Моята непроявена сексуалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята непроявена сексуалност
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1346 пъти
Пише ви момиче на 20. Студентка съм в София. Баща ми остави майка ми, бременна, преди 7 години заради друга жена. Изживях болката й много тежко. Тя започна да пие много. Като й кажех нещо за алкохола ме биеше, ходила съм насинена на училище. Много пие. Вечер е агресивна и неадекватна. Вече нищо не й казвам, защото се виждаме уикендите и то нередовно. Майката на мама- т. е баба ми, е много зла жена също. Тя не пие, има 2 развода зад гърба си. Вижда само лошото в хората, критикува ме непрекъснато, мачка ме, обижда ме, на моменти е мила, но това е рядко. Майка ми много се влияе от нея и понякога не мога да повярвам на мислите и приказките им-те са хомофобки и расистки. Нямат вяра в мен грам. Не знам и дали ме обичат, но обич от тях не търся. Баща ми е добър човек, но финансово не ни подкрепя особено и мама постоянно настройва мен и сестра ми срещу него за това, че ни е изоставил. С баща ми се виждам сравнително често. За своя 20-годишен живот съм била влюбена 2 пъти - един път в най-добрата си приятелка. Споделих й. Отряза ме. Не можех да общувам повече с нея. После се влюбих в 1 момче. Първо бяхме приятели. След известно време го обикнах много, но когато обсъдихме отношенията си- той тотално отказа да имаме връзка. Не съм правила секс никога. Надявах се да е с него някой ден, но прекратихме отношенията си поради множество неразбирателства. В университета бях готова за ново начало. Далеч от семейството ми, което ми причини много огорчения и неосъществените ми любовни желания. В курса има едно момиче, с което от начало още се разбираме прекрасно и прекарваме много време заедно. Не съм сигурна каква е ориентацията й, но и тя няма сериозна връзка зад гърба си. Тя е единствената светлинка в живота ми. Много съм щастлива, че я има. Не бих й споделила нищо за чувства.. Пишат ми момчета, но те са ми безразлични пред нея. Чувствам се адски неудовлетворена и празна -от всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1b7f17c738
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Историята ти не е от най-хубавите, но винаги можеш да се научиш да разчиташ на себе си и да си по-уверена. Тези две неща ще ти помагат да се справяш с всякакви трудности.
Съветвам те да кажеш на твоята колежка, че е възможно да си бисексуална, защото си била привличана и от своя пол. В случая не можеш да говориш със сигурност, ти не си била интимна с никого и е трудно да се определи сексуалната ориентация, която тя е непроявена. Не се притеснявай. В 21 век е нещо често срещано, смята се за нормално от повечето хора и често да ти кажа, на никой не му пука с кого спиш, стига да не натрапваш сексуалността си и да не парадираш, че си много различна. Хората не обичат жертвите в дългосрочен план. Ако ѝ споделиш това, ще можеш от реакцията ѝ да си извадиш много изводи. Предполагам, че ако тя е като теб, ще ти сподели за своята сексуална ориентация или поне ще ти каже своето виждане. Ако си уверена в себе си, ако не се притесняваш от сексуалната си ориентация, много по-често ще срещаш разбиране и по-лесно ще се справяш с хората, които биха те упрекнали. Все си мисля, че такива неща можеш да ги споделиш и така, сякаш казваш, че чорапите ти са сини. Познавам хора с хомосексуална ориентация и те говорят за това сякаш не е нищо особено. Тяхното отношение към темата доста повлиява на реакцията на хората, повечето ги приемат нормално. Не е нещо страшно, не е болест. Сексуалността ти не засяга никого, тя не може да навреди на хомофобите пряко, те нямат право да те определят като лош човек заради това.
Следващата част от мнението ми може и да засегне леко болезнена тема за теб. Аз не съм психолог или психиатър, не мога да анализирам професионално и е много възможно да греша, но смятам, че емоционалните ти травми са те объркали относно сексуалната ти ориентация. Не казвам, че си луда, но подозирам, че се привързваш емоционално към определени хора, че в тях виждаш защита и разбиране, които е възможно да объркваш със сексуално привличане. Смесваш емоционалното и физическото, така ми се струва на мен. Много хора го правят, не е диагноза, не е лошо. От теб искам само да се замислиш, доколко е възможно да съм права и ти да си по-скоро объркана, отколкото бисексуална. Седни и помисли малко, изясни се със себе си, приеми фактите и продължи напред с повече яснота и сила. Каквото и да се окаже, ти си нормален човек с тежко минало и много възможности за по-светло бъдеще. Бъди по-уверена, не се срамувай. Поеми живота си в ръце, бъди независима и всички твои роднини, които са те тормозили няма да могат да ти навредят с думи или действия. Ако имаш нужда, говори с приятели или с психолог, няма значение. Когато споделяме проблемите си, те започват да ни изглеждат по-незначителни. Щом чуем друга гледна точка, сякаш виждаме някаква светлина в края на тунела и ни е по-лесно да се устремим към нея, вместо да си тънем в мрака и да се отчайваме. Говори смело, всичко ще се подреди. Ти си вече голям човек, имаш бъдеще пред себе си и миналото ти е без значение, то не може да те определя вечно.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: be9c893227
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напиите се и я целуни и виж какво ще стане! Като изтрезнеете поговори с нея и, ако всичко за нея е било абсурдно се оправдай с алкохола и готово. Моя приятелка така направи преди години, и така тръгнахме (жена съм).

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d262b61a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката : Благодаря и на 2те ви! Изключително много на номер 1 за отделеното време, както и изчерпателното и прозрително мнение!! Мисля, че ми е предостатъчно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9d414b77f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   2, отвратителна идея! Представям си някой гей, който ми се пише пръв приятел, ако тръгне да ме целува какво ще му се случи, а и на мен какво ще ми бъде психически.... Имай предвид, че на нормален човек само мисълта за хомо-неща го кара да започне да му се повръща... Все едно да те накарат да изядеш изпражненията си... или да трябва да живееш в една стая с труп... Природен инстинкт, един вид, и жалко за този, който го няма или го е загърбил по някакъв начин.
Въобще, човек като тръгне да се "сприятелява" с някого, най-добре е още в началото да го уведоми за сексуалната си ориентация, та другият да си има едно на ум, и да може да си представи какво може да му се случи в един момент. В противен случай "разкриването на истината" е изключително неприятно и шокиращо за нищо не подозиращия хетеросексуален, повярвал в искреното приятелство и чистите намерения на хомото...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker