Да се съберем ли? Любовната ни история е като на филм. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се съберем ли? Любовната ни история е като на филм.
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1303 пъти
Добър ден или добър вечер хора. Аз съм момиче на 19 и в живота ми съм имала само 1 гадже. Ние бяхме гаджета от както бях на 16 демек 9 клас. Много се разделяхме, карахме се, имаше много лъжи от моя страна за които съжалявам и много лоши неща се случваха като бяхме заедно. Все като бяхме разделени не се случваха много лоши неща, само дето много си липсвахме. Все като се събирахме ставаха лоши неща, и в неговото семейство и в моето, тъжното е че не бяха само семейни проблеми, в училище, с приятелствата и няма да изброявам още защото ме разбрахте. Ние много се обичаме но все се разделяме.
Това е историята ни накратко. Много неща спестих, но и това е достатъчно.
Сегашния проблем е, че той ме обича, а ние последно бяхме заедно преди 3 месеца и си казахме, че вече сериозно няма да се събираме и че трябва да намерим други хора за нас.
Сега той иска да се съберем и аз не знам дали имам чувства към него.
Замислих се и мисля, да не се събираме защото пак ще се разделим. Млада съм за да страдам толкова много, а и скоро ми е балът за завършването и мисля да се местя в Германия за да започна живота си на чисто.
Хора да се местя ли? Да се събера ли с бившия ми? Ако ще се събираме няма нужда да се местя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 11f5c07a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си 12 клас и има един единствен съвет, който мога да ти дам и наистина намирам за полезен. Не позволявай отсега мъж да определя бъдещето ти. Ако искаш да заминеш и да учиш в Германия, направи го, защото това касае твоето образование, а после и кариерното ти развитие. Не променяй плановете си заради едно момче, с което ту се събирате, ту се разделяте. Има риск да съжаляваш, ако се съберете за 6 месеца, а ти си променила коренно плановете ти за бъдещето.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d250139c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами щом толкова пъти сте се събирали и разделяли, нали не смяташ, че този път ще е различно? Недей, колкото и да ти е трудно. Но все пак решиш ли да му дадеш шанс си имай едно наум. Аз така се събирах с моя приятел и в продължение на 3 години се събирахме и разделяхме 10 пъти и края всеки път беше един и същ. В момента той си има приятелка, с която се чувства щастлив, аз също си имам приятел. Просто на някои хора не им е писано да бъдат заедно, останете си приятели, но за връзка не мисля, че двамата сте подходящи един за друг.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6e6af48750
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз съм точно в същото положение. На 19, бал, момче от преди 3-4 години и връзка която не работеше до преди 2 месеца.
Пак се бяхме разделили за около година понеже баща му почина и той все още го преживява пък и живее в чужбина. Все се карахме преди защото не бяхме достатъчно пораснали може би.
През времето ми без него обаче осъзнах че той е нещото което ме държи здрава и уверена сякаш съм част от едното цяло с него. Оцених го и сега всеки ден съм благодарна че е до мен.
И аз много изплаках по него, но не съм изморена защото сега е различно... И разбрах че всичко си зависи от мен - как аз ще направя нещата. От него зависи дали ще уважи това или не.
Другото нещо е че имам оферта за заминаване в чужбина и то в много екзотична дестинация и изобщо дори не съм му споменавала, но другият урок който научих е да бъда благодарна за това което имам - че родителите ми са здрави, че се развивам, че имам какво да облека на гърба си, че не съм в безизходица както много хора по света. Второто нещо за този случай е че човек според мен първо трябва да се опита да се адаптира към настоящето и да гледа реално на нещата, а да започнеш начисто е просто илюзия. Няма такова нещо като да изтриеш миналото си. Та стигаме до въпроса: наистина ли си готова да зачеркнеш момчето което те обича? И мислиш ли че ще бъдеш обичана в една чужда страна?
Какво ще правиш там? Ще си поставяш нереални цели които едва ли е нужно да изпълниш? Готова ли си въобще да жертваш сегашния живот за някаква си идея?
Аз въпреки че учих изключително много и заслужавам това обучение реших да остана и да дам всичко от себе си тук защото имам чувство за отговорност към най-близките ми. Въпреки трудностите които са ми създали ги уважавам.
Последното ми заключение което ще ти направя и то е най-важното е че личностните ти качества определят живота ти и трябва да разчиташ единствено на тях за здрава връзка и добро положение - здравословно, финансово, професионално и тн. Един свестен човек и на северния полюс да бъде ще успее... А калпавото кучета го яли и в най-луксозния сарай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6d715ec3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поговори си с него, сподели чувствата си и съм сигурен че той ще отвърне на тях!
Сигурен съм!!
И не заминавай в Германия тук ще намериш всичко което ти трябва!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7e0a6b4dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   На 19 и не можеш, да напишеш едно смислено изречение?
Звучиш ми като мис тигрова :)
Извинявам се ако те засягам, но начина ти на изразяване е същия, а за момиче на 19 е меко казано жалко.
Цитирам "много лоши неща се случваха като бяхме заедно. Все като бяхме разделени не се случваха много лоши неща, само дето много си липсвахме. Все като се събирахме ставаха лоши неща" общо взето като сте били заедно са се случвали много лоши неща, като сте били разделени не са се случвали много лоши неща и заключение като се събирате все стават лоши неща?? Гледам и не вярвам на очите си. Момиче на 19? Общо взето цялата ти история звучи по този начин, а не само този откъс. Моя съвет е, ти първо да пораснеш и тогава вече мисли с кой, какво искаш. Демек (тоест) не виждам какво му мислиш, за кратката ти история ми стана ясно, че си малка и връзката ви няма да продължи дълго така или иначе. Избора си е твой като се съберете не очаквай, че ще вдигате сватба ти още си млада и още колко ще минат докато намериш точния...
Ти не знаеш дали го искаш, ами първо разбери какво искаш, за мен ти тръгваш с него, защото той иска теб, защото ти не знаеш какво искаш и накрая не страдаш ти, а човека който знае какво иска.
В заключение не наранявай момчето, гледай си живота, порасни и после мисли, за някакви връзки, в които вече знаеш какво искаш :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker