Кога ще спрем да се самозаблуждаваме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога ще спрем да се самозаблуждаваме?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2558 пъти
Чета статиите и коментарите в сайта. Прави впечатление, че жените имат уникалната способност да се самозаблуждават. И аз съм жена, може би и аз го правя. Но чак толкова... Хора, истината не е толкова скрита, вижда се и с просто око. Не ви обръщат внимание, не са отдадени на връзката... какво има да се чудите обича ли ме или не. Почнете ли да се чудите, значи не ви обича. Мислите ли, че такова нещо може да се скрие? Жените наистина си фантазир ат. Ооо той ме погледна еди как си, ооо има тръпка, търси ме постоянно, значи много ме желае. Никой не ви желае, това е само в главата ви. Мъжете са станали брутални. Вместо любов, търсят да си начешат егото, да те смачкат, сдъвкат и изплюят. Без значение за връзка ли става дума или само за секс. Еднакво безобразно са. Тея които се държат ок просто са отчаяни за внимание. Когато го получат и те се променят. И за тези, които се гордеят с това, че не пускат лесно - честито. Добра тактика, колкото да тръгнете с някой. На повечето обаче ще им изневерят Просто животът днес не е това, което беше някога. Пак си помислете ще се влюбите ли след първия секс и заслужава ли си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6cbf701aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така е. Повечето жени са заблудени.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 67ac0b09de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо като мъж да отбележа, че ако мъжете сме станали брутални, то жените сте станали 3 пъти по-брутални.
Второ, тези които са задници са гадни, а тези, които са мили си просят внимание. ОК, а има ли в главата ти сценарий в който си доволна и всичко е добре.
Трето, не забравяй, че вие жените контролирате на практика целия сексуален пазар. В патриархалните общества в миналото мъжете са изкарвали ресурсите, а жените са раждали децата и някак си е ставала "сделката". Сега една средностатистическа жена има хем богат избор от партньори, хем достатъчно собствени средства да се издържа сама. Какво повече искате? Наистина не разбирам, въпроса не е реторичен.
Що се отнася до изневярата, тя също е много по-лесна за жената отколкото за мъжа:
Поне моите разбираня са че ако мъжа не е нацепения богаташ с арогантно поведение по когото всички въздишате, то той трябва да положи усилия и най-малкото да инвестира време и внимание в една жена. Е да де, ама като е вече обвързан това време е много ограничено, защото и тази от връзката си иска своето, а и не трябва нищо да заподозира. При жената ситуацията е напълно противоположна - необвързана, обвързана, женена, офертички винаги има, трябва само да каже "Да" и ще дойде някой загорял пес да я вземе с колата от работа на обедната почивка и ще я върне обратно. После тя ще си се прибере вкъщи ни лук яла, ни лук мирисала.
И накрая, но не на последно място, вие сте тези които наложиха игричките: "Обичам го, не го обичам, ама май още съм влюбена в бившия, ама не знам ама това ама онова."
Вие наложихте търсенето за такива мъже, сега не мрънкайте като пазара е залят с тях.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2882a9958f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Може би си права, но нямам силата да се откажа от мъничката сладост, която носи всяко ногово докосване. Когато го прегърна, сякаш всяка тревога изчезва, пък дори да е най-грешният.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6a9c6d4f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Истината е, че много малко жени стоим здраво стъпили на земята и имаме реална преценка за себе си и за това, какво искаме и какво търсим? Много от нас не са наясно, че няма незаменими хора, че не всичко е цвятя и рози и че нещата не винаги са черни и бели. Винаги търсим чувства и сигурност а много от нас не ги предлагат на противоположния пол. Виждаме и чуваме това, което на нас ни се иска, за това страдаме.
Мили дами слезте от облаците, това че някой ви е погледнал или усмихнал не значи че вижда във вас перфектната и еденствена жена на живота си. Винаги има по-хубави и по - добри от нас, просто спрете да се филмирате.
Ж32

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 756373fc3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Всички сме в кюпа... не се правете на луди.. и вие не сте светици.

Аз съм се държал повече от добре с мацка, която дори ми го е признавала и в същото време говори как знаела, че начина по който постъпва с мен не е правилен. Сериозен бях към нея и исках в ръзка с нея. И да, спах с нея и говорих, че искам нещо повече. Все пак съм на 26 и се чувствам готов за деца и за сериозни отношения. Е, тя пък ми каза, че не се чувства готова и иска само интимни отношения. Известно време след поредното чукане нещата затихнаха. И не е било само с нея, но тя ме подразни най-много, защото нещата с нея продължиха доста дълго време.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e73811db31
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   То жената затова добре лъже, защото сама си вярва на лъжите. Полова идентично един вид.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f9f127d76f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жените наистина обожават да се самозаблуждават. Включително и ти. Въпреки че повечето мъже наистина са бройкаджии, има и свестни. И простата причина е, че има все още мъже с глава на раменете, които не се водят по поп културата, не се правят на "готини", имат си собствена ценностна система и разбирания. Само че те пък са ви прекалено "скучни" и "отчаяни".

Жената за съжаление е същество, което не може да приеме, че не може да има всичко... Или ще е с някой Дон Жуан / Кристиан Грей, или ще е с нормален работлив мъж който я обича. Но няма как да превърне единия в другия...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 81cf1dea71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Да, жените често се самозаблуждават. Но ти пък си изпаднала в другата крайност.
Ж31

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2bf51a2308
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Следващата тема доказва тезата на тази. Хванала се с най-големия курварин, който е овършал всичко живо и се пита дали щял да и бъде верен. Ами той не е бил верен на 100 жени, ама на 101-вата ще бъде верен и до живот няма да погледне 102-ра. Що за логика? Ама мечтите са безплатни, няма лошо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6551d361ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Според мен пък повечето ХОРА са заблудени, и сред жените, и сред мъжете. И де да беше само за любовните неща...

Разни интелигенти деликатно ги наричат 'хора, потънали в ежедневието си'.

ж31

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e76b5a1e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защото жените сме израснали с приказки за принцове и вечна любов, а като пораснем, осъзнаваме, че живота не е толкова розов. Получава се едно огромно разминаване между това, в което сме вярвали като деца, и това което срещаме. Затова и често се лъжем, защото ни се иска да е истина. И аз като малка мислех, че мъжете са като по филмите и приказките, ама реалността е друга. Има все още свестни, ама и те започнаха да се правят на това, което не са, защото живота ги принуждава, и се озлобяват към жените.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6c21b214b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   До 10

Не знам, за какво говориш, но познавам мъже, който са спали с буквално стотици жени, но никога не са изневерявали, защото всичко е било връзки за по 4-5 дена и случайни нощни изживявания ...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2bf51a2308
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   13, "но никога не са изневерявали". Там е ключа за бараката.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4f195f761b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Проблема при връзките днес е изцяло в жените и тяхното почти шизофренично и нелогично поведение!
Мъжете са си ОК, но просто виждат какво става, как фенизма и либерстията съсипават всичко и вече прото нямат интерес за сериозни връзки.
Жените се повредиха. Може и да е някаква гентична мутация заради еволюцията....знам ли. Но фактите са факти. Жените днешно време масово са негодни за съпруги и майки.

Аз съм мъж и лично съм го изпитал цялото това нещо. Може да прозвучи нескромно но аз смятам че като характеристики и като лично положение съм мъж мечта за почти всяка НОРМАЛНА жена.

Мисля че изглеждам долу горе добре, спортувам активно, обичам природата не пия, не пуша, не слушам чалга и не се интересувам от масовки, футбол и политика. Имам си собствена философия за живота, не следвам моди, богат съм, имам собствен бизнес, 3 собствени жилища апартамент и две къщи, 2 коли.....печеля страшно много пари (Спрямо стандарта в Бг.) Абе на практика аз мога да дам и да осигуря на една жена абсолютно всичко. Няма да и липсва нищо. А от нея се иска само да ме обича, да ми бъде вярна докрай и да ми роди поне 3 деца на които да бъде добра майка.

И въпреки всичко това, вече много години съм сам като куче. Само епизодични връзки които приключват бързо. И честно казано съм напълно разочарован от жените в България. Бил съм с много различни, но връзките не издържат. Винаги е едно и също. Едни и същи нормера и игрички. Направо имам чувството че жените вече ги правят по калъп някъде. Всички еднакво глупави.
И сега с тия социални мрежи вече е някакъв ад. Една друга се учат на курвенско поведение.

Аз по принцип съм патриот и уж държа на българското, обаче вече сериозно обмислям да си търся жена в чужбина. Трябва ми истинска жена! Някоя която наистина ще ме оцени като човек. Омръзнало ми е от боклуци.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 82f3b299ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   И ти си в това число. Да много жени залагат на наивност, но не е трудно тези виждания описани в темата да се опишат като мъжемразство. И това е самозаблуда. Трябва ти повече умереност и намери начин да поизпуснеш натрупания гняв.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 37c3bf169e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторката явно има прясна болка в задните части за да седне и да напише толкова тенденционзи глупости. Да ти е хрумвало, че монетата има и друга страна? и че мъжете се държат по този начин не само защото искат да си втълпят, че след всяка кифла която изклатят, онаа им работа става с 2 сантиметра по голяма? Толкова ли да сме прости па всичките?

Нищо чудно, че света ти е толкова черен. И аз щех да съм така ако съм имал досег с такъв кретен, и съм го пуснал в задния си двор, и след това той ме е изхвърлил, и мен би ме боляло. Ако съм толкова сляп, глух и наивен, че да го допусна, разбира се...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 67ac0b09de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Отново е номер 2:
забравих да кажа, че освен мнението си по темата мога да ви предложа и едно много просто и елегантно решение на проблема - загърбете сляпата женска солидарност, както мъжете отдавна са загърбили мъжката солидарност.
Ако една жена бъде нападната от мъж пред очите на друг номален мъж, то втория задължително ще се намеси и дори ако има възможност ще отупа първия. Един изнасилвач или побойник над жени ако влезе в затвора, никой не гледа че всички са престъпници или че и той е мъж, а направо го правят крив от бой, а задника му го правят 2 цола.
А какво става със вас (дори най-редовно в този форум)? Една жена казва че е изневерила на мъжа си или че се е чукала със 100 човека, 3-ма мъже и казват че е курва, а 30 жени и казват "Браво сестро, само така!! Веднъж се живее!! ".
Тези курви ви излагат и останалите. Вие сте отговорни да пазите честа на собствения си пол, не ние.
Ай със здраве.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 740bba5dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ще спреш да се самозаблуждаваш, когато осъзнаеш, че мъж, който ти сваля звезди те иска само за секс.

Онези, "търсещите внимание" са хората, които те виждат като личност и те, колкото и да са "скучни" са правилните хора за хубава връзка. Просто понякога трябва търпение, а не да се чака на готово...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7c8f54bbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Много е вярно това, което си написала. И аз се дразня супер много хо.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c7ba4d80d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Добре започна поста но накрая толкова депресарски ги изкара нещата че направо да се самоубие човек. Айде малко по ведро. Човек не е застрахован от влюване по всяко време, дори и след 1вия секс.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6d8bcfc76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Да отбележа, че докато 'тея които се държат ок, просто са отчаяни за внимание' е вярно във вашата глава няма да получите добро отношение. Когато се научите да различавате истинското от престореното такова, тогава ще ви се навържат нещата. Но може би докато ви чешат егото е прекалено сложно да се вгледате в реалността. Или пък не ви е 'вълнуващо' когато нещата се случват лесно и някой наистина ви цени. Докато гоните силни, но мимолетни тръпки драги дами, ще получавате точно такива връзки. C'est la vie.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bf7fc4ee25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   А-ха добре че номер 13 ни светна, че за изневяра не се брои 4-5 дена и случайни нощни изживявания. Олекна ми ....

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a98c46a732
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Номер 19, със същите впечатление съм. В затвора не обичат изнасилвачи и особено педофили.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c183189caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   За да има мъже с добро отношение те трябва да бъдат ценени и възнаграждавани за това а не приемани за даденост или дори по-лошо - за отчаяни, с по-нисък социален статус и подобни други криворазбрани и самозаблуждаващи хитрувания и преценки, "стандарти" и подобни. Положението е такова каквото е защото жените масово повярваха в пропагандата на мейнстрийм феминизма от "секса и града", космополитан (въпреки, че като преглеждам наскоро това списание то е доста по-различно отпреди и вече е насочено към това да дава реални съвети за начини по-които жените да могат да имат реална връзка като им казва какво да правят за да удовлетворят даден мъж по най-различни начини), списания, предавания и т. н. Тази пропаганда им проми мозъка с това, че са специални, че могат да подбират, че могат да имат всичко, че могат да скачат от връзка на връзка, че могат да се държат безотговорно и егоистично във връзките и т. н. Всяка реакция поражда контрареакрия и съответно след един период на адаптация на социалните взаимоотношения резултата е налице. Сега жените по-западен модел не желаят да са в традиционната си роля, искат свобода, да правят каквото си искат, независимост, да са силни, успешни и т. н., но пък искат традиционен модел мъже, които да са им отдадени, верни, да се грижат за тях и т. н. каквито вече трудно се намират. Трудно се намират, защото те не се ценят а се приемат за даденост и към тях се отнасят безотговорно и егоистично и ги използват и съответно те се учат и престават да бъдат такива. Мъчна работа е това -да не искаш да си жена в традиционна роля а пък да искаш традиционен модел мъж.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5228a00c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Евала на 12. Трябва да има повече жени като нея ,които виждат по далеч от очакванията си. Останалите сте точно както но.6 ви описва-негодни за нищо. Нищо повече от грим , токчета и курвенско поведение . Вашата идентичност е просто една детска приказка в която принца на бял кон идва и ви взема. Харесвате мъже с визия , а не с достойнство. Харесвате мъже с пари , а не със способности. А дори и той да има и двете , някак си пропускате да го уважавате дори, заради това което прави за обществото. Защото не ви интересува. Морала за вас е непонятна дума. Неспособни сте на нормална човешка комуникация заради собствените си комплекси. Вие сте недостойни за повечето мъже по света , а за българските да не говорим. Изобщо си нямате понятие, че тук все още има неколцина останали мъже , на чиито плещи се крепи цялата ни изстрадала държавица и тези мъже са в пъти по "мъже" от разни разглезени мамини франсета и англичанчета ,на бенефити, със селфита от банята.
В общи линии сте толкова морално и умствено изостанали ,че ходите от комплексар на комплесар , които са същите уанабита ,като вас.

Отново на но12, честит 8ми март! На другите не толкова "жени" пожелавам да прогледнат от собствената си несигурност. Да видят, че живота не е перфектен , нито мъжете в него. Че няма принцове, че в тази приказка има страдание и в цялата тази помия се крие красотата в това да обичаш.

Н6, няма смисъл приятелю. И на запад са същите , даже по-зле. То оттам идва. Огледай се из консервативните общества. Япония , Китай. Последно бях с китайка 2години , беше най добрата връзка в живота ми, докато и тя не се опорочи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker