Как мога да го изтърпя още малко? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как мога да го изтърпя още малко?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1740 пъти
Здравейте! Следя този сайт от 7 години, никога не съм си представяла, че ще пиша история тук, но ето че и това стана...
Аз съм едно глупаво момиче на 20 години. Преди три години се влюбих в момче, две години по-малък, нещата бяха перфектни докато след няколко месеца не замина в чужбина... Имахме връзка от разстояние 2 години, разделихме се за месец и през това време бях с друго момче. От тогава са минали две години. Може би тогава бях прекалено влюбена и не обръщах внимание на поведението на приятеля ми, което още от самото начало беше обсебващо, манипулативно и отвратително.
Нещата се стекоха така че дойдох в чужбина и в момента уча. Той е записан в учебно заведение, но не учи, ходи рядко и от време на време работи..
Това което не очаквах е как ще се държи с мен, когато заживях в държавата - вече с месеци търпя всекидневни обиди, плача постоянно, този човек гледа всячески как да смачка самочувствието ми и когато вижда че се чувствам добре и си намирам приятели/социализирам се по някакъв начин, ме заплашва с раздяла и че ще остана на улицата. Предпочита да стоя затворена в стаята си и когато е ядосан да влиза и да ме обижда без причина..
Секса почти не съществува, случва се веднъж месечно, без моя инициатива, защото все пак за него съм грозна, дебела, противна лелка(ходя на фитнес редовно, поддържам се и реално явно само в неговите очи съм така.. )
Повярвайте ми, наистина не искам да се отказвам от образованието ми, но нямам много пари за да се изнеса в близките седмици.... Лятото ще съм в България, също. Той твърди, че ме обича, но всеки път когато правя нещо хубаво за себе си, излизам с единствената си приятелка - гледа как да ми съсипе настроението. Преди известно време двете с това момиче искахме да отидем на дискотека, ходила съм само 3 пъти и ми беше любопитно, той ни пресрещна на улицата и започна да ми крещи и да ме псува, в крайна сметка след това се прибра и се напуши..
Да, пристрастен е към тревата. Не може и ден без нея, опитваше се да я спре, но успя само за 7 часа докато след първите три вече беше страшно изнервен и си изкара всичкото върху мен. Дава около 70 само за трева, но когато го карам да отидем до друг град, двупосочния билет който струва 8, му се струва прекалено скъпо и "не иска да дава пари за глупости".
Предпочита приятелите си пред мен, излиза с тях всеки ден и стоят по много часове, напушвайки се, понякога крадат, бият се с цигани.. и всичкото това го представя като нещо доста готино. Когато го карам да излизаме той не иска, понякога го чакам цял ден, но когато те му звънят да се напушат, веднага излиза... Омръзна ми от него, писна ми да ме третира като парцал, искам да Ви питам как мога да го изтърпя още малко? Нямам достатъчно спестени пари, имам и доста багаж, а колежа ми няма общежития и също така се намира в друг град... Търся всякакви обяви за съквартирантки, но не намерих нищо... Ужасно съм благодарна на всеки, който е изчел тази история.
Наистина не знам дали искам съвет или просто някой, който един вид да ме изслуша. Трябваше да излея цялата тази негативна енергия някъде..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7030f8c981
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Родители нямаш ли ? Говори с някой да ти помогне и се оттърви от този човек защото днес са обиди но няма да Се забавят и посяганията ... питаш как да търпиш? Недей каквото повикало такова се обадило дръж се и ти зле с него

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1ad758597e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи ми държава и град, познавам хора на доста места, може да се намери някой да ти помогне.
Аз също живея в чужбина.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f9a71b5ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Звучи като наистина трудна ситуация. Говори ли с родителите ти или близки по тази тема? Те могат да ти помогнат финансово първоначално, а след това да се издържаш с почасова работа. Наистина е трудно да работиш и да учиш, от личен опит го казвам, но понякога се налага. Успех, всичко ще е наред!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 624a0d63d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Това е опасен човек и не е нормален. Трябва да прекратиш връзката си с него, а не да го търпиш още малко. Това малко може да ти струва много. Може би това е, за което да помислиш на първо време, не толкова за образованието. Помоли родители и близки за финансова подкрепа. Имаш ли възможност да живееш поне за малко при приятелката си?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker