Мечтая за голямата любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мечтая за голямата любов
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 973 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 19. Не мисля, че имам проблем, или поне не бих го квалифицирала така. Ще започна с това, че родителите ми имат 17 години разлика. Винаги съм харесвала по-големите "батковци", родителите ми никога не са ме съдили, когато съм им споделяла за това. Мечтая за нещо, което мисля, че е рядко срещано в днешно време - голямата всепоглъщаща любов, за семейство, за единствения. Може би много от вас ще започнат да ме съдят, че съм със стари разбирания, но това съм аз и се приемам. Влюбвала съм се много пъти, но никога не е било толкова силно, че да ме накара да остана с някого. Впрочем - девствена съм, но не, не се пазя за принца на бял кон. Странни ли ви се струват мечтите и желанията ми? Имате ли мнение по въпроса и какъв съвет бихте ми дали?
Благодаря, предварително! :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3f33580387
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Този който заобичаш може да се окаже доста негоден за връзката, която би искала ти. Може и наистина да го срещнеш и да успеете заедно да минете през трудностите и тези проблеми през които неизбежно би ви се наложило да минете и те да не ви отдалечат. Това което ти определяш като мечта е нещо което "достига" почти всички, но не познавам много успяли в това първоначално опияняващо чувство да бъдат достатъчно трезви и да задържат "запаления огън". Но един съвет, ако срещнеш човека, направи каквото зависи от теб да няма други замесени в отношенията ви освен вас(не говоря само за изневери). М19

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: be9791ff82
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Daddy issues :)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a0fbd91f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нищо различно не виждам. Поредното девствено момиче, което търси "единствения". Всички момичета сме били като теб, но такъв няма. Колкото по-рано изтриеш тази приказка от глава си, толкова по-рано ще намериш стойностен човек, който не е принца на белия кон и може би не е всичко което искаш, но е всичко от което се нуждаеш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3c07c618b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3, проблемът ви е, че не търсите наистина "единствения", а "голямата емоция". И това са две много различни неща. Единственият е напълно постижим, като човекът който ще изберете за ваш партньор, на базата на поведението му, обичта му, интегритетът му. И 100 мъже да се въртят около вас, само един-двама отговорят реално на това, не се залъгвайте. Проблемът на повечето жени е, че всъщност не знаят как да обичат, и какво наистина е любовта. Това не е голямата "любов" която ще им завърти главата, т.е. хормоните, а човек който сте способни да оцените и задържите. Затова "принца" не идва за повечето. Не щото го няма, а вие не знаете как да го познаете... Само предполагате, че сте достатъчно добри за него и го заслужавате.

Това ми е съветът и към авторката. Очаквай повече от себе си, и по-малко от магията на химията. Голямата любов се създава, не се чака просто да ти се случи...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 83627abcf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мечтите на твоите години са нещо естествено, стига да не изместват гласа на разума. И да не изкривяват представата за реалността и да започнеш да вземаш мечтаното за реално.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 080551c2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много хора ще ти кажат да не търсиш и прочие, но аз ще го кажа така - пожелавам ти да го срещнеш и да го подържиш поне един миг точно във вида в, който имаш нужда и в който ще ти дари това въжделенно щастие. Ще срещнеш такъв, и ти пожелавам да е "така" и човека да е "такъв" за по-дълъг период от време. Мечтите често се превръщат в нещо ужасно, но може би онези мигове в, които те стават реалност са безценни. И ти казвам - мисли трезво и си намери човек на максимум до 8-10г. по-възрастен от теб, а идеално - не повече от 5г. Така ще си допаднете поколенчески. Остави тия стереотипи за чичковците (казва ти го мъж на 35). Винаги зависи от конкретния случай и нищо не е стриктно определено, но си има идеални параметри които не бива да се пренебрегват защото иначе само проблеми на главата. Ще отрастваш още за напред и ще разбираш нещата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d7372dde60
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това че си запазила невинността си е много хубаво браво вече не се срещат много такива момиче в днешно време мечтите са нещо много хубаво ако човек няма мечти за какво е жив казвам аз млада си невинна обичай и ще бъдеш обичана...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker