Не мога да му споделя фантазиите си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да му споделя фантазиите си
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1709 пъти
Здравейте. Жена на 25 години съм, а приятелят ми е на 30. Заедно сме от 2 години. Той ми е четвъртият секс партьор, до сега не съм имала перверзни половинки и той също не е такъв, а аз съм перверзна до мозъка на костите си. Първата година с него, сексът беше добре смисъл успявах да свърша, но от година насам нещата куцат. Постоянно му повтарям, че харесвам груб секс, перверзен, да ме удря докато не останат синини, да ме души, да правим мръсни неща, той никога не го прави. Накрая на мен ми писна и се задоволявам с вибратора и му пускам един път месечно. То му омръзна да повтарям едно и също. Питах го какво му е мнението за аналния секс, той каза, че е супер гнусно и не би правил. Питах го за тройките и той каза, че това го правят само пълни идиоти и отново не ми го направил. Аз обаче харесвам и двете неща. Исках да правим тройка с него и друг мъж по негов избор, но ако му го кажа ще вдигне скандал. За анален секс да не говорим, гнуси се, а аз съм супер чиста, взимам душ два пъти двевно, ходя на лазерна епилация, нося секси бельо. Започвам да мисля за изневяра, искам да правя секс с някой супер перверзен. Обичам да ми правят смучки по цялата шия, по дупето, по гърдите. Обичам да ме шляпат силно по дупето, да ме държат за шията, да бъда мръсница. До сега не съм го правила, но аз се възбуждам само и единствено от такова порно и откачам. Също така напълно винаги гледам тройки или четворки, не са ми интересни като са само мъж и жена. Обичам да гледам как жената е запълнена отвсякъде. Искам и при мен това да стане, но явно не може да е с него. Супер силно искам да му бъда вярна, но нямаме еднакви предпочитания в секса. Ако му споделя фантазиите си ще ме нарече к. рва, а аз не смятам, че това е к. рвенско, а просто всеки си има някакъв фетиш. Скучен ми е в леглото. Всичките хора около мен знаят, че съм обвързана, всички във фейсбук също и няма как да го направя с някого, те не ми пишат заради него, а пък в разни сайтове ми е малко съмнително с напълно непознат. Не знам какво да направя. Дайте ми съвет. Също така като правим секс и аз сама се шляпам и си затварям очите и си представям някой порно актьор който знам, че е груб в леглото. Това ми се струва налудничево смисъл той не го прави и се шляпам сама, искам да ме доминира, казвала съм го сто пъти, но той си знае една мисионерска поза, клатене 15 минути, свърша си в презерватива и си ляга. Това е неговото. Да, но не е моето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 7198904aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като прочетох и на мен ми се прииска, но за съжаление тук няма как да се разменят координати. Отдавна искам да експериментирам точно това, което ти описа, но за съжаление не се получава. И аз гледам подобни клипчета в интернет и ми харесват, какво и други по-перверзни. Дано намериш каквото търсиш

Мъж на 31

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 059c2c1759
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ей трол престани да пускаш едни и същи глупави теми, наспами сайта
Това 30-тата такава тема

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1de1c2380e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха, ще ти дам номера на един приятел, ако искаш. И двамата ще останете доволни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: fdbb7c281a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Оф, не съм никакъв трол. Имам реален проблем с моя приятел. Спрете с глупавите ви предрасъдъци. Вместо да ми помогнете и да ми дадете съвет как да говоря с нето, вие ми говорите глупости. Човек не може да поиска вече съвет в този сайт без да бъдвч смятан за трол. Писна ми от вас.

От авторката

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5dea35bd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Н. 3 прав си, че тази 62 г. баба само за секс говори, плюе по мъжете и мрази не само мъжете ами мрази абсолютно всички хора. Пак в "Любов и изневяра" намери й темата:"Любителка на грубия секс" и виж какви отговори е получила. Но тук аз обвинявам сайта защо ѝ е позволил тя сама да си публикува историите. Модератори и редактори докога ще продължава вашия толеранс към тази най-гадна особа. Специално ще си отбележа, че съм ви изпратил този критичен към вас коментар и ще следя да видя дали ще го публикувате. Ако не го публикувате това означава за мен, а и за всички посетители тук, че вие не държите за качеството на вашия сайт. Вие сте позволили на тази дъртачка да публикува всички мръсотии които и бръмчат в болната глава. Това ли е вашия критерии за добър сайт. С публикациите на тази авторка вие сами се унижавате. Как не ви е срам.

 
  ...


...
преди: 5 години, 28 дни
hash: 5dea35bd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До Н. 9 авторката. Ти не си трол, ти си тотално деградирала психически. Ако те намеря ще ти сбъдна всички сексуални фантазии. Така ще те удрям навсякъде до посиняване и ще ти дърпам косата докато останеш като бръсната и не само кръв ще ти потече от носа, но и ще се напикаеш и наакаш. Тогава ще те накарам сама да си излижеш това което е излезнало от теб гадост откачена. Нас наричаш глупави и че ти е писнало от нас, а даваш ли си сметка, че ние не можем да те понасяме. Бягай обратно в Румъния при копанарите откъдето са дошли родителите ти. Модератори, публикувайте ми коментара и спрете да публикувате историите на тази лудата 62 годишна баба.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker