Имам приятел, но той не е подходящ за мен и обичам друг. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам приятел, но той не е подходящ за мен и обичам друг.
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1628 пъти
Здравейте! Пиша този пост с мисълта, че от някои може да бъда сметната за глупава или каквото и да е, но това няма значение за мен.
Преди няколко месеца, близо година, се запознах с настоящия ми приятел. Той чакаше доста за мен, следеше ме с месеци, бяхме приятели за доста дълго, но най- накрая се съгласих да му дам шанс. Проблемът е, че нещата още от началото не бяха розови. Харесвах го много, но той беше крайно ревнив и стресиран. Разбирам го, защото често се чувствах по същия начин, но се опитвах да му помогна да се подобри преди да съм с него. За малко успяваше, чувстваше се по- добре, беше станал по- лъчезарен и мил. Мислих много, но реших да опитам и за това сега сме заедно. Но докато не бяхме, допуснах някои грешки, които му признах преди да встъпим във връзка, които явно отново го върнаха в предишното състояние. Откакто сме заедно е отново стресиран, постоянно ми се обажда къде съм, не ми дава да комуникирам с никого, в същото време го е страх да бъде честен. Не правя почти нищо, с което да го провокирам, вярно, и аз понякога се държа зле, но той е в някакъв ужас, страх, от които не може да излезе. Имам чувството, че е обсебен, а не влюбен. Страда. Покрай това и аз ставам нервна и ме дразни много. Ако правя нещо друго, той се чувства сякаш другите неща са по- важни, заяжда се, ако не съм постоянно покрай него. Самият той обаче е допускал същите грешки, които и аз, но е в постоянна тревога. Има травми от миналото си, които пренася и върху нас.
В последствие се запознах с друго момче, с което наистина искам да бъда, кара ме да се чувствам по- добър човек, усещам красотата на деня с него. Но не искам да лъжа и двамата, а това се получава. Другото момче също си има своите недостатъци, но ми помага да уважавам самата себе си и другите повече. Искам да му дам шанс, обичам го, но ако скъсам със сегашния си приятел, ме е страх, че може да се самоубие. Казвал ми го е, дори ще се опита да разбере дали имам друг и, ако разбере кой е, ще го заплашва. Ще изпадне в ужас. Той иска дори задължително да се ожени за мен, постоянно очаква потвърждение за моята любов. Та имате ли идея по какъв начин е най- добре да постъпя? Знам, че допускам грешка и съжалявам, но положението със сегашния ми приятел е опасно. Той ще се срине. Но съм сигурна, че неговото не е любов, а обсебване. Жал ми е за него, искам да му помогна, защото го разбирам. Но в същото време тази връзка в момента не е добра и имам чувства към друг. Моля ви, помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 575ece4d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко сте години? Със сигурност трябва да прекратиш настоящата си връзка. Недей да му се връзваш на твоя приятел и да направи някоя глупост, избора си е негов и ти нямаш никакво участие там. Той има сериозни проблеми със себе си и му е нужна професионална помощ. Сподели с приятели и родители, гледай да не оставаш дама с него, не излизай дама, смени си номера, блокирай го навсякъде, не говори с него, излез възможно най - бързо от живота му. И много внимавай да не разбере за другото момче, много! Кажи му, че искаш да си починеш от връзката ви или по телефона или очи в очи, но някой да бъде с теб. В никакъв случай не оставай сама с него! Не му давах възможност да говори с теб и да те заплашва или да те накара да изпитваш майчински чувства или съжаление да не те разнежи. Момиче, бягай надалеч, бягай!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d3f1f74e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма да се самоубие, стига глупости. Говори го за внимание и е от отчаяние. И мен са ме плашели с това, пък всички са живи и здрави.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: dd73352236
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Трудно е да се даде някакъв съвет, въпреки подробното описание. Според мен не сте един за друг. Той винаги ще има нужда от демонстрация на твоята любов към него. А ти никога няма да можеш да му я дадеш по начина, по който той я иска. Ще се измъчвате взаимно. Като цяло нещата не звучат много здравословно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 57b84ca707
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Човек ще каже че живееш само и само за да се събереш с някой мъж. Я се раздели и с двамата за един по-дълъг период от време да ти дойде акъла. Или егото ти няма да понесе ако няма кой да го чеше нонстоп?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b60e6510b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Е що се занимаваш с тоя психопат? Толкова ли си неуверена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker