Дали ми изневерява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ми изневерява
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2951 пъти
Здравейте, от известно време насам наблюдавам жена ми, просто е по различна. Много внимателна с телефона и компа.
Преди дори нямаше пароли дето има една дума.
Започна да учи второ висше. Обръсна се отдолу, като остави само лентичка. За капак случайно засякох съобщение в месинджъра, не можах да го прочета цялото, но поне видях подателя. После съобщението беше изтрито. В историята на компа виждам профила на човека сутрин около 6 часа, от там явно не се сеща да го трие. За сега си трая и я наблюдавам.
Имаме две деца на 12 и 16. Много е трудно да взема някакво решение. От вътре съм празен. Поздрави

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: e9aa5feaa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Питай я директно, ние няма от къде да знаем!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6083eb52c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Варианта е да седнете и да говорите. Щом имате и две деца. Явно нещо й липсва, нещо я мъчи във връзката ви. Когато аз изневерих на приятеля си просто вече ми беше омръзнало, всяка негова дума беше нападка срещу мен и не искаше да се разделим и той силно твърдеше, че ме обича. Та за това седнете и говорете като възрастни хора.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 773b1a83f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Със сигурност! Преживял съм го и не знам как не получих инфаркт! Моята си пишеше по скайпа, но накрая стана много невнимателна и всичко излезе наяве! После навързах нещата- излизане по женски и т. н. Не знам какво решение ще вземеш, но си пази здравето, че имате деца за гледане.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c9f7198f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сори брат, дано занапред си щастлив!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6f79c82847
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Щом си е направила интимна прическа, значи е ясно на къде отиват работите. Истината е, че не можеш да и повлияеш по никакъв начин. Една жена тръгнели да изневерява, значи иска нещо ново, иска тръпка. Но ти не се оствяй така, покажи, че не си шматка. Започни да ходиш на фитнес например, отиди на козметик и си направи кола маска, купи си скъпо бельо, отиди в мола, купи си скъпи дрехи, Boss, Trussardi... флиртувай с жените, когато сте заедно. Ако можеш намери си и ти любовница. Всичко това ти го казвам, защото преди време бях в твоето положение. Тя до изневяра не стигна, остана си само с писането, но аз си намерих нова жена и съм супер щастлив с нея. Така че не губи време. Ако имаш възможност даже пиши на нейните приятелки, направо ще откачи ако разбере.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7cdc90defe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ще и мине, гледай в къщи всичко да е на ред между вас. И да има някакво залитане, не си ти човека който да я спре, най-много да се нараниш. Случва се постоянно в много семейства и никой не е застрахован от това. Може да опиташ да поговориш с нея, дали пък нещо не и липсва в къщи с теб? !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fd96149be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много е вероятно да ти изневерява, при това не само емоционално. Напълно разбираемо е, че се чувстваш празен и не знаеш какво да предприемеш, едно е сигурно обаче, че не можеш да я спреш, а надали искаш да живееш в лъжа цял живот. Не знам колко здрави нерви имаш, но аз бих се опитал да събера максимално информация, да натрупам доказателства преди да предприема каквато и да е следваща крачка. И аз съм изпадал в подобна ситуация, но за щастие нямахме брак и деца, въпреки всичко горчивият вкус от предателството не ме е напуснал и до днес, станал съм мнителен, не допускам други жени до себе си, едва ли не съм се превърнал в женомразец.
Голям си, сам трябва да прецениш до къде можеш да стигнеш, можеш ли да се правиш на чук и да не забелязваш случващото се около теб, способен ли си и ти да изневеряваш, съгласен ли си децата ти да живеят в несигурна среда. Много зависи и от човека срещу теб, ти най-добре си го познаваш, познаваш обаче и себе си - децата не трябва да стават свидетели на вашите скандали и неразбирателства, децата не трябва да са разменна монета!
В крайна сметка - 3 пъти мисли, един път режи, споделяй тук до къде си я докарал, какво ново си забелязал, какво си предприел. Не на последно място - недей да говориш само за нея, кажи кой си ти, как се самоопределяш, грозен, мързелив, неуспешен или обратното, опитай се да разбереш другият с какво те превъзхожда, какво тя е открила (може би) в него.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6d718e8f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Най-вероятно да.
Ж

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f6b95bb513
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Позната история. И моята беше така, хем децата бяха на 3 и 5. Причината както се досещаш беше тривиална и нелицеприятна. Ако жената е влюбена в любовника си - не разсъждава трезво и е способна на всякакви необмислени постъпки. Прочети http://izneviara.com/ - ще помогне . Моят съвет - подготви се за съда за развод, намери си адвокат. Децата задължително при теб - мястото на децата е при разумният родител.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8767026297
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Най-вероятно си има някой! Сам трябва да прецениш дали е сериозно или просто секс. Инсталирай на компа и телефона програма следене и шпиониране... Така ще видиш паролите и с кой и какво си пише!

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bcc25d3d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От описаното и от предполагаемата продължителност на връзката (брака) и възрастта ви, налице са всички предпоставки за ''освежаване на брака с трети'' :/

Опитай се да поговориш с нея, дори да я предразположиш и питаш директно. Имва 2 варианта - ако е искрена, независимо дали кръшка или не, може да се замислиш за продължаване на брака. Ако те мотае и те прави на глупак, значи умът й е на съвсем друго място и, според мен, в този случай бракът ви е приключил. Винаго може да я подложиш на проверка (''проверката е висша форма на доверието! '') и да потвърдиш или отхвърлиш дадени подозрения/ твърдения. Вече има евтини частни детективи и т. н.

Не се плаши от раздяла/ развод. Децата ви са големи, но никой нормален човек не стои в брака, заради децата. Материалните неща ще разделите по справедливост - със споразумение или в съда.

Кураж и успех!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: af0fe5b559
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Време е за сериозен разговор и всички карти да са на масата. Като ще го играе волна птичка трябва да се изясните за съвместния ви живот занапред. Ти също имаш своето право на избор, не го забравяй!!! Много е тежко, много е трудно и боли дълго дълго, но трябва да си наясно с цялата истина, за да вземеш решение за себе си. Иначе ще се съсипеш. Успех и дано намериш правилния път!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b06bb66a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И какво и трепериш толкова, като иска ще го направи ти не може да я спреш. Поговори с нея защо така се крие, но не е добре да си нямате доверие, това е началото на края.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 35348c6243
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Сигурно. Сложи ѝ разхлабително в кафето и чили сос в крема за тялно, това ще ѝ помогне да кааже истината.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8c27a87553
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Поведението на жена ти е много подозрително, но добре е като начало да се убедиш, че не се вкарваш в някакви филми.

После - решението ще си дойде само. Ако си се филмирал - добре. Ако не си - кажи и, че знаеш и си дай време - не вземай решения на гореща глава.
Някои хора го приемат като втори етап на ергенство - зарязваш всичко в къщи и тръгваш по жени. Докато жена ти не си тръгне или докато не си намериш друга.
Други - разбират, че по-добре ужасен край, отколкото ужас без край. Както казах - дай си време - решението ще дойде само.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5ddb10b087
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Пич зимай една точилка и я набий едно хубаво и това е или викни още един и я разпорете от ебане, свършвайте и в устата по лицето и я изгони да си ходи, докато не й дойде акъла. Какво се съобразявате, дали да й кажел. Ти мъж ли си? Някой ще слага на моята уя, там къде лижа, освен да му пишеш да пиете по едно пиене.

Не се отнасяй несериозно към проблема

Решението е бой, още ебане или да изневеряваш и ти, така да стоиш в ъгъла.. не е ок

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cfa73c37f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Размисли на един верен съпруг на 52:
Всичко опира до доверие и... пари! Ако съпругата ти наближава 40... жените полудяват покрай тази възраст. Смятат, че като навършат тези години вече остаряват, което е така, не са на 25, но за нищо ни бих сменил жена на 40 с жена 25.
За разлика от мъжете, жените разбират от намеци!!! Ако само работиш и докарваш доход в семейството... това на тези години не им стига. Жените го приемат като даденост и искат повече Внимание!!!
Имаш две стратегии:
Първата е да започнеш следене и шпиониране, ще я хванеш... и ще се разведеш с всичките последствия от това за теб, за съпругата и за децата! Ще откачиш!!! Ще се изживяваш дълги години като жертва...
Втората е да поработиш върху твоето държание и отношение:
Отделяй време за семейството- децата най-вече, разходки, кино, малки екскурзии... дори и съпругата да отказва в началото да идва с вас. Прибирай се навреме от работа, подари и някой цвете, покани я на ресторант или малка семейна почивка само двамата... дори и да ти откаже в началото. Интересувай се от нейната работа, проблеми, дай и някой съвет леко и небрежно. Споделяй твоите проблеми, евентуално семейни планирания ( предложения... не едностранни твои решения). Накарай я тя да направи семейния бюджет за следващите 6 месеца, планиране на семейните разходи- деца, почивки, кредити, автомобил.... Направи я съпричастна в твоите мисли и въжделения, как се осигурява финансовото спокойствие в къщи, какво Ти трябва да жертваш за да има пари, мир и спокойствие в дома. Отмени я в семейните задължения един път поне седмично. Предложи и да излезе с приятелки само по женски... и поддържай близък контакт с приятелките и!!! По тяхното държане ще разбереш много неща....
За секса... то е ясно!!! Наруши правилата... попитай я какво най- много и харесва, може да не ти каже в началото, но ти ще усетиш... прояви инициатива с нейно съгласие!
Ако изпълниш всичко това и ако съпругата ти е УМНА И РАЗУМНА... няма любовник, който да устои на такова съпружеско присъствие!!! Съпругата ти ще е вечно твоя!!!
Така спасих моя живот!!!
На всекиго може да се случи да си загуби акъла, защото човекът до него го приема за даденост и ежедневните ни проблеми, монотонния живот бавно и сигурно ни убиват. Понеже жените (без да обобщавам разбира се) са емоционални същества, те по-лесно прекрачват линията на съпружеската вярност. Искат да бъдат обгрижвани, искат внимание, финансово осигурени... и това в един момент го приемат за даденост. Те не могат да разберат, че тази осигуреност коства ВРЕМЕ!!! Време е ограничена даденост, "откраднато" от семейството- съпругата, децата. От там възниква проблема на "незачетената жена", "неуважената жена".... и съпругата страда в повечето случаи тайно... и се появява "мъжът, който я разбира", на който тя си изплаква сърцето, споделя проблемите си... и до леглото и секса и изневярата е въпрос на време и емоция!
Ебачи много... съпрузи малко!!!
Хората не си говорят в семейството... както беше и при мен. Аз смятах, че съпругата ми разбира какво правя и как го правя и какво "струва"това на семейството, но едно е да смятам аз, друго е... съпругата ми. Мъжката психика е така устроена, че не разбира от намеци. Съпругата ми е "намеквала, намеквала", но аз от намеци не разбирам....
И аз изпаднах в амок, когато случайно разбрах, за коментари по наши семейни въпроси от трети лица. Единствения източник беше... съпругата ми, която споделила с познат на една нейна приятелка. И аз като теб се поинтересувах... до къде са стигнали нещата с този "познат". Дълго застояване в офиса и, обяд дълъг... кафе... обсъждане на емоционални теми от живота. Този "познат" става по-добър приятел на жена ми от самия мен!!! ... защото и отделя време и я изслушва, иначе е разведен с второ семейство, деца от два брака с нисък социален статус с посредствени финансови възможности. Просто човекът си търси "незачетени съпруги в емоционална дупка" с основна цел СЕКС без пари и ангажименти!!!
И тогава си дадох ЛИЧНА СМЕТКА за моя живот в семейството, къде съм аз, съпругата и децата. Спрях да изкарвам "много пари", което ми освободи време, което време, започнах да споделям с децата и със съпруга си. В началото съпругата беше "на тръни", оставаше в къщи да си почине и да поизчисти и да завърти някой виртуален чад, които в последствие да изтрие, нескопосно разбира се. В приятелския ни кръг има достатъчно разведени хора, тя е абсолютно на ясно с техния мъчителен живот. С нашите приятели ( разведените) коментирахме на дълго и широко проблемите им след развода... а те са убийствени... и промяната ми в къщи, дела, среща с деца, парични проблеми и... съпругата ми се промени. В един момент явно е осъзнала, че "изостава от промените" в семейството, аз и децата си живеехме перфектно, басейни, кина, общи занимания, общи теми за разговор, в които тя не участваше, защото отделяше време за... за своята виртуална връзка.
Не знам да ли е преспала с "виртуалната си любов"- това не ме интересува, разбрах едно, че съм се оженил за умна и разумна жена, която ни спести много проблеми и неволи. Сега си живеем повече от перфектно... но вече не изпускам от погледа "намеците" на съпругата си. Тя определено е гузна, това си личи по държанието и стана още по внимателна и уважителна към мен. Засякохме се два, три пъти с "виртуалната и любов"... даже единия път седяхме два часа на една маса, той и втората му съпруга... е трябва да има и малко "наказание". Разбира се разговорът протече в направление... развод, деца, проблеми. За мен беше забавление, за съпругата ми беше голям тормоз.
Промяната ни продължи около шест месеца!
Просто съпругата ми е стойностен човек, който не исках да загубя. Поради тази причина се промених основно.
Просто си я обичам!!!
Ако съпругата ти не оцени всичко това, което ти препоръчах, ... направил си голям, грешен избор и нищо не може да спаси бракът ви.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ab993905cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   14

Не мога лииии... Само ме гледай!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a7c55706e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До номер 18
Човече Благодаря ти за съвета и най вече за времето което си отделил,всичко което си написал е вярно, по голямата част от нещата ги правя постоянно, мисля че съм добър съпруг, може би жена ми има по големи изисквания , разбира се човек иска повече.
Ще поговорим , мой приятел казва . че между интелигентните хора и скандалите са интелигентни. Най вероятно и при мен става въпрос за виртуална любов, което за мен няма разлика, мисля че при жените изневярата е почти винаги емоционална.
Отново ти благодаря.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: dd609369d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   18, недоказуемо е, но приеми, че съм на твоите години, че и малко отгоре! В общи линии мога да се съглася с казаното от теб "Ако съпругата ти наближава 40... жените полудяват покрай тази възраст. Смятат, че като навършат тези години вече остаряват, което е така, не са на 25, но за нищо ни бих сменил жена на 40 с жена 25. ", но само до тук или там (както предпочиташ да се нарече). Всичко останало са приказки на един предал се мъж - изобщо не съм си и помислял да вразумявам бившата си съпруга - щях да се заяждам с теб за " виртуален чад" - чатим, ня чаДим бе човек, но се въздържах. Има по-важни неща в изказването ти, над които ми се прииска да поразсъждавам. Читава жена, казваш, имаш до себе си, съветваш другите да не се ровят в чаДовете на неблагодарните си съпруги - как ти разбра, че жена ти е читава, нали не си е следил, не си я шпионирал??? От къде знаеш какво е да се разведеш, как разбра, че е толкова страшно, нали никога не си се развеждал? Какъв ти е проблема със стоящия на по-ниско стъпало от теб ебач, как така си помисли, че точно той ще накара жена ти да се засрами от. урвенското си поведение - нито той, нито тя са се засрамили, те просто са свели глави и са продължили да се. укат докато ти си с децата в зоопарка, на разходка в планината или до магазина за сладолед.
Не искам да те вадя от летаргията ти, приспали са те, а аз не искам да съм в ролята на будилник, нищо, че горе съм Ку-Ку, а доло махало (до доказване на противното).
Да не ми се сърдят тези дето не са на 40, онези, които не се чувстват кучки, но на разгонените 40 годишни им се мажат ските, а после се сяда на сиирджийската скамейка, поне за 10 години - надпреварата и гледката си заслужават.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: dc5567376b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   До 18 - щом си написал всичко това след уж голямата промяна, значи нещо те гложди отвътре и... няма как да не те боли, че жена ти е изневерила.

Нищо чак толкова фатално няма в един развод. Над 60% от браковете в Европа завършват с развод. В крайна сметка, има напасване или не, има уважение, или не.

Аз лично не смятам, че с човека, с който си се събрал да градиш нещо заедно, да създаваш дом, семейство, деца, трябва да се подхожда с намеци и недомлъвки и да има криене и мамене. Не! Ако тя или той не може да сподели и да поговори с най-близкия си вкъщи, за какво става дума? Значи не е готов/а за този брак и/или просто тотално тези хора не си пасват.

Комуникация и уважение, това са две условия, без които не може. Конформизмът, предпазливостта, кроенето на шапка, маменето - това може с някой друг, в други общности или напр. без брак, без опит за изграждане на нещо голямо.

Не само в Бг, и по света почти няма мъже, които да приемат изневярата на жена си. Наскоро даваха един френски филм - https://www. imdb. com/title/tt0825270/ - съпругът беше изтъкнат психолог... Отне му страшни усилия и много перипетии да си върне изневеряващата жена... Във Франция... Филмът показваше по отличен начин как жена, тръгнала да изневерява, вече почти ненавижда мъжа си, смята го за 0... И да се върне при него по достоен начин граничи с фантастиката...

Така че, прошка може да има, ако има реално разкаяние и молба за прошка, осъзнати и изразени чрез реални действия, не само на думи. Вината за изневярата е предимно на изневеряващия, а не на съпруга/та. Ако има някаква вина и съпруга/та, то тя предварително може да се обсъди и, ако не отърва на някого, може двойката да се раздели, а не да се лъже...

Мисля, че от край време такава е логиката на отношенията мъж - жена.

Поздрави и успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 009074f83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Че има нещо има. Че е намесен друг мъж - така е.

Въпросът е какво точно става. Как ти и тя възприемате нещата.

Не споменаваш на каква възраст сте - според мен на 40-45 някъде и имате брак от 15-20 години.

На такава възраст сте, че старостта наближава. На всеки човек му се иска да се чувства млад, харесван и желан. Заедно сте от доста години. В началото е било луда любов, тръпка емоция - нещо страхотно. Но като са минали годинките лудата любов е станала по-умерена, превърнала се е в обич, привързване, опознаване, свикване един с друг. Постепенно ви е завзело сивото и еднообразно ежедневие. Водиш децата на училище, цял ден на работа, после ги прибираш, домашни, чистене, готвене, пране, сметки, възрастни родители... С две думи - получаваш всички екстри от живота. Въобще не коментирам кой каква част от семейните задължения поема. Със секса - същата работа. В началото е луд и страстен, издържаш и ти е интересно с часове. Но като го правиш с само един партньор - става по-кратък, по-нарядко, пробвал си всичко което ти позволява половинката и няма нищо ново и изненадващо. Смятам, че повечето бракове преминават по този път.

И сега какво - намерил с е някой, който да и сваля звезди. Кара я да се чувства като младо гадже. Може само да си чатят и да се свалят, може и да се ч*кат.

Според мен най-добре да седнете и да поговорите. Спокойно и без нерви. Попитай я какво става и какво мисли да прави. Тя може въобще да не иска да си разваляте семейството. А просто да си начеше егото, самочувствието и хормоните.

Вече според твоите разбирания - можеш да и дадеш свобода да го направи. Срещу което да получиш възможността и ти да го направиш. Без да си разбивате отношенията и връзката.

Ако пък не можеш да приемеш нещата така или тя е срещнала "новата любов на живота си" с когото иска да живее, слагай край с всички последици от това.

Мъж на 37, от обвързан от 15 години. Дал съм свобода на жена си. И представи си - в прекрасни отношения сме.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cfa73c37f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз съм №18. И на мен не ми е приятно да чета текст с граматически грешки, но на всеки може да се случи да допусне такива.
Този дълъг текст, който написах е споделяне на моя частен случай. Мисля, че това е предназначението на този формат.
Човекът търси съвет, аз споделям моя опит...нищо повече.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ca649ce097
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Най вероятно да. Всички признаци са налице. А това с интимната прическа ме навежда на мисълта, че изневярата не е само емоционална. Пеперуди в стомаха, бръмбари в главата .....Няма да е нито първата, нито последната шматка, която си рискува семейството /и спокойствието на децата си/ заради едното ебане. Повечето не са и достатъчно умни да сведат всичко само до чист секс от време на време и да си вземат петте пари, тъй да се каже. Започват се едни паралелни връзки, едни любови, едни тръпки ....недей си игра.
За жалост, авторе, трудно мога да те посъветвам как да постъпиш . Ако нямахте деца, лесна работа - шута в г..а и да си ходи при ебача. В случая обаче ще бъдат засегнати децата ви. Затова седни и поговори сериозно с нея. Кажи й, че ако усетиш, че историята продължава и се задълбочава, ще се разведете. Стресни я, разтърси я здраво. Ако се вразуми /а това би трябвало да се случи, ако й е останал капка мозък в главата/ - добре. Ако ли не .......спасявай се, себе си, здравето си и децата си.
Жена 48 г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c6cb7993e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   26, какво съветваш с "Кажи й, че ако усетиш, че историята продължава и се задълбочава, ще се разведете."? Искаш да кажеш, че каквото било-било, авторът прощава с надеждата, че изневярата няма да продължава? Ти би ли простила или ако изневярата е без чувства ще си затвориш очите и ще оставиш съпруга си да прави "чист секс". Винаги съм се чудил на изказвания от рода "беше само секс", "не знам защо го направих", "физиология" - как се прави само секс, подскажи, дай някаква рецепта?
Естествено, че изясняване на причините за промяната трябва да има, но въпросът е дали авторът е готов да чуе истината ако става въпрос за изневяра.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5670d74bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   До 26 и 27 - всички казват, че при жената или поне над 85% от жените сексът е на вторично ниво, за разлика от мъжа, при който е на първично. Ако жената изневерява, това е сериозно - винаги е било така, може би откакто хората живеят патриархално - поне 5000 г.
На биологично и оттам на подсъзнателно ниво женската изневяра създава опаснаст за поколението на самеца - тя може да го лиши от такова или да го принуди да отглежда чуждо дете. Когато мъжът изневерява, дори при грешка, той създава свое поколение, макар и с чужда жена.

Затова психологическите импликации на женската и мъжката изневяра са различни.

Отворени връзки, с или без криене - това на практика издържа мноооого трудно.

Никой умен и задравомислещ човек не стои в брак, заради децата. Това е много остаряло виждане. Децата ще бъдат по-добре със щастливи родители, отколкото с вечно мрачни и напрегнати такива.

Според мен мъж може да остане по що-годе приемлив за него и здравословен начин с изневерила му жена само в много редки случаи, в които жената разбира какво е причинила, разкайва се и искрено моли за прошка като в разумен срок показва, че наистина е откровена и заслужава доверие занапред. Ако тя продължава да не е напълно открита или да шмекерува, както са 99. 99% от хората изобщо, то тази връзка (брак) напълно закономерно е обречена на край.

Здраве и успех!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ca6d88729f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   До 27 - Все пак автора е семеен с 2 деца. Не е като да са само гаджета на по 18 години. Семеен живот, без компромиси, прошки и т. н. е невъзможен! Всеки си преценява за себе си и за децата, какво е най-добре. Аз лично бих провел един разговор на 4-ри очи, без заяждания с цел да си изясним ситуацията и възможностите за бъдещето - заедно.

М. 32г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4ad48b9ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   До 28-жена съм и мисля по същия начин, който казваш-че за жените сексът не е на първо място, че която изневерява влага чувства в изневярата. Лично аз никога не съм изневерявала, но не това е важно сега-просто се замислих, че познавам жени, които непрекъснато изневеряват. Много ми е странно-всеки път ли наистина влагат чувства? Моята гледна точка е, че аз трябва да се влюбя до безумие, за да изневеря на съпруга си. Но човек не се влюбва всяка година-или хайде, на две години. Какво мислите, вие, хора?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f6b95bb513
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Седнете и поговорете на къде ще върви живота ви. Все пак имате отговорност за две деца. Моят тъст по същият повод казваше, че жената като се влюби и става истинска патка. Ако се вразуми, ви чака много работа по възстановяване връзката, ако продължи по патешки - мястото на децата е при отговорният родител.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 991b712ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   30, за жените сексът не е на първо място ама когато го има в достатъчно количество и с достатъчно качество. Казвам това като мъж, който е имал достатъчно много контакти с всякакви жени, омъжени, разведени, моми. Както за мъжете, така и за жените сексът освен всичко друго е и физиология - липсата на секс води до редица заболявания, които са особено опасни за жените. Въпреки всичко казано до момента не съм поддръжник на безразборния секс, а още по-малко на изневерите. На който не му стига сексът у дома, нека бъде така добър да се изнесе и да си търси нов партньор (важи и за двата пола). Та, доста често секс се прави и без жената или мъжът да са влюбени, познавам такива жени, които го правят от любопитство (за мъжете е ясно, че това е водещо). Ти си късметлийка, че сте си паснали със съпруга, но в семейството на автора не се знае как стоят нещата, което не е оправдание за изневярата на съпругата.
Знам, че авторът иска да чуе, че жена му не му изневерява, че действията и са невинна детска игра на "Чичо Доктор", знам, че иска да го успокоя, че всичко ще си дойде по местата с един интелигентен разговор, но това означава да го излъжа.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7c514d19af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Сто процента ти Изневерява , приема те за даденост и си мисли, че си
голям балък щом го прави по този показен начин.
Директно говориш и казваш, че знаеш всичко , сам решавай дали можеш да простиш, и да направиш компромис.
На мен ми простиха изневяра, преди десетина години но аз си удържах на думата и останах верен. Даже след това ни се роди дъщеря сега е вече голямо момиче.

Скорпион с 22г. брак

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: dc5567376b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   До 30 - да, така е, в живота на един брак рядко се случват ''емоционални моменти'', податливи на изневяра. Изключение правят типичните ку*ви и ку*вари.

Затова, кой каквото и да говори, изневярата - т. е. някой да мами другиго умипшлено, да се крие и лъже, е доста тежък момент и както казват по-умни хора - е момент, който променя живота на хората, особено на този, който бива мамен и разбира за случващото се.

Това са сериозни неща, които имат след себе си много последици - емоционални, здравословни, чисто поведенчески (не дай си Боже и криминални)...

За някои е по-лесно да мамят и лъжат, вероятно мотивирани от чисто материални или имиджови интереси. За други хора е по-лесно и мнооого по-чисто да се изнесеш и да се махнеш, ако не си пасваш и не ти допада напълно партньора, с който си...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker