Как се държите с доминантни мъже ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се държите с доминантни мъже ?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2804 пъти
Жена на 32 години съм. Вече не издържам психически. цял живот съм била нещастна в личен план. Винаги харесвам хора, които не искат връзка с мен, а ме търсят такива, които не харесвам. Това противоречие ме разкъсва вътрешно и не ми дава спокойствие. Външно изглеждам освободена, лъчезарна, щастлива, но вътрешно съм адски потисната. Искам вече да имам дете, да живея с някой мъж. Но ми изглежда все по-невъзможно. Колкото повече търся мъжете, толкова повече бягат от мен. Пробвах да не съм настоятелна. Един от мъжете които харесвам, на 40 години, необвързан от 10 години, ме потърси веднъж. Отказах му нарочно, защото той е свикнал винаги да съм на линия и смятам, че именно това отблъсква и него, и останалите. Никакъв ефект. Вече една седмица не е проявил никакъв интерес към мен. Да кажем, че този не ме харесва просто. Е да ама всички се държат така. Искат да са ловци, да са доминантни, ти да се дърпаш. Само когато им отказвам, се събужда някакъв интерес в тях и ме искат много. Е да, но ние така до никъде не стигаме. От игри на гоненица сериозна връзка не става. Цял живот ли да се правя на недостъпна, за да не съм скучна на някого? Нещата се усложниха напоследък, след като се влюбих в един мъж на моята възраст и пак се повтаря същото. Отначало се дърпах - много силен интерес. В момента в който започнах и аз да го търся - тотално му стана все тая за мен. Вие, жените как подхождате към мъжете, които са доминантни?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: f42ad33b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това не са доминантни личности, това са простаци и комплексари. От такива - далеч. На 30 години би трябвало да го знаеш прекрасно.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4d363b8ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изслушвам ги и им правя комплименти.

Alpha, ж. 30 г.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9b36ba29d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не си избирай по външен вид. С него, външния вид, за месец се свиква. Докато характера е ежедневно в обръщение, за тива наблегни на избор в тази сфера. Аз го направих и за първи път съм щастлива от 20 години насам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b28cb27f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен използваш неправилно доминантен. На този етап са заинтересовани или незаинтересовани. И държанието не е това, което ще привлече мъжа. Те се привличат от външния вид и от химията. Ако държиш на външния си вид, изглеждаш добре, ще те харесват и ще те търсят. А това с игричките, ако си търсиш сериозен мъж, само ще го изгубиш ако си играеш игрички на гоненица с него.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4b59aa8bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На 32 разсъждаваш като на 15. Стига с тия игрички, нали търсиш мъж а не "играч". Търси чистия и открития човек - този, с който няма да ти се налага да влизаш в игра на котка и мишка. Ще го познаеш по погледа. Той няма да те гони или да ти досажда, но и няма да бяга от теб и да те игнорира. Той ще те изслушва, ще те гледа в очите и ще му бъде приятна твоята компания.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8568ff83c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен много си се фиксирала в тези игрички на гоненица. Факт е, че днешните мъже са се поизнежили и предпочитат удобството на интернет комуникацията и тънките психологически трикове пред отговорността на живия контакт, но и от жените има какво да се желае. Доминантността на един мъж няма много общо с това дали те търси или не след като си го отрязала, по-скоро тук е намесено егото му.
За да не ти губя времето с излишни разсъждения.... съветът ми е да престанеш да мислиш много много, да броиш кой на кого повече е писал, и да приемаш, колкото ти е възможно повече покани за живи срещи. Никога не знаеш откъде ще дойде щастието ти, дори и човек, който не си харесала особено в интернет, може да се окаже много по-интересен и чаровен на живо. Просто се забавлявай и се дръж непринудено.
Не те познавам, не мога да преценя колко си привлекателна и интересна, но като мъж желал да пия една боза с теб, отколкото да си играем на криеница няколко месеца из мрежата. И да, като те потърся за жива среща, бих предпочел да приемеш. Ако ми откажеш по обективна причина, без да ми предложиш някаква алтернатива, ще го приема за липса на интерес. Трябва наистина много да те харесвам желая, за да продължа да те преследвам след това, с риск да ме обвиниш в сексуален тормоз. Естествено, ако след срещата някой от нас не е харесал другия е нормално да се отдръпне. Другият трябва да схване намека и да не го приема лично, доколкото това е възможно.
Ясно ми е, че повечето жени биха искали да бъдат преследвани и упорито ухажвани, докато склонят, това им е в природата и ги кара да се чувстват желани и красиви.... но виждаш как постепенно обществото ни се променя, търсят се бързите удоволствия, и все по-малко мъже имат този "старовремски" стил на ухажване "до дупка". А да не подценяваме и влиянието не движения като MeToo :)
Така че, излизай и се забавлявай. Желая ти късмет!

М40

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: feca55311d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, така като гледам коментарите никой нищо съществено не ти е писал. Аз те разбирам честно казано, защото наистина става едно объркване. Уж мъжете обичат да преследват, трябва да сме недостъпни бла бла блаа и накрая пак сме прецакани. Държиш се мило и естествено взимат те за даденост, държиш се резервирано не им се занимава. Аз не я разбирам мъжката психика и не мога повече да се напрягам. Горе някой беше казал, от такива да стоиш далеч, че то освен такива други няма. Или ако е някой свестен вече е обвързан или това е общо взето. Не се отчайвай, просто се опитай да се отпуснеш и бъди себе си. Надявам се да попаднеш на свестни мъже и да си имаш семейство и деца е най-скоро време. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f35c4c4bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не знам кой ви лъже все, че мъжете искаме да преследваме, да ни се дърпат и т.н. До някоя възраст може, но после става досадно.
След 30-35 последното нещо, което ще ми се иска е някоя жена да ми се дърпа и да се опитва да създава някакви игрички с цел да ми стане по-интересна. Ако съм в гимназията, да, иначе би ме подразнило това и то направено от жена на 32, която би трябвало да знае какво иска.
Както каза някой по-горе, ако ми откажеш на предложението да излезем без да предложиш алтернативен вариант, втори път не бих ти писал, за да не си губя времето.

И написаното от авторката няма нищо общо с това, дали е доминантен мъжа или не е.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a03371b9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Щом на 32 си сама, без брак или сериозна връзка, значи нещо куца в избраната от теб тактика да се правиш на недостъпна. Което не значи и обратното. Просто бъди себе си, както казва и номер 7, ако някой те хареса и иска да е с теб, ще го оцени. Ако не - значи не е твоят човек и не го мисли. Не става нито с игра на нещо, което не си, нито с лъжи, такава връзка не е стабилна. Не можеш да накараш никого да те обича, за това трябват двама все пак. Опитай се да потърсиш причините и в себе си, може би имаш прекалено високи изисквания към другите?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker