Игнорира ли ме или... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Игнорира ли ме или...
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 5005 пъти
С приятелката ми сме заедно от 2 години и половина. Познаваме се от 8 години, но така се стекоха обстоятелствата, че не се бяхме виждали, до момента в който не се върна за постоянно в България. От там може ми за месец стана така че тръгнахме. Тя си имаше годеник, но за около 3-4 месеца стана така че вече беше единствено с мен. Нещата както се казва бяха като по мед и масло.

До миналата година, когато имаше леко захождане от нена страна. Без да правим каквото и да било всичко приключи, без моята намеса, тя сама преодоля всичко - явно наистина ме обича.

Но скоро отново започнаха някакви неразбории. След едно нейно излизане с колеги - мъже само (такива са и колегите, а и забравих да спомена работим почти на едно и също място, та и аз ги познавам по принцип) тя се промени коренно. Заяви ми че не и давам свобода и иска да изживее пропуснатото докато е била в чужбина. За всичко трябвало да се съобразява с мен. До някъде се съгласих с нея, наистина характера ми е малко такъв. По думите и иска да излиза и да прекарва време само с приятели (пак казвам само мъже), като това нямало да трае много, просто да си навакса. Моите думи бяха - сега ли, когато вече връзката ни навлиза в доста по сериозни отношения. По мое мнение може да излизаме заедно, с приятели, но тя не иска, щели да се съобразяват с мен, а тя иска да се чувства свободна. По принцип се съгласи, каза че съжалява, че по този начин ме обижда, но нямало какво друго да направи. И така леко се дистанцира от мен, не с споделя с кого и къде ходи, което мен страшно много ме тормози. Говорили сме си и според нея няма от какво да се притеснявам, нямало да направи нищо извън релсите, просто малко свобода. Аз естествено се филмирам, в предвид че имам някави съмнения за това.

От тогава е излизала 2-3 пъти, както се казва за по бира, но без да знам с кого. Не искам да я следя, под достойнството ми е, но все си мисля че има нещо гнило в това. От време на време получава СМС-и и праща съответно такива, след което видимо я виждам че е разстроена.

Честно не знам какво да си мисля.
Хем ме притеснява това че с така наречената нейна свобода, която аз се съгласих да и дам, чувствата могат да изстинат., хем се притеснявам да не стане някое объркване от нейна страна с друго момче.

В същото време нещата в къщи (живеем заедно), са почти като между съквартиранти. Всеки прави това което си иска. Вярно може и аз да имам лека вина за това, но просто вече ми омръзна аз да се боря за запазване на взаимоотношенията ни.

Точно бях събрал вече кураж да и предлагам, но в предвид обстоятелствата се надявам само да закъснее това предложение, а не да се провали.

Не знам как трябва да подходя, дали да я оставя да свобода и да треперя, или да.... всъщност друго не се сещам. Щом говоренето с нея не помогна, какво друго.
А тя през цялото време твърди че няма място за притеснение, че ме обича, че всичко ще е ОК, просто малко време трябвало. Да ама на мен какво ми е...
Благодяря предварително за мнения и съвети, ако някой е имал подобен случай в живота си.
Поздрави!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: f888847181
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момче, от написаното от теб не знам как, но усещам, че си страхотен човек. Но няма как да не призная, че си много наивен! Със сигурност ти изневерява! Първо това и второ, щом сега още живеете като съквартиранти, по-добре размисли за предложението за брак.
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f9232cd2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бегай! Бегай, бате, бегааай...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f3983e88de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   първите двама са страшно прави. Изневерява ти, може да е с обвързан и само това е причината да не ти е била шутчето до сега.
Аз също съм млада жена, завършила съм в чужбина, но моля ти се - там хората да не са марсиянци. Същита са си горе-долу като у нас - излизат си като двойка, НЕ Е ПРИЕТО една жена да излиза сама само с мъже, било то и колеги. Това е някакво извинение, за да прекарва време с другия, но да си те има за гадже в чекмедже - т. е. ако не се получи, пак ти да си на разположение.
Няма какво да направиш. Заслужаваш повече.
Не можеш нали да си 100% сигурен дали ти изневерява, докато не я хванеш на калъп, но самият факт, че си нещастен и ти липсва толкова много в тази връзка е достатачен!
Търси си свое жилище и поне ? кажи, че искаш да се разделите временно. Кой знае, може да ? дойде акълът и да те оцени, но не е много вероятно!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6d3f31aad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми то е много близко до ума - или има друг или поне се е увлякла и се колебае какво да прави. Може той дори да не е свободен. Тази работа със свободата и при жени и при мъже по-скоро означава, че й е скучно само с теб, че иска нещо по-вълнуващо, че не е решила окончателно как да продължите и пр.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 844e81dbd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ще те цитирам: "Щом говоренето с нея не помогна, какво друго"
Ето това е ключовия момент. При една продължителна връзка ще има много такива моменти, в които с открито говорене ще трябва да разрешаявате някои неща. Още отсега се вижда, че вие няма а можете да разрешавате нещата. Как тогава съвместно ще вървите по общ път в живота? Вие явно се разминавате, целите ви в живота и във взаимоотношенията ви са различни. С една дума според мен нямате общо бъдеще. Раздели се с нея, в началото може да ти е тежко, но по-късно ще ти е още по-тежко. Най-много скоро тя саме да се махне от тебе, недай си боже да има и грозни сцени свързани с изневери или други такива неща...

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e2caf743f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Напълно съм съгласна с по-горните коментари! Ако не ти изневерява, то поне е увлечена от някого.
А и самият ти започваш с това, че е имала годеник по времето, когато сте тръгнали. Това някак-си не ти ли говори нещо? В момента даже вие не сте и сгодени (определено недей да правиш това, поне засега). И да, наистина е по-добре сега да се разделите по-адекватно, отколкото после съпътствани от скандали. А ако дойдат и децата? На какво ще ги научите?
Прочети още веднъж коментарите на Номер 3 и на Номер 5!

Птичето

По-скоро поговори с нея откровено, че това безкрайно те тормози и наранява и е хубаво да се разделите времненно, за да се види кой накъде му е пътят. Пък понякога има нужда от малък трус, за да се усетят нещата. И дай Боже да тръгнат в по-добра и хaармонична посока. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9600f3f157
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, звучиш като някой.... женкси п--ов орган (бе за да те обиждам). Ти мъж ли си или какво? Приятелката ти ти изневерява 1000%. Щом е имала годеник, който е изоставила... сам си прави изводите. Как така ще й позволяваш такива своеволия - да си излиза вечер, да е само с мъже, да не ти говори, да не ти дава обяснения, да сте като съквартиранти... и т. н. Чак ще й предлагаш. Ти добре ли суи? Веднага я разкарай тази к-рва. Като чета написаното от теб бих казал, че си добро момче... ще си намериш някоя която ще си заслужава.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3576d62030
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Щом не се е поколебала да се раздели с годеника си, заради теб, то няма да й е много трудно да те напусне веднага щом намери подходящ мъж и удобен момент. А и казваш, че вече веднъж е имало "захождане" от нейна страна. Не виждам какво би я спряло да го повтори, или дори потрети ако броим и теб.
По-добре бягай докато е време, че после да не се хапеш. Когато има любов, искаш да споделиш всеки миг с любимия човек, а не с чуждите мъже. Но при вас, освен че липсва любов, няма и доверие. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a23dfd7744
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз като.... една млада жена, не мога да си представя да съм влюбена в приятеля си (заради, когото съм прекратила предишна сериозна връзка), да живея с него, връзката ни да е до толкова сериозна, че той да обмисля брак (дай боже да ми се случи и на мен)... и аз да искам той да ме остави на мира, за да мога да си излизам с други мъже, да не му споделям нищо, да му се дърпам и да си живея с него като със "съквартирант"??? !!!
Искам да се обърна към автора, който съм 10000% съгурна, че няма да ме послуша, но пък нали за това са коментарите, да изказваме мнения: Тя вече не те обича! А даже и да те обича, то е някакъв остатък от любовта която най-вероятно сте имали преди. Това не е държание на влюбена жена. Със сигурност си пада по друг мъж. Мога да ти кажа какво ще се случи: ако ти не реагираш сега и я оставиш да си прави каквото иска, ще мине известно време, нещата с другия, ще пропаднат (след като до сега не те е зарязала, значи има някакъв проблем там) и тя пак ще се сети за теб, защото си и под ръка. Всичко ще си е наред, докато не се появи следващият и така историята ще се повтаря, докато един ден не те зареже. Имам приятел, който мина през точно това и коренно се промени... за жалост. Другият вариант е ти да се отдръпнеш от нея, а ти едва ли ще го направиш. Така, че просто НЕДЕЙ да се жениш за нея в близкото бъдеще, ще направиш огромна грешка. Пожелавам ти късмет, остави малко чувствата на страна и помисли! ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7b9e3e5069
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо все хубавите ябълки прасетата ги ядът? !
Авторе, та ти си златно момче. Тя не те заслужава.... Зарязвай я и идвай при мен :):):)

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e85e711266
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Защо е толкова несправедлив живота - когато наистина желаеш нещо със сърцето си, трябва да се сблъскаш с толкова трудности и пак не е гаранция че ще го имаш.
Не мога да повярвам на думите на всички, по скоро не искам. Наистина е труден период за мен, надявам се както и да завърши случката, да успея да устоя психически. Повярвайте ненормални работи ми се въртят в главата, дано не почна да правя това кмоето си мисля, защото само аз ще съжалявам за последствията...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a23dfd7744
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Каквото и да се направи.... ситуацията е такава, че няма как да се избяга от болката, най-важното в момента е да се погледне общата картина и да се помисли за бъдещето. Можеш ли да си сигурен в чувствата на приятелата си до толкова, че да обмисляш бъдеще с нея? Даже и да закрепите по някакъв начин положението сега, дали си струва? Искаш ли да бъдеш с човек, който те кара да страдаш по този начин? И най- важното: тя ако те обича, не вижда ли, че се измъчваш... коя влюбена жена ще моеже да живее скойно като гледа мъжа който обича в такова състояние?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 70140d37c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   11. "Страданието има граници, страховете - не"
- Сър Франсис Бейкън
Не се страхувай от чувствата които бушуват вътре в теб, та са там защото имаш нужда от тях, за да учиш уроците на живота. Следвай сърцето си, дори да те води към бездна - то никога няма да те предаде.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a23dfd7744
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ех 13... и аз честичко си припомням този цитат, но по други причини. Сърцето не предава, но човека на когото го даваш често го прави.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 108a844bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   ами дай го на самия себе си и после на другите, така ще е на сигурно място

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 70140d37c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Можеби 14, можеби. А защо трябва да правиш някой отговорен за сърцето си и за щастието си. след като щастието извира вътре от теб, отговорноста за него е изцяла твоя. Да някой може да е причина за това щастие, но не можеш да го натовариш с отговорноста за него.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a23dfd7744
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От 13. до 16. Не знам как стигна до този извод от моя коментар като даже не съм споменал подобно нещо. Но се отклоняваме от темата, която не е кой е отговорен за щастието, а как да се справим с нещастието, което носи ситуацията описана от автора.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a23dfd7744
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Оп извинете исках да кажа от 14 до 16. :/

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1975d008d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Приятелката ти е курва. Бегай далече от тая - само болка и разочарование ще получиш, а си личи че си свестен мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 004015c794
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Съгласен съм с 19,1 и 2. Бягай излизай с други ммомичета бъди позитивен и не се отдавай на старото ! Бъди мил, не прибързвай, не притискай. Поддържай хармония. Поздрави от изпатил ;)

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 143d7ed90c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Истината разбира се е някъде по средата. Нито е такава курва каквато я изкарват коментаторите, нито е жена за женене. Виж това, че ти е изневерила и си и простил е лееееко притеснително. Вече няма да й вярваш...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker