За живота,проституцията,парите и любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За живота,проституцията,парите и любовта
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1619 пъти
Юхуу. ~3г. лейтър.
Ок, ами не знам как да започна. Ще е дълъг пост, ще има размисли, ще има офлянкване, ще има анализи, който не му се чете - skip.
Бърза пред-история.
Млад, симпатичен, атлетичен, умен мъж (24г) се задява с млада, симпатична, добре сложена жена (29г).
Свалка, иницирана от женската. Секс, готини моменти, няколко месеца -> сближаване.
Влюбване, започване на връзка. Нашият главен герой (Мульо) върви и цъфти, както и (Кичка).
Пеперуди, щастие, готини моменти и Единствената си устрои изкопа местенце в съзнанието на Мульо.

1. Проблем №1 - в началния стадий Мульо разбра за Кичка, че е ромка. (семейни ценности, неодобрение от на Мульо техните и т. н)
2. Проблем №2 - С напредване на времето за тази връзка, Проблем №1 беше най-честото оправдание за проблемите на връзката.

Въпреки тия 2-та описани, кретахме криво-ляво, макар и с много оплаквания от нейна страна (типично женски).
За да не каже някой, че говоря само празни приказки давам пример за женските изцепки:
"Ти с мен една снимка нямаш в нета"; "Аз искам сериозни взаимоотношения... "; "Ти не можеш да ми дадеш това, което искам (сигурност- не знам под каква форма.. не би трябвало фин., защото тя я има)"... и още куп др. оправдания типични за повечето жени, които упрекват мъжете (отчасти) за несгодите.

Погледнато през призмата на парадокса, сарказма и иронията до момента няма нищо стряскащо, освен, че Кичка и Мульо имат някаква "невъзможна любов".

Да, ама не!
Тя не се слави с най-добрата репутация (местна), живее в София, гради кариера, има бизнес, води висок начин на живот.
За местните (от малкия и град) слуховете са следните : проститутка (някъде си).
-Семейство : баща (сводник), майка ( служителка в чужбина в ресторант -- по нейни думи). (брат - сервитьор в БГ ).

Представяте си за каква колоритна ситуация става на въпрос. В началото това ме тормозеше много ( и още ме.. ), говорих с нея на тази тема.
Абсурд. Няма такова нещо, било слухове, хората завиждат. Спрягат я заради името на баща и... и така. Съгласявам се! (влюбен съм).

Живеем добре, но нещо постоянно ме гложди. Все неща, които ме човъркат от вътре, че не знам.
3. Проблем №3 - телефона е ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО. В началото го приемах що годе ок, но с минаването на месеците, започнах да се осъмнявам.
Никога не ми показваше и излизаше с номера, че това е лично и ако съм искал (да го приемам или да не го приемам - решението и). Показвала ми го е 3-4 пъти (нищо не съм видял, освен покани в ФБ ).

4. Тя живее в София 1г (а аз се каня да се местя). През това време само Бог и тя знаят дали не е имало плейбои.
5. Местя се в София. Заживявам при нея. Две седмици по-рано тя ми съобщава, че има важно пътуване за Франция (wtf). Не ми изправя какво и що. Логичното ми поведение сочи, че ще иде при баща и. Категорично отказва да отида с нея (рисковано било -смятай).
Върна се, не разпитвах много, т. е разпитвах, но когато се опитвах да намеря смисъл нещата прерастваха в скандал (1-ва индикация, че нещо не е наред).
Трябваше да се чувствам виновен, че разпитвам. Бях упрекван, че се правя на детектив. Като не и вярвам да я оставя. Все неща, които ме заливаха, че аз съм виновен и параночиен.
Съгласих се. Точно след седмица решавам (от параноя) да проверя шкафчета, скринове и т. н, току виж открия нещо.
Бинго! Намирам презерватив Дурекс Класик Jeans. Първата ми работа е да проверя има ли такива в БГ. За мое огромно съжаление не намирам. Има единствено Класикс или само Jeans. След кратка справка в интернет първите няколко сайта, които излизат са френски.

Няма да ви описвам чувството... Следва 2-ри разговор, допринесен със скандал при което оправданието и аргумента за този кондом са, че са на съквартирантката и или някой, който им е идвал на гости. Уау (гениално).
На въпроса какво прави тогава в нощното шкафче на спалнята и, обяснява, че го е скрила да не е на видно място (прибрала го просто).
Отново гениален отговор.

Въпреки всичко с цялата ми наивност, нямах 100% прууф, за да докажа, че е ходила да се изчука с някого ( и то за пари копеле... )

Това не е всичко, точно седмица по-късно пак решавам да търся и намирам нова улика
Касов бон от миналата година декември (2017) който ясно показва покупка на някакви дрехи от някакъв магазин.
Проверявам датата. Пада се уикенда (мачва с последното отиване с голямата разлика, че аз не знам дори, защото през това време сме били скарани и не сме общували ).

Та... след откровения разговор, обяснението беше - сълзи, сълзи и пак сълзи. Друго не каза.


Мина време (останах с нея не знам... ) докато накрая вече не изтрещях тотално и разбрах, че е крила и други неща от мен.
Взимане на наркотици, прекрила е едно ебане (преди да се хване с мен), изкара се, че има 2-ма преди мен (хахаха), само от моите сметки излезнаха 4-ма.

И такаа до момента, в който се наложи да нарушавам личното пространство и да видя, че води някакви разговори с чужди номера, комуникация със потенциален сводник (който беше представен като приятел и роднина), чатове за нови "жертви", оплаквания от нейна страна, че не може повече (писнало и от всичко). Никъде не се говореше пряко за ебане, но комуникацията им беше адски редовна и близка. Плюс факта, че после не знаеха как да ме излъжат. Вече бях ги ошашавил и е бяха насрали (видяха, че знам доста неща).


Стигна се до скандал, прозрях много от нещата.. Моята любима е жрица на любовта. Не знам дали ги чука(чукала) по 10+ на вечер или е 1 (стар) който се явява провайдър.
Нямам 100% доказателство, където да я хвана на калъп как се ебе или да ми изневери, но фактът, че се крият неща от партньор и човек, с когото сте мислили нещо е достатъчно красноречив.

Тя се кълне до последно, че си въобразявам, че няма нищо подобно, че съм филмар, психар, болен мозък и всевъзможни епитети опреличаващи несъотвествието между съзнание - свят, но фактите за мен говорят друго.

Пред хората е друг човек ( бизнес, кариера, пари... ).

Ще ме наредите сега защо ви занимавам с глупости.
Ами тъпичко е. Доста стрес от еди път. Разбираш някакви неща. Разбираш, че те лъжат. Разбираш, че се доверяваш, но не можеш да отсъдиш кое надделява повече - добрините, които са ти сторили или лъжите, които са изрекли (има ги и двете).

Паралелно (когато станах много мнителен) почнах афера с друга жена. ( но омъжена - демек само секс).
От там се разсейвах малко.
Но съм в някаква дупка. 3 дена съм окей, 1 ден мисля.

И по-скоро мисля за лъжите, за образа представен ми. Връхлитат ме две мисли : възможно ли е да съм си лягал с проститутка, (счупен километраж) или съмненията ми ще се окажат неоснователни и да са били пречка в моята глава?

Много тежък повод за размисъл.

Иначе не го пожелявам на никой. Не е най-приятното чувство.

Сори, ако е хаотично. Опитал съм се да систематизирам нещата в 100 реда. Става въпрос за 3г. връзка. Не мога да разказвам в детайли. Описал съм част от най-фрапантните случки.

Иначе се кефя как съдбата ме калява. Опитва ли се да ме спаси или ме наказва? :)

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: e5526df685
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Горкото момиче. Само това мога да кажа. Дано си хване някой свестен...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5cd79de033
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не прочетох всичко, просто нямам много време сега. Не знам дали тази е проститутка, но със сигурност не е човек, с когото да имаш каквито и да е било взаимоотношения. По- добре стой далеч от нея.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 22739b282a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Брат още в началото като написа, че е ромка... ти нещо друго ли си очаквал, а уж си акълия момче... язък.. за загубените ти 3 г. Българки няма май за теб...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0e72769c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Добре, де, какъв е тоя бизнес ? Не си ли проучвал. Ако е истински, защо ще се чука за пари ? Ако параван, ясна работата.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3323aa5079
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен, просто зарежи тази история. Има два варианта:
- вариант 1. Тя те лъже, или има любовник, или е проститутка (няма голямо значение). В този случай няма смисъл да си с нея.
- вариант 2. Тя е невинна, но ти и нямаш доверие и ставаш параноик. Пак няма смисъл да си с нея. Едва ли се чувстваш добре да правиш проверки и да си нащрек нон-стоп.
Продължи напред, с времето ще преодолееш тази история.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9b8abf830c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Юхуу.

ж31

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 85b2930a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   от Автора:
До Номер 1.
Ти виждаш ли какви ги пишеш. Горко? Свестен? Мога само да кажа, че за тези 3г. аз не съм докоснал друга жена, изкушавал съм се, правил съм какво ли не за нея( не визирам материални неща) и нали се сещаш какво разочарование изпитва човек, когато не знае дали му казват истината, а фактите, слуховете и това, което си открил - говорят друго! (после защо съм спал с тази другата).

Винаги съм смятал да направя компромис с етноса, възприемал съм я като нормална жена/човек.

До номер 6 : Именно този въпрос е ключов. И в двата случая има намесен мъж(е) ( според мен). Адски трудно ми е да си го представя, да го приема и да разбера, че човека когото се представя пред мен на добър, благ, услужлив всъщност е готов да продаде тялото си за крупна сума пари.

И тук не говорим за минало. Ако беше минало и тя беше спряла и започнала "по правия път", може би нещата щяха да са други.

Тук става въпрос за паралелна "схема", докато тя има взаимоотношения с мен. Разбирам, че съм силно прирстрастен, може да "преувиличавам" според някои от вас, но хайде кажете ми:
1. Какво е това внезапно ходене до Франция ( с тъп предлог).
2. Съвсем случайно открих, че и преди го е правила (ходила до там), като аз изобщо не съм подозирал.
3. Намирам презерватив, който го намирам да се продаава единствено в Европа и по-конкретно го има във френски сайтове.
4. Намерих ключ за апартамент/къща/ на който пишеше Bricard. Установих фирмата, френска, регистрирана в Париж и Лион.
5. Когато се върна, нелепа случайност ( докато се къпахме - беше цялата епилирана, срамна област, крака ).
6. Като се рових в куфара ( с който беше там), намерих 4-5 чифта използвано бельо. (за 2 ДНИ? !? !!? ).
Тя с мен като е не се "сменя" толкова. Нямам снимка да видя как се е*е.

Ще публикувам по-долу нещо, което съм го писал по-рано и искам да дадете мнение

От както се познавам с нея е била финансово свободна (поне така е изглеждало). В началото не ме греше, защото ми беше фък бъди. После като почнах да разпитвам, отговаряше с криви отговори - (спестявания, от майка й, от баща и и т. н)

След година (прекарана с нея), очевидно нямаше вече тези пари (за които си мислех, т. е високия стандарт на живот).
За да бъде по-адекватна информацията ще го обясня така:

Аз не я познавам преди това (освен тези 3г. ) По нейни думи ( тя е живяла в Гърция, там е работила фризьорка, след което има взаимоотнишения с компания за козметика). Това е така (връзва се) защото лично съм ходил с нея, личи, че има изградени контакти (език знае и т. н).
На въпроси от рода как си е купила колата (чисто нова за 2014г) отговаряше с работа, спестявания и т. н
Което на мен не ми излиаше математически ( лизинга да го е покрила за 1г, защото това беше нейното обяснение).
Просто ми казваше, че в Гърция се изкарвало повече.

Точка. Местим фокуса в БГ сега. Откакто е тук и реши да се премести в София, започна да работи като дистрибутор - търговски представител на марката (към която е работила в Гърция) и да промотира козметиката.
Така и беше. Имаше си заплата (1300-1400 лв процент), и така като най-обикновено момиче си работеше всеки ден (понеделник-петък). От тук ми идва най-голямото раздвоение. Как ще е хем проститутка, хем ще се навие да работи на заплата и да обикаля по цял ден с колата по салони?

Обаче впоследствие като се изсипа една сума пари(за която ми сподели) аз станах доста подозрителен. Как ще получиш сума пари от нищото.
Обясни ми, че са от баща и. Не го нарпавих на проблем (нямам и право), но не го одобрих определно.
След тази ситуация започнах да се обърквам. Какво се случва с нея, тази потайност, споделяше ми но до едно положение.

За случката с Франция ( тя се върна с доста голяма сума пари, за която ми сподели). Това не го споменах в 1вия пост. Това беше най-шокиращото. Намерих и ключ за апартамент с марка Bricard. На въпроса за него ми отговори, че момичетата и го били дали (виж по-долу).
Но по нейни думи излиза, че ТЯ НЕ е ходила да се ЕБЕ за тези пари, а е нещо по-скоро като сводник. Няма да ви обяснявам какво обяснение ми даде за парите. Или пък ще обясня (срам ме е )
Имало някакъв, където някакваи момичета (т. е курви) набарали и искали да го източат. (бил някакъв дърт ).
Понеже "били тъпи" и не можели да се оправят с банки, манки трябвало тя да отиде, за да се доразберат.
Схемата била следната: лъжат го да инвестира пари в България в имоти, а тя се явява брокер.

Няма да ви описвам логиката ми какви ги навърза докато слушах разказа. След което плана е да вземат парите (както е получила ) и да го мотаят (жертвата) възможно най-много.
И най-силният и аргумент беше, че ако е проститутка, кой ще и даде над 50к за една вечер.
Обясни ми, че този същият човек бил болен, стар, психически не добре, нямал роднини (шок) и чак неможели да повярват. Било 6-ца от тотото. След време (когато разнищвах нещата) наистина намерих този френски номер, към когото тя звъни (изходящи ) периодично (5-10 пъти в месец) и на снимката (във Вайбър) беше някакъв стар, видимо изглеждащо болен човек (поне на вид).

Допускам и най-лошото ( истината според мен). Това е спонсора, който тя баламосва по някакъв начин и тези небиволици с други курви са просто история.

След навръзването на повечето неща (от мен) се стигна до много грозен скандал.
Казах и го в прав текст, че за мен е курва, просто няма смелостта да го признае. Показвала ми е образ, в когото съм се привързал в началото и после не е могла да го смени.
Затова колкото повече аз правех някакви "разследвания", толкова повече тя се оплаква, че не се чувства добре с човек като мен, който само рови и търси да извади нещо. Винаги искаше да се разделим.

След последния скандал в началото на Януари (който беше прозрението за мен и и обясних всичките си съмнения, че са основателни) се разделих с нея.
Около 2 месеца нямахме контакт. Само, че тя се опитваше да ме търси, пращаше ми провокиращи съобщения от рода на : " Дано си щастлив. " "Съсипа ме емоционално".

При което ме потърси за служебен ангажимент (отзовах се ) и после почна пак с провокациите (от време на време, когато виждаше, че имам активност с други жени -барове, заведения ). - И все още виждам, че "ме следи" из някои соц. мрежи.

Затова и пускам темата тук. Не знам (т. е знам) как да реагирам, но съм силно импулсивен / емоционален и правя грешки. Кой как би постъпил в тази ситуация? (мисля, че отговора го знам)

И още нещо : Що за мъж би си намерила тя (според това поведение)? Някой, който ще може да излъже и няма да се рови за миналото или няма да му пука какво прави тя (като го лъже/ се крие)?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 85b2930a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   от Автора отново:

Искам да и го върна по възможно най-болезнения начин. Да разбере, че не трябва да се "ебава" и да прави такива гадории. Още не мога да се усетя какво се случва!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker