Харесвам я, а дори не я познавам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам я, а дори не я познавам
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2381 пъти
От известно време съм си харесал едно момиче от училище, а дори не я познавам. Едно здрасти не сме си казвали. Само погледи си разменяме.
Аз съм 11 клас, а тя е 10 клас. От сравнително малък град.
Ей тъй от нищото просто ми влезе в главата, а лошото е, че не мога да "достигна" до нея. Имам ѝ фейсбука и инстаграма, ама как ей тъй от нищото да ѝ пиша... Пък и не искам точно в инстаграм да се запознаем. Друг проблем е, че е постоянно с приятелките си. Един път не съм я видял да бъде сама без тях. И не става да отида при нея да я заприказвам, щото ще бъде тъпо и сконфузно да се навра при нея и приятелките ѝ, дори да питам нещо просто ей така.... Общи приятели нямаме и няма как да стане да се запознаем покрай такива.
Като се разминаваме или сме един около друг погледите постоянно ни се засичат, случайно или не, въпреки че кво значение има тва....
Общо взето не знам какъв съвет да искам. Явно просто имам нужда да си го споделя това.
Амии... лек ден/ вечер!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 8a9d2c1526
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момче, щом се притесняваш от приятелките й, изчакай я когато се прибира от училище или отива на училище сама и я помоли да поговорите. Кажи й, че много я харесваш и че ти е влязла в главата и в сърцето, пък каквото стане. Не я занимавай с общи приказки.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6d2c81a026
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Грешиш. Има огромно значение, че погледите ви се засичат. Просто и се усмихни, бе човек. Следващия път като ви се засекат погледите просто се усмихни и кажи "здравей". След това в зависимост от ситуацията по кое време сте се видели можеш да се приближиш до нея и просто да и пожелаеш "успешен ден" или "хубав следобед" с усмивка. Не е задължително да си се запознал с някого за да му направиш впечатление, просто бъди различен и току виж ти цъфне на теб покана за приятелство.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 55e6ed4f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Лек ден/вечер и на теб!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: d019046eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам какво ти е, но ако питаш мен - бягай от такива, които постоянно движат в някакво обкръжение от "приятелки". Те нямат идентичност, нито самостоятелно мислене. Надъхват се взаимно, злобни и безотговорни са. Утре ще тръгнеш с нея, а някоя от "приятелките" ѝ, понеже ви завижда, ще я излъже, че те е видяла с друга, и "твоята", понеже е свикнала за всичко да им вярва и да приема за чиста монета, ще ѝ се върже, ще "страда" и ще те зареже...
Пиша ти всичко това от горчив личен опит. Имаше в гимназията един такъв "квартет" от "приятелки", в една от които бях влюбен. Признах ѝ, уж тръгнаха да стават работите, и тя се влюби, обаче останалите скочибри не можаха да понесат това. Едната беше особено грозна, гадна и нагла.. Е, не се получи. Дори не спахме с това момиче (за повече от година), два пъти се разделяхме и събирахме. Постоянно ѝ пълнеха главата с глупости. Накрая им теглих майната. Година или две след това, тя тръгна с един от добрите ми приятели. И там нищо не се получи, естествено - никой нормален мъж не би допуснал във връзката му да се месят още три недоклатени джофри... Доколкото знам сега, 20 години по-късно, само едната от тях е успяла да създаде нормално семейство.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 38a185642f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако я искаш, рискувай. Заговори я, нищо не губиш, а ако толкова те е срам, и пиши в някоя социална мрежа. Отново е вариант.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6f23ae158c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съветвам те да предприемеш нещо, нищо не се знае... тя може да те хареса или дори вече да те харесва. Аз бях в същото положение. Много си падах по едно момче в гимназията. 5 години не спирах да мисля за него. Мислех, че полудявам. Никога не му казах какво изпитвам. Все още тази рана от неизживяното ми е на сърцето. Бъди смел, отиди при нея и й кажи нещо хубаво! Късмет!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: f784e8eed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Трябва да намериш начин да я заговориш. Така ще си мине още една година в погледи, ще станеш 12 клас и пътищата ви ще се разделят. Казвам ти го от опит, след гимназията е вече много трудно, освен ако по някаква случайност не попаднете в един град/университет. Така че действай. Може да те е срам, да ти е неловко, но ако бездействаш, после ще ти е в пъти по-кофти.

П. П. По принцип това да й пишеш не е толкова лош вариант, ако всички други възможности са изчерпани. По-добре е от нищо.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 69d6f05168
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Виж, в предните коментари хората са казали много истини и ти дават доста варианти какво да правиш. Преди много време, когато бях точно на твоите години, бях изпаднал в подобна ситуация. Харесвах момиче, която беше с 3 години по-малка от мен, дори нещата в отношенияията ни достигнаха до някаква начална фаза, но след това приятелките й може би я настроиха срещу мен така да се каже, при което поради моята нерешителност не се получиха нещата. Съответно това повлия на целия ми живот, защото 7години не можех да я забравя, но и не намирах смелост да говоря с нея. В крайна сметка го преживях това нещо, но само няколко месеца след това изпаднах в подобна ситуация, само че много много по-сложна. Ако искаш можеш да намериш темата „Един по-необикновен ден” тук в Сподели и да я прочетеш.
Бих ти дал съвет да я заговориш, колкото и неловко да се получи, просто струва си да опиташ, нищо не губиш, а на хората които злословят и които се присмиват в такива ситуации не им обръщай внимание, в крайна сметка важни сте ти и тя. Успех

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0b9438a47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво става, кажи как си постъпил, защото съм във същата ситуация :D

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7fca71ffeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Заговори я, покажи и, че я харесваш, дай някакви признаци на живот:D ако и тя изпитва същото ще е много щастлива, ако ли не няма много да те отрази, пробвай смело!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker