Напоследък имам чувството, че секса, който правим не ми стига. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Напоследък имам чувството, че секса, който правим не ми стига.
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2961 пъти
Здравейте!
Имам връзка от около година. От няколко месеца живеем заедно с приятелят ми.
Напоследък имам чувството, че секса, който правим не ми стига. След като сме го правили, минават 3-4 дни и чак тогава пак. На под 30год. сме и двамата. Интересен и разнообразен е сексуалният ни живот. Измисляме си интересни неща. Но искам по-често да правим любов. А не искам аз да съм по-настоятелната, защото като ми откаже ми действа ужасно зле. А имам самочувствие, сексуална съм. Но изглежда неговото либидо е по-ниско.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 839172ff04
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ами нормално е да искаш повече.
Конкретизирай това „напоследък“ - от колко време е това? Може да е заради жегите, той да има проблеми на работа и т. н.
иначе, насърчи го да правите неангажиращ секс, без много прелюдии и занимавки - повечето мъже са готови винаги за такова забавление.
Ако това не е причината, не е нужно да се натискаш директно -ей сега искам секс. Бъди просто по-секси, изкарай ултра късите поли от шкафа, секси бельото, разхождай се полугола из вас - жега е, почни и да мастурбираш и му намекни например, че си лягаш по-раничко... масажи, глезене, целувчици, повече орална любов ( 75% от мъжете си мечтаят за това, както и доста от тях за бърз и енергичен секс без прелюдии на нестандартно място, може и кухнята дори).

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4c0a41dd22
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оххх, и аз така. И аз съм по-сексуална от него и постоянно го нападам... А той все е уморен... Само че не приемам отказ и винаги си издействам порцийка ;) А ако не ми стигне, моля го за пръсти или после се самодовършвам. Пробвай :Р

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a9ec90c4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом наблягате на качеството, то количеството не би трябвало да ви е проблем. Освен това си имате ръчички и фантазия за най-напечените моменти... И въобще, помисли си добре - само около секса ли трябва да се върти съвместния ви живот? Няма по-тъжно нещо от двама души, които единственото, което могат да си предложат един на друг е телата си...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a87b7f014d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката: Наистина е малко по-напрегнат напоследък. Прибира се изморен. Но и преди е имало такива моменти. Мисля че сега му е времето да сме ненаситни както се казва. Старая се да съм достатъчно секси, винаги съм с хубаво бельо, което на него му харесва.
Въпросът ми по-конкретно е нормално ли е при съвместно съжителство и то толкова отскоро секса да понамалее? Не съм опитна в това отношение. Имала съм дългогодишни връзки, но без съвместно съжителство. Във тях дори и след дълго време пак се желаехме постоянно. Сегашният ми приятел е човека, който най-много обичам и съм обичала. Той мен също. Но явно сексуално не сме на 100% съвместими.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d4037ee43e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Напоследък аз пък имам чувството, че се изражда мъжката част, чак толкова много незадоволени жени не е нормално да има. Причини и фактори сигурно ще се намерят повече от достатъчно, умората обаче няма място между тях - говорим за инстинкт, нагон, мерак и прочия. Какво е това на 3-4 дни веднъж, значи лягате си с партньора и не му посягате? Хич да не е, поне веднъж на ден трябва, поне от кумова срама, не допускам толкова много джентълмени да са уморени или болни, или сексуални мързели и то млади-младини. Я чуйте, мъже - каква бира, какви приятели и какъв футбол на голям екран /задължително с Каменица/ в кръчмите ви тресе, когато вкъщи ви чака човек на легло? Я зарежете натрапчивите реклами по скапаните канали, приберете се при семействата си и изживейте пълноценно годинките, защото наскоро един мъж на 90 години на въпроса "Какъв е смисълът на живота? " отговори много простичко - "Смисълът на живота е да го изживееш добре". Разбирате ли, не е задължително в охолство и лукс, а добре, с дребните удоволствия и радости, защото не се връщат годинките.
Мечо Пух

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker