Мъжете телци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете телци
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1814 пъти
Здравейте!

С риск да повторя вече публикувана тема тук ми се иска да разбера нещо повече за мъжете представители на зодия телец (майски ). Ако е от значение аз съм ноемврийски скорпион. Никога до сега не съм имала контакти с представителите на този зодиакален знак и ми е любопитно какви хора са. :)
Ще се радвам на споделения опит

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5ac126eea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Аз съм Скорпион и имах връзка с майски Телец и беше най-ужасното нещо , което ми се е случвало. Ужасно контролиращ, обсебващ и токсичен индивид, с ръка на сърцето си казвам...най-ужасната връзка

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7d0e7a4846
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Концентрирай се върху личността на човека не върху това кога е роден.. какво се филмирате толкова с тия зодии. Може да имат някакво минимално значение за характера на човек, но той се формира от хиляди фактори не само и единствено от планетите разберете го.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 040bc102c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Провери в гугъл

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e4f19a797c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъжете телци са уравновесени, търпеливи, издържат скорпионските емоционални крайности. Могст да запазят самообладание много дълго, но разбира се, всичко си има и своите граници. Прескочи ли се границата на търоението им стаеа чудо.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: aabdf77f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Агресивен съм, с комплекси, пъргав като котка...
Всеотдаен съм към хората, които обичам, но както обичам така и съм жесток към тези, които мразя. Оглозгвам им костите даже.
Такъв съм си аз.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3dad432761
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   С голямо самочувствие, мрънкащи, недоволни от всичко и самоизтъкващи се. В такива се превръщат след, като им станеш сигурна! Но предполагам, че не всички попадат в тази категория.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b6a1fe2cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Затворени, самовлюбени и вечно гладни. Пази боже... един такъв зарязах. Беше кошмар! Ядеше първо, второ и трето по повече от час и се наслаждаваше на храната повече от всичко. Егоист тотален.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2b88c844d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Познавах един и не искам да срещам друг от който да се интересувам толкова. Ужасен характер, винаги те са правите, знаят всичко. Разполагат те, знаят как. Карат те да се влюбиш в тях и после бягат. Дори не се интересуват от теб после. Виж в интернет, питала съм и други хора - такива са. Да не да кажеш, че съм попаднала на такъв и затова така говоря.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 84098fc192
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Бягай надалече! Ж34 скорпион

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 48b8cba8a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абсолютен чревоугодник, нагаждач и неспасяем коцкар - цял живот съжалявам леля ми, че го взе и го разведе, но едва след като 14г му беше любовница, чакайки го да си отгледа децата...
Умът ми не го побира как две жени са се борили точно за...него?!

Но може би има и свестен народ!
Аз просто описвам частен случай!

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9fda2bd878
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   От авторката :

Честита Баба Марта! :)

И на мен нещо не ми вдъхва доверие.
Изглежда много добронамерен и мил обаче в него долавям в големи дози егоизъм и високомерие. Опипва почвата дали съм податлива и дали ще му мине номера! :)
На няколко пъти съм му опонирала и ми е отговарял с половин уста. Изобщо и нямам и намерение да си губя вренето с него. Честно казано имам усещането че този човек мисли само за пари и колко е велик. Да ви призная много жесток човек ми изглежда... вътрешно усещане...
Привидно изглежда мил и разбран обаче погледа му издава лицемерие. Виждала съм как общува с другите от колектива и останах с впечатлението че е солов играч!

Не разбирам от зодии и никога не съм се замисляла за тези неща докато не го срещнах. Просто ми беше любопитно дали съм усетила нешата правилно. Допускам че има и изключения :))) и не всички са като него. Аз ще си продължавам както преди да му давам пълен игнор и да му гледам сеира ;)
Разликата ни е голяма аз 27 г. той 40 г.
Просто не му отива такова поведение и е ерген на всичкото отгоре! Мисленето и поведението на мъжът ми са светлинни години напред! Не съдя човека! Не изпитвам абсолютно нишо към него. Бях адски изумена от поведението му и всичко останало и исках да споделя с вас.
За първи път се сблъсквам с толкова самонадеян човек....


Искрено благодаря на всеки споделил своя опит с мен!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b0883e415c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторке, няма значение зодията, особено щом става въпрос за възрастен мъж. Повечето възрастни мъже се смятат за велики.
Да, продължавай да го игнорираш!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2943398ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Зодията не играе роля върху характера, а характера много добре знаете къде и как се оформя ( предполагам ).. аз съм телец на 29г., мъж, и нито едно от горе описаните неща в коментарите не се отнася за мен като представител на тази зодия.

Не съм чревоугодник, нито самовлюбен, затворен, контролиращ, обсебващ, токсичен индивид, егоист, нито изоставям хората, които обичам.. мога да кажа с ръка на сърцето, че съм лоялен, търпелив и то много, обичам силно, инат съм и държа на избора си, обичам да имам спестявания за черни дни, самостоятелен, независим, грижовен.. останалото зависи как се отнасят с мен и това получават!

Събрали сте се с грешните хора и сте си си изпатили, това не опира до зодията.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1715df2b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз съм Телец(май) и наскоро се влюбих в една колежка, като разликата ни е точно каквато си посочила и ти! Такива глупости сътворих, че просто не е истина! Не съм вярвал, че съм способен на такива неща - започнах от обяснения в любов, излях цялата си душа, а се оказа, че въпросната колежка не чувстваше нищо (поне така каза), но знаците, които подаваше говореха съвсем друго! Накрая за да съм сигурен дали не пропускам нещо -завърших с директно предложение за секс! Като върна лентата назад и ме е срам. Принципно съм затворен, често се правя на неразбрал, спокоен, спокоен, спокоен, тактичен, не обичам да се натрапвам по никакъв начин и усетя ли, че не съм желан се оттеглям веднага, но влюбя ли се - полудявам. Ааа, и наумя ли си нещо - край, трябва да се случи, независимо на каква цена, независимо!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5eb922e84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Аз съм покемон Чаризард, 1-во поколение, 2-ра еволюция подред; асцедентът ми е пробита кофа, мотото ми е "ръгай чушки в боба". Имам бакалавър по теория на лесбийското танцово изкуство и магистър по подводно плетене на кошници. Мисля, че съм достатъчно квалифициран(а), за да изкажа най-правилното мнение сред този поток от дегенерати и недоумници.

Телецът е ужасна зодия, по-зла от онзи австриец с късия мустак (забравих името му, римуваше се с Рихтер). Такива хора заслужават само правата лопата и не, не го казвам само защото палавият ми вуйчо се заключваше с мене в банята.

Баба Бостан,
жена на Дядо Торбалан

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9f9abd6de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Как може по зодии да си избирате партьор, бахти хората. По-горе разни лелки са споделили нещастните си преживявания с кофти мъже, твърдо убедени, че всички хора от съответната зодия са така и че лошите страни се дължат само и единствено на рождената дата. Ако престанете да се занимавате с глупости и просто бъдете честни с партньора си, ще разберете много повече за 5мин, отколкото за 5 години четене на хороскопи.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5bd40efaf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз съм между телец и близнаци (21 май), но съм с асцендент на лъв и абсолютно всичко в характера ми е като на зодия лъв, нямам нищо общо нито с телец, нито с близнаци. Така, че си прави изводите.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cfb84578a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не се осланям много на зодиите, но щом имаш нужда от мнение, добре. Замислих се за всички мъжки телци, които познавам и има някои общи черти, за които се сетих.
Първо само искам да ти кажа нещо за зодиите, което моя приятелка ми сподели, а тя е малко запалена на тази тема. Никой не е 100% зодията си, наталните карти са шарени. Когато говориш за мъж телец, трябва да знаеш, че не съществува мъж 100% телец, астрологията е малко по-сложна, затова не бива да вярваш прекомерно на хороскопа и да съдиш хората по този критерии.

Общи черти на мъже телци, които познавам... имах връзка с такъв, между другото. Струват ми се, че имат голяма доза спортна злоба в себе си. Бившият ми приятел (телеца) винаги искаше да побеждава в игри, които сме играли. Няма да забравя, че 2 дни ми се сърдеше, че го бих на тенис на маса. Обичат да са победители, да са на 1-во място, да са най-добрите в очите ти. Друго общо, което съм забелязала е, че са малко или много егоисти. Но са кротки, търпението им е голямо, лошото е, че когато се прекрачи стават много крайни. В такива моменти вървят с рогата напред, а после се замислят и съжаляват. Сравнително грижовни са, добри приятели. Труди характери, сложни натури. Ако те харесват, са много мили, ако не те харесват, са нетърпими. Не са толкова силни в споровете, колкото си мислят, но са безкомпромисни. Понякога трудно показват емоциите си, ако ги опознаеш, можеш да ги четеш като отворена книга, но във всеки друг случай е трудно да познаеш. Ами, това са общите черти, които съм забелязала. Във всичко други моите познати от тази зодия се различават страшно много.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 941e9020b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Благодаря на всички!
Много сте прави за абсолютно всичко! :))))))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker