Той ми изневери, уж простих, а сега мисля за друг. Да прекратя ли връзката ни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ми изневери, уж простих, а сега мисля за друг. Да прекратя ли връзката ни?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1353 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 18 години и съм с приятеля ми, който е на 20 г., от 3 години и половина. Той е моята първа любов, но аз не съм неговата. Това силно влияе на отношенията ни. Знаете как е при първата любов: даваш всичко от себе си, човекът до теб е всичко, вярваш, че ще си завинаги с него. Докато той ме обича по-уравновесено, по-зряло, но и по-малко. Съответно не внимава толкова как се държи с мен, доста е груб и първичен на моменти. Иска да упражнява контрол, да заповядва. Вярва, че мъжете трябва да са водещи. Тези неща, сами по себе си, ме карат да се замислям дали да остана в тази връзка.
Преди няколко месеца открих, че е имал двумесечна паралелна връзка с друга и я прекратил, тъй като се разделих с него за няколко дни и "разбрал колко знача за него". Щял да ми каже в подходящия момент, бил се заблудил, че съм му омръзнала, но осъзнал, че това не е вярно.. Реших да дам шанс, може би не толкова на него, колкото на моята голяма любов към него. Но след тази изневяра любовта ми започна да гасне. Още го обичам истински, като по детски, но не е същото. А и не усещам промяна в отвратителното му отношение на моменти.
Преди няколко дни се засякох на улицата с момчето, с което за пръв път правих секс(приятелят ми ми е втори). След като се разминахме, се обърнах, той също, беше толкова красиво, сърцето ми разтуптя.. Ако беше спрял, сигурно щях да го прегърна. Спомням си, че някога си мислех, че някакси животът ще ни събере и ние ще свършим женени, хаха. Мислех си колко много си подхождаме и как бихме се разбирали.
През годините понякога се сещах за това момче и се чудех как ли е. Знам, че ако се го потърся, той би искал да се видим. Въпросът е дали да прекратя връзката си за нещо съвсем неизвестно. Приятелят ми вижда общото ни бъдеще, сигурен е, че иска да продължи с мен. Има свой малък бизнес, а е на 20 г., което ясно говори за целеустремеността му. От друга страна, знам ли кога вчерашните му обещания няма да имат никаква стойност за него, както вече се е случвало.
За другото момче не знам много, а и не искам да ги сравнявам двамата като някаква стока. Не мисля, че е вариант да се виждам с другото момче, за да преценявам що за стока е и тогава да решавам дали да продължа с приятеля си. Не знам какво да правя. Дайте ми съвет. Вие как бихте постъпили? Наистина ли е най-добре да останеш с първата си и голяма любов?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: b2a42af63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен връзката ви вече се е изчерпала, да има много малко хора които преодоляват изневярата, но трябва отново да му имаш доверие и да се подложиш на риск да е нарани пак. Сама каза, че любовта ти към него гасне, но пък като си видяла бившия си си се развълнувала. Мисля, че вече си взела своето решение.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e80338333b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Животът е твърде кратък, за да търпиш лошо отношение от гадже :) а и с времето отношението му няма да се подобри, най-много да се влоши повече. Не виждам защо е нужно да си го причиняваш.
Аз бих те посъветвала да се разделиш с него, щом си се замислила по въпроса.
Дори и с другото момче да не се получи, ще срещнеш някой друг.
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8a3c29fe08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Виж ако не се чувстваш добре ако не си щастлива и пълноценна от сегашната ти връзка просто се разделете. Нещата едва ли от тук на сетне ще стават по добре млада си още мъже колкото искаш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 32f515bd88
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до авторката: Е как може да не познаваш първото момче с което за пръв път си правила секс? Тоест да го познаваш добре. Тогава как така си му позволила да ти отнеме девствеността. Все пак повечето момичета за пръв път го правят с човек когото познават, обичат и му се доверяват. При теб как е било та сега не го познаваш първия добре.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 927725ba1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Само като прочетох заглавието на темата още преди да я отворя, мненето ми беше да го зарежеш. Не вярвай на глупости от сорта на "съжалявам, че ти изневерих, беше грешка". Не съжалява, че ти е изневерил, а че ти вече знаеш за това. Прекратявай по най-бързия начин това подобие на връзка. Ама преди това и ти му изневери. А занапред дали ще продължиш с момчето, дето ти е бил първият или с някой друг, ти ще си прецениш.
- скорпион.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b9e880d25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Авторке, не схванах добре - на 18 си от 3,5 години сте заедно, значи си била на 15 или 14 години? И онзи когото не познаваш, но си правила секс - телефонен или някоя от дупките си ползвала? И въпросите са ми: на каква възраст беше с този който не познаваш и има ли други с които си правила секс, но не ги броиш? Формулата за броя при жените е умножено по 3. Не разбрах по твоето броене с един или двама си правила секс?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f0aaeebb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Благодаря на всички за отговорите! Номер 4, от последната ни среща с пърия ми минаха около 4 години и половина. Тогава това бяха неговите "буйни" тийнеджърски години, годините в които пораставаш, променяш се страшно много и внезапно. Предполагам, че в момента той е доста по-различен от тогава, съответно не знам много за него.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 406c5fec47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първата любов може да ти се струва и като магия, но това не означава, че е най-доброто.
Няма да ти говоря за момчето, с което си спала за първи път. Той изобщо не бива да се намесва в тази история, защото и без той да присъства, във връзката ти няма доверие, а щастието вече отлита през прозореца. Не си струва да скъсаш с един човек, само защото можеш да си с друг. Разделяш се с половинката, ако нещата между вас не са добре, без значение, че после ще си сама. Е, вашата връзка не е това, което ти се иска да бъде. Не ми звучиш щастлива и влюбена. Не останах с впечатлението, че си уверена, че искаш да бъдеш с приятеля си още дълги години. Съответно, мнението ми е, че няма смисъл да бъдете заедно. За капак, сърцето ти не се разтуптява заради него, а заради среща с друг човек, в която и дума не сте си обелили. Изчерпали сте се, няма смисъл. Животът е кратък, ти си млада, няма смисъл да бъдеш с човек, с когото не чувстваш, че отношенията ви са страхотни и си заслужава.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7ee5162015
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не дочетох цялата история. Отказах се на “на първата любов” на 18 или 20. Първата Истинка любов се среща едва когато сме емоционално готови за нея и не по-рано от 25годишна възраст. И не, това не е твоето “гадже”, смени го.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker