Несигурност в себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Несигурност в себе си
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3356 пъти
Здравейте. Искам да споделя нещо, което ми направи впечатление, да чуя и вашето мнение. Чета разни статии и теми тук и в други форуми - хора споделят проблемите си с половинките. Някои страдат от липса на внимание, други ревнуват, четвърти имат по 5-6 партньори наведнъж и т. н. Абе мама му стара, не знам дали си внушавам, ама всеки втори казва "Ти си комплексар", "Той/тя не е уверен/а в себе си" и всякакви подобни, а съветите, в които се казва, че е необходимо да се говори, да се търсят компромиси, че най-важното всъщност е щастието на двойката вътре в нея - ето тези мнения липсват. Добре де, като жена му се сваля с комшията и на него вече му излиза пушек от ушите и и теглил една майна накрая, ами че как може да се каже, че бил несигурен в себе си, хайвана. Или гаджето й се забива с всяка фуста в чата и после напишат тука "разбирвачите" : "Ти си комплексарка, не му отнемай личното пространство". Кво лично пространство, бе. Че то си личи от самолет, че на него/нея му/й е през оная работа за това как се чувстваш. Те не са лоялни към теб. И сега? ! Трябва да се мълчим и да се мъчим, за да им осигурим на нашите "възлюбени половинки" нужната свобода да си мандахерцат кончето както им скефне, но дума да не казваме на криво, сакън, че ще станем по-черни от дявола. Тия определения просто ги хвърлят ей така в пространството, изобщо никой не мисли кое какво значи. Щом нещо мрънкаш от връзката си или от безхаберния ти партньор, значи си абсолютен неудачник и неуверен, с ниско самочувствие и всякви други подобни. А някой замисля ли се защо аджеба хората се събират заедно - ами за да се разбират, да се подкрепят, да са предани един на друг, да се обичат, да се грижат един за друг, когато има проблем, да се търси решение от ДВАМАТА? ! А то какво - като всичко е добре - няма проблем, стане ли напечето - "Ти си комплексар"“ Или просто не ни пука вече от нищо, гледаме само на нас да ни е угодно, който си има проблем да си го решава, нали аз нямам. така мислим нали? Не знам защо, хората явно са много зли в наше време. А къде е ЛЮБОВТА? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 328a6cac5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да имаш комплекси значи да си безкритичен и да се увлечеш по човек, на когото както казваш му е през оная работа за теб. Но нали някак се е появил, виждате се чат -пат, сексът не е върха, но имаш гадже, някой те харесва, като другите си и т. н. т. Неувереността ни кара да се примиряваме с обидата, с унижението, с този /тази/, които не ни заслужават. Да правим повече компромиси от необходимото. И какво се получава - нещастна любов, изоставени, неочаквана раздяла. Една връзка, основана на комплексите, липсата на самочувствието на единия и напротив чувството за превъзходство и желанието да си винаги водещата страна у другия неминуемо завършва зле.
А любов определено има - само дано имате късмет да я срещнете и то навреме. Защото при мен тя дойде много късно, но въпреки всичко я изживвявам и това осмисля живота ми. Така, че имате шанс да се срещнете с любовта.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker