Има ли развитие подобна история? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли развитие подобна история?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1405 пъти
Здравейте, дори и аз не знам от къде да започна. Ще се опитам да бъда максимално кратка. На 23 години съм, студентка в София. Наскоро във фейсбук се запознах с едно момче. Една година по-голям от мен. Земно момче ми се видя, каквато съм и аз. Работи на някакъв обект, явно като общ работник, но това не е проблем. Държи се страхотно с мен, мило, загрижено. Не прави намеци за секс или нещо подобно. Допадна ми общуването с него, малко неграмотно пише на моменти, но го преглътнах някак. Във всички останали отношения беше добре. Оказа се от Пловдив, аз също съм от там. Предложи да се видим, съгласих се. Прибрах се от София в петък, а в събота се видяхме. Всичко беше хубаво, прекарахме си добре, ходихме на кино. Малко ме притесни външния му вид, видя ми се доста черничък, впоследствие разпитах за него, не е циганин. Другото което е, самото му държание беше малко гейско. Звучи ужасно, но така ми се видя, а може и просто да е бил притеснен, заради срещата, беше ми казал, че доста го е срам.
Още преди да се видим бях поразпитала за него, знаете света е малък, а Пловдив още по-малък. И научих, че си падал малко наркоман, като ми споменаха за повече от трева. След срещата ни, една наша обща позната отново потвърди същите неща. Не знам дали още е такъв, дали пуши трева и приема наркотици, дали не е оставил това в миналото. А не е удобно да го питам. Днес ще излизаме отново, мисля да не го режа още, да го опозная. Проблема е, че колкото повече общуваме, толкова повече ми допада. Явно аз на него също. Не е спирал да ме търси и след като се видяхме. Разбираме се доста добре, характерите ни са почти еднакви, страшно е забавен и мил. В същото време не е от онези досадните, които ти омръзват с глупавите си комплиментите и опитите си да те впечатлят. Направо съм разколебана, сега като го пиша осъзнавам, че е доста глупаво. Все пак не ми е предложил брак, минали са едва няколко седмици откакто го познавам. Трябва, предполагам, да мине време, да го опозная и да взема решение. Благодаря на всички коментирали :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: cff3a5b6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бъди много наблюдателна. Ако усетиш и най - малкото нещо, че взима наркотици - бягай ! Или поговорете сериозно и да ходи и да се лекува. Това е много страшно. Интелигентно момиче си, мисли разумно. Бъдещето ти е в твои ръце. Защо да потъваш в тази връзка, а ти ще се влюбиш, защото си на път и се започва с мъката. Някои наркомани се справят с това, но само тези, които имат много силна воля и инат и обичат близките си. Внимавай !

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 72268e2468
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На момента го зарязвай този.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5b605486e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти си луда - какви са тези проучвания и разпити, излизали сте веднъж за бога - как може да държиш всичките си приятели в течение на всичко, да им искаш мнение, да разнасяш момчето и да го проучваш, ще кажеш ще се жените...

За мен, по начина, по който се изразяваш, не ти пука толкова за момчето, колкото ти е важно да получаваш внимание, като занимаваш всичките си познати със себе си и предполагаемата ти "връзка".
Човекът, ако научи как го обсъждашi и разнасяш, ще избяга на секундата с 200...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d06df3510b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Звучи ми малко съмнителен. По-добре намери по-сигурно момче.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5ba8146aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Не разбирам негативизма и напълно неоправдания хейт от страна на номер 3.
Разбира се, че щом имам възможност да науча нещо повече за него, ще го направя. Не се оправдавам, но първия път се случи съвсем случайно, разказвах на приятелка за него и се оказа, че тя има позната, която го познава. Това беше преди да се видим. След като се видяхме, вече нарочно попитах и друга обща наша позната за него. Която, както казах, потвърди същите неща. Не бързам да съдя по тези неща за човека, точно и затова си дадох шанс да го опозная.
А защо го правя, нормално да го правя. На 23 години съм, а не недорасла тинейджърка търсеща bad boy, който да ми сваля ззвездите, само за да ме вкара в леглото си и после довиждане. Искам да имам до себе си човек, на който ще мога да разчитам, който да виждам в бъдещето си и един ден евентуално да създадем семейство. След като преди около 3 месеца бях зарязана от бившия си приятел доста брутално и неочаквано, се отчаях. Виждах този човек в бъдещето си, а той се подигра с мен. Не искам някакви лъскави момчета със скъпи коли и пари. Не искам показност и скъпи неща. Аз съм едно обикновено и земно момиче, семейството ми не е особено заможно, точно и затова не искам такова момче. Предпочитам да е, както се казва, "от моята черга", а вече всичко останало ще го постигнем сами.
Относно продължението на историята с това момче. Същия ден в който написах историята, щяхме да се видим. Излязохме и той ме попита дали искам да сме заедно. И аз приех. Ако кажа, че не го харесвам ще излъжа. Все повече започва да ми харесва и точно заради това му дадох шанс, но ще си имам едно наум, заради нещата които знам. Може би в подходящ момент ще повдигна темата и ще го попитам директно, но засега има време. Все още нищо не се е случило. Много благодаря на всички коментирали :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6dd60c9682
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като изключим тена на кожата, при мен беше почти същото. Е, вече сме повече от 3 години заедно. Наркотиците са в миналото - благодарение на мен ги спрял, защото е искал, но не е можел сам.. И трева не пуши вече от месеци. Добро момче, с което избрах да бъда. Дай му шанс, .. А ако го обикнеш, можеш да му помогнеш:), а ако и той теб - ще се разберете за това. Понякога трябва време. Моят съвет, основаващ се на опита е:
пробвай!
Ж22

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker