Жените не ме харесват, а съм на 28 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените не ме харесват, а съм на 28
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2917 пъти
Момче на 28 години съм и ми се налага да ходя при компаньонки. Самотно ми е, момичетата около моята възраст не ми обръщат внимание. Как да избягам от тази самота?

Скъпо ми излиза почасово да плащам на компаньонки, при това редовно и за дълъг период от време. В работата ми има много колежки, но и те не проявяват интерес към мен. Неудобно ми е да го кажа, но по-възрастните ми колежки над 45 годишна възраст ме уважават повече от тези на около моята възраст.

Компанията с платено момиче за 1 нощ ми излиза 1 000 лева, а за час плащам по 100 лева. Не получавам истинска любов, но имитацията на любов с компаньонка ми излиза солена. Цял живот все при платени момичета ходя и не видях нито едно момиче, което да ме хареса и да желае сериозна връзка с мен. Все парите са на първо място.

На всичкото отгоре малко са компаньонките, които предлагат услугата "целувки", а аз имам нужда точно от това. В моя град само една компаньонка предлага целувки по бузите и устните, но същата прави и много други гадости с много мъже без кондом и малко ме е гнус да я целувам и тя да ме целува, но като нямам друг избор и на това съм доволен.

Ако има желаещи момичета на около мята възраст, нека ми пишат, отворен съм за нови запознанства, но търся нещо сериозно, а не само приятелство, губене на време или нещо временно срещу заплащане.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: e34e526722
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Към мъжете - жена съм и разбирам и знам, че всеки мъж (или почти всеки) е ходил на проститутки. Един ,два пъти окей да видите какво е, ама ако това е единствения ви допир до жена и мен ще ме е гнус да ви пипам, както господина пише за компаньонката с целувките. Авторе, дано не споменавате на жените, с които излизате че ходите по курви!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ca7b33a04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не знам... ако някоя те хареса, никога не й казвай, че си бил с компаньонки, защото е гнусно, изследваш ли се за болести?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d09c9ed646
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Забогатей и ще почнат да те харесват. А колкото до компаньонките, повярвай ми, излизат по-евтино от гадже.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: bf497d26b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Мойто приятелче от детството цял живот мисли, че не го харесвам. Имаше много моменти, когато и аз мислех, че не ме харесва особено, въпреки, че не малко жестове прави още от дете. Цял живот си се гледаме отстрани и си ходим с тая странна привличаща енергия и опитите да се съберем и все се разминаваме. Човешката психика е много калпава. При теб обаче май се долавя малко женомразство, като при повечето. Разберете, че няма как да плюете жените, а те да ви се лепят. Винаги ще ви подминават с отвращение и омраза, с каквото вие ги посрещате.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 804ab6fea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами... попаднал си в омагьосан кръг. Като ходиш на платено и там си задоволяваш страстите, си забравил да правиш и да се държиш така, че да си готин за жените... Не общуваш с тях по подходящия начин - преклено плах и нерешителен си, или пък прекалено настъпателен и обсебващ, прекалено отчаян или се държиш смотано, изобщо нещо, което ги отблъсква.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 804f7f36f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Май бая си го закършил, на първо място бих си задал въпроса защо ми е приятелка? За собствена изгода за да мога да избегна самотата понеже не съм самодостатъчен? Щото така е прието или заради секса. Много хора като тръгват с някой не знаят точно защо. Спасявам те от едно зло по-лошо от това да обвършеш всичките си емоции и щастие с един човек няма! Защото днес той е тук но утре го няма. Отне ми време да разбера че истинското щастие се крие в това да възприемеш себе си и чак когато ти си щастлив със самия теб, чак тогава може да дадеш щастие и на друг човек. Вярвай ми няма да можеш да задържиш нито едно момиче ако не си оправиш комплексите. И обявата която си пуснал... смисал анонимен сайт търсиш запознанства нали малко е прекалено.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 97cca93b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ти знаеш, че в този сайт не се разменят лични координати, нали?
Като за начало спри да вадиш пари от джоба си. Вярно е, че в този живот парите са инструмент за получаване на желаното, но не всичко може да се купи. Ти не плащаш за имитация на любов, ти плащаш за секс. Любовта е чувство, чувствата не се купуват с пари. Сексът е физически акт, за който можеш да платиш съответно. Сексът е чувство само в случай, че го правиш доброволно и не даваш/получаваш нищо материално в замяна. Докато смяташ, че е по-лесно да извадиш съответната сума и да я връчиш на компаньонка, отколкото да се отдадеш на реално общуване с различни жени, все ще си самотен, все няма да ти достигат средства да платиш кафето на първа среща, все ще си мислиш, че всички жени се купуват. Не е така, не всяка иска пари, но ти явно търсиш и намираш все такива. Нищо чудно, компаньонките искат точно пари, за да ти дадат секс/ласки, а ти търсиш компаньонки. Цялото това нещо обърква психиката ти, пречи ти да размишляваш нормално и да общуваш нормално с жени. Защото си привикнал към друг тип комуникация.
Стегни се. Стани от компютъра, вземи си душ, облечи се прилично, използвай парфюм и излез сам или с приятели. Сега ще питаш къде да излезеш. Където пожелаеш, авторе. Отиди в приятно заведение, седни на кафене, разходи се в парка, запиши се на спорт/клуб, вземи си карта за фитнес, каквото пожелаеш. Навсякъде има жени, една част от тях няма да пожелаят да се запознаете, една част от тях ще ти се представят, но няма да ти дадат координати, но все ще се намери някоя, която ще реши, че иска да излезе с теб на среща. Опитай се да общуваш повече с колежки около твоята възраст. Задавай им въпроси, казвай по някоя шега, разказвай истории от личния ти живот. Ти си на 28 години и животът ти не е приключил още. Има толкова много мъже, които се задомяват на възраст от 30 години. Уважението се заслужава, то не се получава даром. Дръж се на ниво с жените, не се стеснявай и не бъди крайно настоятелен. Няма всяка да те харесва, така е, но за всеки влак има пътници и ти не правиш изключение.
Извинявай, наистина искрено ще съжалявам, ако разбера, че думите ми са те засегнали някак, но се опитвам да изкажа полезно мнение. Истината е, че и аз няма да се впечатля от свит мъж, който смята парите за средство да получи имитация на любов и редовно ходи при компаньонки за секс. Ако тези неща се променят, чудесно, никак не му звучиш като лош човек, но на този етап не виждам как ще намериш любов с този начин на мислене. Направи една градивна промяна за себе си, така ще бъдеш далеч по-атрактивен, защото ще излъчваш увереност.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 48bc99bbed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Пич, ти си тотално деградирал... При теб имам чувството, че преобладава първичния животински нагон.
Е, няма как да те харесва някоя!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a96fc169fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Виж сега нещата не стават точно така както си го представяш. Пише ти някое момиче и хоп от утре вече сте гаджета! За да се получат нещата първо трябва да има химия, доверие, приятелство. Така, че не си прав като пишеш, че не търсиш приятелство. Ако първо не станеш приятел с една жена как мислиш, че ще ти стане гадже? За това не подхождай към всяка жена с идеята, че задължително трябва да ти стане гадже. Първо се опитай да я опознаеш, да видиш дали ще си паснете като характери, дали имате общи виждания и интереси и чак след това мисли за нещо по-сериозно. Варианта запознахме се миналата седмица и от тази сутрин сме гаджета не става. Поне не и ако си над 6 годишен. :)) Така, че направи си труд да се запознаеш с подходяща жена, да се опознаете и едва по-късно да и се обясняваш в любов. Иначе ще те обяви за откачен и ще те отреже. Малко е странно да поканиш жена на първа среща и още преди края на вечерта да почнеш да й обясняваш, че ще имате 2 деца, които ще кръстите еди-си-как. Е, всяка жена ще те помисли за откачен! И съответно 2 среща няма да има. За това позабави малко нещата. Първо намери подходящо, свободно (много важно! Последното, което ти трябва е да започнеш връзка с обвързана жена! ) момиче, покани я няколко пъти, виж как ще потръгна нещата и едва след това започвай да обясняваш колко я обичаш, че те е Жената с голямо Ж и т. н. Така, че не знам какво си правил до сега, но от написаното от теб личи, че доста прибързваш. Няма лошо, че търсиш сериозна връзка, но просто не става от днес за утре. Намери си хоби, запознай се с нови хора, покани някое момиче на среща, после на втора, трета... десета и чак като видиш, че и на двамата ви е приятно да сте заедно и има химия, чак тогава говори за чувства и обвързване.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: ccd548d229
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трябва да си самоуверен лигльо и ще станат нещата. Ще видиш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 275763fc83
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   На 28 трябва да си мъж пич, не момче....

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6727d80043
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Къде все ги намирате тия млади жени, които искат все пари? Ами ти като си плащаш само, не харчиш ли пак пари по жени,които и даже не те познават и не им пука за теб?
Мъжете, с които съм била не са били паралии. Никога не съм искала да ми купуват коли, обувки , чанти и скъпи дрешки. Почти на 27 съм, и нито един от приятелите ми не ми е плащал сметките за ток, вода, телефон, или охарчвал за скъпи екскурзии. Подаръци съм приемала само по повод, и никога не съм настоявала за скъпи неща. И много са като мен, просто явно ти не срещаш такива. Аз съм скромен човек, и като малка бях така, и сега съм така. Стойностни хора трудно се срещат, но ги има все още.
Честно казано, ако някой мъж ми каже, че само си е плащал за любов, ще си помисля,че нещо не му е наред. Чак пък и приятелка да не е имал никога, ако правилно съм схванала твоята история. Дано да греша. Според мен парите не може да са причина да нямаш приятелка и любов, едва ли всички момичета в твоя град са все златотърсачки, и нито една не е различна. Познавам много момчета, които нито са чак толкова богати, нито пък някакви холивудски красавци, но си имат момичета. Може би не разбирам как прав, здрав мъж ще си плаща , вместо просто да свали едно момиче.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1d8eac1fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Написа, че си редовно по компаньонки и очакваш жените да не се погнусим!??

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2afea24aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Бърз съвет: Може би точно затова, защото ходиш при такива жени - нямаш успех с нормалните. Спри да ходиш. Започни да тренираш - фитнес. Отслабни или покачи мускули. Това повече за психологическите ефекти. Излизай повече, запознавай се повече с хора... май всичко е в държанието ти! ...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f44752be0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Вместо да си даваш парите по компаньонки си купи кола, намери си прилична работа и излизай с готина компания. Може да те научат на нещо момчетата около теб и общувай повече с момичета. Ако нямаш самочувствие, компенсирай с облекло и се дръж по-зряло.
Ж 28

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 44437a9747
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Когато ти е самотно и чувстваш, че жените не те харесват - спомни си, че имаш милиони бактерии в тялото и за тях ти си целият свят! ;)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e1a8247fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Как очакваш някой да те хареса, след като си толкова комплексиран? Ужасно отблъскващо е. Започни да се усъвършенстваш и добий самочувствие, защото никой не обича да общува с отчаяни хора.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1ca1e4006a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Извиняваѝ, авторе, но просто ме догнуся от твоята история. Това да се целуваш с проститутка, която е духала на незнаен брой мъже, е толкова жалка имитация на някаква любов, че ми се драйфа. За да нямаш нито една нормална, човешка връзка с жена до 28годишна възраст, значи нещо в теб не е в ред. Не търси вината в момичетата, а в себе си. И вместо да търсиш отговор по сайтовете, потърси помощ от психолог.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 14a925a83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Брат, аз съм си направил експеримент още преди няколко години. И най-готиният да си, aко нямаш пари и се обличаш с евтини дрехи, нямаш голям шанс да си хванеш приятелка.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e263e42e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   ами аз на моите проститутки им ближа путката и се целуваме това проблем ли е?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker