Чувствам се самотно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се самотно
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1404 пъти
Нямам представа как да формулирам всичко това. Искам тук да изразя чувствата си, защото в реалния живот няма човек, пред който да го направя. Родителите ми са кариеристи и не ми обръщат достатъчно внимание. Нямам истински приятели. На 17 съм и досега не съм имала сериозно гадже, имала съм само първа целувка, но не искам да си спомням за този момент дори. Красива съм и хората ми се възхищават, но това не ме кара да се чувствам по-добре, чувствам се празно. Никой не се опитва да опознае личността ми, а единствено ме използват. Иска ми се да имам полов контакт, но има едно нещо, което ме спира. Не знам дори как да го обясня. Представям си как след време трябва да правя с някое момче, но то няма да знае, че ми е първия път и съм девствена. Ще кажете, кажи му. Не е толкова просто, защото ме е срам. Не искам да се учудва, че съм още девствена на тази възраст (под тази възраст нямам предвид 17, защото не се знае кога ще бъде, може и на 20+). Когато си помисля за секс се разплаквам. Същото е и когато някой ми прави романтични жестове. Чувствам се странно. Отделно нямам никакъв опит. Не мога да живея с тази самота. Защо на другите хора им се получава толкова лесно, а при мен не става? ! Искам само малко любов и внимание.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4027027b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се притеснявай от това, че нямаш толкова голям опит, опита тръгнат ли да го трупат някои, няма спирка. Искаш любов, нормално е да отнеме малко повече време. Просто явно "сензорите" ти за чувствата са по-силни от връстниците ти/ни и не се луташ от връзка на връзка. Разбирам терзанията ти за любовта, просто защото и аз съм ги имал и именно затова те съветвам, да не се тормозиш излишно. Що се отнася до девствеността, в най-лошият случай просто няма да го намира за важно, а може и да го види като плюс. Не насочвай евентуалната си бъдеща любов, към въпроса, защо си девствена сега.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0fe0c4b1bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиченце, сега ти е времето да мислиш за добро образование, което ще ти даде в бъдеще и добра кариера, и съответно и по-добър стандарт на живот. Там ще срещнеш и по-стойностни хора, а и вече ще имаш повече акъл да си избереш и по-подходящ партньор. А ти, вместо това, мислиш само за полов контакт. Имахме приятели, чиято дъщеря забременя и роди на 16 г. - цветна бременност. Ожени се за приятеля си / той на 18 г. /, родителите им "кариеристи" ги издържаха. След време им се роди второ детенце, после момчето я напусна и заживя с друго момиче, а тя нито можа да учи, нито да разбере нещо от младостта си, остана си майка-домакиня без образование и професия и ако не бяха родителите й не знам как щеше да оцелее с децата си.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e806aea9a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Момиче, на 17 години всички сме се чувствали странно по един или друг начин. Гледай си училището - всичко ще си дойде на мястото. Няма мъж, който да ти се подиграе, защото си девствена.
Ей, как се обърнаха времената - едно време момичетата питаха как да излъжат, че са девствени, а сега - как да излъжат, че не са :)

Ако това ще те успокои - няма свободни жени, особено пък красиви :) Всичко е въпрос на това дали ще направиш правилния избор, но и няколко грешни да направиш - не е трагедия за умиране.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 27485f39d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За всички е трудно предполагам, но човек трябва да е отворен за възможностите и да не се колебае ако иска нещо да се промени. (Защо има две идентични теми пуснати по-едно и също време само гледната точка мъжка и женска е различна? Това да не е някакъв експеримент? )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker