Той иска дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той иска дете
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2955 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче, на 19 години.
Ще започна моята история с това, че имам приятел, който е по-голям от мен - на 32 години е. Заедно сме от година и половина. Преди да си помислите, че съм с него заради пари, подаръци или материални облаги - не е така, не се възползвам от такива неща.
Той ми беше първият, разбираме се много добре, той е грижовен и внимателен и на пръв поглед всичко е отлично.
Проблемът е там, че винаги когато сме с неговите родители, те говорят за внуци, сватби и подобни. Той, може би повлиян от тях, започна да настоява да имаме дете, а когато се опитам да водя разговор и да обясня, че е още рано и аз не съм достатъчно голяма за тази крачка, той не ми дава думата и не се съгласява. Твърди, че ще бъда прекрасна майка и било вече време за тази стъпка.
Аз обожавам децата, но не мисля, че е дошло времето да имам свое собствено.
Знам, че той самият е достатъчно голям, за да има вече деца, но аз не съм, а след като ме е избрал за негова партньорка, смятам, че е редно да се съобрази с това.
Въпросът ми към вас е как бих могла да му покажа, че не му е дошло времето и че аз самата не го искам толкова все още. Как да подходя в разговора и как да постъпя, ако не иска да ме чуе?
Благодаря ви предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 81630ee5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И кога ще ти дойде времето като станеш на 35 ли

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e2e8db0aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами да беше помислила за това, че като си с някой на тази възраст, може да поиска да си създаде семейство..

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 115c833b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   На човека му е време, а ти си прекалено млада за такова решение. Разбирам и него, че може би повечето му приятели имат жени и деца, и той иска да е като тях. Но разбирам и теб, че ти си млада и неопитна, за да се решаваш на тази стъпка. И аз съм била в подобна позиция, въпреки че съм по-голяма. Доста е кофти да те притискат така, да чувстваш, че ако едва ли не не го направиш, ще те остави. Просто му кажи, че ти трябва време, и насила не става. Пък и с толкова голям мъж едва ли ще си щастлива- той си е поживял, а ти не. Когато на теб ще ти се забавлява, най-хубавите ти години, той ще е почти на 40. Най-хубавите ти години са това, не ги пропилявай. Ти тепърва ще трябва да градиш живота си, дали ще учиш, какво ще работиш, а той отдавна е минал по тоя път. Просто седни и си помисли какво бъдеще те чака с този човек, дали се виждаш след 5-10 години с него? То на тази възраст повечето са неориентирани, но детето е голяма стъпка, не я прави лековерно, и с човек, който може хич да не е това, от което се нуждаеш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c3dfb6830f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, аз съм мъж на годините на приятеля ти. И те разбирам напълно. За мен възрастта сама по себе си не е от значение. Но самият факт, че сте на различни етапи от живота си и искате различни неща, е знак, че поне на този етап, не сте един за друг.
Знам колко е неприятно, но това са нещата от живота. Недей да раждаш дете насила, това ще нарпави всички ви нещастни. Заяви ясно на приятеля си - дете засега не. Ако е склонен да приеме решението ти и да остане с теб - ОК. Ако ли не, нека всеки си тръгне по пътя. Та ти самата си дете още, след пет години ще мислиш по съвсем различен начин.
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0cd144a71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Той си е живял сам и си е гледал кефа до сега, иска да те върже с дете още на 19. Ти ако го искаш, да, но така е много егоистично. Голяма ви е разликата в годините и не вярвам да спре да настоява.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5bca60e064
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Намери си някой на твоите години и няма да имаш такива проблеми.

Замисли се и нещо друго, щом той е доста по-възрастен от теб, значи най-вероятно и родителите му са доста по-възрастни от твоите. Сега, представи си ражадаш от него, примерно след 5 години, и след още 5-10 години с кой по-напред ще трябва да се занимавате - с отглеждането на детето или с грижи по възрастните му родители? А докато дойде този момент ще те спукат от командорене как трябва да си гледаш детето!
Този ти приятел хубавичко си е поживял до 30, но ако продължиш да си с него представи си какъв мъчен живот ти ще трябва да водиш като станеш на неговата възраст! Справедливо ли ще е това?

И друго - качествените хора не се занимават с тинейджъри. Приятелят ти определно има някакви сериозни личностни проблеми щом на 30 год. е тръгнал да задява и то за сериозни отношения с 17-18 год. момиче, вместо жена на 25-26 и към неговата възраст. Нищо против тинейджърите, просто доверието им се печели прекалено лесно и поради наивността си лесно биват заблуждавани от разни спряли 30 или повече годишни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7d666e9453
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами ти вече си го направила, достатъчно ясно си му го казала. Той обаче ще продължи да настоява и накрая ще се разделите.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: dbe82f2a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Длъжен е да се съобрази с теб и да те изчака. Toва че той до 32 се е ослушвал със създаването на семейство, не означава че ти трябва сега да раждаш на пожар, oще повече без да се чувстваш готова за това.

Kaжи му директно и категорично, как се чувстваш и че за теб е важно да се съобрази с теб при вземането на такова решение. Питай го той как би се чувствал, ако трябваше да отглежда дете като е бил на 19?

Може да настоява да забременееш и защото се страхува, че като си само на 19 и след някоя и друга година може да осъзнаеш, че всичко е пред теб, имаш избор итн и да го изоставиш - един вид да го прави от несигурност. Докато забремени ли те сега на 19, няма мърдане после - нито ще ти е до излизания, нито ще можеш да го оставиш с детето, като си без образование, без собствени доходи и зависима от него и родителите му. Тук има доста подобни истории...

При 13 години разлика не е трудно да ти наложи мнението си и да те манипулира и убеждава че всъщност ти искаш, това което той иска, дали обаче е така? Какво искаш ти самата от живота? За какво мечтаеш? Представи си, че имаш пълна свобода и достатъчно финанси - как би избрала да прекараш следващите няколко години в този случай? Отговори си на тези въпроси.

Aко той не се съобразява с теб за такива важни неща, значи не те обича, а просто си му удобна и е решил, че ставаш за съпруга, понеже ще го слушаш и може да си те възпита от малка - защо не е успял да си намери жена около своите години или до няколко години по-малка като всички? Дали няма някакъв проблем, който по-опитните жени разпознават и се дърпат, защото не искат да се окажат с таралеж в гащите?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: dbe82f2a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   И още нещо - той ако не се съобразява с теб и не иска да те чуе сега, как мислиш че ще стоят нещата по-нататък, когато си му в кърпа вързана и напълно зависима от него и семейството му? Ще имаш ли изобщо думата за каквото и да било?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 37e005ae3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Не се поддавай на натиск, ако не си готова. Може да съжаляваш после. Има разминаване между вас от немалката разлика във възрастта. Ако съм на твое място бих се разделила с него. Мразя някой да ме притиска и да не се съобразява с мен.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9cb422c008
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Казваш му че не искаш директно - ако не разбира и не уважава твоето мнение, да си намери друг инкубатор. Не е любов да те карат да станеш майка, защото той и родителите му са готови, трябва и ти да си готова и да го уважават това.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f1f12a035e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Поздравявам те за зрялата позиция - че децата са като всяко нещо, с времето си. Щом не ги искаш СЕГА, най-доброто и за теб, и за тях, а и за връзката ти е да не идват точно сега. Затова, ако още не взимаш хапчета против забременяване, отиди на лекар да ти предпише и взимай. Не е редно да те натискат и да те поставят в позиция на разплодно животно. Истината е, че няма как да те накарат да им родиш, нито той, нито родата му, но защо да си тровите живота взаимно с очаквания и претенции. Мъжът до теб трябва да е с теб, със или без дете. Извинявай за рязката дума, но да иска дете от 19 годишна жена, даже мислех да кажа "момиче", това е използвачество. Сигурна ли си, че държи на теб? Какво ако не поискаш никога дете или пък не се получи? Ще си тръгне ли? Колкото и да не ти се иска, вие сте сега на кръстопът. Ако не е съгласен да чака, по-добре да се ориентирате по друг начин, защото това винаги ще ви носи конфликти и връзката може да стане грозна.

Ако пък ти се съгласиш, само и само мир да има, няма да постигнеш мир. Ще го обвиняваш че ти е провалил живота, а може и децата да обвиниш, не се знае накъде ще избие. И пак връзката ви отива на кино.

Имаш да вървиш път още за себе си в този живот, да се установиш. Ако сега родиш, ще си изцяло зависима от мъжа си, защото една жена с дете не може да се концентрира върху учене и кариера.

Няма как да му го "покажеш". Трябва ви един откровен разговор, може би и два. В който ти да кажеш, че не искаш сега, а той да прецени, дали може да продължите заедно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f1f12a035e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Аз бих го казала така:

- Много те обичам и ми е много хубаво с теб и не искам нищо да се променя засега. Не искам да говорим повече за деца. Остави ме да реша сама какво кога искам. Няма да родя сега. Не можеш да ме накараш и е безсмислено да подхващаш темата, няма да се оставя да ме убедиш. Това е най-важното решение в живота ми и друг не може да го вземе вместо мен. Сега не искам деца и не знам дали ще поискам и кога ще поискам. Изчакай ме един ден аз да заговоря за деца. Или помисли за други варианти, извън нашата връзка. Пак ти казвам, скъп си ми и искам да сме заедно, но тези разговори ни водят към конфликти и съответно един ден и раздяла. Затова не искам повече да говорим по темата и те моля да не я подхващаш. Помисли върху това и ми кажи до еди колко си дена дали можеш да продължиш с мен без да раждам сега дете и без да знаеш дали някога ще родя.

---

Ако не можеш да говориш с него и той не те изслушва (което само по себе си говори за недобра връзка всъщност), тогава му го напиши. Нека знае твоята позиция, ако му е важно да има деца и ти нямаш право да му губиш времето, нека търси щастието другаде тогава.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 144b36c3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Напротив-готова си, сега момичетата съзряват много по-рано от преди по ред причини. Недей да се пазиш и ще забременееш, ще дадеш живот на чудесно бебче. България има нужда от деца, така че помогнете на България, инвестирайте в жива работна и електорална сила, ние ви подкрепяме изцяло. Не се плашете от нищо, ние сме с вас.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3267deb078
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Ето това е един от капаните на голямата възрастова разлика. Вие е намирате на два различни етапа от развитието си. Ти искаш да се забавляваш, евентуално да учиш, да си намериш работа, да се развиваш и т. н., а той вече е преминал през всичко това и смята, и наистина му е време, да стане родител. Не знам, миличка, въпросът е доста деликатен, но ако искате да останете заедно и връзката ви е толкова стабилна, единият от вас ще трябва да направи компромис. Впрочем не те съветвам да си ти, защото човек може да е прекрасен баща и на 40, но шансът ти да си достатъчно зряла и отговорна за да си майка на 19 е доста малък. Обаче това е нещо, което само вие можете да си решите. Да, знам, че сигурно неговите роднини го подтикват да мисли в посока семейство и деца, но в крайна сметка това е нещо което засяга само вас двамата, а не родата му. За това седнете и поговорите спокойно, обясни му как се чувстваш, че не си готова за нещо толкова отговорно като това да бъдеш родител и се надявай той да прояви разбиране. В крайна сметка ти и той ще сте отговорни за едно дете, а не майка му, леля му, учинайка му и всички останали стрини и були, които му мрънкат, че му е време. Е, след като вие ще го гледате, редно е вие да изберете момента за това, а не роднините, което евентуално, ама само евентуално ще помагат от време на време.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e97fec28d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Като го накажеш, тоест да не се виждате за известно време и това може да е най-добрия вариант.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 60529ac97f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Вместо да се чудиш, взимай противозачатъчни, защото той вече може и да е започнал да работи за бебе, дори и без твоето съгласие. Щом още от сега не ти дава да си изразиш мнението за най-важното нещо в живота ви, а именно кога да имате дете, значи можеш да си направиш сметка какъв ще ти е живота с него занапред. Чудя ви се на акъла на всимчи момичета, какво правите с 30 и нагоре мъже. Ти вместо да учиш и да се развиваш, ще ставаш майка на 20г... на него му е време да, но да си намери някоя по-близко до неговата възраст, а не да принуждава тийнейджърка да му ражда деца.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9094f5a8fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Подкрепям те че ти е рано. Би било хубаво, ако първо си ванеш хляба в ръцете, за да си независима от който и да е било. На него не му е късно и на 40 пак ще му е ок. Аз бях на 26 когато тръгнах с мъжа ми, а той на 36. Родих първото си дете на 32, той беше на 42. Решихме го заедно първо да изкарам магистратура и да имам убави доходи.
Не би трябвало да е проблем да му го кажеш в прав текст, ако е пич ще те изчака. Другото за което се сещам е че го е страх да не си намериш някой по-готин от него.
Трябва да внимаваш да не ти направи уж случайно бебче. И не го оставяй да те манипулира. Прекрасна майка може да си и на 39! Ама я се замисли 19 завършваш училище, аха да следваш или работиш ама не бебчо, 2-3 години вкъщи и второ бебче. Сумарно 5-6 години домакиня. За всяко нещо ще си зависима от него и ще икаш пари и трябва да обясняваш за какво са ти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7f61a2e901
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

19.   Как не си готова? Кога ще си? Когато си на 30 стара-мома, никой не те иска, ще ти е все по-трудно да родиш с всяка година и детето ти ще има все по-големи възможности за недъзи. Тогава, когато никой с акъла с в главата си ще те иска, ли?
Какво не искаш? Не искаш да си с вероятно най-стабилния мъж, с когото някога ще имаш шанса да си? Искаш да се наслаждаваш на живота, да ходиш да те ебат други?
Точно сега ти е времето. Ще можеш да родиш здрави деца, ще имаш силата да ги гледаш, ще можеш да родиш няколко, а след 10тина година като са пораснали дори ще имаш време да мислиш за кариера, ако те интересуват такива глупости.
И нека не се лъжем. Мъж ще те издържа. Приеми го.
Ако си тъпа и не искаш да му дадеш шанса той да има деца, преди да е съвсем одъртял, стига си му губила времето и го остави да си намери друга. Вярно, мъж е, и на 40 години може да има здрави деца, но той самия няма да е чак толкова здрав.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 85f4021ad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Като иска да търси на неговите години, не му се връзвай, после ще съжаляваш че не си била готова, а той се е наживял.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f77aef7ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   Искат да те вържат на 19 години още - не им се хващай, учи, намери си работа, а пък после мисли за деца. В противен случай ще си останеш неграмотна домакиня, финансово зависима от мъжа си, детето ще порастне и ще си седиш като кулувица у вас. На 19 още не знаеш какво търсиш в вдин мъж, а и този ми е много съмнителен - хванал си малка и иска да я излъже набързо. Техните натягат, защото сигурно го мислят за стар ерген. Женени ли сте? Къде ще живеете? Майка му както е мила така може и да ти стъжни живота след като родиш. Какво се чудиш как да подходиш? Обективно погледнато той те пресира да раждаш и иска да те лиши от свободата да бъдеш образована, да работиш, да пътувате заедно, преди да преминете към тази крачка. Аз на твое място щях да му кажа в прав текст да не ми ги говори тези, защото първо искам да завърша, после да си намеря стабилна работа, да попътуваме заедно, да си купим и обзаведем жилище, да се оженим и чак след това деца. Аз така и направих и за мен това е правилното. На 19 можеш да предадеш много малко житейски уроци на детето си (особено ако си проста домакиня) - то не е само до сменяне на памперси и това да обичаш децата, а до възпитание. Деца се правят когато можеш да ги осигуриш материално, емоционално и интелектуално. Ако не е съгласен, да се маха - то има причина на 32 да се оглеждаш в 19 годишни вместо в жени около твоята възраст. Явно те са го надушили, че не става. Ако му се вържеш, после ще съжаляваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e279e3a98c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Пак заповтаряха тука някакви кукувици, че ѝ е рано за деца.
Скъпи кукувици, може да живеем в супермодерни времена, но женската анатомия не се е променила, няма и изгледи да се промени.
Да, съвременната медицина е много напреднала и дава шанс жената да роди и в по-късна възраст. Вчера прочетох, че една жена успяла да забременее след 19 (деветнайсет) опита за инвитро. Някои пък нямат пари за 19 опита и си осиновяват деца. Но има един прост начин за размножаване, заложен от природата - да се ражда РАНО.
Авторке, сериозно се замисли и си отговори на въпроса - искаш ли да създадеш семейство и да имаш деца, и то с този човек. Достатъчно ли го обичаш, за да искаш той да е бащата на децата ти. Ако е така, кажи му някакво време - година-две, в което да се подготвиш и ти психически, и раждай. Ако не е така, както казаха, не губи времето и на двамата, а си хващай някой на твоите години, който няма да иска деца, а да си поживее. Но никой не може да ти гарантира, че когато се сетиш, че искаш деца, до теб ще има сериозен човек, който да иска същото. Някои цял живот не успяват да срещнат такъв човек. Ти си го срещнала на 19.
Помисли си добре, за да не съжаляваш след години.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c6c7082894
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Не искаш ли да се развиваш да учиш? Какви деца на 19 наживяла ли си се достатъчно какво си видяла от живота. Децата са отговорност за цял живот. Имаш ли дете то става на първо място в живота ти. Хубаво с по зрял мъж си по добре от някой 20 годишен. Но не си толкова зряла житейски погледнато за деца. Ами ако утре нещо се обърка и се разделите как ще го гледаш това дете. Без професия е много трудно финансово в БГ. Имаш още много време пред себе си това че на него му е време не значи че и на теб трябва да ти е да му раждаш дете! Бъди разумна. Родителите ти какво мислят по въпроса?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 115c833b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Май се е хванал като удавник за сламка за теб, тоест си му като последния влак. Това, че той е спал до тази си възраст, не значи че и твоя живот трябва да си замине. Та ти тепърва навлизаш в живота, дали ще учиш, каква професия ще имаш. Най-хубавите ти години. Те трябва да са изпълнени с приключения, трупане на опит. Ако сега родиш, то кога ще мислиш за себе си? Да, ще обичаш детето, бащата, но няма да си си поживяла. Реално нищо няма да си видяла от живота. Едва ли имаш много опит с мъжете, че да прецениш дали този става. Може и да ти е първият или вторият в живота ти. Може много да ти казва, че те обича и колко ще се грижи. Но ти нямаш опит, и е лесно да те излъже, защото си млада.
Според мен не се връзвай на подобно изнудване. Детето не е малко нещо, че да иска това от теб, понеже се мисли за престарял. Ако иска теб самата, ще чака. Ти трябва да мислиш за твоето развитие, бъдеще. Ако той не иска да е с теб, не иска ти да се изучиш или намериш добра работа, ами не е човека за теб, а обикновен егоист. Няма смисъл твоето бъдеще да е на заден план, само защото някой е спал. Ако се решиш на дете, може и да съжаляваш за годините пропуснати възможности. Децата са прекрасно нещо, но не когато се правят под натиск, за да угоди се на някого.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f23df5c5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ако не мислиш да учиш, може да му кажеш, че искаш да имаш стаж 2г за майчинство и гледай да не се олучават нещата.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 666c1215fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Абсурдно! Не се връзвай да раждаш дете на тези години. Учи висше, развивай себе си, учи език, спортувай нещо. В никакъв случай дете на тия години. Като иска той да си намери някоя по-голяма от теб, на неговите години и да му ражда дете.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 40e617e79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Махай се от тия селяндури! На 19 още нищо не си видяла. Цял живот искаш да им слугуваш ли? И не бъркайте "мил, грижовен" с психопат манипулатор!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e279e3a98c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Без да го познавате, оплюхте човека затова, че бил с по-малка, а не с някоя на неговите години. Ами може да не харесва наборките си, защото са разпоретини, които гледат само да си поживеят.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 931a2280a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Родителите му мрънкат за дете и той им се връзва. Разкарай го или другата година ще ревеш, че си самотна майка. Хората трябва да имат деца, когато с главата си ги искат и двамата, а не когато родителите им мрънкат на главата. Чудно ми е и на тях от къде на къде искат да завържат така някоя на 19 г. Поне да му кажат да си хване някоя по-голяма и с нея да прави деца

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker