Новата на бившия ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Новата на бившия ми.
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 3300 пъти
Здравейте, момиче съм на 19. Имах приятел до скоро, уж взаимно се обичахме, ама така излезе накрая, че само аз съм го обичала. Разделихме се преди почти месец, веднага след като се разделихме той си хвана нова приятелка. Следователно, докато е бил с мен са се виждали и така са се развили нещата между тях. Трудно го приех, но все пак продължих без да му искам обяснения или да му търся сметка и да го псувам по телефона и т. н.
Дни след като се разделихме и след като разбрах за новата му приятелка ги видях. Бяхме с колата на една приятелка, спрели до едно кафене и чакахме друго момиче. Точно се обърнах надясно да видя дали идва и очите ми се спряха на тях двамата. Бяха седнали на една пейка на 5 метра от колата. Тъй като имаше малко храстче до вратата ми и лицето ми се виждаше наполовина, онази с най-голямата си наглост стана от пейката, огледа ме с една злобна усмивка и започна да ме сочи с пръст, да говори нещо и да се смее. Стоеше права и се смееше, докато не тръгнахме. Същия ден ми писа един общ познат и то ми писа някакви подигравателни коментари и хапливи шегички, оказа се всъщност че тя ми пише от неговия профил и ми прати нейна снимка. Нищо не отговорих, просто не исках да се занимавам и да я нареждам. След няколко дни бях излезнала с приятелки на кафе и отново неприятна изненада - тя и той. Беше ми страшно некомфортно, тя постоянно гледаше и се смееше или се усмихваше злобно, а бившия ми отбягваше да се смее и да гледа към нашата маса. Както и да е, след седмица, две това момиче започна да следва профилите на мои приятелки в инстаграм, никаква идея защо. Започнаха да ми пишат разни общи познати, които преди въобще не са ми писали. Постоянно ме разпитваха къде съм, имам ли си приятел, да ми задават въпроси за бившия ми, и се чудя ако тя ги накарва да ми пишат, с каква цел въобще? Постоянно във фейсбук тази публикува някакви чалга песнички и отгоре с посланийце, за това как е незаменима, как краде мъже и тем подобни глупости. Аз нито веднъж откакто са тръгнали не съм и писала да и правя проблеми, нито на него нито на нея, просто приех ситуацията такава, каквато е. Писна ми да изкача от някъде, да ме кара един вид да ме е яд, че ме е зарязал, заради нея, да ме гледа с присмех и да кара хората да ми пишат и да ми се подиграват един вид.
Споделете мнение. Да я питам ли какъв и е проблема с мен или да не правя нищо. Моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4cd38697e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оф, такива чалгарки живеят в някакъв си техен свят, в който едва ли не всичко се случва заради тях и света се върти около педикюра им. Няма значение колко грозно е самохвалството им - те се чувстват длъжни да се натрапят във всяка една ситуация. Остави я на воля да се самоизтъква с 19 годишните момченца, които уж е взѐмала и т.н, а бе остави я да си стои в нейния си филм щом ѝ е удобно. Ти какво можеш да направиш? Усмихвай се и и ти. Покажи ѝ със стил и такт, че не се чувства толкова удобно във връзката си щом е тръгнала да се занимава с някакви си бивши като теб. Когато пак ти пише от профила на някой друг, можеш да отговориш с “не ми се занимава с менталните проблеми на к...... някви никви; айде няма нужда; стига сте питали за една прЕателка :)”. Не прави нищо повече от това, дори ако тя се озлоби още повече (със сигурност ще). Единствено ще покажеш, че си над нещата.

И те поздравявам, че не търсиш обяснения от бившият. На 19 си и най-хубавото те първа предстои. Все някога ще се влюбиш Истински и ще боли, но не сега! :)

ПС сега се сетих нещо! Изпрати историята си на Лъчо и онзи другия от СкандаУ, ще ми е интересна тяхната реакция по този казус :D ще се отървеш от филмираната настояща.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f9247e2903
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въпросната му приятелка няма никакво чувство за себеуважение. След време ще започне все повече да се обсебва от теб. Опитва си да си втълпи, че тя е по-добра от теб и като вижда, че ти си ѝ безразлична се ядосва. Давам ти съвет да я оставиш да се изпържи от яд. Все пак хората дето най-много искат да се покажат са най-комплексирани. Игнорирай я. Един достоен човек няма да парадира с това, че е “незаменим” (относно чалга текстовете, които публикува). Явно приятеля ѝ е казал нещо за теб, което може би ѝ е жегнало егото и сега се опитва да докаже на себе си, че е по-добра.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 56bef9460f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Това е целия ти живот? ! Така ли? Това как се е хилела и подигравала, сурат-тефтери, инстаграми! Като порастнеш ще осъзнаеш, че има къде по важни проблеми за решаване. Научи се да си го преместваш в другия крачол и да не показваш слабостите си. Пишеш, че си на 19 а разсъждаваш като 10 годишна. Майната им. Животът не се върти около тях.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 75ce58d181
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Очевидно е, че това момиче си умира да привлече вниманието ти. Прави го от несигурност. Все пак ти си била "официалната приятелка", когато са тръгнали, и сега се бои, че може пак да се съберете.
А и той не е предпочел нея пред теб, щом са тръгнали открито, след като сте се разделили. Сега тя ти яде огризките.
Едва ли ще спре скоро с провокациите, ако не реагираш по някакъв начин.
Но е очевидно и също, че тази е класи под теб и не си струва да слизаш до нейното ниво. Затова, видиш ли я, усмихвай й се и я поздравявай. Бъди суперлюбезна. Тя е елементарна и очаква елементарна реакция, а това ще я обърка.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b5e9919302
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Споко! Повечето хора са произлезли от маймуните, но явно някои са произлезли и от прасетата...

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 55d9f59c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Чакай да те попитам ти защо не си блокирала всички профили, които имат общо с тази кукувица?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 18c267f6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се занимавай с подобни долни същества. Явно не е особено щастлива, за да следи хората и си вдига самочувствието със соц. медия. Провери си настройките във фейсбук, ограничи контактите и нея блокирай. Няма защо да я гледаш какво публикува. За приятеля ти не съжалявай - живота е пред теб, а той определено не те заслужава. Потърси друго хоби освен ходене по кафетата, където да се засичаш с нея.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 161df3c867
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако някой от двамата имат кола, спукай гумите през нощта. Ако се усетят, че си ти ще разберат да не се гаврят повече с теб.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3a7f61114a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ауу, ама той бившия ти голямо келешче излязъл. Това не е никакъв мъж, на колко е? Да му имам и детинските постъпки. Не им обръщай внимание на тези, даже, ако можеш я блокирай и приятелките ти също да блокират нея или онези другите, ако и на тях им пишат. Друго, което може, ако имаш някой приятел момче, който те не познават и е от по-далече, вижте се, снимайте се, но не го отбелязвай като качваш снимката, за да не знаят кой е. Те като те питат, директно си кажи, че не е тяхна работа и просто ги игнорирай. Живей си живота и нека те да го виждат, няма нищо по-дразнещо от това. Той и с нея ще постъпи така или пък тя с него, защото като гледам и двамата са на еднакво детски акъл. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c5e713c604
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мисля че има какво да му мислиш.. Колкото и тъпо да звучи нали знаеш приказката за това кой отстъпва.
Изобщо не се занимавай с тях и толкова

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4413335b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не, изобщо не се занимавай. Има хора като нея, но те са една утайка, която не заслужава нито твоето внимание, нито на когото и да е било. Бившият ти ще се наиграе, после ще се опари и ще я остави. Ти можеш спокойно да си гледаш живота. Всеки човек с половин мозък ще ти каже, че тази излага себе си и бившият ти, като обяснява наляво-надясно как той за ден те е забравил. На никой не му прави чест да краде мъже, да изневерява или да се хвали сам. Нека си говори, нека те следи по профилите и нека кара познати да ти пишат. Тези неща не бива да те засягат, тя излага себе си и с подобни действия само демонстрира неувереност. Ако тя наистина беше толкова сигурна, че ти не си заплаха, никак нямаше да се интересува от теб и да се опитва да изтъкне себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9a98d433b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моя приятелски съвет е да им теглиш по една "майна" и на двамата и да си гледаш живота! Такива "тъпаци" като тея двамцата не заслужават никакво внимание да им отделяш и да се тормозиш с тях. Много си млада и гаджетата тепърва предстоят в живота ти! Това дали те обича или не даден човек, се разбира само и единствено по жестовете и действията на един човек, а не по това какви омайни приказки ти разказва колко те обича... , че си единствената му голяма любов, че ще сте завинаги заедно и такива тъпи клишета! Успех в търсенето на истинската любов!

>М. 32г. <

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ad4811dc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Тази е някаква филмарка с ниско самочувствие и се опитва да си го вдига на твой гръб. Не ѝ обръщай АБСОЛЮТНО никакво внимание. Дръж се все едно не я забелязваш. Така другите около вас, включително приятелят ти, ще видят, че тя е нестабилна интригантка, а ти си нормално момиче. В началото на по-клюкарски настроените хора около теб може и да им е забавно да си фантазират как тя ти го е дръпнала под носа и как умираш от ревност, но това бързо ще се изтърка и ще видят, че не е така в реалността.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 353196f7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Никой не е прокопсал да търси обяснения от жена, само туй ще ти кажа...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c312a4e815
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Не прави нищо. Не си заслужава. А очевидно и той, щом търпи подобно поведение.
Всъщност да - тя е човекът с емоционалните проблеми.
Гледай си живота, който е пред теб.
Ж31

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d52a564a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Колкото повече я игнорираш, толкова повече ще я вбесиш, така че подминавай с хладно безразличие поведението й.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b63d7c556d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Ако искаш да я ядосаш истински, прояви пълно, ама наистина пълно безразличие. Не блокирай профила й, дръж се все едно не я забелязваш. Ако й покажеш, че си ядосана или наранена, тя ще приеме това като признание и победа. А какво признание да има, и пред кого и с какво да се похвали, като сега знае, че за теб тя е все едно въздух, дори и не под налягане. Повярвай, твоето мълчание я вбесява, и ще става все по-жалка, и по-нагла. Въоръжи се с голямо търпение, и гледай сеир. Може и да не ти се вярва, но ти държиш силните карти. Всъщност държанието й показва само едно-тя се страхува от теб, смята, че си над нея, и желанието й всички да разберат, че ти е взела гаджето, е да се издигне сама в очите си, че и тя е нещо. А не е нищо повече от една смешница.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8a163425a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не и падай на жалкото ниво. Виж, че е тъпанарка. Точно това иска да получи вниманието ти. Дано устискаш провокациите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e2cd23cd5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторке, бъди благодарна, че си се отървала навреме от такъв нестабилен мъж, на когото не може да се разчита. Прави са всички тези, които ти пишат да игнорираш напълно и двамата. Ако обаче новото му гадже не те оставя на мира и директно при среща те обиди, ти просто й благодари, че ти е помогнала да разбереш истинската същност на бившия ти приятел и да не инвестираш време и емоции във връзка, която не си заслужава и никога не си е заслужавала. А да си търсиш наистина стойностен човек. Желая ти късмет!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4c91d5b08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Кажи/пиши на бившия си, че си е намерил много долнопробна глупачка. Той сигурно усеща и ще разбере какво му казваш. След като се разделят след няколко месеца ще имаш възможност да се посмееш на овцата. Въпрос на време е.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a0dc8246d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Недей да й пишеш. Не й падай на нивото.

Другите правилно са казали - игнорирай. Не отговаряй просто на разни съмнителни съобщения от "познати". Ако не й обръщаш внимание, ще й писне по някое време. Точно като в детската градина (то като гледам емоционалното й развитие е спряло там и без това).

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 44647cc610
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Не прави нищо такива селянки не си заслужават и най-малкото внимание. Явно момичето има страшни комплекси и си ги избива по някакъв начин спрямо теб. Жалка работа, остави я да се "радва" и си живея живота, игнорирай я и избягвай места където можеш да ги засичаш тези двамата просто не си заслужава да се тормозиш за такива хора. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fe7fe133f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Възхитих се как си само на 19 години, а каква уравновесеност и мъдрост лъха от поста ти. Браво, момиче! Това други и да искат не могат да го имат, а правилният човек ще го оцени. А що се отнася за тези двамата, няма какво да се направи: те са много по-различни от теб ине в добър смисъл, така че колкото по-малко ги мислиш, толкова по-добре.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 51dcbd1206
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Първо да ти кажа, че бившия ти е много слабо момченце. Добре се е случило, че те е отървал на време от себе си. Тази комплексирана девойка много скоро ще дойде на твое място и живота ще и върне с лихвите цялото огорчение, което сега ръси.
Не се занимавай с тях изобщо. Струваш ми се смислен човек и вярвам, че можеш да се събереш и да продължиш на пред. Заобиколи се с позитивни и готини хора и се забавлявай. Тъкмо сега е момента да отсееш стойностните хора в живота ти и да убиеш с мълчание останалите смешници, които ръсят злоба и интриги по твой адрес. Явно си много класи над тях, щом си позволяват да проявяват злоба и агресия. Не им слизай на нивото.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a874642d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Ако вземе човек да обръща внимание на всяка простотия и на всички простаци, значи е паднал на тяхното ниво. Казано е- убий глупака с мълчание. Плюй и отмини. Най-накрая ще и омръзне да се занимава с теб и ще спре като види, че не ти пука. Ходи, живей, забавлявай се, това е най-доброто отмъщение за бившия ти путьо и пачата му! Успех, горе главата!

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 98ee5456cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Въобще не се занимавай. Радвай се че си се отървала от мъж, който си пада по такива...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: dae99b77bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Няма смисъл да и падаш на нивото на тази! А и сега се смее, ама скоро и тя ще е бивша. Така, че не си заслужава да и обръщаш внимание, ама изобщо. живей си живота, покажи, че си щастлива и нека това и е най-голямото отмъщение. Да види, че изобщо не се впечатляваш от глупостите и. Защото тя точно това очаква. Да се дразниш, да се чувстваш неудобно и да реагираш. Е, не и доставяй това удоволствие! Игнорирай я напълно все едно нищо изобщо не се е случило.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker