Трудно е да бъдеш нечий тип, а много лесно да бъдеш ничий тип. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трудно е да бъдеш нечий тип, а много лесно да бъдеш ничий тип.
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1617 пъти
М25,

От 2 години съм сам, а преди 2 години и половина си намерих първата приятелка, тя беше и първата с която спах. До 23 годишна възраст аз бях сам.

Никога не ми е вървяло, а когато провървя... ами все ги намирам някакви странни(примерно проблеми с психиката най-вече), но и с тях не се получава.

Живея в малък град (60-70 хиляди), поради стечения на обстоятелствата, тук ще съм доста време. Момичетата... не са много на моята възраст или по-малки, защото няма уни тук.

Знам, че като се спомене за писане през фейсбук се заклеймява, но и аз да си напиша случките.
Най-вече.... не ми отговарят. Не са длъжни, но в 99% от случаите с едно нормално написано "Здравей, как си? " или сходни, но прилично написани - винаги съм бил посрещан с игнор, просто го прочитат и дотам. Дори момичета, които съм смятал, че са около моята летва. Имало е пътища, когато съм експериментирал и съм бил по-директен и на момичета с леко наднормено тегло съм писал - нулев ефект.

По принцип винаги съм харесвал слабичките момичета, но те никога не са ми обръщали внимание. Не говоря за моделки и лекоатлетки, просто нормално тегло... с такава досега не съм бил. За сметка на това, са ми писали момичета, чието тегло е било в пъти над нормата. Но и да се насиля - не ми допадат.
Просто нормалните момичета с нищо не ги привличам, самотията ме изяжда, а самочувствието го няма никакво.
Ходя на фитнес от няколко години, има тяло, което желая и го нямам още, и е възможно да го нямам още години. Но и във фитнеса не можах да се запозная с никоя. Всичките идват с приятелите си.

Е, причината не е само в самочувствието - визията все пак виждат първо. Сега ще се опиша. 164см, 61-63кг. Нямам тяло, защото много години бях с наднормено тегло и аз, след като отслабнах, ходя на фитнес да се стегна, но както казах - резултата е бавен. Тялото, което искам ще отнеме години + химия да го постигна, а дотогава не желая вече да съм сам.
Не мога да се определя като грозен, но за да съм посрещан с такъв масов игнор, все едно всички са се наговорили да го правят, явно не съм и особен красавец.

Освен фитнес, и фотографията ми е хоби, завързвал съм разговори... но с много по-малки от мен. Наистина повечето малки момичета отвръщат, но с тях няма как да бъда. Разликата е твърде голяма в годините.

Отчаях се вече тотално, и не знам къде е изхода.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0a79483483
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Странно нещо е българският мъж. Значи, както си се описал, авторе, ти самият си с наднормено тегло или си преборил това донякъде, ама си далеч от мечтаното тяло, много нисък на ръст, и явно не си красавец според теб самият. Ама не можело да се насилиш да харесваш жени с подобна външност, ами искаш момиче, което айде да не е чак модел, ама да било слабо. Външността не е всичко, но все с нещо би трябвало да привлечеш момичето, а ти самият свеждаш интересите си до фитнес и фотография и явно не впечатляваш с интелект, след като единствено доста по-малки от теб момичета ти отговаряли.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c0ba5dfe44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей аз съм на 23, момиче. Като цяло няма как да добия представа от това, което тук си написал, как изглеждаш. Като за начало нисък си. Не знам дали това ти е комплекс, но определено е така. Самата аз съм 1, 60 и се имам за малко по-ниска, но като цяло за момичета е нормално. За момчета е малко. Относно кг, не са много предвид височината ти, но може би изглеждаш малко по-пълен, особено ако си отпуснат. Но това вече е специфично, зависи и от самото ти тяло.
И въпреки всичко което написах, с течение на годините разбрах, че външния вид като цяло няма почти никакво значение. Вярвам, че си виждал много примери за това, как хора с не толкова перфектен външен вид, си имат половинки и т. н. С това искам да кажа, че може би проблема ти е другаде. Докато продължаваш да нямаш самочувствие, да си плах и неуверен, да се притесняваш и т. н., няма как да ти се получат нещата, независимо как изглеждаш и какво тяло имаш.
Казвам ти го от женска гледна точка, че ние тези неща ги усещаме. Изглеждам сравнително добре. Твърдят, че съм красива, аз бих се нарекла по скоро хубава. Имамм както ти се изрази нормално тяло, около 50 кг съм, не съм кльощава, но не смятам и, че имам нещо излишно по себе си. И рабира се, не ми липсва мъжко внимание, но вярвай ми както и да изглежда една момче, липсата на каквато и да е увереност определено ще ме отблъсне. Поработи над самочувствието си. Успех :)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7bfca00526
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо, ти пишеш във фейсбук на някакви момичета, които не познаваш. Не знаеш свободни ли са, търсят ли връзка, дали възприемат фейса като място за запознанства. Нормално е повечето да не ти отговарят. Второ, във фейса има огромен избор, а външният вид е първата и пресяваща характеристика. Ти си доста нисък и според мен с десетина кила отгоре. За повечето жени ти си това, което за теб са онези дебелани дето пишат на теб.

За хубаво, нормално тяло, не ти трябват години и добавки. Просто ти трябва хубава диета и много постоянство. Така както говориш, не знам колко често ходиш, но трябва някъде пет пъти в седмицата. Ако си мислиш, че като надуеш мускулите всички жени изведнъж ще те забележат, чака те разочарование. Трябва да си развиеш социалните умения, да говориш с жените смело и със самочувствие, да не им ходиш по гайдата. Това ще ти помогне много повече. Ясно е, че нямаш самочувствие, но в началото ще трябва да се преструваш просто.

И накрая, всеки си има някакъв лимит. Може и в най-добрата си форма да не успееш да привлечеш това, което искаш. И тук идва моментът на избор. Дали искаш да си сам или с някой, който не отговаря на желанията ти. Може да ти се струва нечестно да трябва да правиш такъв компромис, но не забравай, че ти също си компромис за много хора, може би точно за тези, които ти харесваш. Тъй че, изборът си е твой.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: a6b6f8e7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ми "нормалните момичета" харесват нормални момчета. Не би могъл да ме привлече мъж 63 килограма, точно както теб не те привличат по-пълните. Пък и честно казано си нисък. Казвам ти го директно, защото ти пресяваш момичетата по външен вид и е редно да знаеш, че те правят същото. Всички симпатични момичета получават купища съобщения. Ти как и с какво изпъкваш. Освен че знаеш какво търсиш - какво можеш да предложиш?
За протокола - нормално момиче съм. На 22, 165см, 58 кг.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 310ab0dd25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На всяка мацка й пишат по 100 човека на ден "Здрасти, как си". Това е като онези дето ходят по домовете да ти рекламират и продават неща. В един момент спираш да им отваряш а ако ти трябва нещо отиваш да си го вземеш от магазина. Та общо взето и ти трябва да направиш така че да идват при тебе. Ако толкова искаш онлайн запознанства си изтегли Тиндър имам много познати с гаджета от там. Иначе за визията ти - не си особено привлекателен. Не искам да те комплексирам но 90% от момичетата ще те намерят за твърде нисък. Ще се наложи да компенсираш с някакви други качества като самочувствие, физика, хумор, пари или някакви други качества които някои момичета харесват. Запиши се на фитнес, добавките не са толкова важни и продължавай да снимаш. Направи си Инстаграм направи си фб страница, стани добър в това което правиш. Подобри социалните си умения и се образовай.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ed8b7f744f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо си мислиш, че е в реда на нещата жените да отговарят на непознати?

Alpha, ж. 30 г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: fa1a079964
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Автора до номер 7, ако прочетеш историята отново, ще видиш че точно противоположното е, не са длъжни.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: cb0231a75c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Бъди оригинален. Нали знаеш, че дефиницията за лудост е да правиш едни и същи действия и да очакваш различен резултат.

Никога не отговарям на съобщения от рода: "Здравей, как си". Това ме навежда на мисълта, че момчето дори не си е направило труда да напише нещо, което би ме заинтригувало. По-скоро ще си помисля, че праща по 100 такива съобщения на ден с надеждата някоя (която и да е) да му върже.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2a3df576b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много си нисък, дори и за ниска жена. 99% от жените харесват високи мъже, силни, които да могат, да я защитават, да градят... такива асоциации. Ако за жена е нормално да е ниска, за мъжа е непълноценно да е нисък.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c0dbb522dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Първият ти проблем е, че изобщо не познаваш жените.
Всички сме с психични отклонения.
Щом по-малките ти обръщат внимание, защо не се насочиш към тях?
Стига да са над 18, нали. Ти самият си още незрял и невинен и ще си паснете.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: df7f0faf43
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере, но още по-лошо е да си пиян и да няма кой да те прибере. Така, че не се отчайвай.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fa1a079964
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 10, отново това с височината е представено сякаш човек сам си е виновен, че е така. Това не е като килограмите и тялото да се оправя, с това се раждаш и с това умираш.

99% също ми звучи пресилено. Но най-вече, че нисък човек не може да защитава някоя. Може то, може.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7bfca00526
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До#13,

За съжаление, това дали нещо може да се промени или не, не влияе по никакъв начин на това колко е харесвано.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9ccda56c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Мъж съм на 28/ София. От както я пусна темата се чудя дали да напиша коментар или не, но като гледам другите коментари просто няма как.

Масово се фокусират в/у ръста ти. Факт е че си нисък за мъж, но дори и да можеше да промениш това няма да помогне. Аз съм 185см, имам дебела патка, тялото ми е стегнато, но нямам релеф. Обичам се само с маркови дрехи и използвам маркова козметика, знам как да се държа, забавен съм, но не съм лигав. Подържам се. Доста често получавам комплименти за външният си вид и от 2 та пола. Подържам и доста висока хигиена.

Всичко това добре, но с момичетата трудно. Едвам едвам с триста зора да си намеря приятелка с месеци търсене и ходене по срещите.

Като бях на 18 не можах веднага да взема книжка и кола. Отначало не можех да забележа причината за това да съм толкова нежелан. Взех колата и книжката и както беше пустиня, все едно водопад се появи. Колата изглеждаше по-лъскава и следователно си мислеха че имам пари. Изобщо си нямаш на идея колко много предложения ми бяха вкарани да се видим или да ги уча да карат, да ги повозя и тн. Промяна на 180 градуса за секунди.

Магията зависеше от състоянието на колата. Но благодарение на нея доста момичета проявиха интерес към мен, с някои бях за по кратко, други за по дълго.

Въпреки това казано, трябва да отбележа че всички бяха на определени години- до 23 най много. Това е разковничето. До 21 години ако е момичето може и да минеш само с колата, но после се започва да се изка и жилище. Имах към 50 колежки в университета по моята специалност. В 4 курс половината бременни вече. Дори тези които бяха прекъснали. Всяка си беше намерила някои с жилище, кола и работа (2000лв. заплата) и още преди да завършат започнаха да раждат от тях. Общото между всичките им приятели беше възръста- 30 години и нагоре.

Криеха възръста на приятелите си. Избягваха темата, не качваха снимки с тях, само 5-6 не се притисняваха от това.

За това е нормално да нямаш приятелка сега. Няма как ти на 25 години да си конкуренто способен на някои с 10 годни по стар. Нормално е този човек да има повече. НО с него съревновате за едни и същи жени.

Забравих да кажа че масово тея хора с които колежките ми излизаха бяха ниски- до 170. НО имаха какво повече да предложат от мен.

Така че не е проблема височината. Проблема е че за момента нямаш какво да им предложиш. Ясно е и без да го казваш. Ако имаше жилище (самостоятелно) и кола (лична) нямаше да пишеш темата, те самите щяха да те търсят.

Сега вярно е че не си се насочил към някакви миски или пък да имаш високи очаквания. Но една жена получава толкова много оферти на ден, без дори да ги търси че представа си нямаш. За това и си позволяват да изискват от нас да имаме жилище и кола. Буквално всяка която познавам намери някои с жилище и кола от които да роди. Нямам дори едни познати коита да живеят под наем с мацката или заедно да си вземат жилище на изплащане. Всичките от мъжете си чакаха, търсеха такъв и намериха. Различно време им отне но резулата беше един и същ.

Ако се чудиш какво става ако не намериш начин да си вземеш жилище и кола- ами умираш сам. Ако успееш на доста по късни години, можеш да вземеш някоя с дете, която да ти роди и на теб. Но дори тя няма да те вземе без жилище, кола и заплата.

Такава е играта. Харесва или не - това е положението.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fa1a079964
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До номер 15 от автора.

Аз имам кола, само че наскоро взех книжката, преди няколко месеца. Е, както очакваш, колата ми не е лъскава, старичка си е, ако се чудиш е Волво С40 2002 109 коня. Предишния собственик въобще не я беше пазил колата, така че не е много за снимка в Инстаграм, но откъм двигател и ходова част е шест точки. По принцип има нужда за смяна на предна и задна броня заради луфтове и заради една голяма "рана" по задната броня, но иначе си върви.

За жилище също не си прав, поне отчасти. Предстои ми закупуването на апартамент, ако имам късмет ще е ново строителство, ако нямам ще бъде панелка или стара тухла, защото агенциите в момента жестоко надуха цените, с цели 10к лева отпреди половин година. Плащам в кеш. Само че ако трябва да призная, тези пари поради лоши обстоятелства ми се паднаха наготово, така че не бяха изработени. Но поне няма да имам заем. Иначе аз си живея сам на жилище на нашите от вече има няма 5 години, уловката е, че е боксониера.

А за лъскава кола не си мисли, че не ми беше минавало през ума да си купя една втора употреба луксозна кола за около 50-60 хиляди лева, макар че наистина хубавите коли почват от 100 нагоре. НО, после щях да я бутам, а новото и по-голяма жилище е по-важно.

Та жилище и кола имам, и скоро и по-голямо жилище. Но това не ми е помогнало досега. Но стигаме до най-същественото за в момента, заплатата. Ти учиш висше, аз обаче не учих и съм ограничен откъм това, което мога да работя и следователно паричките. В моят град с или без висше трууудно могат да се взимат 2000лв, да не кажа невъзможно. Но засега съм установен тук.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker