Къде бъркам?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде бъркам?!
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3364 пъти
Ще се опитам да бъда кратка.
Момиче съм на 19 години и от година и половина си имам приятел. Първо всичко беше розово както във всяка връзка. В началото не се отпусках и проблемът беше, че той едва ли не ми дава всичко, а аз просто се стискам един вид се пазех от него, да не би да го обикна твърде много и да се отпусна, а той да ме остави точно в този момент. Знам, че повечето жени така правят. Много се обичаме и в началото и сега.. е поне аз го обичам страшно много и не мога без него в буквалния смисъл. Нищо не мога да правя без него. Просто той ми е усмивката в деня, съня -през нощта. Не знам как да го обясня. Винаги намирам време за него. Вярно, че не съм толкова заета. Той работи, а аз съм студентка и съм в друг град. Но правя всичко възможно да съм си тук през по-голямата част от времето. Като цяло съм там 3 дни и 4 тук. Непрекъснато тичам напред-назад, само и само за да го виждам. Той работи дълго от сутрин, та до вечер. Повечето пъти го разбирам, когато е на работа и след тежък ден, няма време за мен. Но ми се струва, че нещо става и не мога да си обясня къде бъркам. Аз му давам всичко, както искайте го разбирате. Много пъти ми го е казвал, че държи на мен, че съм всичко за него, че ме обича и т. н. Проблемът е, че в последно време и така да е, аз не го усещам. Той с нищо не ми го показва.. Аз се прибирам от университета в моя град едва ли не за 2-3 дни за да сме заедно, макар, че уча за изпити, а той решава, че вечерта ще играе баскетбол. Една вечер ми писна и реших да си поприказваме за нас. И разбира се най- нормален разговор. попитах какво става, дали той усеща нещо, някакъв проблем, нещо което не ми е казал а трябва да знам, като не бия в никоя страна. Просто искам да знам ако има някакъв проблем, ако ще семеен, аз искам да го знам. Отвърна, че е вярно че не се виждаме толкова често, колкото преди по ред причини, като изброява заетостта си през всичките дни. И аз се съгласявам, знам че е така. Мисълта ми обаче е друга... само аз ли усещам липсата му... писна ми да подхвърлям "ей го пак значи няма да се видим" не знам какво по-ясно да кажа, за да разбере, че ми липсва.
Пробвах и директно като му казвам, че ми липсва, че искам да съм постоянно с него. НИЩО!! Побърквам се така.. не знам какво става. Преди винаги намираше време да дойде и до у нас, а сега чака винаги аз да ходя.... Преди се виждахме 6 дни в седмицата и един беше много дълъг период за да не се виждаме, а сега 4 не му правят никакво впечатление.

И моля, не си мислите, че някога съм му забранявала да ходи някъде или да прави нещо. Стояла съм на клупове и др. такива увеселитени заведения само и само на него да му е добре, макар аз да не искам да седя. Той много добре го знае, че аз не съм човекът който ще му се бърка за това. Казвала съм му, че той си има глава на раменете и знае какво да прави. Никога не бих си позволила да го огранича от приятелите му или от нещо друго, което иска да прави...
Не знам как да постъпя... Кажете ми какво бъркам? ! Опитвам се да си приказваме повече, като абсолютно винаги питам как мина днес, какво прави, как си, някакви грижи, нещо интересно. Отговора като цяло е един и същ- едно и също, нищо ново...
Имам чувството, че вече не съм му нужна. Точно така се чувствам, той не усеща липсата ми, нито я показва по някакъв начин. Дано ме разберете какво се опитвам да кажа....

Просто дайте предложения какво да правя след като вече приказвах с него за това и си мислех, че ще се промени, а то к'во- нищо....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2fdd956f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направи и ти като него. Отдръпни се и виж тогава каква ще е реакцията му. Ако те обича, ще се уплаши да не те загуби и ще дотича при теб. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 161df19ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Започнала си без да искаш да го обсебваш. Да го разпитваш въпроси като "как мина днес, какво прави, как си" трябва да изчезнат. Опитай се да си мълчиш да си говориш за твойте неща той ако иска ще сподели. Гледай си изпитите мъжете понякога като усетят, че са по-важни го придават на важност, ако ме разбираш.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b603aa4017
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   1, Глупости - сега на пук ще си правим - детска градина.
Авторке, не бъркаш съзнателно, просто си влюбена!!! Има една дума - влюбена и загубена! Нормално е това, което чувстваш и е красиво, не се стреми да задържаш и убиваш любовта си - ти си щастливка, че я имаш и не си единствената загубена влюбена жена. Моят приятел например се премести да работи в съседна страна и аз година и половина се търкалях по пътищата, за да съм с него събота и неделя - нормално е и не съжалявам.

ВЯРВАМ, че Твоят любим също те обича, но просто мъжете са други тук. Те имат нужда от потвърждението и успеха в работата си, да бъдат с други мъже и там да бъдат успешни - баскетболът е спорт в група, имат нужда от това - да побеждават, да са по-добрите и т. н., имат нужда от ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО, дори и да обичат!!!! Не искат да бъдат и мъже под чехъл, да стават за смях пред компанията си.
Ако му го взимаш това лично пространство, той ще се дърпа и ти все ще го гониш, той повече ще се дърпа и пак ще си недоволна.

Според мен, трябва да се промениш! НЕ ДА ПРОМЕНИШ ЧУВСТВАТА СИ, А ПОВЕДЕНИЕТО СИ! За начало, концентрирай се и ти в-у следването си и НИКОГА не се търкаляй по пътищата, ако това е за сметка на следването ти! НИКОГА! Мъжете това не го харесват, те искат успяла дама до себе си и за тях това е признак за несериозност.
Друг съвет - не бъди винаги откриваема по телефона, изключвай го като си в библиотека, лекция. Не се обаждай ти НИКОГА или поне никога повече от един път на ден.
Забрави въпроси като -
- Къде беше?
- Какво прави?
- Кога ще се видим?
- С кого беше?
- Кога ще се прибереш?
...
НЕ СИ МУ МАЙКА.
Съветвам те вместо това ТИ ДА ПОЧНЕШ да разказваш за деня си, за среща, разговор и т. н., ако иска, той ще ти разкаже за неговия, ако не - НЕ!
Мъжете искат да са свободни ловци, да не им се иска сметка. Остави го уж да е свободен, той сам ще си сложи кайшката и ще ти я даде в нежната ръка! Не се опитвай ти да затягаш ласото, така го правиш див да се освободи.
Бъди интересна, имай винаги, какво да разказваш, а ТОВА СТАВА, когато не си 24 часа на ден с него, когато да кажем една седмица НЕ ПРЕКАРАШ 4 дни в града му, чакайки той да свърши работа и да свърши с ангажиментите си! Много лесно става така за него, а и досадно - винаги на разположение, но и като вид товар и ангажимент.
.....

Така ставаш пак интересна, нека той се пита ти какво правиш, как си и т. н. - излизай с хора, имай богат социален живот извън това дуло с него. Нека като ти се обади чуе гласовете на приятелките ти. Лятото си намери работа да кажем, бъди дейна, заета и той ще почне да те търси сам, да се ограничава сам, за да те види, ще видиш.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 37245390f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Относно номер 3 доста изчерпателен отговор. Ще опитам всичко, което казваш : ) Много благодаря!
От Авторката

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: daf49b227a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   №3 - ТОВА НАИСТИНА Е ВЯРНО, НО НЕ МОЖЕШ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ДЕЙСТВАШ ПО ТОЗИ НАЧИН?
ТИ ВСЕ ОЩЕ ЛИ СИ С МЪЖА С КОЙТО СИ СЕ ТЪРКАЛЯЛА ПО ПЪТИЩАТА?
И КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ДА НЕ СЕ ВИЖДАТ ЧЕСТО? КАК ЩЕ ГО ОПОЗНАЕ, АКО НЯМАТ ДОПИРНИ ТОЧКИ?

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b603aa4017
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   от 3 до 5 - да, разбира се. Завърших си успешно, не съм си пренебрегвала следването заради пътищата в нито един момент, от почти 2 години живеем заедно, започнахме, но той сам си надяна кайшката така да се каже.
Никой не ограничава другия, вярваме си. Аз никога обаче не го търся по телефона, така свикнахме отдавна, никога не му искам сметки и не го тормозя - той сам избира да прекарва вечерите си с мен и почти трябва да си изпросвам свободна вечер. Често заради работата ми сме разделени обаче - заради неговата също, но не по-дълго от 4-5 дни (съгласуваме един с друг плановете си), после сме заредени с теми, на които да говорим, никога не ни е скучно заедно.

Да не се виждаш с някого не значи да нямаш допирна точка. Има и семейни с деца, при които мъжът ходи да кажем за 3 м. на гурбет и си поддържат връзка по скайпове и телефони - и те ли нямат допирна точка?

Вскяка връзка е компромис и от двете страни!!!

Авторката не забелязва заради влюбеността си, че и той го прави - на нея просто не ? стига, защото е влюбена, иначе съм сигурна, че и момчето е променило доста навици и привички и, че обича момичето си!!! Спокойно!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 54d613aaa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво Номер 3, аз също действам по този начин. Колкото по-независима е една жена и дава пространство на себе си и партньора, толкова повече го привлича тя :) Така че жени, не обсебвайте половинките си, ако искате да ги задържите по- дълго до себе си!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1b96f5ef0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер три разбира мъжката душа! Много вярно и правилно написано!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b76d41cf43
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 3, стига с мъже, жени. Всичко, което си казала важи и за жените. Казваш, че не си съгласна с 1. Не виждам кой знае каква разлика в това, което сте писали.
Трябвало да се съсредоточи в следването си, за да му покажела, че била сериозна. :Д Никога няма да сложа мъж пред следването ми и изобщо не ми пука какво ще мисли, правя го за себе си.
Пак казвам, не става въпрос за великите животни- мъжете, а за елементарно себеуважение. Авторке, разбира се, че не трябва да го търсиш постоянно.
Що се отнася до въпроса "Как си? " не съм съгласна нито с 2, нито с 3. Той показва интерес и уважение дори към не толкова близки хора.
Това да бъдеш интересна, просто се случва от самосебе си. Имала съм моменти, в които с бившия съм се виждала почти всеки ден. Пак не сме спирали да си говорим с часове. Винаги е имало какво да си кажем. Това не означава, че винаги ще е така, но ти да полагаш такива усилия за някой, който не се опитва....
Съгласна съм с останалото, което е написала 3, с уговорката, че се отнася и за двата пола.

П. П. Като зная, че някой не иска да му се обаждат толкова, се случва да не го правя не много малко време, да знаеш как са ми се радвали после....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 285aa39a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8, мерси много, надявам се и се старая всеки ден и час да разбирам повече мъжката душа, защото е важно за мен не само аз да съм разбрана и щастлива, но и да да дам обратно възможно най-много.

9. - имаш право до някъде, но като се влюбим жените, искаме да сме с мъжа 24 ч. в денонощието. И мъжете могат да ни обичат, но се плашат от такъв ангажимент, според мен. Доста момчета така избягаха от приятелките си, макар че ги обичат! Драми, където можеше да има само любов и разбирателство.

И за мен иначе вътрешно моят годеник е номер 1 - по-важен ми е бил и от университета, и от кариерата, дори от родители и роднини, но това не значи, че трябва да пренебрегвам живота си, работата си, ученето си и роднините, заради него! Това не уважават мъжете, той изобщо - държи да съм си стъпила на краката, да се развивам и да имам хора около себе си.
Той от своя страна също е променил за мен доста свои навици и привички, но трудно се забелязва, защото не съм го познавала, какъв е бил преди. Май е бил ужасен!
И двамата правим значи компромиси, за да бъдем заедно, но не бива да се чувства като компромис, а трябва с желание да е направена всяка дребна отстъпчица.
Иначе, винаги мисля за него, и се грижа за нуждите му. Няма да влезна в магазин например и да забравя неговата четка за зъби, а моята да купя, да забравя неговите нужди за сметка на моите.

Случвало се е обаче заради изпити и т. н. да не се виждаме със седмици, не е било нарочно и напук - и обратно, той също има ангажименти извън страната, какво да го сторя - да го вържа ли? Аз пък в това време си уреждам моите неща, мога да поканя родителите си на гости, братовчедка ми, да се видя с хора, които съм пренебрегвала, да свърша неща, които отлагам отдавна и т. н. - ще си прекарам чудесно!

Мъжете от своя страна, подобно и на нас, имат нужда от компания от същия пол. Много ми е било интересно, какво толкова си говорят и крият, защо излизат само кочове - дами, НЕ Е ЗА ДА СВАЛЯТ ДРУГИ ЖЕНИ, дори не говорят за жени и ако го правят - то ще е мръсно, разбира се. Обичат да си мерят успехите, да си обсъждат разни работи, дори говорят повече за работа и такива неща. Има и сред тях интриги, мръсотиики, не само сред нас. Ако присъства една жена на такава среща, веднага се държат по друг начин, но истината е, че такива мъжки компании са доста скучни за жените - всичко се върти около мъжки теми, ако видят някоя хубава жена да минава покрай тях, ще почнат да говорят за цици и такива работи, но далеч не толкова дълго, колкото ние обсъждаме мъжете между нас! Никога не изпадат в подробности около сексуалните предпочитания на жените си, както го правим ние например. Или една жена е „ракета в леглото“ или не струва - такива коментари, но какво е „ракета в леглото“ е субективна преценка. Иначе - играят футбол, баскет, нещо такова, електронни игри, оправят таратайката на някого - все скучни за нас неща!!!
Защо да ми пука от времето пракарано с другите кочове? Така или иначе никой от тях няма да си признае, че жена му има някакъв недостатак, ако мислиш, че ще говори лошо за теб - напротив, мерят си мускулите и коя жена е по-готина и добра в леглото и кухнята да кажем. СКУКА!!!

Авторке, гледай си живота, гледай да не си всяка седмица при него, а всяка втора да кажем и нека той да те търси по телефоните - не вдигай всеки път, гледай да си в библиотеката, а там не пускат с включен телефон!!!
Успех и умната!!! Не убивай любовта си, не се съмнявай в ответната любов - дай ? въздух за дишане и ще видиш, че ще става все по-голяма и красива!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b76d41cf43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   10, точно за това говорех: "Това не уважават мъжете.. ". Пука ми какво уважават или не като става въпрос за следване или кариера. Явно при мен нещата стоят по различен начин, защото за мен те са най-важни. Успехите от тях остават за винаги и има поне нещо сигурно. А не като при мъжете- днес може да сте заедно, утре-не, като това може да се случи на всички, дори на хора с дългогодишни бракове.
Не съм съгласна с това, че мъжете били по-различни в любовта от жените, просто на нас ни се казва, че можем да си изразяваме емоциите, но пак ако един мъж е много влюбен и е чак толкова емоционален и незрял ще се държи по същия начин. Въпросът е и в това ние самите до колко се спираме, дори да ни се иска.
Напълно съм съгласна, че хората имат нужда да са с други, дали в мъжка компания, дали не, но авторката каза, че не го ограничавала.
Също така последният абзац е доста добър съвет.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 285aa39a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, всеки има правото да си има негови си начини и ценности и идеали и начин на живот, нали? Ние може да споделим само нашия опит, но правилно или грешно, според мен няма.
Когато човек е щастлив и доволен, къде е проблемът?

ЗА МЕН ЛИЧНО годеникът ми е на първо място, което не значи, че съм пренебрегнала учене и кариера заради него - той ме обича достатачно също, за да не го позволи и сам не позволява аз да му преча на развитието - съзнателно или не. Разбира се, че е мъчно, когато двама са влюбени, да бъдат разделяни от кариера и учене, но това е положението!

Според мен обаче е и истина, че мъжете, особено младите, изпитват някакъв ужас и страх от ограниченията, които жените се опитват да им поставят - чувстват, че с всеки ден се затяга примката и правят някоя глупост, въпреки, че обичат приятелките си!!!
Най-добре е да не се затяга примката от жената. Оставете мъжът сам да си я затегне и сам да стигне до извода, че времето, прекарано с Вас му е по-интересно, приятно и ценно. За тази цел, трябва да бъдете интересна и приятна личност, независимо от чувствата Ви към него и обратно. Гледайте си живота, развивайте се в желаната от Вас посока и бъдете приятна, не се карайте, не правете проблеми - живейте си, бъдете доволна от всеки ден, независимо - прекаран с или без Него. Радвайте се на всяка минутка с Него, но нека и останалите не са безрадостни!!!
Ако той надуши, че сте зависима от него, ще се оплаши повече. Това е голяма отговорност и тежест - да обичаш една жена, но и да бъдеш отговорен за нейния живот и щастие!!! Затова препоръчвам на дамите сами да се погрижат за живота си, щастието си, благоденствието си, не да чакат от мъжа.
Когато си направите семейство, роди се детенце - тогава вече трябва и двамата, според мен, да дават за неговото благо и щастие като родители, но една жена не е бебе и сама може да се грижи за себе си, щастието си и радостта си, нали?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 37245390f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторката

Не, не го ограничавам никога от нищо. Не му се бъркам никога къде ходи с кого и кога ще се прибира, дори не питам с кого разговаря по телефона. Никога не му давам зор за каквото и да било.. точно за това си мислех, че проблема не е в мен. Той има пълната свобода да прави каквото си поиска. А когато питам"как си" е защото ме е грижа дали е весел или тъжен. Аз искам да съм част от живота му... и се чувствам сякаш той не е част от моя... разбирам скапаното ежедневие и знам, че му е писнало от работа и работа и пак работа. Точно за това знам, че петък и събота са дните в които единствено може да излезе с приятели и да се весели за това не го спирам и никога не съм му казвала да си остави приятелите и да бъде с мен в тези дни. Разбирате ли, той го знае много добре, защото сме си приказвали за това.

Честно да ви кажа страх ме е да си помисля дори какво всъщност става и не искам да си мисля някакви работи, но е неизбежно... искам да вярвам, че ме обича... само че държанието му не е същото колктоо и да се опитвам той е различен и ВСЕ НЯМА ВРЕМЕ ДА СМЕ САМО ДВАМАТА ДА СИ ГОВОРИМ. Все излизаме с някой... Да не говорим за секса... Той е невероятен с малката разлика, че преди сигурно по 5 пъти в седмица дори и повече... сега я го има един път в седмицата я не... И пак казвам наистина аз уча и ме няма тук при него.. но дори когато се видим и не сме го правили дълго можем да си стоим и да гледаме нещо и той нищо не предприема.. разбирате ли? Какво да си мисля аз. Сякаш всичко аз трябва да правя.. И секса ли да започвам.. какво друго да мисля, освен че няма нужда от мен...??? Кажете ми?? А за звъненето.... НИКОГА не му звъня аз... Дори нямам безплатни към него... Случва се да си забутам телефона и да не отговарям но не съзнателно.. Имаше период в който ми пишеше смс-и.. вярно, че можеше да са просто "целувки за лека нощ", но ги имаше и в началото и до преди 1 месец от както почнах сесията... Сега няма.. дори когато му пиша не ми се отговаря... Какво да си мисля??? Не мога да ви опиша колко ми е криво. Аз не разбирам нито къде бъркам нито какво става, а той става все по-далечен от мени сякаш само аз го чувствам... И след като вече приказвах с него за тия неща... пак ли да приказвам??? Ще си каже вярно че съм се вманиачила и ще излезе точно така защото той не го усеща по същия начин... А до преди месец точно преди сесията да ви кажа един пример за просто и никакво нещо, което ме изпълни с любов, радост щастие със живот...

Значи прибираме се късно от някъде си, не помня вече къде беше.. дискотека, кръчма или каквото и да е там.. към 1 вечерта и сме у дома. Пригатвяме се да си лягаме и отново отблеязвам, че не се бяхме виждали около 5 дни. Не сме правили нищо.. просто си приказвахме за нещата от живота и след като обсъдихме това просто се прегърнахме... а аз се разплаках смисъл тихо без да разбира.. при което той казва"ето за това говоря, усети ли прегръдката, така както аз я усетих" и в този момент му показвам сълзите си... след което ми каза"обичам те". Една нищо и никаква прегръдка, но и двамата си е усещаме по еднакъв начин.... Разбирате ли за какво говоря??? За това ми е мъчно, защото искам пак да бъде така и не знам какво обърках нито какво да направя.. как да му покажа че го обичам... пък и акто му го показвам... все едно... :(

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 285aa39a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, спокойно!
Първо, бъркаш (СПОРЕД МЕН, ЧИСТО СУБЕКТИВНО МНЕНИЕ БЕЗ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ВЯРНОСТ), че си говорила по темата с него изобщо. Това му е влезнало през едното ухо и е излезнало през другото, на това му казват мъжете „опяване“ - още от малки са свикнали, защото маиките им са им опявали за щяло и нещяло - казват и обещават и после си действат по тяхната.
ТОВА НЯМА ОБЩО С ЧУВСТВАТА МУ КЪМ ТЕБ!!!

Ти БЕЗ ДА ИСКАШ и без да го осъзнаваш го задушаваш. Той вижда, чувства и ЧУВА от теб директно, че не си щастлива и доволна без неговото внимание, усилия... това го задушава, мисълта, че трябва да те прави щастлива, а може би си няма и представа КАК го плаши.

Затова те съветвам, не само да си стоиш в града, в които учиш, но и да показваш навън, че си доволен и щастлив човек и когато НЕ СИ с него.

Пример (негативен) - той излиза с приятели. Връща се и те намира нещастна заспала пред ТВ-то с мокри бузи.
Пример (позитивен) - той излиза с приятели, ти не си у вас, обажда ти се, вдигаш, но не можете да се разберете и се чува силна музика. Тази вечер не не виждате, или ако дойдеш, ще е час след него, ще си в супер настроение и ще имаш какво да разказваш.

Не ви знам сега ежедневието, но така прави и денем. Нека той знае, че твоето щастие не зависи от него.
Обича те, но се задушава от твоите очаквания и неосъзнато си търси свободни пространства.
Никога не му се оплаквай от деня си. Кажи - много ми липаваш, но това и онова правих днес, много беше кеф... този изпит изкарах, тази книга прочетох, това и онова научих, видях се с този и онзи човек....
Така той ще се успокой, ще се почувства отново себе си и отговорен за себе си, не и за теб.

Ти от твоя страна НИКОГА не прави неща за него, които не ги правиш с кеф и удоволствие, а като вид жертва. Той това го забелязва - ако ще е жертва, не му е кеф, освен това ти правейки жертви, имаш подсъзнателно очаквания и се фрустрираш, ако не ги изпълни.

Колкото за секса - ами, ако искаш секс, научи се и сама да поемаш инициативата, не само да чакаш от партньора си. Той откъде да знае ти от какво, кога и как имаш нужда? Да не е баба Ванга?
Не гледай само неговите нужди, гледай преди всичко СВОИТЕ - няма лошо, ако му кажеш и покажеш, че имаш нужда от секс. Мъжете харесват да бъдат толкова желани, колкото и ние го харесваме. Не е отстъпка от твоя страна да гледаш своите нужди, но не го прави за него.
Пример - ти имаш нужда от секс, той иска да излезне с приятели - ами изненадай го - кажи му, Мили - имам нужда от теб, не може ли да се видим за 30 минутки, после си ходи при приятелите. Задоволи си потребностите и си го отпрати - имаш ти пък среща или ангажимент. „Хайде, зайо, много ти благодаря, ама в 20 ч. съм се уговорила с Мимето в МОЛа, беше чудесен, трябва да го правим по-често!!! “ Чао!!!

И така - ти контролираш ситуацията, не той! Остави го да се пита сам как да те ангажира другата вечер и как да прекара повече време с теб!!! С какво твоето време е по-малко ценно от неговото? Ами не му бъди на разположение, като имаш ангажименти 2-3 пъти и не може да те види по свое усмотрение, ще се научи той да гледа с дни преди това да те заплюе, особено ако сексът е много добър - тук мъжете също са много странни животинки. Сексът е за тях страшно важен! Заради голото... могат да обърнат планини, да зарежат любимата си и т. н. - луди хора!!! НЕ ЧАКАЙ ДА ГИ РАЗБЕРЕШ, но поне можеш да се опитваш.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 37245390f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторката

С повечето от нещата, които казваш съм напълно съгласна.
Проблемът е, че аз по цял ден уча... свободното ми време е вечер когато той свършва работа... разбираш ли колко е скапано ежедневието ми... остана ми един единствен изпит сега на трети. Цяла седмица съм тук и снощи се видяхме навън с приятели... Държа да отбележа, че след акто си взема изпита на 3-ти.. на 4-ти заминавам за чужбина!!! ЕЕЕ?? нищо ли не значи.. Вярно снощи му го казах по простата причина че и аз тогава разбрах... ест, че очаквам да ми каже айде нали да се видим че заминаваш и не се знае колко ще те няма и т. н и т. н... тук съм още 3 дни, а той иска да се видим в петък.. да излезем с приятели по точно и да пием с тях.... И не нищо няма да му кажа както винаги... щом така го чувства така да прави... в момента се надявам на това че като ме няма известно време ще му залипсвам, белким го покаже някакъв начин... но защо да е така... не може ли просто да си поговорим и да ми каже какво му пречи... Нима аз мога да чета мисли??? Като гледам той не прави опита и да ги разбере.. аз поне питам...

Но ще те послушам. Ще направя всичко това! Просто е трудно когато денят ми е бил смотан, заровен в листи а да се правя че ми е било весело. Опитвам дори понякога да го заговарям с ученето ми и да му разказвам аккво съм прочела.. понякога ме слуша друг път погледът му е разсеян.. за това казвам че той не е част от живота ми...

А за секса.. да не мислиш, че не съм започвала аз... о започвала съм.. при което получавам"май не можеш без мен"а трябва ли да мога??? ДА разбирам ли че той може... защо той успява да отдели мен от живота си, а за мен моят живот е той...??
Това е... а преди всичко беше толкова непринудено и лесно... не съм очаквала нищо и всичко ставаше от самосебе си... страхувах се да съм изцяло с него за да не ме нарани и въпреки това той беше с мен и още е. Беше ми трудно да бъда с него не заради друго а защото не знаех нито как се "прави връзка", нито как се поддържа и задържа... Сега просто искам някой да ми акже какво да направя, за да не я убия както ти казваш....

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 285aa39a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   от 14 до авторката.

Ами не бъркаш никъде. Познато ми е чувството, така съм била, а моят реши да отиде да кара ски например... какво можеш да сториш?
Реших да се радвам на обикновенните неща. Точно след такъв ден на учене да отидеш да бягаш навън, да вземеш една вана или дълъг душ, да си пуснеш музика, да гледаш един тъпоумен филм - да, това е по-добре от насиленото внимание на някого.
Много е добре, че заминаваш в чужбина. Това ще е доста добър тест за връзката ви. Ако не те е обичал, както се съмняваш вече, той ще е с друга като се върнеш. Не съжалявай, ако това се случи - отървала си се.
Ако те обича, ще го почувсваш - ще ти се обажда, пише мейли, ще те вземе от летището и ще бъде чудесен.
Остави просто времето да покаже. Човек никога не може да бъде сигурен в чувствата на друг човек, но пък действията му го издават!
Гледай сега да вземеш изпита, да си изкараш добре чужбината (ако е студентска бригада, няма да е и лесно) и остави решението за след като се върниш. Ако той пак е такъв, ако не си щастлива просто с него - бий му шута - по-добре ужасен край, отколкот ужас без край!
Ако е пък с друга - 100% ще си вече сигурна в чувствата му или в липсата на такива по-скоро и пак ще си спечелила - ще си се отървала от човек, който не те е обичал.
Успех и СПОКОЙСТВИЕ! Дай си време - реши всичко след като се върнеш от чужбина и направи възможно най-доброто от престоя си там! Това сега е най-важното, проблемът с приятеля ти, ще се реши от само себе си

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 37245390f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От авторката...
знаете ли, че в момента не искам да чувствам нищо.. нито него нито себе си... така ще е по-лесно.. Защо всичко трябва да е толкова трудно...?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: aaf592273a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Еми там е работата, че не трябва да е толкова трудно...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c36a3813a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   авторке, правиш си го трудно - не ти ли стига стресът в университета, по предстоящето пътуване, а си гръгнала да се косиш и за този човек.
Хвани се стегни и не мисли за него, гледай себе си!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bd2508b2ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторката..

Май сте прави! Излиза че нищо не ми е по-важно от него.. нито пътуването, нито изпита... нито нищо.. Не искам да е така... обаче е! Ще приказвам утре с него и ще видя какво става...

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7be31899b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторката!


Ми пиша пак и аз нз защо.. само да ви кажа ,че ме заряза и не ми даде никакво обяснение... ей така.. не ме обичал вече без причина.. даже не съм била виновна аз...И кво да ви кажа .. сега аз си рева, а на него не му пука!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 681cfdcc4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз пък мога да ти кажа, че този пич не те заслужава. От всички прочетено разбрах, че си готова на всичко заради него (дори да правиш неща които не ти харесват) за това - евала! Страхотна мацка, не те заслужава ...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6a9202c96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Мила, приеми нещата така, че ти освобождава пътя за човек, който наистина ще държи на теб. Трудно ще е, но след време ще го забравиш. Наистина не те заслужава. Дано гадното чувство да премине по- скоро и да бъдеш много щастлива. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 73d11713d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   А може би това е просто период, етап от развитието на връзката ви, който ако успеете да удържите ще направи отношенията ви още по-хубави. Всеки има такива периоди, случвало се е с приятеля ми да не правим секс по седмица, да не говорим толкова много, всеки да излиза с приятели, а живеем заедно...

Не може винаги всичко да е розово, имай търпение! Щом ти казва, че те обича и ако наистина имаш вяра в него, търпение мила, търпение... Колкото и да е криво и тежко, защото и на мен ми се е случвало да имам крещяща нужда от внимание, а да не съм получавала достатъчно, рано или късно ако той е ЧОВЕКЪТ се компенсира и реваншира. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 46a9693551
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторката как са нещата.. оправиха ли се?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker