Първата ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първата ми
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1142 пъти
С него се запознахме първата ми седмица в университета. Допадна ми, направих "първата крачка" и той ми отговори, покани ме, излизахме. В началото очевидно проявяваше интерес. Аз не можех да се отпусна изцяло, понеже съм доста срамежлива и ми трябва време с хората, но си мислех, че докато има желание от двете страни нещата ще се получат, въпреки че доста се различаваме като характери. Той също нямаше никакъв опит, струва ми се, че понякога се притесняваше дори повече от мен, съответно се получаваха понякога неловки ситуации :D. След месец-два обаче започна да се отдръпва и лека-полека спря въобще да ме търси. Не знам дали съм го изплашила с очакванията си или просто не е бил свикнал да му обръщат внимание, или просто е осъзнал, че не иска връзка или не си пасваме. Обяснение нямаше.
Сега идва смешната част. В началото трябваше да избера между две групи от хора, с които да "движа" - едните познавах донякъде, но не си бяхме близки, а другите бяха той и двама негови приятели. Явно сгреших - избрах вторите. В последствие се присъединиха още двама и така станахме групичка от шестима човека и си ходехме заедно. Спря да ме търси малко преди Коледа, когато вече доста хора не ходеха много на лекции, съответно не се засичахме често. Щеше ми се да поговоря с него ако останем насаме, но не исках да стават скандали, понеже не исках тепърва да се налага да си търся нови приятели. Също нямах желание да го викам специално за да говорим, тъй като бях наранена и честно казано се съмнявах, че ще ми каже истината. И така и не говорихме.
Оттогава не сме се засичали много, а когато се случеше се държеше, все едно нищо не е станало - просто приятелски. Аз се стараех да стоя по-далеч от него (доколкото е възможно в група от шестима човека) и избягвах разговорите.
Сега се притеснявам, че през новия семестър вероятно ще трябва да го виждам по-често, а това ме наранява. Не искам да сме отново заедно, осъзнавам, че не беше това, от което имах нужда, но въпреки това се чувствам зле, след като го видя. Спомням си как се чувствах, когато ме прегръщаше, когато си мислех, че ме желае. Може трудно да се отпускам, но се привързвам прекалено лесно - беше станал важен за мен, но явно това е било едностранно. Не мисля, че е искал да ме нарани, но ме боли като знам, че все още мисля за него, докато аз явно съм му безразлична.
Не че не се заглеждам по други и знам, че това е най-добрият начин да го забравя, но не искам отново да прибързвам. Ще се радвам на съвети как да се справя със ситуацията и да спра да се чувствам толкова зле, като го виждам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: f03e198962
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами как да ти кажа - сериозните връзки не стават за една седмица, а и хората рядко си допадат. Често са нужни доста проби и грешки, докато срещнеш твоя човек, и в това няма нищо трагично. Е, понякога боли, но резултатът определено си заслужава, най-вече сравнен с това да се хвърлиш на врата на първия срещнат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker