Къде сбърках? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде сбърках?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 759 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 18 години и от месец и нещо се запознах с едно 14 годишно момиче. Знам, някои ще ме упрекнат във възрастовата разлика, но тя не мисли по начина, по който мислят връстничките и.
Харесах я още в началото. Прекарах един ден с нея, после започнах да излизам с нейната компания. Правих и разни намеци. Един ден отидохме на кафе няколко човека. Тогава въобще не ми беше ден. Явно се забелязваше и тя реши да седне до мен. Прегърна ме, аз нея също. На мига се успокоих, усетих топлина, приятния и парфюм. От едно училище сме. На следващия ден и казах, че искам да говорим. Излязохме от часа и тогава и казах, че я харесвам. Говорихме доста. Тя каза, че и аз не съм и безразличен. Решихме да си дадем време, да се опознаем още малко. Всеки ден започнахме да се виждаме. Но наскоро тя като че ли започна да се отдръпва малко по малко. Оказа се, че най-добрата и приятелка ме харесва. Отношенията ни започнаха да изстиват. Нейни близки приятели ми споделиха, че е казала, че няма как да се получи между нас, защото най-добрата и приятелка ме харесва. Започнах да ставам колеблив. От седмица насам, вечерите ми е кофти. Продължаваме да излизаме. Единият ден проявява близост, в следващият момент отново е студена. Не смеех да предприема нищо, защото съм такъв, че искам да се съобразявам с хората. Няма как като видя, че не иска близост и да притискам нещата. Тази вечер и звъннах и и казах, че искам да говорим утре. Тя ми каза “Нали знаеш как стоят нещата?”. Аз и отговорих, че имам някаква представа, но искам да го чуя от нея лично.
Аз ли прецаках нещата? Защо ми каза, че не съм и безразличен и след това дръпна толкова рязко? Това са неща, които ще разбера утре като говорим, но все пак се нуждая от съвет, мнение, някаква подкрепа. Страшно много я харесвам, влязла ми е под кожата, но мисля, че това беше. Все пак не пречи да опитам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker