Влюбих се в обвързана жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в обвързана жена
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1797 пъти
Хора, не съм вярвал, че ще ми се случи, но ето. Хем съм вече зрял мъж, на 32 години. Запознахме се с нея преди година на едно събиране. Страшна мадама, точно мой тип, на 27. И супер много ми допадна като характер, веднага намерихме общи теми и интереси, оказа се, че харесваме едни и същи книги. Но накрая като ѝ поисках телефона, ме отряза. После разбрах, че е обвързана от три години и приятелят ѝ работи в чужбина. Реших да не се занимавам. Последното, което ми трябва, са любовни триъгълници и драми. Да де ама... това се случи. Та, след като разбрах, че е обвързана, макар че сме се засичали няколко пъти в компания, се държах с нея по-скоро приятелски. Вярно, флиртувахме леко, но нито съм я канил да излизаме, нито съм ѝ писал във Фейсбук. Но винаги, когато се засичахме, се смеехме много, говорихме си, танцувахме.
И белята стана малко след нова година. Бяхме на караоке с тази компания, като се случи така, че накрая останахме двамата да си допием. Говорихме си, танцувахме и под влияние на алкохола посегнах да я целуна. Тя се отдръпна, но аз настоятелно я придърпах. И този път ми отвърна. Бях настоятелен, понатискахме се и... я заведох вкъщи. На сутринта беше малко неловко като я изпратих. Казах си "Какво пък, приятелски секс. Случило се е, няма да я закачам повече. " Но не стана така. Не можех да спра да мисля за нея цял ден и на другата сутрин ѝ се обадих за кафе, което пак свърши в леглото. И така вече почти два месеца. Има много силно привличане, сексът е страхотен. А и не е само секс. Говорим си, смеем се, излизаме по заведения. Виждаме се 4-5 дни в седмицата. Два уикена ходихме на почивка. И си признавам, че страшно много я харесвам.
Но ми е кофти, че реално съм ѝ любовник. Понякога, когато сме заедно, ѝ звъни телефонът и излиза от стаята. Сигурно говори с приятеля си. За Свети Валентин ми каза, че ще отиде при него, понеже билетите били купени отдавна. Пожелах ѝ само приятно прекарване, още повече, че този празник не го признавам. Но отвътре ме жегна. Като се върна, я помолих да поговорим за цялата ситуация. Питах я дали иска да е с него или с мен? Тя не ми отговори. Попитах я дали ме приема само като заместител за секс? "Не, не, много те харесвам. Ти си страхотен". Казах ѝ, че според мен връзката ѝ е изчерпана. Че ако бяха един за друг, щеше да е заминала при него или най-малкото нямаше да имаме афера. Тя се разплака, каза ми, че ѝ е трудно, че той много я обича, че са зедно от четири години и не знае какво да прави. С това разговорът приключи. След това сме се виждали още няколко пъти и не съм зачеквал темата отново.
Криво ми е обаче. Чувствам се виновен за приятеля ѝ, макар че не го познавам. Човекът заслужава да знае, че връзката им е изчерпана. Дали тя ще кръшка с мен или с някой друг, все тая. Кофти ми е и за нея, че е неориентирата и явно страна. Криво ми е и за мен - искам жена, с която да бъдем заедно наистина, а не да се крием.
Мисля да ѝ дам още малко време и да ѝ кажа да решава. Че аз вече не мога да съм някакъв тъпкач и ако не иска да сме заедно, по-добре да приключим, да го преживея и да си дам шанс да намеря жена, която да ме обича.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 58533bc99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Знаеш ли, късай и хвърляй!
Говоря от опит!
Влюбих се едва ли не от пръв поглед!
Дадох му да разбере, надявах се да е взаимно!
Той проявяваше интерес и тайно ме наблюдаваше, но така и нищо не предприе... само ме пържеше на бавен огън!
Всичко ми се изясни преди броени часове, бяхме на общо парти...
Разбрах, че има има жена, бебе, дом...
И за секунди изтрезнях... Минаха ми всичките мераци, защото искам да съм щастлива и не бих го делила с друга...
Тръгни си и ти... не се оставяй да те разиграват и използват!
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bfe9578cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютно същата ситуация при мен,тя с приятел 5 годишна връзка...няколко пъти съм стигал до крайности с въпроси и тя казваше,че не може да го остави просто ей така.Казах и,че той я приема за даденост тя се замисли,но пак не може да вземе решение.Засега си поддържаме връзка,но не знам защо ме ревнува от други след като си има приятел... много е объркана.Поне за следващ път ще знам да не се втурвам да правя неща с момиче което е в дълголетна връзка ...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: deefe152d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен не мисля, че трябва да изчакваш. Сподели с нея, че не желаеш да бъдеш втора цигилка, харесваш я и очакваш нейното решение. Постави се също на мястото на приятелят и. Помисли дали един ден няма и ти да се окажеш на неговото място. Вероятно връзката им е изчерпана и тя не знае какво иска. Казвам го съвсем добронамерено с цел да вземеш най-правилното решение. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 92908cc397
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сам си си виновен че си се набутал там, където не ти е работата и си бил пределно наясно с това, тя не ти е виновна, че ти си се метнал отгоре
И внимавай-тя ще решава какво да прави с нейната си връзка, не ти
Кой какво заслужава да знае-не си човека, който ще решава, още повече че сам се буташ в чужди кревати и животи

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8eed1dbb68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щастието, градено върху чуждо нещастие не води до нищо добро. Аз съм съвсем малко по-голям от теб и до момента съм разбрал едно - с жени, които изневеряват не се занимавам. Ще се съберете и след някоя и друга годинка ти ще си на мястото на сегашният й приятел. Самият факт, че приятелят й е в чужбина, а тя си стои тук е доста показателен. В подобни връзки винаги има нещо гнило.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 67a5dd48a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора:
Хора, стана сложно. Номер 4 е прав, намърдах се в чужда връзка. Да, влюбих се в обвързана жена. Не бях достатъчно силен да устоя. Но не мисля, че съм най-лошият човек на земята. Да бъдем честни - ако бяха един за друг, аз изобщо нямаше да съм в уравнението. Тя щеше да е при него в чужбина или той тук при нея.
Та, развитиеето. Тя онзи ден ми каза, че ме обича. Че съм най-хубавото нещо, което ѝ се е случвало. И аз ѝ отговорих със същото. За пръв път го направихме без презерватив. И за пръв път отидохме зедно да купон.
Но.... още е с приятеля си. Не е говорила с него. Във ФБ си стои обвързана с него. Опитах да говоря пак с нея, но избяга от темата. Не знам как се случи това. Не съм някой доминантен алфа мъжкар. Не съм красавец. Даже мисля, че приятелят ѝ е по-красив мъж от мен. Не е и до пари - изкарвам добре, той също сигурно, но никой не е богат. Просто с нея имаме страшно много общи неща.
Не знам какво да правя. Може би скоро ще я помоля да реши. А ако избере него, нека бъдат щастливи. Не мога цял живот да съм резерва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6a51c81e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе, какво става, разкажи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker