Сериозно ли се интересува от мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сериозно ли се интересува от мен?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1882 пъти
Здравейте, момиче съм в началото на 20те и въпреки че често пътувам до България, през по-голямата част от годината живея и уча в чужбина. Преди известно време се бях прибрала в София за няколко дни и съвсем случайно се запознах с едно момче онлайн и от тогава си пишем, но така и не успяхме да се видим и отложихме за следващия път. Редовно си пишем, почти всеки ден (той най-вече започва първи разговорите), случвало се е по 7-8 часа да си чатим и сме си лягали в зори. Много е забавно и си личи, че ни е приятно и на двамата. До тук добре, не остана много докато се прибера за по-дълго и междувременно можем да поддържаме контакт и да имаме видео разговори, които са най-близко до реално преживяване. Проблемът е, че не съм убедена дали съм единствената към която има "интерес". Аз съм зает човек, работя и уча едновременно, спортувам, социална съм, обичам да пътувам, което значи, че освен с него нямам време да се занимавам с други по този начин, но доколкото знам той разполага с повече време. Фактът, че си пишем всеки ден и той ме търси и прекаваме часове в разговори, означава ли, че не се занимава с никоя друга? Аз като си харесам някого и започна да инвестирам време и емоции, това значи, че се посвещавам на човека. Нямам очаквания, не бих му държала сметка ако си пише и се среща с други, но искам да имам някаква нагласа и да знам дали аз самата трябва да съм отворена към други възможности. Напоследък започнахме да засягаме сексуални теми и се появи и страхът, че може главно сексуално да се интересува от мен, но той изглежда добре и в такъв случай няма нужда да прекарва цялото това време да си пише с мен като може да си намери някоя по-наблизо. Въпросите ми са: според вас сериозни ли са му намеренията, дали има срещи с други и препоръчително ли е и аз самата да се интересувам от други, а не да съм толкова отдадена? Ако го попитам директно, не искам да си помисли, че му държа сметка. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: e14b8ef240
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сериозно ли смяташ, че някой тука може дори да е близо до това да знае отговора на въпроса ти? Просто го попитай, съвсем нормално е! Ако не искаш да изглежда, че го контролираш или нещо подобно, формулирай въпроса правилно. Как може моментите на искреност да са толкова трудно нещо за постигане...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 18a1d2b8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей авторке. Нека да сме честни - със сигурност момчето си пише и с други момичета. От това обаче, не може да се направи заключението какви и колко сериозни са намеренията му към теб. Все пак не сте се виждали, освен онлайн чат и видео връзка... За повечето мъже секса е много важен, както и за жените но за тях водещи са чувствата, до като при мъжете те възникват в последствие. Винаги има и изключения, като любов от пръв поглед, ако е някой супер романтик или страдащ от несподелена любов. Без да се запознаеш с този човек реално и не излезете на няколко срещи, няма как да го опознаеш в действителност. В чата всеки, може да бъде всеки!!! Това е едно виртуално пространство и там виждаш само каймака. За това контакта от първо лице е нещото, което ще ти подскаже какъв човек е момчето. Тук във форума гадатели няма, за да го преценим и да ти кажем какви са намеренията му. Излезте, опознайте се и така... Успех ти желая, но имай в предвид, че връзка от разтояние си е сложно нещо.

Поздрави.

>М. 32г<

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f64c909730
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен не си му безразлична

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1a7318b281
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако не си му споменала, че ще се връщаш в България досега-го направи и го подпитай дали иска и е свободен да се видите. Ще си проличи всичко от отговора му, а още повече пък като и ако се срещнете.
- скорпион.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: beda4eb6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен момчето е влюбен в теб не го изпускай

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ecabd46abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Докато не се видите и заедно не решите, че сте нещо повече, не затваряй други възможности.
Доколкото разбрах все още не сте се видели дори на живо. Нещата могат да бъдат много различни по интернет.
Така че моят съвет е поддържай връзка, щом те привлича, но не навивай, че сте повече, докато не го уточните.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8811cc5e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бих искала да ти отговоря, но нямам магическо кълбо и е невъзможно. Същото важи и за всеки друг, четящ и коментиращ историята ти.
Мога само да ти кажа, че и най-заетите хора, стига да искат, ще намерят начин да те излъжат. Ако женени мъже/жени съумяват да намерят време за изневяра, то какво му пречи на човек в друга държава да сваля други жени? От него зависи. Затова много хора са скептични към връзките от разстояние.
Той може да е по-привързан към теб, а може и никак да не си те слага на сърце. Отношенията ви са ваша работа, ти го познаваш. Най-лесно би било да го попиташ, дали си пише и с други жени. Измисли как да зададеш този въпрос нормално. Добрата новина е, че изобщо не е задължително да се занимава с други. Има много мъже и жени с достатъчно свободно време за забежки, но с липса на всякакво желание. Говори с момчето, бъдете откровени и си изяснете ситуацията между вас. Достатъчно е сложно, че не живеете в една държава, а разни неясноти в отношенията ви само допълнително ще ви тормозят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker