Кой е крив и кой е прав? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кой е крив и кой е прав?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1386 пъти
Здравейте! От известно време чета темите в сайта, на скоро станах свидетел на една малко сложна история в, която са замесени хора от обкръжението ми, няма да изпадам в подробности ще се опитам да бъда кратка.
Става дума за семейство мой познати, заедно са от около 13г.
Мъжът изневерява системно, на всички им е известно това включително и на жена му, няколко пъти го е хващала или разбирала от хората. Пред хората са добро семейство имат деца, мъжът работи и не им липсва нищо материално. Въпросния господин започва онлайн авантюра с наскоро разведена жена, туко що излязала от тежък брак. Понеже е много настоятелен и самоуверен в себе си жената се поддава, въпреки, че е свободна жена е много по предпазлива и внимателна от него. Почва се писане, звънене и пращане на снимки, не е известно дали се стигало до секс а е малко вероятно защото семейството живее в чужбина. След време съпругата му разбива паролата и разбира всичко. Какво прави? Вдига на мъжа си скандал, сърди се два дена и всичко си е наред в къщи. Намира телефона на въпросната жена и на майка й, звъни им и ръси обиди и заплахи от най - мръсните, после казва да не казват на никого да не посрамват мъжа й. Жената решава да съди отчаяната съпруга за клевета, понеже е сигурна че всички разговори и снимки пратени по месенджер са изтрити и съпругата не може да докаже нищо.
Как мислите, кой е прав и кой е крив в случая, попадали ли сте в подобна ситуация? Само онлайн любовницата ли е виновна в случая?
Благодаря предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 505e800c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо винаги трябва да съдим другата жена? Да, тя участва в нещо много долно като изневяра, но не тя е длъжна да пази връзката, а мъжа и. Това е постъпка на страхливец и допуснеш ли веднъж да се случи, няма да спре да изневерява. За мен тази жена е много комплексирана, за да стои все още с мъжа си. Да съди и двамата, щото ще е много смешно да съди само жената, но не и мъжа който реално е човекът до нея.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7974223635
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намирисва на лошо скалъпен ориенталски сюжет с вмъкване на съвременни технологии.Нещо като магаре и Хъбъл.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4c45e26b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ти си любовницата, нали? Не можеш да осъдиш никого за клевета по такъв начин. Не се занимавай и се отдръпни, очевидно никой от тях двамата не е наред с главата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c0b4872e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Понеже моят бивш ги правеше същите номерца, изневери, хойкане и т. н. с чиста съвест мога да кажа - жената е крива, че търпи всичко това, че и с любовниците му се разправя!!?? Абе я да му бие шута, какво се излага да се занимава с другите жени. Мъжът и я прави на глупачка, осира се навсякъде, тя ще му бърше, защо??? Глупаво е и безсмислено.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 045fc84de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 3 не, не съм любовницата, всички са ми познати и те самите се познават по между си от едно населено място сме. Разбрах за случката от самата любовница с нея сме колежки. Забелязах, че нещо я мъчи и поговорих с нея и тя ми сподели, посъветвах я да не се филмира, да не и пука какво мисли съпругата на някой си, и най-важното да си отвори очите и да си даде сметка, че самият мъж не е никъв мъж а някъкъв комплексар и не струва нищо. Каза ми, че за нея й е все едно, но защо е трябвало да замесват и майка й, това й е проблема. Колкото до делото за клевета, незнам до къде е стигнала, ще следя какво става и ще пиша пак.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b62cffb582
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Клевета има, когато има публичност. Ако съпругата е публикувала въпросните обиди в Държавен вестник, тогава любовницата може да се чувства "клеветена". Никой нормален съд няма да тръгне да се занимава с махленски свади по телефона.

Alpha, ж. 30 г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 85cd756460
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кой от кого е по-виновен, не се знае.
Съпругата сякаш се впечатлява повече от това, че хората знаят за забежките на мъжа ѝ, отколкото от самите забежки. Излишно е започнала да обижда любовницата, в крайна сметка мъжът ѝ се е врекъл във вярност, а не онези, с които той е приспивал. Ако говорим за вина, любовницата не е много невинна, но обвързаният е този, който е изневерил и ти е причинил болка с лъжите си. Като цяло, можела е отдавна да се разведе щастливо и да си живее живота спокойно с човек, който ще ѝ бъде верен. Можело е и да постъпи по друг начин, без да прави драми и да запознава всеки с нейните лични проблеми. Донякъде е виновна, че търпи това поведение и го позволява.
Любовницата си е безсрамна. Хем е виновна и осъзнава, че реакцията на съпругата е нормална, хем решава, че ще я съди за клевета. Защо ще я съди? Защото си мисли, че съпругата няма доказателства за изневярата. Демек, виновна си е тя и си го знае, но след като няма доказателства, значи може да излезе невинна и да препечели малко пари. Ако трябва да се замислим, тя любовницата може и да има съвсем различна версия за брака на онези двамата от истинската. И пак има вина, че се занимава с обвързан мъж и се държи като света вода ненапита, щом съпругата разбира за изневярата.
Съпругът е малко шапка на тояга. Поема си разходите на семейството, задоволява техните материални нужди и решава, че дотам задълженията му са приключили и може да си поживее. Хубаво, ама е можело да се разведе щастливо и да го вее където очи му видят, без да наранява никого. Плюс това вече е хващан в изневяра, можело е поне да се опита да бъде по-дискретен. Не, че така изневярата се извинява, но пък е съвсем логично да си внимателен, когато нарушаваш обещанията си.
Иначе, ако мъжът си стоеше на дупето при семейството си и нямаше многобройни забежки, изобщо тази история нямаше да съществува. Може би е провокиран от нещо, но това ме съмнява, защото е имало начини да се справи с проблемите в брака си, вместо да изневерява. Другото, което е, ако е бил достатъчно умен, че да прикрие следите си, изобщо никой е нямало да разбере за забежките му и нещата сега щяха да са различни. Може би той е водещата роля в тази история и по-голямата част от вината си е изцяло негова.

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 375405e375
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пише се "моИ познати", множествено число е това, какво "й"???

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: f39b49ecaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Типичен пример на жалка съпруга изцяло зависима от мъжа си финансово и търпяща всичките му магарии и похождения. Има ли значение кой крив кой прав?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 29 дни
hash: e60689237f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   това е от случаите, в които няма прави, всички са маскари :-))
Нека видим фактите: Мъжът е помияр, който чука каквото му падне, жената се прави на сляпа и разсеяна, т. е. няма самоуважение, а любовницата се е хванала с женен мъж и се набърква в чуждо семейство, макар че добре е разбрала какво струва разбиването на нейното собствено.
На никого от тях не мога да съчувствам, а това със съда е смешно :-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker