Чувствам се ужасно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се ужасно
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1547 пъти
Здравейте.. На 14 съм и мисл я направи да започна с историята. Харесвам едно момче, според доста хора той също ме харесва, но вчера се скараме, защото казала на една моя приятелка, че ме мрази(знам, че го е казал--тя ми прати чата), след което аз го попитах скараме се, сдърпахме се и двамата се блокирахме във всички социални мрежи. На следващия ден(днес), разбрах, че тази моя "приятелка" му е казала, че аз съм го харесвала до скоро, а неговия отговор е нещо от сорта на "ем се тая, така и така не бих тръгнал с нея".... Почувствах се ужасно, наистина за пръв път се чувствам толкова зле. Понеже сме от един клас, даже от една компания днес целия ден беше ужасен. Не знам какво да правя, как да се държа, дали изобщо ще се оправим.... Наистина моля модераторите да пуснат историята ми, важно е за мен. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 86a5f2edd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ах, какъв ужасен проблем! Дошъл е краят на света... за авторката. По-сериозно мога да възприема проблема на приятелка, която вчера ми се оплака, че 14-годишната й дъщеря още продължава да се напикава нощем. Девойче, залягай здраво над уроците и пий чаша топло мляко преди лягане за успокояване на нервите и за добър сън. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 04881c4ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не е било правилно твоята приятелка да се меси! Дръж се пренебрежително все едно не е станало нищо, ще има да се разочароваш от момчета доста време....

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a00e9827b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, няма да ти е последния. Понякога хората са големи боклуци...
Не сподели дали избощо сте приятели. Щото може да ме наречете задръстена, но в моята компания всички сме много близки. Та ако поне сте приятели и искаш да се оправите просто поговори с момчето. Но само ако сте приятели. Ако не сте има шанс да ти се подиграе и нарани. Така че, ако не ти е близък бий му шута. Тва момче ми се струва голям глупак. Щом го е написал и то на някой, от който мн лесно ще разбереш.... Извинявай но наистина не му пука. Късмет.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0895a9adb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Твърде емоционално мислиш и се държиш, което е сравнително характерно за възрастта ти, но така се пораства - като започнеш да осъзнаваш и съответно да контролираш изблиците на емоции и мисли, които не си заслужават времето и болката. Не мога да повярвам колко безсмислени и непомагащи са коментарите, които си получила до момента (виждам 2). Кофти е когато стане ясно, че обекта на чувствата ни не чувства същото, но (*повдигане на рамене*) не е края на света. Нормално е да ти повлияе на настроението поне няколко дни, но не трябва да седиш над това, а да продължиш. Не ми харесва, че споменаваш "оправяне" в историята си. Какво има да се оправяте? Ти го харесваш, а той теб не. Неприятно е, но нищо не е станало, за да има нужда от оправяне и възобновяване на нормални отношения, но пък със абсолютна сигурност не трябва да има романтични илюзии по въпроса - това няма да се "оправи", просто не е там. Ще ти е криво известно време, но ще мине и ще си харесаш друго момче или теб ще те хареса някое след време. Не се коси заради неща, които се знае, че все някога ще се случат - очаква се, сега поне е минало.
Успех!
S.A.D.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f35533e7d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тъпо изказване от негова страна, но да не ти пука. Дистанцирай се от него. Едва ли те мрази, няма за какво да те мрази. По скоро е разбрал че го харесваш и се е направил на "интересен и много важен" с това изказване. Типично детска реакция - не е дорасъл още за подобни взаимоотношения. Просто не му обръщай внимание, не говори с него, не го търси по никакъв повод. Дай му ясно да разбере, че нямаш намерение да търпиш подобно отношение. Не го мисли, скоро ще се появи момче, което те харесва и оценява компанията ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker