Майка има рак на гърдата, а аз съм напълно безпомощна да й помогна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майка има рак на гърдата, а аз съм напълно безпомощна да й помогна...
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1906 пъти
Здравейте прекрасни хора.

Искам просто да си поплача тук и да попитам за мнение. Разбрала за заболяването през 2016 след като си намира случайно бучка в гърдата. По това време не са знаели от колко време го е имала, било е късно за операция, тъй като има разсейки в лимфните възли в мишницата, но са й предложили химиотерапия и лъчетерапия... при което тя отказва. Уважавам решението й, тя вярва че ще стане по-зле ако премине този курс на лечение, няма сила която да я убеди в обратното. Започна се алтернативно лечение, специални диети и т. н, спря и да си прави и туморни маркети, казва че не я интересува и само се разстройва. Ако повдигна темата тя се натъжава и става отбранителна... не знам какво да направя и как да постъпя, майка не е възрастна, на 55 е...
Обичам я много, само тя ми остана в този живот, не искам да я загубя, но се чувствам ужасно безпомощна в този случай. Моля, ако някой има мнение относно алтернативното лечение(това на натурална основа с различни диети) или каквото и да е било лечение с някакъв успешен край, моля нека сподели

Благодаря Ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 65cd326b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Търси информация за биорезонанс. Аз учих физика (недоучих), но мой приятел физик с много опит в медицинска физика ми е споделял, че това нещо работи. Ако искаш повече инфо, ще се радвам да споделя, но сега е късно и лягам. Надявам се да мога поне да те насоча в правилна посока.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d042094bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, мисля че алтернативното лечение би било полезно, но ако е съчетано с традиционното лечение при лекар. Иначе е много рисковано. Аз имам роднина, която си проведе цялото лечение в болница, като го съчетаваше и с алтернативно - промяна на начина на живот, прояна на храненето, лечение с билки и ханителни добавки, физическа активност, промяна на мисленето и пр. и успя да пребори рака. Сега живее един пълноценен живот и се чувства много добре.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0573fffebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пише ти жена със същата диагноза като майка ти. Разболях се през 2011година, бях по-млада и от майка ти. Благодаря на Бог, нямах разсейки. Оперираха ме във ВМА, последва лъчетерапия, същевремено започнах да се храня здравословно, не докосвах месо и захар, спрях да пуша и да пия, защото трябва да призная, че ние със съпруга ми сме по компаниите, постоянно имаме гости и ходим по гости, а като седнем на масата не пием лимонада. Още веднъж, и много пъти ще благодаря на Бог-дочаках първия си внук. Но... когато на човек му просветне лека полека си връща старите пороци. Подкарахме я по старому-пропуших отново, проядох месо, пийвам си наравно с другите-знам, че не трябва да е така, но го правя. На 55 майка ти е още млада жена. Иска ми се да я убедиш да мине поне лъчетерапията, а алтернативното лечение си го карайте-то няма как да ви навреди. Ще и трябва и хормонотерапия-няма как, аз седма година съм на тамоксифен-сутрин и вечер го пия. До гуша ми е дошло, ама какво да направя-имам огромни мастопатии и в другата гърда, засега спокойни, но докога-никой не знае. Та последният ми съвет към твоята майка, която ми е сестра по съдба-карайте си алтернативите, но не се отказвайте от конвенциалното лечение-за тежка болест-тежка терапия. Бог да е с вас....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 599281f4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чувала съм за лечение със сода и че не трябва никаква захар да се яде. Познат е живял 10 години с рак и се е лекувал с всичко, включително отрова от скорпион. Интересно ми е как така майка ти ти е всичко? Нямаш ли мъж, гадже, приятели? Намери си - човек не трябва да е сам. Млада е майка ти наистина, но родителите си отивст преди нас. Затова не трябва да са всичко за нас.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b0e0cb2650
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много съжалявам. Не знам какво мога да ти кажа. Единственото което знам е, че не трябва да яде нищо сладко особено мед. Ако искаш може да се видите с Тулио Симочини, който се занимава с нетрадиционното лечение на рак.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4182b2cff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Никога не е късно за операция, дори и с разсейки в лимфните възли. Просто тук в България не им се занимава (личен опит). Не знам какви са възможностите, но ако имате възможност, нека майка ти да отиде в Турция. Клиниката се казва Анадолу Хастанези, мога да пратя линк ако искаш. Най-важното е да не се отчайва, а да има воля за живот. Успех.
Маги

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3e52770841
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всичко ще се оправи, момиче. Спокойно. Не се разстройвай.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 10c3feb52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не мога да помогна , но бих пожелал да ви пожелая късмет и дано всичко мине благополучно !!!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5db9ab0247
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Темата наистина е много тежка. Ще се опитам да дам един съвет за диета. Дано да съм полезен. На първо време трябва майка ти да стане веган. Месото, яйцата и млечните продукти подхранват този злокачествен тумор. Нека наблегне на плодовете и зеленчуците. Да пие повече гореща вода без подсладители и течности. Най-важното е да повярва, че тази диета ще я излекува. Захарните изделия също трябва да ги изключи, ако иска да се оправи.

Пожелавам успех в лечението и бързо оздравяване!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 920e9f8f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спокойно, познавам поне три жени с бучки в гърдата, които не се съобразяват с мнението на лекарите.

Първо, задължително движение, за да активира движението на лимфата. Лимфата е в застой по много причини, едната е стрес, блокирала е майка ти в определен момент, другото е обездвижване.
Преди да почине дадяо Владо, една моя позната ходи при него с вече направена операция. И той и каза така, което стана факт след време.

При операция и особено махане на лимфни възли, става страхотен блокаж на цялата лимфна система, която трябва да се пренастрои и да търси нови пътища. И, вероятността да премине в рак на костите е огромна.

Така и стана при моята позната.

Ако имате възможност купете книгата на дядо Владо, ако не се лъжа Владимир Бошнаков, имаше я по книжарниците и следвайте 40 дневото прочистване.

Моята позната го направи след операцията и по настояване на бликите и всекидневно ходене, ходене и пак ходене.
Имаше огромно облекчение и промяна.

Вижте и кислородната вода, не е вредно, по няколко капки във водата, да не се прекалява. Също активира организма.

Майка Ви е млада, със сигурност физическата активност, ако имате иглолистна гора около Вас ще е супер, защото там кислородът е най-силен и усвояем от организма.

Не се притеснявайте, просто подходете към майка си като правите с нея нещата, които тя трябва да прави, ако имате възможност разбира се. Разходки на чист въздух или пък и намерете компажия.

Операция лично аз не препоръчвам.

Имам една стара леля, над 80 е, погреба дъщеря си на 50 беше, от рак. И тя има бучка и дума не дава за операция, казва, говоря и всеки път като се къпя. Какво и говори не питам, тя си знае. И вече колко години е така.

Така, че без паника.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6bf8d704dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Никой никого неможе да излекува. Лекарите могат да спасят живот, но немогат да излекуват. Лекарите могат да удължат живота в болестно състояние, но немогат да излекуват. Дори да спасят живота при кризисна ситуация, излечението е дело само на личната имунна система и на никой друг. Другите само могат да подпомогнат личната имунна система да се справи. Единствено личната имунна система може да лекува и излекува, и то ако не е убита от химио и лъче терапия.

Успех на всички ви!
М 1964

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9e1cd72df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ракът на гърдата се лекува доста успешно с химиотерапия и лъчетерапия. На майка ми откриха рак на гърдата през 2014г. Оперира се и премина няколко курса химиотерапия и сега, благодаря на Господ, си е напълно здрава. На мен ми откриха рак на тестиса през същата година. И аз се оперирах и преминах 3 курса химиотерапия и днес, слава на Бога, съм жив и здрав. Нека майка ти поне се прегледа, за да види какво е състоянието със заболяването. Все пак са минали 3 години. Не съм специалист, но ако не се е влошила, нещата може и да са отшумели. Има такива случаи. Не забравяй, че най-силното лекарство е вярата в Бога и това не са просто приказки!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c7cf82231f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Ами аз имам мнение за алтернативните лечения - не работят, не помагат, не вършат работа. Ако лекуваха, щяха да са конвенционална медицина, а не алтернативна. Но както знаеш удавник и за сламка се хваща. Когато са в такова състояние, хората вярват на всичко и на всеки, който им дава надежда.

Затова и онази жена ходи до Бразилия да си даде парите на онзи шарлатанин, а след това имаше кампания да и събират пари да я връщат в България, щото беше станала още по-зле и не може да се прибере дори.

Иначе ако докторите казват, че има шанс мастектомията и химиотерапията да помогнат в този стадий, пробвайте.

Майка ти ще умре скоро. Бъди до нея сега и и показвай колко много я обичаш. Прави я щастлива, докато е жива. Подари и цветя сега, а не на гроба и.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4182b2cff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 13, какви глупости говориш, че майка и щяла да умре скоро??? Това откъде го измисли? Не говори празни приказки.
Маги

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 752972aa8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравей!Имам същата диагноза!Оперирана съм преди 4 год!Правих лъчетерапия и сега правя хормонална терапия!Но според мен изключително действие върху раковата клетка има собствената имунна система, която има неподозирани способности да се справя при такива заболявания!Именно за това трябва да се подсили имунната система, която при такива заболявания е слаба!Изчетох много материал по въпроса и разбрах, че един доста добър имуностимулант е ISCADOR-швейцарски препарат на фирмаWELEDA Купува се от Германия, с рецепта, , разбрах, че напоследък можело и без рецепта, но лично аз това не съм го пробвала!Получих рецепта от представителя на фирмата за България!Там се ходи с епикриза и лекарката дава схема по която се поставят инжексиите!Ще напиша тук телефона, дано модераторите го поместят 02 958 79 97 или 0888 325 532!Цената на лекарството е около 500 лева за 4 месеца!Аз си постамям тези ампули вече 4 год!

2- В интернет има и друг метод Лечение на рак с катрапс, но трябва да е свършила лъчетерапията и химиотерапията!

3- в В17 може да се купи от аптека, но се съдържа в непечени костилки от кайсии и да са горчиви!Горчевината съдържа CN-група цианова, която се залавя само за раковите клетки и ги унищожава!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f473e56d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От сърце благодаря за всеки един споделен съвет, изчетох всички коментари тук и започнах да проучвам, много благодаря на номер 15 и номер 3, възхищавам се на хора като вас. Номер 4, от цялото ми семейство само майка ми остана, баби и дядовци починаха, нямам братя и сестри, татко почина, мъж нямам..на 20 години съм

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 752972aa8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз съм №15! Проучвай и действай бързо! Аз ползвах книгата "Победете рака с природни методи" от Генадий Малахов! Не ти писах, че раковите клетки се развиват в киселинна среда! Следователно намери си лакмус или фенолфталеин и това, което майка ти хапва да бъде с алкална реакция! Такива са плодовете и зеленчуците! Не се притеснявай ако й даваш сурови храни, така е най-добре, тъй като така се запазват полезните вещества, които се борят с раковата клетка! Алкализиране на организма става и със сода бикарбонат, но такава, която купуваме от магазини за здравословни храни! 100мг в. С на ден, всякакви имуностимуланти напр. Японски гъби-Рейши във форма на капсули, омега3 и омега 6, капсули, ленено масло, Капсули Есиак чай 60капсули около 63 лева, моля модераторите да отпечатат телефона, защото момичето е в затруднение, а той е 02 952 34 49! Хранене със прясно получени сокове, консумация на лук, чесън целина, червено цвекло-настъргва се вечер и чак сутринта се консумира, иначе има проблеми със стомаха, моркови, хранене с бобови -боб, леща, грах и както някой беше писал тук няма месо, няма захар, няма бял ориз и бяло брашно! Благодаря на модераторите! А на теб момиче смелост и колкото повече алтернативни средства включиш, толкова има голяма вероятност майка ти да се справи! Една позната включи 8 различни добавки и средства, със содата бикарбонат в своето лечение! На добър час!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0573fffebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Мило дете, №3 съм. Питай каквото има, правилата на сайта са всичко да е анонимно, но миналите през тоя огън-аз съм абсолютно наясно, че съм в ремисия, но не и излекувана-винаги ще ти помогна със съвет, с друго не мога. От сърце желая на майка ти като мен да дочака първото си внуче. Аз изобщо не вярвах-но се случи. Когато отидох да ме оперират -лекарят, който ме оперира, тогава доцент, вече професор никак не беше оптимистичен и ми го каза в прав текст. Подписах информирано съгласие да ми отреже гърдата. Нямах избор. Изпаднала в шок, в паника изпратих съпруга си и синът си да се помолят за мен в Руската църква, при владика Серафим. Прави чудеса-повярвай. Не ми отрязаха гърдата-доцента каза едно очаквах, съвсем друго се оказа. До последния си ден земен живот ще съм му благодарна. На милостивия владика Серафим. Наш застъпник пред Бога. Който се дави, мило дете се хваща и за сламката. Който иска да ме плюе, да ме ругае-Бог е най-великия лечител. Опитай и ти-със сигурност ще се порадваш на още някоя година с майка си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker