Да се разделим ли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се разделим ли
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1121 пъти
Значи историята ми е много странна. Преди всичко искам да ви кажа, че съм против еманципацията, феминизма и всякакви кариеристки. Моята мечта и цел в живота е семейство. Това е, което искам аз. Нямам нужда от образование, работа, да ми се цени мнението и т. н. Нито пък имам нужда от право на политически глас (отказала съм се от него доброволно).

Накратко:

- Искам съпруг, две или три деца и да съм домакиня.

Да, обаче животът ми се разви по такъв начин, че работя. И не само, със собствен бизнес съм. Въобше не се чувствам доволна от себе си. Не е това моят път!

Относно връзката ми... Заедно сме от две години. Не сме говорили много по въпросите за моите желания, защото ме е срам. Но много пъти съм казвала, че въпреки че живеем заедно, аз съм свободна. Прави се, че не ме разбира. И ми обяснява, че сме нямали пари за сватба? ! 10 бона ще ги дам веднага ако това му е проблемът, но не е...

Деца не искал още, че сме нямали пари. Ясно е... И това е оправдание.

Седя си сега и се чудя. Нямам мъж, нямам деца, длъжна съм да работя, за да не ме изкарат "златотърсачка", секс правим много рядко за по 5мин (май и толкова няма) в една поза.

Много мразя жени като мен! Дето знаят какво искат ама седят и си чакат. Обикновено така си им минава живота в чакане на поредния мухльо... Обаче имам нужда от побутване. Или де да знам? ! Да говоря ли въобще с приятеля си и какво да му кажа? ! Срам ме е! Да не говорим, че целта не е да го натискам в крайна сметка.

Чувствам се негодна за семейство. Веднъж пак нещо му намекнах по темата и реакцията му ме накара да се чувствам и негодна за съпруга, което ме убива. Та, аз единствено това искам от живота и да ми кажат, че не ставам.

Давайте съвети! Ще ги изчета с удоволствие!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2ce007d14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като мъж ти казвам, 2 години са предостатъчно време да стигнете до сериозните теми. Ако не е станало до сега, няма и да стане...

Има мъже които още се интересуват от семейство, но няма що да се лъжем, феминизмът облагодетелства и голяма категория мъже, които просто искат да се правят на Дон Жуани, да спят с колкото жени успеят, и да не поемат никаква отговорност. Голяма илюзия е, че феминизмът наистина облагодетелства жените. Феминизмът го създаде капитализма, и главната цел беше да вкара повече жени да работят, да паднат заплатите, и да се намали раждаемостта (хората по върха се притесняват от пренаселване на планетата). Феминизмът, и по-скоро това което практически произтече от него - хедонистичната култура, накара повечето сериозни мъже и жени, които държат на някакви по-традиционни ценности, да се оттеглят и да предпочетат живот сами... Аз не съм против жените да имат мнение. Но не всяко мнение заслужава уважение, още повече като виждаш как повечето използват свободата си в днешно време... А относно отказът от политически глас, според мен повечето в тая държава вече са се отказали... Просто част от пакета илюзии, заради който хората си разбира семействата...

Аз лично, исках семейство като бях на 20. Вече не ща. Това е деградираща култура за мен, и едни деца само биха страдали. Виждам ги с очите си в каква среда живеят, как им промиват мозъците от малки. Според мен не е морално човек да си дава сметка в каква токсична среда съществува, и да прави деца. Та аз едвам оцелявам психически в тоя цирк и тотална простотия... Дори няма къде да емигрираш, защото тази култура е глобална. Така че не мога да ти дам съвет как реално да успееш, аз просто чакам да умра и да се махна...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2eaad082c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен седни и поговори с него и му кажи в прав текст как се виждаш след 10 години и го питай ти ли ще бъдеш човека до мен. Ако не е сигурен или не иска, това не е човека за теб.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e96a4955aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От много срам си намираш мухльо и си седиш с него.
Аз като гледам си седиш с него като по задължение, че не виждам нищо положително споменато по негов адрес. Та по-добре си поговорете по темите които те тревожат откровено и ако не стигнете до някакво решение - разделяйте се и си намери някой по подходящ.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 22cb5a22c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке,

Стегни се! Моят съвет към теб е, директно да го конфронтираш и да му кажеш всичко, на дълга и широка.
Мъжете мислим по-логично от вас. И ни е закодирано в гените, да поемаме конфликт, или казано директност.

Най-директно му казваш като мъж на мъж. Обясни му там, че го харесваш много, че искаш поколение от него и тн.

Ти си женствена жена и едно бижу в такова време като нашето.

Просто приятеля ти е смотан, за да го осъзнае. И 5мин. секс прави с теб, поради 2 причини:

1: Омръзнала си му/Не го възбуждаш достатъчно
2: Ниско тестостеронен мухльо е, с оредяваща коса, без преса и тн. вероятно. Ако истински те обича и харесва, ще те желае постоянно(добре де... повече от 5мин. ).

Един мъж ако те обича наистина, след директен разговор с теб, ще направи така, че да те желае повече и ще намери начин, да задоволи желанията ти.

Последно, един съвет... само не се омъжвай за него и после И ти като 80% от жените да му подадеш молба за развод.

Но правилото е следното: Ако те обича истински, ще намери начин и ще изкара най-доброто от всяка ситуация. Така мисли един мъж.

Да не те е срам, 2г сте заедно... но да, и вие като 95% от "обвързаните", сте си по-скоро приятелчета, от колкото ЛЮБИМИ.

Гледай реално върху нещата. И без срам, без страх, ако държиш на него, ще му кажеш. Намеци пускайте на приятелките си, дето не могат да понесат истината, ние мъжете сме... Различна порода.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker