Когато тя е всичко, което искаш, но не и външността и - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато тя е всичко, което искаш, но не и външността и
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2328 пъти
Какво се случва, когато намериш перфектната партньорка във всеки един аспект с изключение на външния вид - не си впечатлен особено, не те възбужда когато е гола и предпочиташ да си със затворени очи, докато го правиш... но пък ти е готино с нея, та какво смятате, че е бъдещето на такава връзка...? Имайте предвид, че е ужасно привързана, а последното нещо, което искам е да я нараня!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0de4a91615
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С външния вид се свиква за един месец, общо казано. Но със сигурност се свиква. С черти от характера не може да се свикне цял живот. За това не бива да избираме по опаковката, а по това, което е невидимо за очите. Външният вид е до време

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8419ef24e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По мои сметки пускаш трета тема с този въпрос.
Мисля, че просто не си влюбен в нея. Харесал си я с ума си, не със сърцето.
И преди ти казаха - щом не я оценяваш, остави я да си намери някого, който ще я обича, каквато е.
Ти и сега я нараняваш с тази престорена любов. Постави се на нейно място. Би ли ти харесало човекът до теб да ти демонстрира любов, а вътрешно постоянно да те оценява негативно?
Ако това момиче се усети какъв си и те изостави, е тогава вече ще ти се струва първа красавица и незаменима.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b8891cb789
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Жена съм и според мен така не става. Не бих била във връзка с мъж, който не ме привлича физически и не ме възбужда. Не по-малко важно ми е и да се чувствам желана, затова не бих искала и да съм на мястото на твоето момиче. Така че, не, според мен такава връзка няма бъдеще и не трябва да се чувстваш виновен заради това.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4edff684f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма бъдеще!
Не е казано, че човекът срещу теб трябва да е перфектен, не е казано да не виждаш други привлекателни хора, но да не те възбужда и да предпочиташ да си със затворени очи? Не! Физическото е първото, след това е всичко останало. От хората, с които искаш и би правил секс, избираш такъв, който да пасва и на посоката в живота ти. И тук не е задължително всичко да съвпада, а просто основните виждания за развитие на връзката, семейство и т. н. Останалото се нагажда. Но ако изобщо не те привлича в началото, какво ще бъде след години? Как си представяш цял живот така? Приеми, че тя е важна за теб, но по друг начин. В живота обичаме и родители, приятели, деца, учители и т. н. Но не правим секс с тях! Ролята им е друга!
И двамата имате право на нещо друго! И помисли - по-добре е да се разочарова сега, отколкото след години. Има право на мъж, който да я иска. Имаш право на жена, която да желаеш. Помисли.
Не допускай фалшивото чувство за вина, което те изяжда, да те накара да направиш най-голямата грешка в живота си, която да провали животИ! Освободи се! Ти не си виновен!
Влез в хармония със себе си и живей!
Ж31

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4edff684f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Пак съм аз. :)
Имаше една мисъл. Нещо подобно:
"Стремленията на тялото пораждат страстта. Стремленията на душата пораждат приятелството. Стремленията на ума пораждат уважението. Стремленията на трите пораждат Любовта!"
Бъди в хармония!
Ж31

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8b9f35a8f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Приятелство или й кажи да отслабне 20 кг, ноо комплексите ще си останат и сигурно ще е доста обсебваща.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e8e2064fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зависи какви са нуждите и от секс. Ако не е особено сексуална ще се разминеш с 1 път в месеца, което не е толкова зле.

Важно е също на колко си години. Ако си преди 30 те съветвам да потърсиш други опции.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e52a397b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не знам какво да ти кажа.
Някои хора са готови да преглътнат какво ли не, че да са обвързани. Ами аз не съм от тези хора.
Аз съм жена и не бих могла да легна с мъж, който не ми харесва на външен вид, не ме привлича и визуално.... поради което осъзнавам, че не бих могла да имам кариера на проститутка... ох, че гадно :( :-))

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e3af9280bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   И като нямаш тръпка, както се казва и момичето не те привлича физически, защо правиш секс с него? Тя може да е много добра, но не е твоят човек. Според мен си виновен, че въобще си започнал тази връзка, която няма бъдеще - сам си се вкарал в ситуация, от която сега се чудиш как да се измъкнеш. Постъпил си като подлец. Хората не са играчки за секс и моментни капризи. Бъди честен, дължиш ѝ го, говори с нея. Най-вероятно след това няма да иска да те погледне, но го заслужаваш. Можел си да имаш едно приятелство без да намесваш секса, но вече не заслужаваш и двете. Пореден житейски урок.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0f7c05df6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момичето ще се почувства супер тъпо, ако знае как говориш за нея. Че чак и да не те възбужда, това би разстроило всеки. Смятам, че просто трябва да я оставиш да си намери някой, който ще я хареса, и няма да се насилва да спи с нея. Правиш и мечешка услуга като си с нея, а реално не я желаеш. Тормозиш и себе си така. Може да е страшно добър човек, но като не я желаеш, направи редното нещо, и я освободи.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: df855fcbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Щом не можеш да правиш пълноценен секс само защото жената не изглежда като топ мацка, по-добре тя да си потърси друг мъж.

За един истински сексуален мъж не дотам перфетната й външност не би представлявала проблем.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: df855fcbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На нея също може да й се иска да си по-красив, по-мускулест или с повече пари, но вероятно не е толкова повърхностна, че да хленчи по-форумите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: df855fcbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Недей да губиш времето на момичето. Ако беше мъж на място и я обичаше, нямаше да ти се иска да си затваряш очите, та дори да беше 200-килограмова и цялата покрита с пъпки.

Остави я да срещне някой по-качествен мъж, а пък ти дано срешнеш перфектната и дано да си достатъчно перфектен за нея, че ако не си от Брад Пит нагоре може и тя да иска да си затваря очите, докато е с теб.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: df855fcbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Ти сигурно си красавец - мултимилиардер. На колко години си? Дано не си на повече от 16...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3d292b60f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Това ще е една от причините да има изневяра. И тая изневяра сигурно ще е от твоя страна. Недей да рискуваш толкова много и не се залъгвай от твърдящите, че външността е до време. Няма ли химия това не е връзка. външността е до време според зависи как си си живял живота. Аз имам един съсед и той е доктор по кожни заболявания. Вече е над 50 години и си изглежда перфектно. и жена му е 10 години по-млада от него.. три пъти в седмицата тича по няколко километра от години. На мнение съм, че всеки трябва да търси това, което си заслужава. Неадеквтно е да се оправдаваш "външността е до време". никой като си хване приятелка не си мисли какво ще е след 50 години с нея. Според мен това момиче може да останете само приятели. Бил съм в твоето положение И знам за какво става въпрос аз от години се опитвам да поддържам форма и да имам един приличен вид, А много дълго ме преследваше момиче с наднормено тегло и то на 22. момиче дето имаше нужда да свали поне 10 кг. Не ставаше така.. колкото и добре да съм се разбирал с нея това ми е пречело. Тя просто не слизаше от автомобила. Хубава беше но през целия си живот едва ли извървяла за един ден 10 километра. хората Толкова ли не умеете да усетите, че изневерите стават именно заради неудовлетворение от едната страна. Толкова елементарни неща и как не ги разбирате. Но ти си знаеш.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5590fbcc24
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Много елементарно извинение си избрал,че не харесваш външния вид на някой и те питам ти за супер красавец ли се имаш? Знай, че избора е на жената и ако е знаела твоята оценка преди въобше да не си в обкръжението и леглото й.Кажи и истината, за да си намери подходящ партньор ,а не лъжец като теб. На теб успех -каквото търсиш да намериш!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8d943b9785
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   В основата на любовните отношения е привличането, колкото ще да съчиняват, че външният вид нямал значение. Дори тези хорица го знаят и винаги привличането ги е водило, но незнайно защо се правят на духовити и морални. На мен друго ми стана интересно. В коментарите са предположили, че проблема е в килограмите, така ли е и само кофти телосложението ли е голямата пречка. Забелязвам в последно време, че доста грозновати в лице жени, без да обиждам никой, са избирани. И нямам предвид някакви съвсем дребни забележки, а наистина набиващи се на очи и то абсолютно всичко. И черти на лицето, и нос, и очи, и устни, и уши, всичко в купом. Та много ми е интересен въпроса наистина ли не прави впечатление "ританата зелка" на раменете, ако тялото е в добър вид? Аз съм жена, но съм отрязвала бодибилдъри, защото в лице не са ме привличали, винаги лицето ми е било приоритет в сравнение с тялото.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b534760477
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Така е, номер 17, тялото се променя с воля, тренировки и правилно хранене, докато лицето се променя с доста пари за пластични операции. Сещам се за един случай, някъде от Япония или Корея, жена родила деца на мъжа си и когато пораснали малко, започнало да си личи какви са, били много грозни, а това нямало как да стане при красиви майка и баща, НО се оказало, че майката била природно-грозна, но с пластични операции. Мъжът й се развел с нея и я оставил без пари, защото част от предбрачния договор била, да роди хубави деца... В тези държави са обсебени от визията.

Авторе, гадняр си! Тя не е виновна, че ТИ не я харесваш.

Попитай я дали тя харесва визията си? Питай и някой ваш познат дали я намира за хубава. Всеки има различни представи за красотата на хората, не всички гледаме чалга и поп клипове или модните тенденции, не всички харесваме наложените от медиите образи и ценности.

Ако тя се харесва, не е тя с проблема, а ти, ти имаш проблем, че си с нея, а никой не те е карал насила, нали?

Била грозна, е ти - толкова ниско ли се оценяваш като мъж, че си с грозна жена? Ама била пич - е, нямаш ли си мъже - приятели, че опря до нея?
Нещо ти е сбъркано, авторе.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 70f237da20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Вкарай я във фитнес режим с треньорка и като опция да се научи на танци на пилон, сега има такива уроци. С това би трябвало да стане по-възбуждаща, иначе не виждам какво може да се направи, освен да стискаш зъби, да си казваш мечка страх, мен не страх и да нагазваш в дълбокото, когато се налага, на тъмно естествено :-))

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7ea27aa016
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Става това, че ти е приятелка... Хаха. Сериозно сега, просто не я обичаш, ако я обичаше щеше да обичаш всичко в нея. Падала съм си по грозни мъже и в моите очи са били красиви и съм се чудила на майка ми или приятелка как са ми казвали в прав текст "е грозен е, няма хубави черти", а аз съм спорила, че това са пълни глупости и е мн красив, така че остави тази неуспешна връзка моля теее.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker