Възможно ли е да е толкова трудно.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е да е толкова трудно..
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3639 пъти
Здравейте скъпи читатели радвам се, че има някаде, където човек може да сподели неща от живота си. Би било хубаво ако има с кого друг да споделя, но не мисля, че ще ме излуша. Мъж на 30 год съм още, като дете до колкото си спомням, исках да си имам семейство, деца неща, които наистина биха направили истински щаслив, винаги съм ценял семейните ценности и ще продължавам да го правя, въпреки всичко виждайки, че няма кой знае какъв смисъл. Сигурно ще кажете''ето пак някой отчаян глупак се опитва да привлече внимание'', но ви уверяввам, че в съмненията ви капичица истгина няма.

Да отчаен съм, но защото живота ми мина в самота, нищо не се случва, мисля си че не съм хубав и никой не ме харесва, но има жени които ме харесват, въпреки, че не са мо и тип. Не държа да е красива, простро да си допаднем и взаимно да се харесаме, но и това не се случва. Имам регисарции в няколко сайта за запознанства, но и там нищо, която аз си харсам тя пък никакъв интерес не изпитва и обратрното. Имах през целият си живот една връзка и не се получи. Имал съм и доста разочерования, но това е съвсем нормлано, всички сме го преживели, една част от живота е това, и ми е ясно, че няма как го променим. Добре ама защо сега не се получава, защо нищо неможе да взаимно??? ... не намирам смисъл да се развивам в каквото и д абило, нищо не ми се прави, като знам, че съм сам и май ще си остана сам, както вървят нещата.... Страх ме е... исках да направя компромис със себе си и бъда с жена, която не харесвам, но повярвайте ми не става, това не е хубаво, гадно е убива те всеки ден. Не ми се работи, не ми се спестяват пари, нищо не ме интересува, мислях, че ще ми този период, но не със всеки изминал ден все по гадно става и по гадно. Неочаквам от вас, съвети, просто исках да го напиша това някаде...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: ff284882cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Аз съм жена и имам същия проблем :D Поне откакто станах на 32 :) Само едно мога да ти кажа. не бъди отчаян и не прави компромис. Ти си мъж... Опитвай до безкрай, като си харесаш някоя, ако тя ти откаже... продължавай със следващата :) Не прави компромиси, няма да живееш добре, а и имаш много време :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0fb2a3b085
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ей, чакай малко! Твърде много самосъжаление - не си помагаш така. Много хора са в твоето положение, че ако щеш и аз самият съм така - на 30 съм, сам съм от доста време и напоследък хич не ми връзват. Ама не съм се отчаял и не смятам да го правя. Смятам да обърна мача в моя полза.
Така и така си сам засега - концентрирай се в нещо, което да ти е от полза - работата например. Хем ще те разсейва от черни мисли, хем можеш да израстнеш нагоре. Като усетиш, че си задобрял в нещото, което правиш - и самочувствието ще се дигне. А то ще е добре, жените много ги бива да ни надушват кой е уверен и кой е загазил.
Освен това, гледай да правиш неща, от което ти е кеф. Плувай ако щеш, бягай ако щеш, пей си под душа ако щеш и т. н. Като си угаждаш на душицата постепенно ще пропъдиш такивата мрачни и пораженически мисли. Чети и гледай хуморески, освен това гледай сам да правиш весело - жените предпочитат веселяците пред сдуханяците.
Абе, с две думи нема да се пуашиш копеуе:) Всеки изпада в дупки, ама мъжкарят умее и да излиза от тях. Бъди мъжкар и ще си намериш дамата. Търпение и упоритост!
Айде, чакаме да се хвалиш след време!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ff9a9bdfd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Излез навън.. не кисни в интернет... :) успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 49f228a123
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Мисля си че не съм хубав и никой не ме харесва. "
Как ще те харесват, ако сам не се харесваш? Това се излъчва от тебе - това, че сам себе си не харесваш, и хората го виждат. Трябва да обичаш, уважаваш, харесваш и приемаш себе си заради самия тебе, а не за да те хареса някой. Тогава и само тогава ще те харесват и други.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 567cca7cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Наисатина нечаквах да получа съвети и подкрепа от когото и да било, наистина благодаря ви. Ми ето (към коментар 2) казваш, че не ти връзват да не е, че излеждаме стари, е баси ако е това, направо ще се гръмна. Дали защото съм мургав не ми вържат и на мене? ! Незнам как да не се отчая човек на 30 год ни жена ни дете, дори и близо до селта не е. Знам, че не е добре, но ще стискам зъби и ще правя, че всичко в наред. А да (към коментар 1)... Еми вие жените много избирате искате принцове, перфектни, а някой нормално сипатично момче не му обръщате внимание и така обивате два живота, вие трябва да се съвземете и да престанете да си мечтаете за мъжете от сънищата ви.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 67b62b34cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   изповедта ти ме връща преди година и половина, когато същите думи чух и от приятеля ми/ вече не знам дали сме все още такива/. И когато станахме гаджета, от увесилия нос мъж - разцъвна, вдигна му се самочувствието за тази година и половина и... явно за да се докаже, почна да сваля нови момичета... хванах го случайно и майтова ще е и краят.
Така, че внимавай - аз също не търся принца, но му предоставих от сърце и душа любовта си, спокойствието и доверието си, а той - разруши всичко....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 567cca7cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Топката между мъжете и жените не спира от векове да се прехварля от врата на врата в крайна сметка няма да има победители а по скоро пострадали и въздаржали се... както казах и преди всички сме минали по тези пътища на разочерованията, но това е част от живота, няма как да го променим, по добре е да го приемам и да гледаме на пред, но пробелма след болката униженията, разочерованието нали уж лседва да дойде нещо хубаво, ама го няма и това ме кара скиптично да се настроявам към животат, което всеки ден ме убива и незнам на къде да я хвана.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c8f9d8cf98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Към номер 6: съчувствам ти... аз изгубих вяра в любовта и в мъжете, след като се случи същото нещо и с мен. Авторе, мисля, че разочарованието те подтиска и те кара да си черноглед. Предполагам важно е да не слагаме всички под общ знаменател, да даваме шанс на всеки и да не подхождаме с предубеждение. Тогава бихме имали по-голям шанс да се сближим с някого, който ни подхожда и харесваме. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d0dad3f3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторе бъди себе си прави това което те кара да се чувстваш щаслив :)) излиай по често с приятели познати... разширяваи социалните си контакти не се затваряй в себе си... това ще ти е най голямата грешка... намери вътрешния си баланс в себе си и всичко ще си дойде на мястото просто се пусни по течението каквото има да се случва няма да избягаш от него приятелски съвет... прочети книгата "черния лебед" nasim taleb се казва автора прочети я и ще разбереш какво искам да ти кажа :) надявам се да съм ти бил от полза

wolf

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 151e7fb2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   аз съм също като теб даже много по зле никога не съм имал сериозна връзка с жена и никога няма да имам жените са алчни за пари откажи се най голямата ни грешка с теб е че продължаваме да живеем разбери че няма надежда за нас нито работа нито жени ще намерим да живеем така означава да се обречем на страдание не се надявай за нищо и не слушай какво ти говорят другите мога да ти дам стотици доказателства че съм прав за съжаление не че искам да те отчайвам за нас няма бъдеще аз се примирих примири се и ти

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker