Мнения по въпроса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мнения по въпроса?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1298 пъти
В началото още казвам, че никога не съм бил настроен по някакъв начин срещу жените, дори сякаш прекалявах с романтиката и угаждането, но както знаем човек се променя. Какво имам предвид. Случвало се е не веднъж, но ще споделя само това което наскоро забелязах. Излизах няколко пъти с момиче с което си пасвахме доста и в разговорите, и в мненията по много въпроси, оказва се обаче че май театъра е силна страна на някои, и фразата "аз не съм такава" сме я чували. Та какво беше за силните и самостоятелни мъже, мили дами? Работя на две места, живея самостоятелно, грижа се и за старите понеже пенсиите ги знаем какви са... Да, обаче дамата се запознала в един клуб с чаровен господин и сега е вече с него. Даже и не готвела защото майка му всеки ден пращала храна :))) Не че мен ми е дотрябвала да ми готви, от много време се справям сам с всичко. Замислих се обаче, какво точно имате предвид скъпи дами под самостоятелен и силен мъж? Оставам с убеждението че под самостоятелен се разбира, да харчи заплатата си за кеф, а мама и тати да опъват каиша. А под силен се разбира да блъска във фитнеса, а не да се грижи за двама старци от които един инвалид. И да не помислите че аз не намирам време и за фитнес де. Та така, сигурен съм че само любовта ви интересува, добре че го разбрах вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: f1b11c11c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти може да си добър човек, грижещ се за родителите си, внимателен, добре изглеждащ и т.н... но не я привличаш. Младите жени не се ловят на подобна стръв, тъй като нямат сериозни намерения за бъдещето. Ако не я привличаш физически, може да си най свестния на света, няма да те огрее. Никоя жена не се хваща с мъж, който не я привлича сексуално, освен за изгода. Ти това ли искаш?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6e0621806f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При жените няма рационалност(при повечето), дори при най-лошия случай при мъжете, наблюдаваш поне това - рационалност. Не вярвай на определенията им, важно е да им забие сърцето при вида ти, а затова трябва да покажеш(не прекалено), че я желаеш, а тя да поиска и да и го докажеш на дело. И естествено, трябва да знае(мисли), колко е специална, това последното особено много помага. Тогава и лошотията ти става специална за нея. Пича явно го умее, ти си за малкото стойностни жени. Но погледни сайта, би трябвало да знаеш, че не са много...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 631375001f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Мит е, че жената може да оцени мъж... Принципно жените си падат по мъже с женски тип характер, защото са им по-подобни психически. Прочети, имаше една тема как да се държели с "доминантен мъж". Ако не знаеш, "доминантен мъж" е "играч", който те върти, не знае какво иска и използва за секс. Трябва да имаш предвид и че поне 80% от тия момичета са нямали баща на място (или изобщо баща), за да им предаде пример за мъж. Повечето търсят просто внимание, драма и такива работи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 19d3de5860
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, от написаното разбирам, че си добър човек, благороден,
Кво се впрягаш за жени които не те заслужават
Продължи си живота, сигурен съм че има дами които ще оценят силните ти страни. Няма какво да се чудиш просто имай едно наум и за следващата дама
М35

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ec17005f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Сам си си виновен, такива привличаш
Поработи над себе си и промени това, което привлича такива жени към теб
Този съвет няма как да ти го даде мъж, за да не си му конкуренция :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 21 дни
hash: 5852fbf7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Автора съм. Трябва да отбележа че след написаното тук, вече бях с две жени. Не искам да звучи като някаква хвалба, просто осъзнах че не си заслучава нито вниманието, нито нищо. Минавам по няколко пъти докато ми омръзне и следващия номер. Явно само за това стават. На номер 1 ще кажа че съм бил свидетел, как такива силно привлечени, после ходят да се жалват тоя такъв оня онакъв. Ама аз не съм ги привлякъл, нали така каза. Ми има една приказка, който си мисли с оная работа... после няма право да се оплаква.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 21 дни
hash: 1a91bdc508
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, и ти като повечето хора - претенции, искания, очаквания. Как па един/една в тоя сайт не се влюби без да чака нищо от човека отсреща. Все едно сте на опашката за помощи - "Аз готвя, чистя и не пърдя, а пък тя/той не ми обръща внимание". Браво, отличен, следващия!

 
  ...
преди: 5 години, 21 дни
hash: 57411b592e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От текста ми изглежда, че имаш нужда всички жени да те харесват и да те боготворят. Не си ли самО дете глезено от маминка като най-най-най?
Твоите "постижения" "Работя на две места, живея самостоятелно, грижа се и за старите" са елементарни битовизми, които не те направят привлекателен в очите на жени.
Друга твоя грешка в мисленето е: "излизах с една жена, не стигнахме до интимност, защо всички жени мразят секса? "
Просто продължавай да опитваш докато натрупаш достатъчно опит да задаваш правилните въпроси.

 
  ...
преди: 5 години, 21 дни
hash: ab2ecf4933
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ей така се става стар ерген-женомразец.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 20 дни
hash: fd10e8ba63
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А, братле, спокойно, нищо кой знае какво не се е случило. Повечето хора минаваме през подобни неща, но те са за добро. Аз, например до 26 години бях супер наивен и си мислех, че изневярата, лъжата и преструвките са едва ли не само по филмите и че щом си с някого, то наистина го обичаш. Е, попаднах на такава актриса, че ти е бедна фантазията какви театри се разиграваха и то не само пред мен, а пред всички като цяло. Аз пък си мислех как съм попаднал на перфектното момиче, кроейки планове за съвместен живот и семейство. В крайна сметка много бързо ми преобърнаха представите, но пък това ми даде много ценен урок - да не вярвам на думи, а на дела и да бъда внимателен. Под внимателен нямам предвид мнителен и предубеден, че всички ме лъжат, а просто да гледам за неща под повърхността. Въпреки, че въпросната случка беше неприятна, аз съм много благодарен на Господ за нея, заради урока, който научих. Това впоследствие ми спести огромни неприятности, защото ме запази от доста по-лоши подобни бъдещи преживявания. Съветът ми обаче е да не се занимаваш с кифли, защото просто ще си изгубиш времето, а то е супер ценно. Аз направих подобна грешка и няколко години поддържах чисто сексуална връзка, мислейки си, че по този начин ще запълня донякъде липсата на истинска половинка. Нищо подобно! Първо, през цялото време се чувствах празен и не бях истински щастлив. И второ, изпуснах не малко стойностни момичета, които се оказа, че не са били толкова далеч, колкото си мислех. Затова, по-добре се концентрирай върху себе си и търси човек, който наистина ще ти пасне.

 
  ...

...
преди: 5 години, 17 дни
hash: 0c89b69ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторе, единственото, което те отдалечава от истинския мъж, е че си писал тук. Изграждай живота си както намериш за добре, правиш правилните неща и не си длъжен да се съобразяваш с хора, които не са в състояние да правят това, което ти. Изпитвам огромно уважение, че се грижиш за родителите си във време, в което полумъжете чакат на помощи от старците. Да, вероятно няма да ти е лесно с жените, но това ли е основното в живота на един мъж? Изправи се, зареди се със сила и продължи живота си. Забрави сайтовете като този, бачкай здраво, тренирай здраво, спечели уважение между колегите си с компетентност и умение, имай приятели, но и врагове, не се прегъвай пред емоциите на разни лигли и рано или късно инвестицията в себе си ще започне да се връща. Твърде много мъгла се вдигна около понятието истински мъж, и то полека придоби вида на мечтата на някоя мадама. Съжалявам, ако звуча нравоучително, просто при толкова маркетинг от интернет във всичко е нормално млад човек да изгуби поскока и кое е важно.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5852fbf7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора съм, благодаря 11, влязох тук не за друго а за да видя какво би било всеобщото мнение, е видях. Като чета 7, 8 и 9... ясно ми е какво е интелектуалното ниво на населението. Хвалел съм се с битовизми, мамино дете съм бил :))) Ами защо да не се хваля, справям се с всичко сам и с наслада слушам разни лъскави кифли как големия и мъжкар само пърдял на дивана. Колко да съм мамино детенце не знам, нямам в живота си нищо което да ми е подарено, каквото имам сам съм го получил, не виждам защо да не се хваля с това при положение че половината пендайковци които са много харесвани не могат и връзките на обувките да си вържат сами. Както казах все ми е тая. Женомразец няма да стана, просто разбрах навреме че жените стават само за едно и точно затова ще ги ползвам. И между другото за утре имам нова цел :))) пожелайте ми успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker