Той е ужасно разочарование - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е ужасно разочарование
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2719 пъти
Имаме връзка от 2 години не живеем заедно. През това време сме се ревнували, карали. Замина за чужбина за да пробва да изкара някой лев с идеята да ме вземе при него след няколко месеца. Докато беше тук движеше едната фирма на баща си. Отначало тръгна с ентусиазъм, но после нещата не потръгнаха и той загуби стимул. Седеше по цяла нощ на компютъра, работеше от следобяд и така реши да пробва и в чужбина. Вече е там един месец и не си е намерил още работа. Отново е загубил стимул, до колкото го усещам. Замина с доста пари, почти ги е похарчил. С някакво момче се напиват петък, събота и то е без работа.

Другото нещо заради което съм много разочарована е, че преди една година го хвана конюктивит и му откриха хламидия. Разбира се и аз отидох на лекар, а докторката ми каза, че щом го е ударило в очите, значи е стара инфекция от преди няколко години. Така ме зарази с хламидия, от която се лекувахме, но преди седмица се оказа, че отново имам. От преди това той има и бактериална вагиноза или поне бактерията, която я причинява. Така я прехвърли и намен.
Неприятно ми е цялото положение, дразня се, че е толкова голям на думи, а в крайна сметка не върши нищо.

Някак си ми се губи и комуникацията. Той е по-мълчалив, не споделя. Ако подозира нещо мълчи като пън, което ме изнервя, а аз съм по-открита.
Относно изневери и други жени, шарят му очите, но гледам да не ровя в тези неща, защото не виждам смисъл да се гоним.

Иначе аз съм доста харесвано момиче, имам много обожатели, което го дразни.
Не на последно място доста пъти го хващам в тъпи лъжи, ей така за нищо. Наистина не мога да разбера защо си прави труда да лъже. Забелязала съм, че не го прави само с мен.

Когато се погледна отстрани, наистина не знам какво търся в тези взаимоотношения. Има някакво страхотно привличане между телата ни когато са на едно място. Разбира се, сексът е страхотен, различен всеки път вече 2 години, но това ли е всичко?
А когато ни писне да правим секс, какво ще правим?

После се замислям и за болестите, които ми докара. Кой ще ме вземе с бактериална вагиноза? Толкова ми е мъчно и все едно ме е вързал с някакви въжета. Не се чувствам свободна.
Пробвах да излизам с няколко други мъже, но не чувствам нищо. Опитват се да ме целуват, а аз извъртам глава.

Иначе винаги ми е помагал и е седял до мен, с пари или с каквото трябва, но останалите неща...

Накрая знам какво ще кажат половината от вас - Бягай, не си саката или нещо подобно. Има хора с много по-големи недъзи, които са щастливи.
Много ми е трудно обаче. Разменяме си смси че се обичаме и си липсваме, но какво от това? Просто думи, които не остават...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5f2c545512
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скъпа, просто го зарежи и си намери някой, който те заслужава. Не живеете заедно, а представи си ако си обвързана с този човек какъв ще е живота ти? Щом лъже и кръшка, че и пийва какво бъдеще имаш с този човек. Аз живея с подобна твар и проклинам всеки ден мига в който се обвързах, така, че бягай докато още можеш.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 80db44328b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   добре де. Оплакваш се че отношенията ви не са добри вече, и дори се влошават и колко много си разочарована от него и накрая.... ама секса с него е страхотен и различен....
И какво сега? Остани с него, понеже секса е страхотен!
В една връзка мисля че секса е на последно място. Най-важно е тоя човек дали се интересува от теб, да ти помага в трудни моменти, да ти е верен, винаги до теб да бъде, да те разбира, да ти дава нужната ти свобода, да е романтичен и т.н. и вече след като намериш такъв човек и видиш че притежава всичките тея качества или поне тези качества от които ти се нуждаеш и желаеш да видиш в един мъж, а именно в него, вече преминавате към още по-близки и интимни отношения и изразявате любовта си един към друг, като правите любов. И така, това е! А ще скъсаш ли мъж който притежава всички гореспоменати качества, но не е добър във секса??? Ако отговора ти е "да" незнам просто какво да кажа !! Май требва да кажа че Всичко опира до секс и на секса обръщате най-голямо внимание!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 173696c555
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   да права си ако е за помоща с пари и секса нчма смисъл зарежи го. сч добре после ще ти потрчбва друго внимание да споделяш с нчкои. за болестите не съм запозната но за всеки влак си има пътници

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9c5bfcd729
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не сте един за друг! С времето разликите ще станат прекалено много и рано или късно, ще се разделите. Това е!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bdae325407
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много екстремна връзка - болест след болест, съмнния за изневяра в комплект с несериозност, невъзможност да се грижи за себе си, а какво да кажем за теб, склонност да се напива и т. н. т. Е, как да не кажа зарежи го!

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 323f5865bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Харно, обичате се, а правите ли планове да живеете заедно, да имате деца и нормални взаимоотношения, да имате дом, да имате нормален живот? Казано е като се обичат младите нека се вземат, но любовта си е любов, а животът има други правила и ще се учудиш колко от историите, споделени тук, започват с голямата любов, а завършват с катастрофа. Или си мислиш, че точно при теб ще е различно?
Мечо Пух

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker