Поредния в живота на майка ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредния в живота на майка ми!
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1623 пъти
Здравейте, знам, че този както и много други сайтове са пълни с подобни статии, но аз именно тук търся решението на проблема ми.

На 18 години съм вече и от почти година знам (видях че му праща голи снимки), че майка ми изневерява на баща ми. Първоначално бях съсипана и не можех да повярвам какво се случва защото всичко в семейството вървеше добре и през 2018 май месец не се бяха карали почти никога.

Само да кажа, че това не е първият път на майка ми. Преди 10-11 години си беше хванала един и даже и нас със сестра ми ни водеше по срещи си с него, но ние тогава бяхме малки и не разбирахме какво се случва. За нас той беше чичко, който ни подаряваше подаръци и сладки неща. Тези срещи ставаха разбира се тате докато беше на работа и ни заблуждаваше, че не става нищо лошо даже напротив той е наш семеен приятел и ние със сестра ми си мълчим нали сме малки (разликата ни е 3 години).

След него нямаше никого- поне аз не знаех- до деня 17. 05. 2018 когато видях онези снимки когато мама ми даде да снимам нещо с телефона и. Когато я питах защо си пише с него(казах и че съм видяла само влюбените стикери които си пращат) тя ме удари и започна да крещи и направи така че все едно аз съм виновна и заплаши че ако кажа на баща ми и той я напусне ще се самоубие.

Малко след това ги чух как си говорят по телефона с любовника, докато баща ми беше на село. Днес пък видях като седнах на компютъра, че тя си е оставила от снощи отворен фейсбука и преди да излезна от нейния за да влезна в моя видях, че си е писала с бившият си... този даже преди баща ми и се осъмних че отново му изневерява.


Тя напоследък е много променена и се пали от нищото, а не беше такава. Кълне се, че обича баща ми до полуда, а прави такива неща не мога да разбера защо! Искам съвет как да постъпя и каква да правя, защото усещам вече че не мога да търпя.

П. С. Този на когото праща голи снимики е нейн бивш колега и аз го познавам. Женен е и има две деца.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 268c5e3a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майка ти е парцал....

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c2e86b5578
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега... моята майка, лека и пръст, беше огън жена. Имаше безброй връзки с кого ли не. Аз си позволих да я порицая, и то от рода на това, да внимава да не се разчува, защото ще има проблеми за всички, Всъщност, причината беше, че една жена доведе съпруга си, беше научила някак си и стана скандал. От позицията на времето, вече разбирам, че не съм бил прав, защото всеки има правото да бъде обичан, ухажван, зареждан с енергия по някакъв начин, пък и било то от някаква връзка. Истината е, че ние децата не разбираме причините които довеждат една майка, баща, до това състояние и нямаме право да се месим в техния личен живот. Нека те да носят своята отговорност за това. Ако ние, като деца сме обичани, обгрижвани от своите родители е по добре да не вземаме отношение. Нека те, големите да решат своите проблеми сами...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 55d076043c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторката: Аз вече не издържам и всеки един момент, в който я видя на телефона ми минават какви ли не неща през ума. Не искам до се превръща в курва, а искам да се стегне и да се грижи за семейството си без да намесва чужди мъже във връзката си с баща ми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c2e86b5578
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не вземай отношение, ако се отнася добре с теб, няма проблем. Нейния личен живот си е неин. Един ден е възможно и ти самата да си в подобна ситуация, но тогава ще оправдаваш себе си, защото ясно ще виждаш причините довели те до това. Големите да си носят последствията как живеят, как се разбират, дали има плам и огън в живота им. Причините за изневяра са много, ти не можеш да ги знаеш.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 651b17c038
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Дори не знам от къде да започна. Каквото и да виждаш ти отстрани в отношенията на родителите си, само те си знаят какви проблеми имат. Да започнем от там, че може проблема да е в сексуалния им живот, поне при моите беше такъв. Майка ми откакто я помня, поне след като пораснах достатъчно, за да разбирам какво се случва, си имаше любовник. И с брат ми го познавахме, тя ни запозна с него. Не си спомням когато съм ги осъзнала тези неща, какви чувства съм изпитвала или какво ми е минавало през главата, но едно знам, не съм се опитвала да се меся в отношенията им или да я съдя по някакъв начин. На по-късен етап вече от нея, разбрах, че баща ми просто не и обръщал по никакъв начин внимание като жена и тя го е потърсила при друг. След толкова години вече, родители ми са разведени, но така е по-добре. Идеята ми беше, че няма как да знаеш майка ти поради какви причини изневерява, а може и въобще да няма причина, може тя просто да си в такава, но едно ще ти кажа, не се тормози излишно. Ти нямаш никаква вина за това, не бива да изпитваш вина и за това, че мълчиш пред баща си. Това са си техни отношения. Ако извънбрачните връзки на майка ти, не пречат на брака им и на семейството ви, не виждам проблем, освен моралния, разбира се. А дори в някои случаи може и да заздравяват браковете. Представи си, че баща ти не и дава секс, ако тя нямаше любовник, би го търсила от него, което ще породи скандали между тях. Може би така майка ти е намерила баланса да поддържа семейната хармония и да няма скандали между тях. Не се меси по никакъв начин, не я съди, тя ти е майка. Единственото което можеш да направиш е да си вземеш нагледен пример, дали един ден ако ти се наложи и на теб да постъпиш така, ще го направиш, дали все още ще мислиш по същия начин.
Нямам особено голям житейски опит за своите 23 години, но съм се нагледала на достатъчно неща, най-вече примери от живота на майка ми. Самата аз веднъж си позволих да изневеря, което впрочем е една от най-големите грешки в живота ми. Едно ще ти кажа за изневярата, рядко е това което изглежда отстрани. Не винаги единствения виновник е този който изневерява, има я и отсрещната страна, която съзнателно или не, те е подтикнала по някакъв начин да изневериш. Да, твое е решението дали да го направиш и това не е оправдание за изневеряващия, но в повечето случаи има някаква причина. Причина която наблюдателите отстрани няма как да знаят. Най-лесно е да съдиш, когато не си в положението на другия. Не се меси и не съди. Това е нейния личен живот и тя е направила своя избор. Пожелавам ти да намериш мир със себе си. Успех :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 55d076043c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторката: проблема не е в секса, те не го правят само, когато мама е в цикъл или са се скарали. Даже правят и перверзни неща, за които със сестра ми знаем... И то те са доста... И то не е там проблема и съдейки по коментарите на мама (да те намекват даже и пред нас) секса винаги е много добър щом мама има даже и 3 аборта... така, че не знам в какво е проблема.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a6d74c80a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, не бъди толкова критична! Не е леко, но майка ти не е единствената, която изневерява. Е, грозно е, тежко е, ужасно е, обаче не е неестествено. Разгледай други теми, много жени се оплакват от сексуалния си живот в брака им и не само. Въпреки всичко не си на нейно място, не знаеш какви са им отношенията с баща ти.

Не я оправдаваме, разбира се, но не е нещо нечувано, невиждано и т. н., обикновено просто децата не разбират. Важно е единствено да не обвиняваш нито себе си, нито нея! Успех! :)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a6d74c80a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторке, и аз съм правила хубав и перверзен секс с мъж по няколко пъти на ден ама не ми стигаше. Въобще не знам защо се бъркаш там, където не ти е работа. Ти си част от семейството, но не си част от тяхната интимна връзка! Дано никога нямам дъщеря като теб!

А на майка ти откъде знаеш какво ѝ е? ! А ако след твоите "преследвания" я разкриеш пред баща ти? ! По-добре ли ще е? ! Всички изневеряват! Всички! С толкова малко изключения, че не можеш да си представиш!

Как не те е срам? ! Ти си на 18, секс още не знаеш какво е в пълния смисъл на думата. Внимавай да не разбиеш баща си и да не провалиш семейството за едното нищо! Много внимавай!

Моя приятелка го направи! Нищо не постигна. Беше на 14 и какво стана? ! Заради едната глупост разби два живота. Даже повече, защото и роднини се намесиха.

Гледай си там уроците и не се занимавай с глупости!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0f4cf2d95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Трите аборта не са никакъв показател, че секса е добър. Напротив, това показва, че майка ти е безотговорен човек. Ако абортите са от баща ти-той е същия. Зрели хора, трябва да умеят да се пазят. Ако пък са от любовника за това нямам коментар. Та кой пази чужда жена?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c96c611738
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма да коментирам майка ти, ще коментирам само твоите терзания. Както и другите са ти казали, ако кажеш на баща си няма да ти стане по-леко. Ще има скандали, вероятно развод, живота ви за винаги ще се промени. Всеки трябва да носи отговорност за собствените си действия и в този ред на мисли майка ти е единствения човек, който трябва да се оправя с тази ситуация. Ако те дразни й кажи, че искаш да е по-дискретна и да не те намесва директно или косвено във връзките си. Но друго не прави. Не е твоя работа. Тя ти е майка, но не е твоя собственост. Нейният личен живот си е нейна работа. Какво не й достига само тя си знае.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 55d076043c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторката: номер 8 не мислиш ли, че си малко груба? Аз не преследвам какво прави майка ми, просто тя се издава и какво да направя, че аз съм най-наблюдателната от всички в това семейство. А относно това, че не искаш дъщеря като мен- твой проблем си е. Аз просто обожавам семейството си и не искам нищо лошо да се случва, но не мога и да търпя майка ми така да ни мами. Да на 18 съм, но откъде знаеш, че не знам какво е секс в пълния смисъл на думата? Това, че не съм правила ли? Извинявай, но не си права. Не знам защо само мен оплакваш, а не помислиш затова, че майка ми водеше двете си малко деца (на 9 и 6), когато се виждаше с първия човек, с когото му изневеряваше и даже след като се разделиха тя лично ни казва, като го видим по улиците да се държим нормално и нищода не казваме... Ако все още мислиш, че проблема е в мен добре...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 55d076043c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката: Не я следя, затова, че не знае как да си "заглуши" съобщенията в месинджър и докато снимах едни уроци, с нейно позволение за телефона той и пиша с текст "Вдигам го" извинявай, ама ако това е следене не знам. Просто исках да се обадя, че не е това за което си мисля и майка ми не прави същата грешка отново и отново...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2c3942ac59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   М44г: Баща ти задължително трябва да разбере за това, докато не е станало prekaleno късно. Не слушай тези неверници по-горе, които не биха искали за нищо на света да бъдат на мястото на майка ти, в случай, че мъжът им разбере. Когато един човек в брака наруши обещанието си дадено пред олтара, следва да сподели на отсрещната страна, че този момент е настъпил и всеки да тръгне по пътя си, а не да смуче от него само пари и да го пази за "печка през зимата".

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 55d076043c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторката: наще нямат брак. А онзи, който е имала преди баща ми са били сгодени, обаче баба и дядо не го одобрявали и не знам каква точно е станало за да се разделят и малко след това тя се е запознала с баща ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker