Има ли още чувства и какво иска той? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли още чувства и какво иска той?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2789 пъти
Жена на 43 години съм, с голямо дете, живея с мъж от 13 години, имам собствено жилище, имам професия и работа. Преди 3 месеца видях мой стар приятел, с който сме израснали заедно, поговорихме, аз го попитах за един негов приятел, с който имах връзка преди 15 години, поисках телефона на тази стара моя любов, която беше и най-голямата ми любов в живота. Мислих 2 дни и набрах телефона да чуя мъжа, който много обичах и връзката ни продължи 2 години (той беше женен), разделихме се без обяснения преди 15 години, просто той престана да се обажда, виждахме се рядко накрая на връзката и прекъснахме, нито той, нито аз сме се карали, драми не е имало, но на мен ми беше тежко, на никой не казах колко страдам. Като приключи връзката ни, аз се запознах със сегашния ми мъж и заживяхме заедно. Година след като вече живеехме заедно човека, за който споменах ми се обади пак, дойде в работата ми, попита ме как живея, какво правя и аз му казах, че живея с един мъж, от тогава той повече не се обади.
Та преди три месеца след като взех телефона му от приятеля с който съм израснала от дете, аз му се обадих и той ме позна, зарадва се, говорихме три часа по телефона, на вайбъра след това същата вечер писахме още два часа. На другия ден той ми изпрати на вайбъра своя снимка, не се бяхме виждали 12 години, аз също му изпратих. Говорихме още един час кой какво и как живее. На следващия ден той дойде в работата ми, вече живееше в друг град от 9 години, вдигна се от този град и дойде да се видим. Говорихме си, пихме кафе, имам фирма и офис и останахме до 23 часа в офиса да се видим, прегръщахме се, целувахме се, цялата вечер ме държа в прегръдките си и не ме пусна, правихме секс, той каза, че съжалявал, че навремето не е направил нищо да живеем заедно, не му се тръгваше вечерта от офиса ми, каза, че като ме чул по телефона сърцето му се разтуптяло от вълнение и не могъл да повярва. Каза, че не се разбира с жена си от години, живеят в различни стаи, от време на време излизат на театър, пазаруват, но до там. Жена му е силна финансово, изкарва много пари, той също изкарва, но не толкова, колкото нея. Призна ми, че 15 години откакто сме се разделили е започнал да сменя жените често, сега в момента имал 3 любовници, които ползвал само за секс и те него за същото, обаждали му се рядко и той на тях също, но когато искал излизал при някоя, закъснявал в къщи, но не много често. Каза ми, че такива чувства, каквито са били тогава с мен в нашата връзка с никоя повече не е изпитал, много жени оттогава минали през него, търсел нещо различно и не го намирал и сега било така, сега имал само бройки. Тръгна си късно, защото е женен и го чакаше път до града, в който живееше 9 години.
На другия ден аз му звъннах, той каза че вечерта като се прибрал имал голям скандал с жена си, не ми каза за какво. Обеща ми след два дни да дойде пак да се видим, но... обади се след един ден и каза така:"Няма да дойда, защото те чувствам като останалите жени, които имам, като поредната бройка и не искам да е така. Не трябваше да правим секс като се видяхме, трябваше само да си говорим. Няма да дойда сега, ще дойда по-натам, искам да помисля. "
Аз се съгласих. След две седмици му писах на вайбъра, той не ми отговори, звъннах му, той не ми вдигна телефона си, на другия ден пак писах, пак не ми отговори. Спрях да го търся и да пиша. След две седмици той ми прати на вайбъра една песен, която е моя любима и негова и си писахме. След още една седмица аз му писах, той не ми отговори. Повече нито ми е писал, нито се е обаждал.
В крайна сметка какво иска, каза че ще мисли за нас какво ще правим, три месеца мисли, като не пиша аз често, той пише на вайбъра. Не мога нищо да разбера.
Живея в средно голям град, близо до морето, града ни е хубав, той също живееше в този град до преди 9 години. Разстоянието от моя град до града, в който той сега живее е 70 км. Ситуацията с този човек обаче ми е тъмна. Мисля си, че го е страх да не задълбаем пак във връзка, както едно време, защото едно време и той беше много хлътнал и за да не се получи пак задълбаване се пази, но не знам дали е така. В другия град си има бизнес, развива този бизнес и в момента, печели си пари, устроил се е от години там, имат с жена си апартамент там, в който живеят в момента двамата.
Нямам обяснение за поведението му.
Дано не ви отегчих с писането си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 51ae512255
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не се ли замисли поне за момент,че от това,което ти говори до това,което е в действителност има огромна разлика?Правили сте секс и чао,нищо повече

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fe4f299951
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре си се постарала да измислиш поредната фалшива история. Това звучи повече като сюжет на турски сериал, отколкото истинска история..

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d7318953ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Според мен няма чувства към теб, искал е само секс и както виждаш си го е получил. Ти реално погледнато си му 4-тата любовница, а той почти 100% няма да се раздели с жена си заради теб. Сгрешила си, че си го потърсила, трябваше да остане в миналото, където е бил досега.
- скорпион.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: eab9de4f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човекът не иска да се разделя с жена си. Това е обяснението за поведението му. Не се връзвай на приказките, че не спи с жена си и бла бла. Със сигурност не е така. Задай си въпроса, ако хипотетично, се съберете да живеете двамата, какво ще стане с любовниците му? Ще прекрати ли отношенията си с тях, как мислиш? Или след кратко време ще се озовеш в ситуацията на жена му?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 81d95c4658
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Спри да се занимаваш, само те използва.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 172994248c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз ако съм на твоите години няма да очаквам нищо

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: d587238fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: пропуснах да кажа - той няма деца. Това му е първи брак, на жена му - също е първи брак той.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8994bb0c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мисля, че дълбоко в себе си знаете много добре какво иска той и каква сте вие за него. Но ви е страх да си признаете пред себе си.
Господина пали колата на първия ден, за да прави секс с нова мадама (секс след 15 години си е нов секс), а после никакъв го няма. Трябва да си помисли.
Позволили сте на една луда авантюра от младините да продължи твърде дълго, 14 години твърде дълго.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 92aac277c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Ами съжалявам, ама мен лично ме отегчи. На 43 години си и не ти е ясно, че юнакът ти е говорил сладки приказки само, за да те изшляпа? Сериозно ли си мислиш, че изобщо има някакъв шанс? Единствената причина, поради която ти изпраща песни по вайбър е, че иска да шляпа пак и не му се затваря тази вратичка. Толкова.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: ea98bd6110
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е той ясно си ти е казал, даже ти си ни го написала на нас:

"Няма да дойда, защото те чувствам като останалите жени, които имам, като поредната бройка и не искам да е така. Не трябваше да правим секс като се видяхме, трябваше само да си говорим. Няма да дойда сега, ще дойда по-натам, искам да помисля. "


Според мен с това 'искам да помисля' е имал в предвид да помисли над собствените си чувства, на това какво изпитва той, а не 'за вашето бъдеще като двойка' например. И явно по време на помислянето си е затвърдил това, което ти е казал.
Също смятам, че явно наисина те уважава като човек/личност, иначе щеше да те оправи още 2-3 пъти и после просто да спре да контактува с теб изобщо. Е което всъщност прави и сега, но ако не те уважаваше, нямаше така искрено да си каже какво му е в душата. И ти е пратил песен по-скоро от вина, че е събудил някакви надежди в теб.
А ти в момента просто виждаш това, което искаш да видиш, а не това, което е реално и в същото време супер очевадно, и си ти е казано съвсем буквално. Но не се връзвай на подигравателни и негативни коментари тук. На всеки може да се случи независимо на каква възраст е. Или пък на това 'ако съм на твоята възраст няма да очаквам нищо'. На всяка възраст човек може да намери любов.

Съветвам те да гледаш напред и да си търсиш някой нов. Ровенето в миналото обикновено носи предимно негативни изживявания, а и според мен е типично за страхливите хора.

ж31

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d954568f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Поредния женкар с 3 любовници.... Ти наистина ли очакваш нещо от този мъж освен секс? Сам ти е казал, че не те приема за нещо по-различно от останалие? Разбирам, че е стара любов за теб, но сама казваш, че живееш с мъж.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d587238fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До №2 от авторката: Историята ни най-малко не е измислена, съвсем реална е!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3b7d050b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   още като прочетох за трите любовници ми стана ясно, че това няма как да свърши добре. мъжете имат моменти на сантименталност също като нас - казвам го от опит - почти всичките ми бивши периодично ме търсят, пишат, но знам точно какво означава това и не се заблуждавам. щом нещата са приключили в някакъв момент, значи е имало защо...правили сте секс, задоволил е този сантимент и се е дръпнал...това е. не търси повече от това, което има или по-точно което няма в тези отношения. прави впечатление как свършва всичко и двата пъти - с отдръпване от негова страна. аз лично втори шанс вече не давам, камо ли трети. хората не се променят и хората ни дават ясни сигнали за това, което представляват, даже направо си и казват понякога какво им куца - просто трябва да си с отворени сетива още в самото начало. така си спестява много болка и разочарования човек.

Н.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d587238fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До № 9 от Авторката: Имам голям син и го възпитавам в ценности и уважение към жените още от малък. Искрено се надявам да не се подиграе с чувствата на някоя и целта му да бъде да я "изшляпа".

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d587238fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До №3 и 9: Да, и аз смятам така, като вас. Не смятам, че има някакъв шанс, единствено би могло да бъде връзка въз основата единствено на секса и редки срещи. Не си правя илюзии за нещо повече от секс, поне Той показа това с действията си, исках мнението на повече хора. Благодаря на всички за мненията.
От Авторката.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d64aca1fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Секс. Това е обяснението.
Ж31

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d47312bd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Изцяло подкрепям в мнението номер 10.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d8d5f3f631
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   И какво обяснение да има? Секс и само секс. Стига си се филмирала да търсиш под вола теле. Мъж със сериозни намерения просто не се държи така. Пък и ти си обвързана/женена, нали? Какво да очаква от теб! Не знаеш колко смешно и елементарно е всичко отстрани.
Кой ми с.а в гащите...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: a5864d3b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Голяма жена си но на акъл си по зле и от 18 годишна. И преди и сега човека е бил женен, с жена му е удобно и ти си само за разнообразие. Не схващаш ли?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 550d2f9c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ау този е ебати лицемера. Добре че сте се разделили. Адски нагло лъже. И аз да бях на твое място, и аз щях да му повярвам на думите. но фактите сами говорят.... жена и три любовници

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f4796b5642
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Споменаваш, че човека няма деца в коментарите надолу. Казваш, че преди години сте имали връзка и той пак е бил женен за същата жена. Аз пък си мисля, че той е едно жиголо, сключил брак заради пари-казваш че жена му изкарва много пари. Още по онова време той не се е събрал с теб, до ден днешен не се е развел с жена си, няма деца и прочие така. Има мъже наистина, които не искат да имат деца никога в живота си. Причината да няма дете може и да е в него не знам. но пък и тази негова жена няма дете. Както и да е причините може да са много. Мисля си че твоя човек не се е решил да си руши семейството още навремето въпреки причините каквито и да са те заради дете. Жена му също. Това ми говори че двамата явно са доволни от живота си един с друг само дето той й изневерява и то не с една и две постоянно. За обич от негова страна към съпругата му не може да се говори ясно е че парите са приоритет при твоя човек и това изобщо не говори добре за него. Няма как да се надяваш на повече от секс. Съжалявам че го казвам но за мен човека си е меркантилен интересчия кръшка на жена си постоянно с няколко примирил се е с живот в който да няма дете. дори причината да е в него което не знам то и жена му живее с него и не се е решила на раздяла в годините. Разбира се всеки в живота прави своя избор за всичко. Не осъждам никой. Изказвам мнение. Нищо не можеш да искаш и очакваш от твоя бивш. А той иска само секс от теб и нищо повече. Ясно е, че секса с теб му харесва и към това се стреми. Всичко което ти е казал като сте се видели е било единствено с цел да прави секс с теб. Най-добре го остави в миналото и не се занимавай повече с него. Не си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: d47312bd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Разбирам те и знам какво чувства човек като обича някой и то не от скоро. Ще ти кажа обаче, че от теб Той иска само секс след всичко което прочетох. Не желае да затваря вратичката за секс. Не се терзай повече. Остави го в миналото, защото там му е мястото. Не вярвам да ти даде обич като прочетох историята. Само ще те нарани. Не заслужава да възобновяваш тази връзка. Човекът иска само секс от теб и нищо друго. Ще продължи да изневерява на жена си, ще е добре с пари и живота ще си тече по този начин. Не го търси, не пиши, остави го да живее живота си. Гледай напред и не се връщай към него.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a03eeff918
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Какво ще мисли? Понеже има и други любовници и няма намерение да зарязва никоя от тях, а може и нова да се е появила на хоризонта. Иска да печели време когато му се причука с теб, с извинение за израза, да си му на разположение. Остави го да мисли до края на живота си. Не се занимавай с него. Няма чувства. Иска само секс с теб, нищо повече. Ще остане с жена си. Остави го в миналото.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d47312bd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Всичко е ясно. Пичът иска секс с теб, когато на него му е кеф. Не съжалявай, че си се обадила. Поне си разбрала, че няма чувства и на нищо не можеш да се надяваш. Не вярвай какви ти приказва за жена си и за другите работи. Иска секс САМО.Ти прецени дали да имаш такава връзка с мъж който си обичала. Никакъв друг шанс нямаш освен секс с него.
М. 46 г

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: d47312bd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Господинът е с жена си години заради парите й и материалното което му дава. Няма да се разведе с нея никога. Ти ще си поредната му любовница, която ще чука без чувства ей така за спорта и заради готиния секс. Даже се съмнявам и преди да е имал чувства към теб. За него парите и материалното са важни. Не вярвай на милите думи които ти е казал.
М. 54 г.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d47312bd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Човекът не заслужава да даваш себе си отново. Спри! Обърни внимание на хората около теб.
Ж 41

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d47312bd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Праща ти песни на вайбъра, когато ти не го търсиш, търси те когато ти не търсиш защото знае че още имаш чувства към него и един вид това го ласкае. Не заслужава да му обръщаш внимание. Преди време още се е отдръпнал. Явно обич не го интересува. Иска секс от теб, нищо повече няма да ти даде. Пари и секс - ценностите на този мъж. Ако те устройва действай.

М. 49

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: d587238fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Щял да мисли. Какво има да мисли? Нека мъжете кажат. Тяхното разбиране за нещата е различно.

Ж. 35

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d47312bd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Гледай действията на даден мъж, не се връзвай на думите. Действията на пича говорят за едно няма сериозни намерения, няма чувства. Интересува се как ще те мине. Кефи го САМО секса с теб. Ще си поредната му любовница и успоредно с теб ще има и други.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d47312bd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   На него е ясно че ти го обичаш още. Явяваш се като гръм от ясно небе след години. Той има любовници, свой живот уреден с парите. Не знае какво да прави. Не съм сигурен че няма чувства. Лута се.

М 51

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 90edc10799
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   само аз ли разбрах, че авторката си има мъж, който никъде не фигурира в коментарите ви, че той е пренебрегнат и измамен не е важно, важно е дали стария ще дойде пак да шляпа
тук не говоря че си го направила, а че мислите са ти ангажирани с бившия

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d47312bd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Мъж съм. Моето мнение по въпроса с тази история е по-различно и ще си позволя да го споделя с авторката.
Мъжът в историята има чувства към теб. Не си отдушник за секс каквито са любовниците му, но парите с които разполага чрез жена си, материалното, няма да му позволят да се раздели с нея. За него парите са от огромно значение. Нарочно ти е казал че си една от многото за секс, защото самия той не знае накъде да хване в момента, иска време. Лашка се в мисли. По всичко личи че не обича жена си. Даже със сигурност води политика и се прави че я обича като са насаме. Разбрал е че ти не си безразлична към него. Не е щастлив в живота си. Няма да бъде и с многото любовници на крилете на любовта. Наясно е с това и самия той. Не се учудвай ако те потърси след време, но не за да живее с теб, а защото има чувства, знае че и ти имаш, ще поиска и секс. Но ще остане с жена си. Мъжете сме страхливи често в живота.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 10bf533932
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   На твоите години, с партньор и дете, задаваш подобен въпрос? Явно много здраво си се филмирала с този женкар. И преди и сега е искал само секс и развлечения. Ако е искал да бъде само с теб и те е обичал истински, още навремето е щял да се разведе и да се съберете. Заради миналото дали си струва да плюеш на настоящето? Да изневериш на мъжа, с когото си сега? Казваш, че възпитаваш детето си в ценности, а какви са твоите, щом толкова лесно предаваш човека до себе си? Маѝ каквито са на любимия ти от миналото. Имаш право да си живееш живота както си искаш, но не и да лъжеш и предаваш този, с когото си се свързал. Просто е гнусно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1c621643c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Вечерта като се прибрал имал скандал с жена си но не ти е казал за какво. Надушила е че е под действието на емициите с теб, разбрала е инстиктивно, че има нещо. Може и ултиматуми да е приложила. Човекът се стряска че ще го изгони и губи пари и на теб ти казва че няма да дойде и трябва да мисли... Ясно е.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1c621643c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Пича няма да се вдигне още на другия ден да те види да пътува, ако няма чувства. Объркан е. Жена му го е натиснала вечерта като се е прибрал. Трябва му време, затова е рекъл че ще мисли.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 252bc2ef4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Коментиралата под номер 13 най-правилно е уловила генезиса на тези отношения, чак няма какво да се добави. За съжаление подобно поведение напоследък е доста разпространено както при мъжете, така и сред дамите. Приеми случката като момент на слабост от твоя страна и не я мисли повече. И да продължите връзка под някаква форма, нищо добро няма да ти донесе - само болка и разочарование.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1c621643c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Иска секс с теб! Не вярвай на думи! Ще бъдеш една от любовниците му. Какъвто е с тях такъв и ще е с теб. Само секса е на преден план.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e3e06d4c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Защо живеете в миналото си!? ... и пропускате настоящето и нямате бъдеще!!!
След 15 години нито Той нито Ти сте същите хора.
Хора без достойнство!!!
Той си ляга вечерта при богата си съпруга, ти си лягаш до Необичания мъж... пък били нещастни! Това е ваш избор. Кого лъжете и какво очаквате... 3 часа "щастие" на дивана в офиса. Нито той ще се разведе със съпругата си, нито ти ще напуснеш съпруга си.
Вместо да си задаваш въпроса, какво да очаквам от него, седни и разговаряй със съпруга си за проблемите ви... и най-вече си задай въпроса Защо живея в миналото си, а не в настоящето... какво ми липсава?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 38f4c5b683
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Не можеш да си напълно сигурна какво мисли той. Но можеш да го разбереш по действията му. И да четеш ситния шрифт, т. е. уж малките и незначителни неща които ти е казал.

Аз подкрепям мненията на 10 и 33. Според мен той наистина има силни чувства към теб. Не е само заради секса. Лудо влюбен е в теб.

Не, няма да се разведе с жена му, за да заживее с теб. Ти му даваш това, което му липсва в брака. И той много добре знае, че събере ли се с теб, след време отново ще го налегне рутината и еднообразието. Но за да заживеете заедно, трябва да разрушите сегашните си семейства, да нараните много хора - като започнем от половинките ви, твоето дете, родители, приятели, вие самите и т. н. Наистина ще бъде кошмар и за двама ви и върху този кошмар трябва да градите нова връзка.

Колкото и да звучи странно и неморално, ако сте с еднакво мислене и на едно мнение, можете да си гледате личният си живот и семействата, но да си доставяте взаимно удоволствие за години напред.

М37

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker