Как се справяте със самотата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се справяте със самотата?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2107 пъти
Здравейте, пише ви мъж на 25 години. Никога не съм имал приятелка, не съм правил секс и не съм се целувал. До преди 2-3 години имах надежди, но вече напълно съм се предал и знам, че нещата ще си останат по същия начин, поради множество причини:
-Първо съм нисък и грозноват.
-На човек а тези години, който няма никакъв опит се гледа като на изрод.
-Всяка жена в тази възраст, която не е повърхностна и с отвратителен характер вече е заета, ако не и женена.
Отгоре на всичко вече съм намразил кажи-речи целия женски пол, заради безкрайните им номерца и арогнатност. Просто не ги разбирам и се напрягам да камуникирам с тях. Със проститутки въопще не ;и се занива, заради болестите и всичките останали рискове.
Като цяло не ми е проблем да си карма на лъскане на бастуна, но вече забелязвам, че е много трудно да се впиша в някаква социална група, защото всеки разговор, продължил повече от 2 минути се обръща на секс. Всеки мъж се чувства длъжен да каже колко опит има, колко много е изчукал и каква е неговата философия, а аз естествено нямам какво да добавя. А и повечето ми приятели вече са потънали в своите връзки.
Та въпросът ми е, хората в мето положение и по-възрастните (знам че има доста такива тук):
Как минават дните ви? С кого общувате? Какви хобита имате? И преминава ли онова чувство на яд и съжаление в гърдите някога?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 3e6e5d0f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се свиква. Аз съм на 25 също, с една връзка зад гърба си, но споделям историята ти. Нисък, и макар да не мога да се нарека грозноват, височината и липсата на хубаво тяло не ми помагат. Бивам игнорирам на макс.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4a37d37595
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо обърни се към психолог. Имаш нужда и не го казвам, за да намекна нещо, но просто виждам в убежденията ти неща, които трябва да се изчистят и по които да се работи. На 25 си млад, млад, млад. Знаеш ли колко срамежливи момичета има, идея си нямаш. Има много момичета като теб (прочетох, че си момче, но представи си колко ще ви бъде трудно да започнете нещо). Може да помислиш и за група за емоционални преживявания или театрална група. Няма страшно, момичето може и да не разбере, че си девствен. И не на последно място смени си компанията. Ако не учиш нищо, мисля че няма по подходящо време да започнеш.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 851ff80814
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ами може би общуваш само с простаци.
Работя в голяма IT-компания, на малко повече години съм от теб, но тук никой не говори за секс и да се хвали с опита си... Говорим си за хобита, литература, филми, а служебно за новите технологии и тенденциите в развитието на човечеството, за изкуствен интелект, автономни автомобили и такива интересни неща. Никой не те гледа какво имаш в гащите, а какво имаш в главата и как го прилагаш в ежедневието и работата си. Доколко помагаш на другите. Разбира се повечето от нас вече си имат семейства, но си говорим къде ходим с тях - театър, екскурзии, къмпинги, екстремни спортове.
Имаше една приказка: големите хора обсъждат концепции, а дребните човечета обсъждат само други хора...
Та съветът ми е - учи, промени средата си, престани да се събираш с простаци, и бъди сигурен, че поне едно 80% от тях преекспонират опита и бройките си. А между другото - достатъчно тъжно е, че само с това могат да се похвалят в живота (при това с нещо, което никой не може да провери и установи със сигурност... Изчукал там 1-2, а ще каже че със 100 е бил... ).
Проститутките не са никакво решение. Това е толкова изкривена форма на сексуалността, че изобщо не мога да си представя как някой може да я практикува... Все едно умението и вълнението да си изкусен риболовец да го замениш с това да отидеш да си купиш риба от магазина. Или умението и психическата сила да си най-големия боксьор да замениш с това да удариш 2 шамара на детето си. Жалкарска история!
Опитай се да канализираш сексуалността си. Спри порното! Добре канализираната сексуалност води до развитието на умения и излъчване, които по-нататък водят до свалка на жена. Дори и да не успее (веднага), на нейна основа са създадени едни от най-хубавите
песни, поеми...
И недей да броиш и да гледаш годините. Един колега над 40 се задоми с гадже на 22-23.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 458f356b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   "Как минават дните ви?
С кого общувате?
Какви хобита имате?
И преминава ли онова чувство на яд и съжаление в гърдите някога? "

Еднообразно.
Предимно с онлайн клиенти, продавачки в магазините, със себе си. :D
Дигитални изкуства и разработна на развлекателни софтуерни приложения.
Нямам такива чувства. С годините желанието за създаване на семейство изчезна - предполагам просто това беше моят избор, вследствие от труден живот и изграден мироглед. А самотата е само за хората, които скучаят. Не се чувствам самотен. През живота си съм общувал с много и най-различни по възраст, интелект и социален статус хора, и ако искам, мога да съм по-социален, но се чуствам преситен на това. Светът на човека е в неговите мисли. :)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c54c1dac82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И аз съм на 25. Чакай сега ти ще умираш ли или приятелка нямаш? Какво си седнал да хленчиш. И аз съм на твойте години и нямам гадже, не че и ми трябва особено освен за секс, ама да седна да рева ли?
Вместо да мислиш само по този проблем, седни и помисли как да се развиеш, като личност и мъж.
Жените идват, когато не ти дреме за тях, когато си си самодостатъчен. Парадоксално, но абсолютен факт.
Колкото по малко действаш, като отчаян девственяк, толкова по голям шанс имаш. Измести напълно фокуса си от женитв и го премести към себереализация.
Тренирай, чети, пътувай, но спри да хленчиш. Спри да ги мразиш и преследваш. Тяхната природа. е такава, те играят по този начин и мъжът, на който му е през оная работа какво говорят и как действат жените е най-желан.
Много от тея с гаджетата са абсолютни путьовци под чехъл и нямат право на глас, така че не си мисли, че всичко е цеетя и рози. Всичко е до самочувствие. Няма грозен и красив при жените, нв ги слушай какво обясняват.
Действай безкомпромисно, взимай това, което искаш да получиш и няма да има значение нищо друго. Пусни си изгледай Fight club, мъжете тотално се обезличиха и това почва много да ме дразни.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 729022be8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Сега е времето, когато такива като теб откриват наркотиците и алкохола ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3c7739c1cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разсъжденията ти са на битово ниво, чувствата ти са човешки... Разбираш ли, не е лошо, но на мен ми звучиш обикновено. С какви хора общувам ли? С всякакви. С какви хора ми е приятно да общувам? - с хора, които са се помъчили да се опознаят, имат градивна нагласа, хора с позитивна енергия, които ме карат да се размислям, но и усмихвам.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 48663700c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер3 не говори грешни неща, но трябва да си имате едно на ум, че доста от IT-тата също много обичат да преувеличават. А и се мислят за нещо мнооого повече от масата хора, само защото в България заплащането на занаята им все още не е изравнено с това на някои други професии, които са и доста по-нужни на обществото, като например лекарските.

А с последното си изречение буквално прави мечешка услуга на автора, защото повечето момичета не са чак толкова заблудени да се занимават с някакви чичковци, та дори и много пари да вадят тези чичковци. А пък тези, които са толкова за парите само, гледат да се хванат със синовете на чичковци, които вадят много пари. Само крайно заблудените със сериозни daddy issues се хващат с чичковци. И дори крайно заблудени, обикновено след определен брой години съжителство, почват да проглеждат и зарязват чичонците си.

Според мен, ако авторът му тежи, че е сам, трябва да се амбицира да продължи да излиза да си търси приятелка. А не да се забива тука да пуска теми, в които разни комплексари да му набиват разни глупости, като например това да разчита, че като стане на 40 и ще стане някакво чудо, и това чудо чак и дълготрайно ще бъде....

Авторе, колко и невероятно да ти прозвучи има и и жени като теб, които също никога не са си имали приятел и не са правили секс, а са на 25 като теб. Само че такива като тях си траят повече и от мъжете в твоето положение, защото обществото има някак си доста по-подигравателно и крично отношение към жена на 25, която не е правли секс и/или не си е имала приятел, което е парадокс леко, защото пък била ли е с повече от 2ма я обявават за курва... Абе сложна работа. Както и да е.
Както обясних - действай, не стой да се самосъжаляваш.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ac4701af85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 5 е абсолютно прав. Още си млад и имаш време да обърнеш нещата. Спри да идеализираш жените и секса - казвам ти го като жена. Никоя не иска мъж, който е закъсал и я поставя на пиедестал. Трябва да си имаш твои цели, различни от това да си хванеш приятелка. Когато си вкараш живота в ред и знаеш към какво се стремиш, жените сами ще искат да бъдат част от живота ти. Просто трябва да имаш какво да предложиш - самосъжалението не е привлекателно, а "любовта" не значи нищо, ако я даваш само, за да получиш одобрение. Нямаш нужда от "справяне със самотата", а от мисия и визия за самия теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2f0a6d247e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Автора:
За психолог съм се замислял, обаче никога не съм успявал да убедя себе си, че са нещо ефективно. Все пак какво ще ми помогне да седя при някой и да си говоря за чувства за 50лв. на час? По-висок няма да стана, нито по-красив.
За учене и спорт какво да кажа? Изучих и работя в ИТ сектора, докарвам си пари. Именно това беше едно от големите ми разочарования - че дори и в голяма фирма, пълна с вишисти основните ценности не се различават от тези в гимназията: Кой кого чукал, кой с кой се свалял, кой как изглеждал и тн. 30-годишни мъже и жени се държат като рагонени ученици.
За спорт се занимавам с бойни спортовем но съм си аматьорче в тях-нито съм силен, нито съм бърз, но ми е много по-забавно от фитнеса.
Що се отнася до съвета да не ми пука и да не ги преследвам - забелязъл съм че той е приложим само и единствено ако си красив и ако тя поначало иска да те чука, в противен случай непокизма си остава взаимен.
Именно това е едно от нещата които мразя най-много в жените: всяка иска алфа, ама да е красив, ако не е, се очаква от него да е чехльо.
А Fight Club иначе ми е любимия филм.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 016d631519
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Тичай на платено бе, да не мислиш, че ще те изядат девойките! Ще понатрупаш опит и самочувствие и това ще ти помогне да си хванеш нещо "безплатно", което обаче обикновено излиза по-скъпо от платеното.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5b057c0ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "но тук никой не говори за секс" хаха, ти затова влизаш в сподели. Иначе колегата ти ще е зарязан в срок до 10 години наай-много. Като преди това ще получи едни еленски рогца. А ти, ако си толкова извисен, за колкото се представяш, нямаше да си се задълбочавал толкова по въпроса за порното, просто то нямаше да те е вълнувало чак толкоз. Това някои мъже много обичате да се преувеличавате.
А ти авторе действай, пробвай се момичета. Недей така с това "всяка жена, която не е повърхностна и с отвратителен характер вече е заета ". Ще те режат, но все ще се харесате с някоя. Така като само седиш и търсиш в интернет себеподобни мъже няма да се почувстваш по-добре, а напротив. И да ти кажа и на най-красивите хора също им се случва да ги режат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 41c3a16452
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Със пияници, дървени философи и циг@ни по селските кръчми ми минава времето. За секс не си говорим. Преди години сме си приказвали за жени ама видяхме, че няма смисъл и си мълчим вече. Твоите другари имат комплекси затова говорят как имали много мадами. Такива тарикати където ти налагат мнение и по някакъв начин се правят на по-мъже от теб не ти трябват. Със богат сексуален опит не се парадира. Аз те подкрепям не се подценявай Живей докато си здрав и се радвай на малките неща. А да попитам ти в София ли си сега?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ed77e14e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторе, в мнението си номер 10 показваш, че си достатъчно разумен и сам стигаш до необходимите изводи. Много вярно е това, че е пълна загуба на време и пари да се ходи при психолози за подобно нещо.
Аз самият загубих девствеността си малко след навършване на 26 години, така че горе-долу съм минал по същия път като теб. Тогава тръгнах с много добре изваяна какичка - кучка нимфоманка, но сериозна, умна и по професия психолог. На пръв поглед са малко несъвместими неща.

Не споменаваш колко висок си, но аз съм под средния за България ръст за мъжете и най-забавното е, че съм бил с повече на брой по-високи жени, отколкото по-ниски. Всъщност съм имал само една приятелка с ръст 150 см, а останалите са били от 165 см нагоре. Последно от няколко дни излизам на срещи с една мацка 178 см с манекенско тяло, а тя е със 7 см над мен и въпреки всичко си ме хареса заради останалите качества и снощи след поредната среща отново се разбрахме утре пак да излезем на разходка. Още в началото беше достатъчно искрена (което е рядкост за жените) да каже, че ден преди първата ни среща се е срещнала и с друг мъж и още опипва почвата и с двамата. Това вероятно и ти самият си го забелязал - жените обичат да са на сигурно и не е рядкост да са успоредно с по 2-3 мъже, докато решат при кого да се присламчат. В това лошо няма, макар че аз не го считам за нещо правилно и затова никога не съм постъпвал така с две жени едновременно. Лошото обаче е тогава, когато това пробване на двама мъже едновременно се случва тогава, докато жените вече имат установени сериозни отношения с един мъж и въпреки това се пробват и с друг(и)! Това е много разпространено и е познато като "Принципа на маймуната" - не пуска единия клон (сегашния мъж), докато не се увери, че е здраво хванала следващия такъв (другия мъж). Това е проява на психическа слабост и неубеденост в собствените възможности на жената, но най-вече говори за подлост и липса на уважение към човека до нея.

Причините да съм имал повече високи, отколкото ниски жени в живота си са основно две:

а) Ниските жени, особено ако са около 150 см, в болшинството си са със зле прикрит комплекс за малоценност и се опитват да наваксат липсата си на ръст с търсене на възможно по-висок мъж.

б) Жените с ръст над 170-175 см редовно се опарват с значително по-високите мъже. Някои от последните пък, поради силно повишения женски интерес (по подобие на по-красивите жени, отрупвани с предложения и имащи голям избор), често си позволяват да са простаци и копелдаци с жените - безотговорни са, изневеряват и не ги уважават, съответно това е един вид косвен плюс за останалите мъже, защото тези разочаровани жени започват да осъзнават, че височината не е заместител на основните човешки, и в частност мъжки качества. Естествено, повечето високи жени, въпреки безбройните разочарования, продължават да си блъскат главите с високи мъже, най-вече тези с назобани мускули и вид на престъпници с лош поглед, защото не могат да преодолеят женската жажда да имат "най-много" сред останалите жени и са склонни да бъдат бити или нагрубявани, но в никакъв случай да "не свалят летвата" за мъж под 190-200 см. Е, и тук идва моментът, в който все пак се намират мацки, които обръщат внимание и на по-ниски от тях мъже.

Като тегля чертата, съм имал сериозни връзки с пет жени с ръст между 173 и 177 см. Сега излизам с една с ръст 178 см, както споменах по-горе, макар че с нея все още нямаме нищо сериозно и дори целувки не е имало. Аз и не бих я допуснал до мен, докато зная, че се вижда и с другиго. И съм бил с толкова по-високи, не защото ги подбирам все такива, а защото по-ниските, които харесвам, са си вирнали носа в облаците и не признават мъж под 180-190 см. Аз си падам по миньончета около 150-155 см и с малки гърди, защото ги намирам за по-женствени, но те са практически недостъпни и искат да са с мъж, който да стърчи две глави над тях. А всичките ми бивши, които са били по-високи от мен и някои с големи гърди, са ми разказвали, че са силно разочаровани от високите мъже. Някои от тях са имали и други по-ниски гаджета преди мен поради същата причина, така че ръстът на мъжа не им прави чак такова впечатление. Естествено, това не значи, че няма да се израдват яко, ако си намерят някой висок мъж, но с доброто поведение и загриженост, които им дава по-ниският такъв. Както е казал мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече! ". :)


Прав си да се възмущаваш и от това, че голяма част от младото поколение сега твърде много се хвали с подвизите си в леглото; като цяло витае една досадна простотия около тези хора. Аз затова и силно стесних кръга на познатите си в последните години и сега около мен има само стойностни хора, а всички останали се погрижих недвусмислено да ги държа настрана, защото това са хора-пиявици, искащи само да получават, без да допринасят за общото приятелство.

"Fight club" се опитах да го гледам преди около месец, но не успях да издържа и го спрях някъде по средата (малко, след като започнаха да организират боевете в бара). Любопитно ми е какво другите мъже намират за толкова специално в този филм? Не притежавам нерви да го догледам - просто не е мой тип филм. И друг път съм чувал големи хвалби за филма. Ако можеш да обясниш, авторе, ще съм ти благодарен!

Иначе искам да кажа на всички мъже, независимо ниски, бедни или останали поради друга причина извън полезрението на жените, че трябва да използват всеки привиден минус като свой огромен плюс! С гадното си отношение и без да предполагат, тези жени са причина много мъже да са значително по-разумни, широкоскроени, уравновесени, трезво гледащи на нещата, оценяващи малките жестове, а не на последно място и усъвършенстващи себе си във важни направления, като спортуване и професионално развитие.

п. п. В една съседна тема със заглавие "Защо повечето българки имат крайно грешна преценка за себе си!? " ( http://spodeli. net/4/story-132765. html ) има чудесни включвания от редица хора и си заслужава да се прочетат дори и по-старите измежду тях.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2f0a6d247e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   От автора до номер 14:
Първо искам да кажа, че оценявам колко много си изписал по темата, както и оценявам факта че никой от отговарящите не е тролил (рядкост за този сайт).
Второ, много си сбъркал, че не си догледал Fight Club докрай, защото интересното и поуката са точно във втората част. Ако го спойлна се губи смисъла от целия филм.
Сега по темата:
Много интересна е тезата ти за ниските мъже и високите жени (аз съм 1,65 между другото). Със принципа на маймуната също съм запознат и съм съгласен с теб по всички точки, но някак си не мога да ги приема толкова спокойни и естествено като теб.
Не мога да приема външния си вид като плюс, като знам че заради него трябва да се боря и да бъда отсяван и да си чакам ред (например ако на мен някоя ми каже че се двоуми между мен и друг и излиза на срещи с двамата, ще спра да комуникирам с нея на момента, въпреки че съм девствен). От друга страна, ако си красив, можеш да им плюеш в лицата и да ги шамаросваш и пак ще са ти в краката.
Просто ме вбесява този факт и ме кара да ги ненавиждам всичките. На никоя от тях не можеш да имаш доверие, камо ли да разчиташ. Възприемам ги като едни бездънни ями за време, пари и х**ове.
Всичко опира до тъпите им хормони и до това дали си алфа, ако не си, няма количество усилие, което да положиш, което да ти гарантира че няма да ти забие нож в гърба. Забележи, че не искам вечна връзка или нещо такова, просто искам да не бъда предаден и да не бъда правен на маймуна. Но няма как.
Ти нали си наясно, че дори и да станат нещата с манекенката, пак ще ти сложи рога с по-висок? Обаче високия няма да си даде зор - тя сама ще си го налази. А твоето време трябва да бъде губено с безсмислени "конкурси".

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f9f7df8cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И аз съм на 25 и съм депресиран общо взето и някъв муден нон стоп, имал съм 1 връзка по случайност не знам и аз как 4 години беше, но като цяло живея като пенсионер, дори нямам приятели, денят ми минава на работа съм от 8 до 6 и после в нас гледам тв ям и лягам, твоят живот може би е по-разнообразен и аз искам семейство, но почвам да си мисля че ще си умра сам, защото нямам с какво да впечатля 1 жена а и сега всичко е показност и разврат, искаше ми се да бях роден в друго време. Не мога да се впиша никъде, общувам с хора само като се налага предимно а и нямам самочувствие като цяло не знам и аз може би трябва да стане чудо за да намеря свястна жена, която иска деца и семейство

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker