казармата от една година, и бях сменил вече 5работи. И мен моите ме пребиваха, и аз бях тормозен и в училище, и в казармата. Сега обаче съм супер успешен в много отношения. Вземи се ръце, мързел!

Имам лоши новини за тебе обаче. Не само че ще станеш успешен ами ще си загубиш и пари и самочувствие и пак ще си на дъното, поне още два пъти така, до 30. А ти още сега си се отказал...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4913579c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като прочетох историята, помислих, че е писана от 70 годишен човек.
Имаш два варианта да изживееш живота си.
1. да се мъчиш
2. да не се мъчиш

Помисли си за всичко, което ще те накара да се мъчиш
Помисли си за всичко, което ще ти помогне да не се мъчиш.

.. И го направи. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3ab4e85be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Както са ти казали и другите преди мен имаш нужда от психолог. И от някаква работа. А в свободното време спортувай, учи езици или нещо друго, различно от мачове и игри. Така ще се научиш и да общуваш с хората. Вземи си куче, с него не само, че няма да си самотен, ще имаш наѝ-верния приятел, но и ще осмислиш живота си като се грижиш за някого. Ще имаш поводи да излизаш и да се запознаеш при разходките с други хора. Ако нямаш средства да купиш, вземи от приют, грижите за кучетата са помогнали дори на престъпници от затворите да станат хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker