Моля кажете какво да правя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля кажете какво да правя...
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1642 пъти
Така писал съм тук и доста често чета другите истории и се надявам да получа отговори от хора които знаят какво говорят.
Така.. Историята ми не е нещо нечувано и невиждано - именно разделих се с любимата жена.
Няколко месеца бяха истински мъки докато аз не взех решение да се разделим защото просто вече не издържах.. Отслабнах доста, не можех да спя, разтрепереах се без причина.. И накрая просто реших че това трябва да спре.. Да обичах я много и продължавам, но няма как да се получи дори и тя и аз да искаме прекалено много преживях.. И въпреки това няма да спра да я обичам (тя е голямата ми любов и няма да има друга такава сигурен съм).
Та.. Моля Ви кажете какво да правя как да преживея това.. Чувствам се ужасно не съм щастлив от живота си.
Ще да дам малко информация - млад съм, работя си даже доста, печеля според мен добре, не съм грозник, нито имам някакъв проблем мисля.. Вярно не съм Аполон ама.. След раздялата започнах да ходя да тренирам доста(тоест имам си някакво хоби така да се каже.. )
И да не се повтарям и потретвам моля дайте ми някакви съвети как да се оправя от това и как да продължа напред и да намеря щастие и спокойствие най накрая...
Надявам се историята ми да бъде публикувана и да получа някакви съвети...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: df088fcb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С времето ще свикнеш с болката, а нова любов - такава ще има, искаш не искаш ще те излекува. Не се вкопчвай в миналото и бъди отворен и чист емоционално за новото. Само така ще бъдеш щастлив. Дай си шанс, когато любовта отново дойде при теб да я приемеш с цялото си сърце. Дотогава бъди постоянно зает, мозъкът ти трябва да работи без да спира, работа, хоби, приятели, роднини, пътувания, нови места и т. н Не оставяй сам, не слушай тъжна музика, събери в кутия снимки и всичко, което ти напомня за нея и ги качи на тавана, промени местата на които си ходил с нея. Дай си време момче, дай си време.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: eb778a81a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо се разделихте?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 32a288a5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 40 години съм и аз преживях същото. На 33 се запознах с една жена и изпитах страшно силни чувства и любов към нея. 4 години имаше "не мога да живея в този град-сбогом" и след две седмици отново заедно. И този кошмар се повтаряше 4 години, докато не реших, че това трябва да спре. С мъка и обърнах гръб. Също отслабнах. Не се хранех. Не спях. Стисках зъби и знаех, че не трябва да я търся повече. Намирах жени с които просто да правя секс. Никоя от тях с години около моите не можа да ми спечели вниманието. Страшно много исках мое дете. Бях готов да платя на жена само да го роди. Но с последната жена подходих директно. Нищо друго не ме интересуваше освен собствено дете. Най-голямата грешка в живота ми! Обичам си детето! Ще дам живота си за него. Но майката на сина ми е сестра на Велзевула! Не допускай моята грешка. Живей си живота. И не допускай да бъдеш мачкан от "красавиците".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cb0d2a4475
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не е трудно решението - намираш си нова. Съжалявам ако не те удовлетворява, но е такъв модерния живот. Тия които са по-моногамни, по-държат на другия, по-надълбоко приемат нещата, не виреят просто. Аз съм така, и си седя сам, щото съм явно неадаптивен...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 36c198dec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Дай израз на болката си, преживей го.
Това човек да се обвърже наново, преди да е преживял раздялата, е възможно най-егоистичното, долно, лицемерно и просташко нещо, което може да направи. И защо сегашният партньор трябва да плаща за грешките на бившия?
Айде пораснете малко.
(Не ме разбираш погрешно, не е насочено към теб, авторе, а към номер 5, надявам се да не го послушаш).
- скорпион.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1addebd415
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора е
Първо благодаря на всички щ.
Второ номер 2 не мисля че има значение. Разделихме се без караници и изневери.. Просто седнхме и се разбрахме като аз бях този който пожела разговора и последиците му.. Мисля че другото не е от значение.
Номер 6 аз не мога да си представя дори друга до мен в момента камо ли нещо сериозно.. И не няма да го по слушам номер 5.. Никога не съм следвал кое е модерно.. Явно съм някакъв задръстен :д..
Отново благодаря и ако имате още съвети с удоволствие ще ги прочета... А до тогава ще се мъча във фитнеса до припадък(общо взето само там не се сещам за нея.... )
Поздрави!
П. С ако има значение на около 25 години съм :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker