Поздрав за всички онези безчувствени страхливци неспособни да обичат! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поздрав за всички онези безчувствени страхливци неспособни да обичат!
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2790 пъти
Здравейте, думите ми са за всички онези, които ще припознаят себе си в моята изповед. Искам просто да излея гневът си, искам да чупя, да блъскам и да викам, защото ми дойде до гуша. Дойде ми до гуша от самата мен, от чувствата ми, които ме правят слаба. Омръзна ми от едни и същи връзки, с безчувствени мъже, които идват и си заминават, без да се замислят какво са ми дали. Само грабят, защото са толкова жалки и неспособни да обичат, че се опитват да запълнят празнотата и дупката в сърцата си, взимайки от мен. Интересно ми е да разбера как си подбирате жертвите? Как разбирате, че примерно тази става за ебавка и за подигравки? Мъже вие заслужавате да сте само на земята, там долу в краката. И евала казвам на жените, които ви правят на маймуни. Сега искам да задам един въпрос и към жените, които контролират чувствата си. Как го правите, как лъжете сърцето и запазвате себе си и достойнството си? Единственото нещо което искам е да спра да чувствам и аз, и да стана безразлична и студена. Да получа, това което ми бе отнето и да си отмъстя. Разбрах, че колкото повече обичаш и даваш, толкова повече те грабят от теб. Колкото повече чувстваш, толкова повече си нещастен. Защо бе хора сте такива и не цените хората, които ви обичат и дават всичко за вас. Защо всичко е интереси и използване, защо? Защо колкото повече обич ви дават вие ранявате. Защо сте такива егоисти, какво печелите? Сега ще кажете, че вас са ви ранили и сега вие ранявате, защото сте били предадени. Аз да ви кажа ли, вие и тогава не сте обичали. Човек способен на обич веднъж е способен и на втори и трети път. Съжалявам ви наистина, защото вашият живот е преходен и безсмислен. Хората като мен способни на обич и емпатия без значение дали мъже или жени са живите на този свят. Всички ония страхливци и подобия на хора, лишени от всякакви чувства са притурки и служат за фон. Мислите си, че сте силни, защото не показвате чувства и мачкате наред, но само се заблуждавате, криете се зад маски, избирате лесния път, защото сте страхливци! Това е от мен, колелото се върти, днес съм аз утре може би ще си ти. Замислете се преди да изневерите, предадете, излъжете или пренебрегнете, човека до себе си, защото има справедливост и тя идва от време на време да ви напомни за греховете ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7b87915096
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много наивни момичета, повярвали на "играчите", после пишат подобни неща. Изневери и тем подобни.... че чак и слагане под един знаменател на цялото "мъжко съсловие". Искаш да отмъстиш - даа, много любовно звучи. Без да желая да обидя и да се подиграя с чувствата на някого, но обикновено когато някой твърде рязко и видимо агресивно напада някого/някои за грешките му, то той често не е способен да види своите собствени.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6dfc39bbfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, твърде си афектирана. От това озлобено търсене на "кърваво" отмъщение нищо хубаво не излиза. Не си само ти така, много жени имаме от време-на време, а някой и постоянно този проблем. Наскоро и аз позалитнах макар и по-леко в тази посока. Между силната загриженост и склонността да се налага контрол маскиран като загриженост, даже замаскиран и за нас самите, границата е твърде, твърде тънка. Второ никой на този свят няма да е с теб толкова дълго, колкото си ти със себе си. Не казвам да бъдеш егоист, ама обичай първо себе си и после другите. Темата е много обширна и няма цялата да я разгръщам, но за да ти повярва някой, че можеш да бъдеш стабилна и струваща си половинка и т. н., и т. н. трябва първо ти да го мислиш и да го показваш. Да се вижда, че имаш достойнство и самоуважение, че се чувстваш добре със себе си. Не се обсебвай от идеята да не си сама, отчаянието се надушва. И приеми, че не всяка връзка е със щастлив край.
Аз също съм сама от немалко време, защото не смятам, че съм открила човек, който може да ми даде това което искам, но смело мога да кажа, че не ми липсва внимание, комплименти и хора, които се отнасят добре с мен. Има и от другите разбира се, тях винаги ги има. От теб зависи. Дали искаш, конкретен или не, друг човек на всяка цена или искаш друг човек с когото наистина се чувстваш добре и има смисъл да бъдеш, когото знаеш защо искаш?
Момиче на 22. Щастливо обвързана със себе си и още учеща се да обича себе си

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fdb754f0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей
Аз първо ще каж че колкото повече чета в този сайт толкова повече се чудя как и защо съм сам.. В много малко от мъжете се виждам и започвам да мисля че нещо не ми е в ред..
Моето мнение и ти след горчив опит в че точно вие сте тези които не могат да обичат ама наистина да обичат... Няма да се обяснявам повече..
На теб ще ти кажа само да не търсиш да си връщаш.. Тъпо е все пак не са ти взели играчката в домчето нали? Гледай напред и това е.. Успех

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 37df2b529e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм била като теб разочарована. От мъже, които са ме карали да чакам до телефона, и да се моля да ме потърсят. От такива, които не си вдигат телефоните и не отговарят на съобщения. От такива, които се правят на прекалено заети, и все не съм била приоритет. От страхливи и объркани мъже.
Истината е, че никой няма да те обича повече от теб самата, както каза номер 2. Всеки, избрал да си отиде от теб, или наранил те, е глупак. Не е оценил, това което си, защото просто е глупав. Всеки си намира майстора рано или късно.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f86ab45e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   По такива тичате "Оборотните играчи"перфектните манипулатори и после ближете раните тук и се оплаквате. Обикновенните момчета ги подминавате като пътен знак - те са прекалено сдухани, скучни и нямат какво да предложат нали?
Р.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a5c26a7217
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си ги подбираш такива. Ако някой ти признае чувствата си, откровен е, иска да ти се хареса влиза в категорията отчаян а ти искаш самоуверен и владеещ се. Това е получаваш - владеещ се и без чувства, защото и той е наранен и вече не му дреме.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b7bb9af7ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Никой не ти е виновен.... виновна си си самата ти!
Мъжете винаги ще се пробват и такива наивни и глупави като теб, ще се връзват... така, че търси вината в себе си, а не в мъжете и ти го казва жена(осъзната жена, защото и аз съм минала по тоя път и съм осъзнала, че съм била аз глупавата)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 02c5628463
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер1 ти защо така се впрегна? Какво лошо има да си наивен и да вярваш в хората и да им даваш шанс? До номер 2: аз никога не съм била залепена за някого и отчаяна, защото съм сама. Казвам само, че когато реша да допусна някого до себе си винаги всичко се повтаря като отношение и усещане, като че ли аз не заслужавам да бъда обачина. Мисля, че ти се самозаблуждаваш, че така си си добре, защото не ти остава какво друго да направиш. Авторката

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0691d667be
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Отговорът е общо взето-неподходящи мъже. Тези, които могат да дадат това което искаш и заслужаваш, сигурно си ги отсвирила хиляда пъти. Но те разбирам... не може насила.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 909bc237ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз те разбирам много добре. Някога и аз си зададох същите въпроси след поредния, който ме направи на маймуна и унизи. Аз бях момиче, което се раздава докрай, без капка гордост и само искрени чувства. ГРЕШКА! В отношенията винаги единия обича повече, а другия позволява да бъде обичан. В нашите случа, нашите хора не искат да бъдат обичани и само грабят. Винаги единия е лошия. Затова предпочетох това да бъда аз. След поредното разочарование да, не мога да отрека, че запазих чувствата си, но я нямаше тази отчаяност. Не му бях удобна, не му се кланях и молех. Като виждах, че не ми отвръща, спрях да му се моля. Да, вътрешно още дори го обичам, но вече не се унижавам. Имах една приятелка, която винаги е била лошото момиче, нея никога не я нараняваха, а мъжете й се кланяха, без дори да е красавица или нещо от сорта. Чудех се как го прави. Това момиче имаше самочувствие!!! Знаеше си цената. Започнах да се уча от нея постепенно. Първо поработих над това да добия самочувствие и любов към себе си, за да не търся одобрението от останалите на всяка цена. Започнах да поддържам външния си вид повече, започнах да излизам на разходки сама повече, дори да пътувам сама. Станах по-общителна, намерих повече приятели. По принцип съм си мъжкарана и дружа повече с момчета. Започнах повече да се забавлявам, купони, събирания с приятели или просто си пускам силна музика в нас. Повярвах в себе си. Станах си самодостатъчна. Отдадох се на това да уча, да ценя себе си. Сега отдавна някой не ме е унижавал, както преди. Не съм страдала за мъж от доста отдавна. Да, не съм обичала от години, не знам дали и мога вече. Но мога да позволя да бъда обичана. Така правят умните жени - намират добър и грижовен мъж, който да се грижи добре за тях, без излишни фарсове. Успех!

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8afa250aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Напълно те разбирам.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fd5fae169c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Жената си пати само и единствено от тази част от мъжете, които сама избира да бъдат редом до нея.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d39e2f79fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Винаги ме е озадачавало това женско определение “страхливец“ за някой, който не иска да ти играе по гайдата? Защо да е страхлив, защото не ти споделя чувствата? То голяма смелост се иска да си с някой! Бил е с теб докато е искал, тръгнал си е. Жените го правят също толкова често и не по-малко. Вместо да се оплакваш по форумите, стегни се и продължи живота си! Тази многогодишна обработка от книги, вестници, телевизия, интернет как някой друг отговаря за щастието ти и как е длъжен да ти го доставя ме отвращава. Решенията, които си взела да си с някой мъж не са заради опрян в главата нож, а защото така си го искала, и много лесно забравяте, че всяко решение има последствия, които срещаш. Но да обвиняват другите за грешните си решения е любим спорт на много жени.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6dfc39bbfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   От номер 2 към авторката: Не знам колко съм заблудена да ти кажа и какво според теб ми остава да направя или не. Но и с просто око се вижда, че ти си в позицията на тази която реве по сайтовете колко неспособни са мъжете да обичат. Аз съм доволна от живота си и съм била и обичана. Аз просто съвсем добронамерено се опитах да дам съвет от малкото ми опит в подобна ситуация. Съжалявам, ако си изтълкувала нещо в коментара ми погрешно и очевидно си се почувствала засегната, не е било с такава цел. Все пак ако искаш нещо истинско в живота си трябва да се научиш да приемаш истината, дори когато не ти е удобна и приятна.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 00992de0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Всеки сам гради живота си. Всичко, което ни се случва е резултат от нашия избор. Банално, но е истина. Не можеш да промениш хората, преценяваш отговарят ли на твоите критерии и ако не, не се занимаваш с тях. Какво е толкова сложно и трудно? Ако подхождаш разумно, а не само с чувства, ще имаш по-малко проблеми и ще бъдеш по-спокойна. Няма за какво да се сърдиш на мъжете и да се изживяваш като жертва. Ти си избрала да си с тях, не са те насилвали. Ако искаш промяна, промени първо себе си.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bef8c440fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Хахаха,
ами не, мацка, жалки са тези, които се влюбват. А страхливци са тези, които са готови на всичко за да угодят на жена, защото ги е страх, че друга няма да ги огрее и именно те са тези, които заслужават да са на земята и долу в краката. Те са хората, които ви научиха да не ни уважавате и да ни правите на маймуни.
Това е положеноието.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5da9120844
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Способността да обичаш и да уважаваш се възпитава от ранно детство. Така че, повечето хора днес са зле възпитани, съответно качествата, които са развили са консуматорски. Самите те са нещастни, макар че това не го осъзнават и ще има струва цял един живот самота и фалшива показност. Ти съответно също си възпитана грешно. Никой не е длъжен да откликва на нуждите ти от емоционално естество, нито пък ти самата следва да товариш околните с очаквания. Ти най-вероятно сякаш крещиш: излъжете ме! Тяхното и твоето възпитание са нездрави - и двата типа поведение галят егото по различни начини. Помисли си къде бъркаш в отношението си към околните, кои хора товариш с изисквания и собствени фантазии (без да отчиташ реалността), кои хора заставяш да те "излъжат" и т. н. Не можеш да накараш някой насила да те обича, още повече хора, които не знаят какво означава това и не са възпитани в правилно отношение към себе си и околните. Ядосана си, защото в твоите захаросани представи любовта е сделка - аз те обичам и видиш ли ти си длъжен да ме обичаш. Аз спя с тебе, а ти не го оценяваш! Разбери, ти се обесняваш, обгрижваш някого, едва ли не му се увесваш на врата, и след като той известно време е откликвал от чувство за суетност и вина, все пак е прекратил театрото и вече драми. Ако искаш да не си даряваш любовта на случайни хора, недей да бързаш с пламенните обяснения. Това твоето е криворазбрана любов. Любовта се доказва с времето. Ако след 5 години връзка виждаш, че този човек наистина те уважава и те допълва, тогава може би е любов. Всичко останало е нагон! Ай да се научиш да правиш разликата! А и човек, който истински обича, никога не съди! В момента говори твоето наранено его и "търговски: интереси! Дано ме разбереш правилно.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: aa2d8c100f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   авторката не се ли замисля, че има и мъже даващи всичко от себе си и после пренебрегвани от жените
любовта е хармония а не претенции да бъдем обичани от конкретни хора, това че даваме не се измерва в пъти, килограми, часове, това е нашето разбиране за любов, но можем да бъдем щастливи само ако се наслаждаваме и не претендираме от любимия,
любовта е полет на волни птици...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7b87915096
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Номер 12 е другата крайност на авторката. Само номер 2 каза нещата както са. Дано да те послушат номер 2, много са объркани.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5d3aded36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   В тази тема много сополиви мъже започнаха да реват в пасивно солидарен мъжки манифест
Абе мъже, вие като ревете, че всички жени са к.. ви, не ви ли светна крушката, че сами вие сте си ги избирали, те наслила не са ви карали да бъдете с тях, нали така
Само че като стане въпрос за вас пеете други песни
Проста работа:)

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b677f6c6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ще коментирам само с едно изречение, колкото и грубо да е то:

"Жена и кола - на късмет, мъж и куче - както ги научиш" :)

>М. 32г. <

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7b87915096
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Номер 23, а кой е казал, че сме били с к*рва. Няма нужда да си с лека жена, за да разбереш, че е лека... :D, то е очевидно. Но ако си част от това съсловие на леките жени(има и много страхотни, достойни), то ти не разбираш, че се познава от далеч.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bef8c440fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Номер 23,
темата е започната от сополива жена, която се оплаква, че всички мъже, които тя си е избрала са боклуци.
Номоер 24,
като мъж съм до някъде съгласен с теб, само че има една подробност:
Хората сме стадни животни и гледаме не само този до нас, а и остналите. И ми се струва, че всички жени (или повечето) вкупом научихте мъжете да са боклуци.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3c39dcdb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   На две съм казвал обичам те и двете са ме зарязвали.
Това се е случвало и при още един двама мои приятели.
Нещо или става в главата им от тези думи, или просто го намират за лигаво и се присмиват на такива мъже. Склонен съм да вярвам във второто. Колкото повече не обръщаш внимание на една жена и не я търсиш, толкова повече събуждаш интересите. В момента И на мен ми се случва нещо подобно с една, не искам да имам нищо общо с нея но тя ме търси повече от половин година. И същата уж преди това се беше влюбила в момче за два месеца. Ии действително може да има много мъже използвачи, но в приятелски кръгове жените правят много големи интриги и скандали между приятели мъже. Сигурен съм, че авторката е имала десетки пъти шанс да попадне на някой по-читав от този, но не й е бил атрактивен. И щом никой не те е зарязал с дете, защо толкова го изживяваш? Каквото повикало такова се обадило.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b1ec2fd3af
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Здравейте драги коментиращи, аз съм авторката. Първо искам да кажа, че се радвам на коментарите ви, защото да си призная не съм очаквала такива. Аз не обвинявам само мъжете за моите разочарования, може би това беше насъбрано в мен с години, всичките тези горчиви опити и несполуки в любовта, та исках да ги кажа. На всички онези, които са ми казали, че може би съм отсвирила свестните мъже и съм тичала подир нацепени батки и тем подобни, мога да кажа, че това не е вярно. При мен така се случи, че такива свестни скромни мъже не са ме искали. Искали са ме такива, които не ги огравя никъде или с една дума се пробват на всяка. Не се е случвало да нараня някого нарочни и точно заради това не мога да се примиря. Прави сте обаче, че точно аз съм си виновна защото аз съм си избрала да бъда с тях. И наистина е така, човек трябва да обича най много себе си, може би с времето ще се науча и аз. Благодаря отново, накарахте ме да се замисля за някои неща. Признайте си мъже, обаче че много от вас сте наранявали свестните жени, които са ви обичали и за тях сте били важни. Жалко е че оценяваме много неща когато вече сме ги загубили, но аз и тези като мен е редно да си признаят, че никой не е виновен за собствените ни избори. И е грешно да даваме и да очакваме да получим.същото. Благодаря отново!

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e5efcc6fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   23. "Абе мъже, вие като ревете, че всички жени са к.. ви, не ви ли светна крушката, че сами вие сте си ги избирали, те наслила не са ви карали да бъдете с тях, нали така"


Нали жените сте интуитивни?! Дори и изневярата ще оправдаете с това. А на жените им е необходим контрол, защото те имат природни качества като: изключително добре лъжат и с лекота разиграват сцени, дори сълзите рядко са искрени. И много важно винаги имат основание. Значи и съвестта няма начин да ги "гризе". Дори силно религиозни жени с лекота могат да изневерят с "чиста" съвест и безгрешни пред Бога. Например: "Сега ме "сърби", а мъжът ми (поне хиляди оправдания), значи Бог ми го праща. Да се "почеша" тогава!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4797d39718
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Авторке - всички сме минали от там - и мъже, и жени.

Просто има кофти хора, и наистина понякога е трудно да ги отсееш, особено в началото, когато те води тръпката.

Няма нужда от отмъщения - пожелай им приятен живот и ги забрави.

Наистина, любовта в днешно време е голяма рядкост и лукс. Така че не се притеснявай да се забавляваш с лошите момчета, докато чакаш да се появи свестен мъж. Ако пък не - по-горе са ти казали - обичай себе си и не се страхувай да бъдеш сама.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 754876a9f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   "При мен така се случи, че такива свестни скромни мъже не са ме искали"

Повярвахме ти... Хайде направи си експеримент, барем тук, или в някой друг форум няма да се намери такъв свестен и скромен мъж. Ще го пожелаеш ли ако ти каже, че те иска? Но аз съм го играл тоя експеримент вече, опитвайки се да измъкна момиченца като теб от подобна тиня. Защото накрая, всичко се заключава с това - просто няма "химия" между нас... Истината е, че мъжете са по-ментални, и могат да харесат жена по характер, но за 99% от жените - всичко е "химия", емоция, хормони. И няма как да ви се обясни, че вие сте тези които не можете да обичате. Затова животът ви го обяснява, но пак недовземате. Наистина, поне се научи да обичаш поне себе си, ако не можеш друг... И не, "химията" не е обич...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4174d17285
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Скъпа Авторке и мен като тебе са ме пренебрегвали с години, разочаровали са ме един милион пъти, ограбиха душата, сърцето и чувствата ми. Направи го един човек в когото вярвах безрезервно, дадох му толкова много а в замяна не получих нищо. Благодарение на такива хора мъже и жени има безчувствени страхливци, който не могат да обичат.
И да направих го на маймуна с номера научени от самия него, и не съжалявам малко му е било.
Сега съм сама, и може да се каже че съм това, което описа студена и и умееща да контролира чувствата си, колкото до това дали лъжа сърцето си ще кажа "не можеш да контролираш нещо, което нямаш? "
Извод и сама можеш да си направиш!!!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f938ea0437
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Здравейте на всички за пръв път пиша тук и подкрепям напълно номер 23 защото аз имам същият проблем на 24 години съм а няма е на 32 години с дете не съм се бъркаш в миналото и защо се е разделила с бащата на детето си преди години и след раздялата ми тя не е имала друг приятел . Усещам че и харесват да я прегръщам или целувам по бузката а в същото ми пише че е бясна и не и харесва правя и символични подаръци от рода на шоколад роза т.н. приема ги харесват и но пак същото после ми пише не ми прави такива подаръци . Така че авторке има още истински джентълмени кото не им е фикс идея нагона не искам да обидя женската част от аудиторията но се замислете че и мъжете имат чувства и все още съществуват такива на които им пука ... Благодаря

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3bed156235
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   От 12-14 годишни започвате да я търсите тая любов, на 16 вече масово сте я вкусили, като станете на 20 "любовта" вече не е онова, което сте търсили и се започва с драмите, че само давате, а не ви отвръщат. Не е така, отвръщат ви точно с това, което сте дали - нали се сещаш за какво говоря авторке! Не отричам, че има страхливи мъже, които никога не са се обвързвали трайно, не са създавали семейство и деца, но болшинството мъже просто не са будали да се обвързват с някоя, която ги търси само за разплод и обезпечаване на поколението. Тук е мястото да се съглася и с всички писали преди мен, че "каквото повикало-такова се обадило" - сама си правила изборите, от които впоследствие си се разочаровала. Спомни си за първия, как си го избра, да не би да те е изнасилил? Спомни си за всички следващи. Най-вече си спомни за онези, които ти си напуснала - със сигурност и на тях им е идвало да тръшкат и да чупят, не са заспивали, плакали са и накрая са разбрали, че не си заслужава.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ba2f00f650
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Такива си ги избираш, кой ти е виновен? Няма да тръгнеш с момче което ще ти подари цвете или ще ти напише стих, ще тръгнеш с татуирания с БМВ дрифтачка. Замисли се в кого е проблема тогава. Но не се тревожи, не си сама, 90% от днешните момичета са такива. Хукват с гъзарчето, той ги прави на маймуни и после мъжете сме криви за цялата вселена.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7f01b07633
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Към номер 26, не съм сополива жена, внимавай с епитетите. Така като гледам мъжете се жегнаха незнайно защо.
31 ако щеш ми вярвай все ми е тая. Аз споделих, защо да лъжа нали сайтът е анонимен, ти защо се изненадваш, че може пък наистина да не са ме искали свестни мъже. За протокола за мен външния вид никога не в бил критерий, защото и аз не съм кой знае каква красавица така, че си знам мястото. До номер 34 това каквото повикало такова се обадило явно и за теб се отнася, понеже се усеща нотката на накърненото ти его. Не исках темата да се превърне в спор между мъже и жени. Не казвам, че няма жени, които се подиграват с чувствата на мъжете, но аз не съм. Да отмъщавала съм си, но едва след като съм била наранена. Защо ви е трудно да повярвате, че не всички жени играят игрички и че много голяма част от мъжете са долни егоисти, които са се влюбили веднъж и са били разочаровани, и вече мачкат наред. Колко е справедливо това да си отмъщаваш на свястна жена заради някаква си пикла не знам, но масово това наблюдавам аз. Като, че ли някой ви е виновен, че са се подиграли с вас че си го изкарвате на не когото трябва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c4c9d5e5b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Вие момичетата харесвате лоши момчета, онези с плочките и кривите носове, лошият поглед пред огледалото, а защо не и мазната им ускивка, с колите, с нахалството им и чакате все първи да ви свалят и търсят, а вие сте просто поредната жертва, която трябва да начеше мъжкото им его. Тъпото е, че ви изчукват 1-2 пъти и не осъзнавате, че за онзи отсреща сте просто парче месо, ку*венцето на вечерта, а си мислите, че е пич и търсите вината в себе си, е уви, изчукаха ви и си тръгнаха.


На нас момчетата ни писна все по такива да тичате и все такива да искате, и ние се променихме, и ние вече не започваме с любов, а със съмненията в това какви сте вие, какво е било преди нас и прочие. НЕ, не можем да ви се доверим! Лесни сте, безинтересни сте.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 779dc9a2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Авторке, номер 34 съм, но 37 ти е отговорил вместо мен. "Не исках темата да се превърне в спор между мъже и жени." - а в какво очакваше да се превърне темата след като ти първа тръгваш намазана с цветовете на войната? И да права си, егото ми е наранявано и то не един път точно от такива като теб, търсещи любовта между чаршафите, кацали като пчелички от цвят на цвят, а когато им натежаи крилата се сетили, че им е време и мед да правят.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 22c6dbc88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Убеден съм, че повечето девойки не търсят читав и тежащ на място младеж, просто съвсем ясно и доказано не се привличат от свестни. Тяхната представа за подхождащ им човек до тях е странна и самите те не я разбират. Не може да ти обясни защо зарязва едно момче, защо не го харесва след като според хората е добър вариант. Нещо в характера на момчетата е проблемно и се търси определен типаж. Жена под 25 години е неосъзната в повечето случаи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7f01b07633
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Авторката съм последно искам да кажа нещо и приключвам. Тука се оказа, че всички мъже сте свестни и добри, обичащи и предани. Оплюхте всички жени, най-вече мен, но няма проблеми. Само разберете, че е тъпо да съсидете някого и да го сравнявате с предишни. Към номер 34 се обръщам, ако бях като тези които са те предали и разигравали нямаше да пиша тази тема. Темата щеше да бъде нещо от сорта на „обичам го, но ми се живее още” или „обичам го, но нямам тръпка” или иневерих на приятеля си. Така че сравнението ти е неуместно.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0a4ff01a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Авторке, първо се успокой и после мен не ме мисли (34 съм), мисли за себе си, аз съм взел-дал вече с развод и две големи деца зад гърба си. На твоите години не съм имал повод да си задавам въпросите, които ти си задаваш, тогава не си давах сметка за това, което сега ти казах, не че не го знаех, но вероятно съм си затварял очите, а може би не съм искал да повярвам, че всички сте от една майка раждани. Не са ме наранявали толкова много пъти защото не съм го допуснал, не ми е било нужно да преспа със 100 за да разбера, че масово се залюбвате още в ученическите си години, първо с батковците от по-горните класове, после с други батковци и чичовци, а после се жалвате на приятелки и по форуми, че са ви ограбили. Ти може да се мислиш за изключение, може да се мислиш за по-различна, но в същност дори и пред себе си не смееш да си признаеш, че вината за грешните ти избори е единствено и само в теб. Ако сложиш ръка на сърцето си и си признеш, че всичките ти любови са един и същи типаж, може и да успееш да проумееш, че е време за промяна на критериите, по които си избираш потенциален партньор. Не ти знам сегашните критерии, мога само да гадая, но болшинството жени казват "да е с чувство за хумор", следва стила на обличане и ред други повърхностни изисквания, а сладкодумни омайници с лопата да ги ринеш, от малки са се научили, че жените обичат с ушите си и те галят ли, галят нежните женски ушета до първото изчукване.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker