Остави ме когато имах нужда от някого - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Остави ме когато имах нужда от някого
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2012 пъти
Приятелят ми ме зараяза когато имах нужда от помощ. Останах без работа, изпаднах в депресия. Той просто ме остави и ми каза да се оправям сама и да не разчитам на него изобщо. Не че и преди ми помагаше много, все предпочиташе приятелите и колегите пред мен. За тях винаги намираше време да помогне, а за мен с дни не можеше. Правихме ремонт у нас и ми трябваше мъжка помощ за тежките мебели и т. н. Е, отказа ми, за събота каза, че може, а тогава беше понеделник. А на следващия ден хукна да помага на колега да се пренася. Бил му приятел, уважавали се и т. н. Стана ми обидно и се скарахме.
Но това последното беше просто върха. Този човек искаше да има дете от мен, да живеем заедно. А не ми бе никаква опора. Даже после имаше нахалството да иска секс от мен, след като ме заряза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 54f81ceedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ето един много хубав урок за теб как си постилаш.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: eb5ee81534
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може и да е кретен, може и ти да си зле, не знам... По принцип, мъжът си е мъж и без да е хамал/техник/общ работник в дома. Аз не бих ползвала приятеля си, за да мести тежки мебели, има си хора за тази работа, я си представи, че получи дискова херния, от вдигане на тежко става, и е ужасно нещо, болки, операции...
Освен това не сте живяли заедно, вероятно е въобще да не е имал връзката ви за сериозна, знам ли... Има хора, които са по-сдържани и студени, които не биха помогнали на никого освен на себе си, и на най-близките си - семейство и приятели.
За в бъдеще, преценявай по-добре кой ти е насреща, но и не бъди ”девойката в беда”, на която все трябва да й се помага. Друго е ако мъжът иска такава жена и желае да те отглежда като дете, има и такива мъже, твоичкият май не е от тях.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4c177c2218
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   ми отървала си се. Тоз не ти е приятел

10 s

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: f72f8bceaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Мило момиче, отървала си се от един боклук!
Радвай се, че си го разбрала що за стока е преди да те е забременил!
Точното момче ще се появи тогава, когато най-малко го очакваш!
Горе главата и блокирай отвсякъде нещастника дето те е зарязал - хич не е голяма загуба, разбери!
Кураж!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9a7c7bae62
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката към номер 2
Не съм искала да ми бъде хамал или общ работник. Просто помолих, ако може да помогне за нещо. Никой нямаше да го кара да вдига всичко сам и т. н. Просто да разбера, че имам човек до себе си, който може да ти свърши услуга. Много приятелки могат да разчитат на половинките си за доста неща, аз не случих на човек.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2db4bdd8b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Той не ти е длъжен да върши хамалска работа и да се грижи за тебе като 5 годишна, зряла жена си а се държиш така.... отврат, дано не попадна на такива като тебе.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c3f7274ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Абе много ме дразни как всички дават смело съвети залежи го тоя, а що вие не си зарежете задеъстените гаджета. Сигурно и те не се държат перфектно с вас, ама си триете, нали. Колко от вас изобщо имат готини гаджета, красиви с хубаво тяло, които да се отнасят перфектно.... двама има ли поне. Щото според мене едвам сте си хванали някой плшив със шкембе и смятан, поради факта, че това ви е нивото. И точно такива като вас все дават акъл тип заеби го тоя. Не бих го заразала за такова нещо. Изискваш прекалено много от мъжете. Намали претенциите си.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9a7c7bae62
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре, номер 8, как има гаджета, които помагат на приятелките си за ремонти, преместване и други майсторски неща? Колко съквартирантки съм виждала, където приятелите им карат багажа, помагат и други. Да не би да са хамали, или просто загрижени хора? Да не би една връзка да е само сладки приказки и секс? И за други дреболии съм му искала помощ, но не ми е помагал. Въпросът е колко цениш човекът до себе си, и дали искаш да свършиш услуга. Остави ме в тежък за мен момент, нещо, което аз не бих направила. Дано да не попадна на мъж като теб, който само със сладки приказки ще се отчита. Приказки и секс всеки може, но помощ не всеки дава.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3461fa182d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   А ти с какво си му помогнала в тежък момент?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 65a15d4595
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз от всичко разбрах какво този човек не ти дал и направил. Какво си му дала и помагала ти не е написано. Ако е също толкова (секса не го броим, той е бил по взаимно съгласие щом сте гаджета), не е чудно, че не е откликнал за пренасяне и т. н. Но щом те дразни, че не бил като Х, У и пр. приятели на други момичета, потърси такъв- да става и за носач, електричар, бояджия, водопроводчик и т. н., а бе домашен майстор. Дано само той пък да не търси готвачка, шивачка, чистачка и др.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9a7c7bae62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Към номер 12
И съм му чистила, готвила, прала. Даже щях да започна да се пренасям у тях, защото искаше да живеем заедно, че и даже и дете да имаме. Става въпрос за година и половин връзка. Когато ми е поискал нещо, съм помагала. Не знам защо има мъже, които щом искат да живеят с някоя, изобщо не и помагат, дори и за дреболии. Аз мога и сама да си го свърша, но не е там проблема. Проблемът е, че за приятелите, колеги върши услуги, поправа уреди, търчи по нощите да ги прибира от заведения, а на всяка моя молба казваше Не.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e688003d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Здравей!
Аз смятам, че няма нищо лошо да поискаш помощ от човекът, с когото си! Напротив.. та нали първо хората трябва да си си подкрепа, опора и да са приятели преди всичко останало? !
Относно работата ти... от опит ти казвам, че винаги е за по - добро, независимо дали ти си виновна за загубването й или вината е на някого друг. Щом нещо се случва, не е без причина! Просто го разбираме на дооооста по - късен етап.
Аз съшо бих се обидила от постъпката му, но по - скоро бих си замълчала и да си направя извод за себе си.
Един съвет давам на себе си и на приятелките си, когато се колебаят относно връзките си - мисли и наблюдавай.
Връзка с бивш е абсолютна глупост.
Намери си работа, гласи се за себе си, прави каквото и когато на тебе ти харесва. Дай го за малко по - егоистично. А този твоя бивш... изпращай го при колегите му :))))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7984c82c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ще ти кажа нещо друго, ножа опре ли до кокал, човек става много изобретателен. Такова е- или се учиш да плуваш, или се давиш. Не се дави. Лошото в повечето случаи не идва само, а все в поредица от чернилка. Много често си казваш, че си зле, че не можеш да се изправиш, а накрая не само, че се изправяш, но и продължаваш да се движиш напред и нагоре. Не се притеснявай от моментите, в които сякаш всичко около теб се срива. То се срива, за да се изгради нещо ново и по-добро. Рядко се случва нещо, което е само лошо, обикновено всеки минус е таен плюс, но това ни става ясно след години. Бъди уверена, че ще се справиш с всяка мъка, не защото си толкова силна, а защото нямаш друг шанс. И не спирай да вярваш, че ще дойдат и по-добри дни. Ако нищо друго положително не се е случило за теб в последните седмици, то поне си си отворила очите.
Винаги имай план Б. Каквото и да ти обясняват хората, колкото и силно да разчиташ на някого и да го намираш за надежден, винаги трябва да си готова още на момента да останеш напълно сама и по средата на една трудност. Случва се. Щом ангажираш други хора, трябва да очакваш всякакви ексцесии. Имай си една заделена сума пари за спешни случай, като примерно да платиш на някой да ти премести мебелите. Попаднала си на мъж, който не е осъзнал, че семейство се гради с жена, а не с приятели. Той е бил сериозен на думи, но не е бил готов да е сериозен и с действията си. Не вярвай сляпо на думи без стабилна основа под тях. Щом е готов веднага да помогне на приятел да се пренесе, би следвало да е готов да помогне и на теб за нещо подобно. Още повече щом ти си му половинка и си жена... каквото и да си говорим, отнася ли се до тежка физическа дейност, мъжете са по-оправни. И сама мога да си кача багажа при местене, но, леле, приятеля ми се справя много по-безпроблемно и бързо от мен. Аз влача по земята едни сакове, вдигам ги с две ръце стъпало по стъпало. Трагедия- пълна. Същото е и при ремонтна дейност вкъщи. Изпразвам чекмеджета, шкафове и гардероби, бутам по пода, мъча се. Успявам в крайна сметка, но има хора, които с по-малко усилие ще се справят в пъти по-добре. Досега никое мое гадже не ме е оставяло сама да се справям с нещо подобно. Аз не съм искала помощ, само съм споменавала за предстоящите дейности и са ми предлагали на добра воля да помогнат. По същия начин и аз предлагам помощ без да са ми я поискали. Мисля, че е принципно. Близък се нуждае от помощ, ти имаш възможност и протягаш ръка. Правя го без да му мисля и се радвам на хора, които също помагат без да му мислят. Нямам намерението да се моля на никого, не е и редно да го правя и да ангажирам със себе си човек, който иска да се занимава с нещо по-приятно в същия момент. В случай, че имам финансовата възможност да платя на хамалин или майстор, плащам и дишам леко.
Колкото до секса, добре, той може да си иска до припадък. От искане не боли. И аз много искам да спечеля от лотарията, но ще си остана с искането. Ако с този мъж наистина станете семейство, тогава с какво ще е по-различно? Сама излизаш, мъкнеш едни колички по асансьори и стълби, бебето или е в ръцете ти, или гледаш да не го убиеш както си лежи в количката... сама. По-добре не си го причинявай, това е най-безболезненият пример с нещо, с което всяка майка се справя, а има толкова други ситуации, в които наистина ти трябват още 2 ръце и е много лошо да ги нямаш до себе си. Подкрепата е нещо, което не е задължително да получаваш от всеки, но е напълно задължително да получаваш дори без да го искаш в сериозни връзки/семейства.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7a0df14e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Радвай се, че си се оттървала. Вдругиден като забременееш и го помолиш да те закара до болницата пак този ще е отговорът.
Игнорирай индивидите по - горе. Такива биха ти казали, че само защото носиш неговото дете, не означава, че трябва да ти помага в отглеждането, да речем.

Обидното не е, че е нямал време да помогне, а че се е втурнал да помага на приятелите си, вместо на теб. Значи за тях може, за теб не. Този човек не те обича и не го е грижа за теб. Изхвърли го от живота си. По-добре си без него.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1671219e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Добре, че се е случило така, че да видиш истинското лице на човека до себе си!
Представи си да се бяхте обвързали сериозно и да му беше родила и дете, преди да установиш, че не може да се разчита на него. Явно просто не си му била нито важна, нито приоритет - седял е с теб, докато си била удобна, в момента, в който ситуацията се е променила си е бил камшика.

Забрави го, прекрати всяка комуникация и гледай напред!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5dd9365594
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Леле, много изчистени отношения предлагат някои от коментиращите. Много изисквала, да се оправяла сама, ми тя все едно си е била сама с него. Не позволявай някой да ти изкривява разбирането за връзка и семейство, и си намери човек, който си представя нещата, като теб, а именно да сте заедно и да си помагате при всяка ситуация.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2d80ee4ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Аз с такъв човек не бих стоял и минута повече. Това да не помогнеш на гаджето си, когато има нужда, за мен е предателство.

Аз, докато бяхме гаджета със моята съпруга...

Всъщност връзката ни започна малко след като реших да и ремонтирам един разклонител, който после и гръмна в ръцете...

От там нататък за 5 години (като гаджета) за мен беше удоволствие да и помагам за всичко. Квартири сме сменяли няколко пъти. Взимал съм коли от приятели, за да мога да и свърша работа. Стаята в общежитията съм и боядисвал, за да и е приятно. Не съм я оставял сама да се прибере с багаж от автобуса и да го носи сама. Когато си е взимала работа за вкъщи и аз съм я вършил заедно с нея. И на сестра и, и на всичките и приятели съм помагал, когато са имали нужда. И никога не е ставало въпрос дали да го правя или не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker