Много съм жалък с момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много съм жалък с момичетата
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1244 пъти
Здравейте,

Първо за мен на 24г съм, от малък град, преди два месеца завърших магистратура и работя между другото. Опит с момичетата никога не съм имал, като ученик много тичах по-тях, но дойде едно време в гимназията в което се потиснах и изпитвах страх да заговоря някое момиче което харесвам(изключвайки познати/съученички)

В същия дух продължих и в Университетите, бях плах и неуверен.

Нямам приятели(може би един макс двама ако мога да ги нарека такива) другите или винаги са се опитвали да ме лъжат/използват, но разбирайки директно им биех чертата. И така като цяло кръга от контакти ми е много малък, общувам с различни хора в Работата/спорта(тренирам фитнес), но горе/долу общи приказни, винаги някакси отдръпнати от ми се струват хората, предлагал съм да излизаме на кафе, диско, или е винаги с някакви оправдания или ме отрязват.

Както и да е, въпреки това не се предавам: работя, издържам се, спортувам, гледам да разнообразявам, привикнах към това да съм Винаги Сам без приятели, но винаги съм искал и искам човек до себе си, знам ли.. някой който просто да имам до мен да излизаме, да споделяме, не е поредното клише, точно това искам.

Имал съм 3-4 запознанства с момичета за последните 2-3години, но нищо особено, здравей здрасти и до там, пустия страх ме спира да предложа среща или страха от това какво ще се случи ако ме отреже или пък какво ще се случи на самата среща..

Едно от тези запознанства беше точно преди 3год. във фитнеса случайно, не ми е била целта да забивам, просто видях едно симпатично скромно момиче, усмихваше се, разменихме си на няколко пъти приказки. Не беше трудно да я намеря в ФБ, видях, че има приятел и до там, в последствие след година разбрах, че вече няма приятел, опитах да я добавя в Фб, не ми прие, въпреки, че когато и да съм я засичал сме се поздравявали не ми прие поканата, както и да е.

Преди седмица я засякох в една пицария да работи(касиерка), видях и тя се усмихна, аз също и се заговорихме как съм, какво правя.. общи приказки..

И така в разигралата се ситуация не знам как, а искам да я поканя на кафе, в самата пицария е лудница работят сигурно 9-10човека и просто не виждам как би се случило..

Дори и да не е конкретната ситуация.... как да постъпя и за в бъдеще, как да се избавя от този страх.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: b89d241040
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Брат, и аз бях в такава ситуация. Но разбрах, че като се опиташ да заговориш момиче - нито ще те набие, нито ще те ухапе. Даже напротив - на повечето им става приятно, че им обръщаш внимание. Само трябва да имаш самочувствие - говори смело и уверено. Ще видиш, че повечето са благосклонно настроени (е, разбира се има и такива които гледат дали си личи, че имаш пари или нямаш, но те си личат). Покани я на кафе - 1 ще те отреже, втора също - и пак ще ти стане малко гадно, но нищо няма да изгубиш. И така - все някоя ще се съгласи. Като отидете на кафе - не се дръж, така все едно си я закъсал. Бъди със самочувствие. И пак - може да се харесате, може и нищо да не стане. Но - нищо не губиш, освен 5-те лева за кафето. Ще видиш как от ден на ден става по-лесно. Просто трябва да си заобиколен с различни хора, така че ако те отрежат да не се депресираш, а да опиташ отново. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a8e3e577e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, значи братле няма от какво да се притесняваш, щом си си я харесал просто нападай и това е..примерно може да я попиташ за фейсбук или инстаграм просто съвсем случайно...едва ли ще ти откаже даже и да не и е приятво пак ще те приеми..и там вече можеш да започнеш по сериозен разговор с нея щом толкова те е срам..в началото може да не ти обръща внимание но като види че си заинтерсован от нея и си сериозен може и да се получи нещо :) Просто го давай по chill знам че на думи е лесно но като се научиш ще видиш че на действия пък е още по лесно! Гледай да го направиш това ако ще го правиш защото може да има и други кандидати които да ти откраднат момичето :) Успех ти желая!


М 18

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9d8e22fab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Верно си много жалък щом търсиш съвет по форумите от себеподобни. Жена съм и ще ти кажа, че дори по- малко опитните жени интуитивно веднага разпознават неуверените, плахите, неудачниците и неопитните сред мъжете. И не са твърде очаровани от тях. Просто така е устроен светът- жената търси силния и уверен мъж, на когото да разчита. И от гледна точка на биологията - наѝ-силните и жизнеспособни предават гените си и продължават рода. Особено пък в днешно време на нас жените, ни писна да сме силни, разбиращи, мъжки момичета и пр. И най-еманципираните дълбоко в себе си таят желанието да имат силен, не само физически мъж да себе си. Не страхливо, притеснително момче, което да успокояват, приласкават и насърчават - това е функция на майките ви, не на гаджетата. Много мъже така и не преодоляват неумението да общуват с жените и остават самотни, с годините проблемът даже се задълбочава. Колкото и да се мъчиш, едва ли някога ще бъдеш самоуверен, търсен и много желан, вървежен, както се казва. Това просто или го имаш или не, харатер ли е, харизма или природа ли е, както искаш го наречи, но не всеки го има. А ти имаш проблем с общуването, както пишеш и то с хората изобщо. Аз бих потърсила помощта на психолог, не съвети от анонимни в интернет, защото това е сериозна пречка в живота. Преодолява се дълго и трудно. Сега има и достатъчно литература по въпроса, та в свободното от фитнеса време, може и да попрочетеш. Успех.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e1d149ae48
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от Автора:

Благодаря все пак за коментарите приемам критиката и то градивна.

Не знам да ли бих определил, че имам проблем с общуването, но винаги се старая да съм точен с всички, не съм използвач, не съм лицемер... как да ви кажа като цяло съм заобиколен от подобни индивиди, да сигурно и аз ги привличам точно такива с това мислене, но дори и с родните(изклювайки нашите) са едно към едно като с познатите и приятелите/момичета. Всеки се прави на интересен търсят те само и единствено когато имат полза от теб, на човек му писва...

Както бях написал имам г. д. един/двама приятели, е точно преди ден един от двамата пак без да съм сгрешил без да съм направил нищо.. звъним си, разменяме си постоянно лафчета, разбираме се за излизане, в същото време му звъня за да се разберем за колко часа, къде ще пийнем.. Отговор: Брато аз съм на парти...? !
окей, за довечера остава ли Диското,
Отг. : Няма да мога..
Викам добре, след това вечерта ми праща снимки и клипчета.. това как да го сметна за подигравка или за какво..

Някак си само с такива хора се заобикалям нз, или използвачи, или стиснати или лицемерни, нз как се получава този филм.

Къде мога да греша, когато нито съм обидил нито съм пренебрегнал човек или пък изпозвал... Все гледам да угодя и накрая ми се "сер*ат" на главата...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 779146dc4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 3, ти прочете ли темата или просто пишеш на всяка тема със самотен мъж да му кажеш колко е безнадеждно положението. Човека не иска да е вървежен, иска една приятелка и ако трябва да сме честни много хора по-безнадеждни от него са намирали любовта.
Но обаче ти трябва да се намесиш да вметнеш колко си силна и еманципирана и как тези които не са "алфа-мъжкари" трябва едва ли не да се самоубият или да търсят помощ защото са едва ли не болни.
Мисля че ти си болната. Ако имаше пред вратата ти опашка от силни обаятелни алфи, нямаше да ти остане време да пишеш точно в този форум.
И двамата обаче знаем че истината не е такава - ти си една самотна и огорчена лелка - стара мома, която не може да осъзнае че критериите и за алфа-мъжкар са много над това което тя може да предложи. И единствената ти разтуха от това е да пишеш токсични изказвания в анонимен форум.
Ай са ходи да нахраниш седемте си котки и не се притеснявай, като дойде менопаузата и ти все още си бездетна ще се кротнеш.
Поздрави от един друг жалък чикиджия, какъвто няма да те огрее и в най-смелите ти мечти.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 795a9f4c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До #3, много ги разбираш нещо мъжките работи. Добре, че един силен, не само физически, мъж не би обърнал внимание на женските ти глупости :D
Смотан бил, че търсел помощ от други мъже. Че от кого да търси, от БГ-мама ли? Или от такива като теб, дето ще го изкарат с психологични проблеми, само защото изпитва напълно нормални чувства? Добре, че повечето жени не са като теб, че ако бяха, аз поне не бих искал да разговарям с тях изобщо.

До автора, както са казали и другите, притеснението се преодолява с общуване. Просто приеми, че в началото ще те режат, може да ти се присмиват, ще се чувстваш ужасно. Продължавай да опитваш. Без да усетиш, ще видиш как общуването ще стане по-лесно, ще станеш по-уверен и ще започне да се получава.
В момента се страхуваш, защото това е непозната за теб ситуация, митологизираш малко жените като неземни същества, очакваш прекалено много и прекалено бързо.
Опитай се да си представиш, че няма какво да губиш.
Отхвърлянето ти е в кърпа вързано. Оттам-нататък, каквото и да направиш, може да е само плюс.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7c2c199b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вижте номер 3 как напада момчето, типично по женски, бил жалък, не жалки са такива като теб, които се слагат на разни мухльовци и боклуци само, защото с тях щяло да имало тръпка и екшън, а всъщност по такива мъже си падат елементарните и повърхностни жени, всяка стойностна жена би осъзнала, че от този типаж мъже нищо не става и нещо трайно не може да се гради. За типичната бг айде да не казвам каква лайнарите са много големи мъжкари, много са добри в леглото и т. н., но често е точно обратното. Зад това им поведение на лайнари прозират собствените им комплекси, както и на жените, които ги харесват. За повечето българки отдавна е известно, че нямат сърце, големи интересчийки са и биха се продали на всеки нещастник за пари. Само една много куха жена би си избрала мъжа по това да демонстрира някакво си самочувствие, което почти винаги е без покритие. Но в такъв свят живеем - всичко пошло и отвърително отвън в България се издига на пиедестал, да си нагъл, арогантен и прост е вървежно, да си нормален, интелигентен и свестен не е интересно. Даже въпросните лайнарчета, по които въздишат повече бг да не казвам какви като им бият няколко юмрука и шамара, пак не си вземат поука и продължават да харесват такъв тип боклуци. Що са сбъркана работа? Вие не заслужавате уважението на никой стойностен и качествен мъж. Толкова сте долни и двулични.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b59357491e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пич, бях в подобна ситуация. Имам за теб добра и лоша новина. Добрата е, че това не е доживотна присъда и можеш да го промениш. Лошата е, че няма да стане от самосебе си и трябв да положиш доста усилия, може би цял живот.
Ние избираме какви да бъдем, характерът ни не е константа. До сега, поради някакви причини, мозъкът ти работи с определени асоциации и избираш определени действия. Те явно не работят. Сега просто трябва да започнеш да избираш друг тип действия и да насочваш мислите си в друга посока. Това ще промени невронните ти връзки и то там - характера ти. Това е доказано с изследвания ,така че не слушай номер 3, че не можеш да бъдеш вървежен - можеш.
Ще ти споделя какво сработ иза мен, виж дали може да извлечеш нещо.
1- Вярвания и филосифия:
- Господ те е пратил на земята с определена цел и в живота ти има смисъл. Дори този смисъл да е да нахраниш едно котенце. Но не позволявай на някого - жена, родител, шеф, да определя човешкатати стойност. Това, че някоя жена те отхвърля не те прави по-малко ценен като човек.
- Живей според своите вярвания и разбирания. Не се опитвай да се харесваш на никого. Правилните хора ще дойдат.
2 - Ще ти споделя няколко книги, които много ми помогнаха:
- No More Mr Nice Guy - Робърт Гловър
- Tamign Your Outer Child - Сюзън Андерсън
- The Way of the Superior Man - Дейвид Дейда
- Boundaries - Хенри Клауд

Нещо друго, което много ми помогна, бяха семинарите за личностно развитие. Най-добрите, на които съм бил, са тези на Insight. Там се запознах и със сегашната си приятелка. Ако не ти допаднат, има и други, но тези са много силни.
Може да опиташ да идеш и на психолог. При мен помогна доста.
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9d8e22fab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Чудих се дали си струва да отговарям на помиите, с които ме заляха тримата големи мъжкари, писали след мен. От всичко изписано познаха само едно- имаме с мъжа ми котка.
Не ми пука за мнението ви, дано сте се почувствали по-добре и да помогнете на автора.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: dfce086d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   М 40. Има някои основни неща за да постигнеш успех в общуването и за да станеш привлекателен за жените. На твоята възраст имах същия проблем и разпознавам поти всичко написано от теб, като вече преживяно от мен самия. И тук идва добрата новина - можеш да промениш абсолютно всичко, дори до другата крайност, да не успяваш да откликнеш на всички жени, които се интересуват от теб. Мисля, че трябва да започнеш с промяна на средата си. Това може да ти отнеме години, но така ще си разшириш хоризонтите и възможностите. Смени града с по-голям. Отиди в чужбина, ако имаш възможност. Запознай се с други хора, запиши се на някакви курсове. Промени начина си на мислене, бъди по-позитивен. Не гледай на живота си сериозно. Ако сегашните ти прители не те устройват - зарежи ги. Като смениш средата ще смениш и познатите си. Общувай с позитивни и успели хора, без да им се натрапваш. Спри да мислиш за това което те тормози в момента. Намери си някакви краткосрочни цели и ги постигни. Без значение дали в кариера, спорт, езици или други занимания. Така ще натрупаш самочувствие и увереност. Автоматично и другите ще започнат да те ценят, от където самочувствието ще се подхранва още повече за още успехи. Обърни внимание на външния си вид, това, че тренираш фитнес е едно добро начало - и винаги бъди с безупречна хигиена, прическа, парфюми, стилни дрехи, обувки - не задължително скъпи, но задължително стилни и избрани с вкус. Старай се да се грижижш за стила си и статуса си с всички възможни средства. Ако можеш да си вземеш ефектна кола - направи го. Ако имаш взъможност да пътуваш - прави го често, това обогатява и те прави интересен в разговорите. Интересувай се от култура, пътешествия, интересни места, хора, книги, история, и преди всичко чети много. Намали типично мъжките интереси - футбол, коли, риболов, пиене, жени. Забрави ги. Старай се да бъдеш Силен, Смел, Самоуверен, Решителен. Бъди любезен, възпитан, галантен и категоричен в желанията си, но никога агресивен, нахален или мекушав. Постави собствените си желания на първо място.
Ще забележиш, че с новия си начин на мислене, стил и поведение ще бъдеш желан от всяка жена.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7c2c199b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 3
Да ти кажа ли какви са твоите "мъжкари" - свърхегоизъм, надменост, погрешна самооценка, високомерие, склоност към лъжа, женкарство, мозък колкото на амеба и т. н. Да не говорим, че голяма част от тях са толкова и мъже, обичат да им нещо завряно в адните им части, разбираш ме какво искам да ти кажа.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e1d149ae48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От Автора до ком10:

Благодаря за позитивното мнение, в момента за съжаление съм изпаднал пред една подобна дилема, в сравнително малък град аз успявам да изкарвам пари, и да пари като хората, но пък няма с кого да споделям излизам... В момента съм точно пред тази дилема да остана тук и да продължа еднотипния си живот или да ризкувам в чужбина и да захвърля на боклука всичко постигнато до тук, което от трезвена гледна точка не звучи изобщо разумно...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker