Мисля, че се побърквам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля, че се побърквам
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1751 пъти
Вероятно има много хора, които са преживели моят тип история, но детайлите при мен са доста особени и ще бъда много благодарен, ако ми помогнете да се справя по правилния начин с тях. Няма да пестя думи и ще опиша всичко, което ме измъчва и ме кара да нямам желание за нищо през по-голямата част от деня
Преди време имах дълга връзка. След това не можех да си позволя вътрешно да бъда с друго момиче, но ето, че се появи може би точната. Запознахме се във виртуалното пространство. Аз съм от София, тя от Варна. Допаднахме си много. По това време тя си имаше приятел, но явно беше й дотегнал, че по едно време започна само на мен да пише, да звънни и в момент си признахме, че искаме да бъдем двамата и да гледаме сериозно на нещата.
Тя трябваше да завърши последна година обучение като бакалавър, за да може да се премести в София и да продължи своята магистратура тук. Общо взето през деня ходеше на лекции, после излизаше на кафета с приятелки и накрая вечерно време говорехме по messanger, гледахме филми, споделяхме си какво ли не с часове, докато накрая тя буквално заспиваше на камерата към 2-3 през ноща. Не се виждахме толкова често, поради факта, че разходите са много високи, ако искаме постоянно да се виждаме. Виждахме се 1-2 пъти в месеца като в повечето случаи аз ходех и си наемахме хотел за 4-5 дена.
Това изглеждаше за момента да бъде единственият ни проблем. Въпреки разстоянието много се разбирахме, постоянно си пишехме и казвахме хубави неща, които чувстваме и че нямаме търпение вече да бъдем заедно.
Всичко това продължи няколко месеца, когато един следобед аз й звъннах, а тя каза, че иска да поговорим и ми обясни внезапно, че искала да бъде сама, че не ме чувствала, щяла да ме намери, сутринта докато съм спял тя била говорила с майка си и тя й била казала ако смята, че ще ме нарани, да ме остави и тем подобни неща.
Бях в шок... Човек, който почти всеки ден ми се обясняваше в любов и прекарваше времето дали в писмена дали в устна форма с мен, изведнъж да ми каже, че иска да захвърли всичко и да си дири щастието другаде. Много зле ми стана. Та всяка вечер аз трябваше да избирам дали да излизам с приятелите си или да я чакам да се прибере, за да може да бъдем заедно.... И какво накрая, заради всичките добри неща, които съм направил за нея, тя постъпва така с мене...
Около 1 месец след това постоянно я търсих, говорихме много и сякаш ми се върна надеждата, че може би за момента е искала да бъде сама, но времето си минаваше и тя не подхващаше темата да бъдем заедно. Постоянно ми казваше да си намеря друга и че ми желае щастието....
Мина този месец и изведнъж тя публикува от една неделна разходка снимка с нейна приятелка и някакъв нов мъж. Онзи й беше поставил любовен стикер под снимката. Като видях него и това нещо, направо откачих и й казах това ли означава да искаш да бъдеш сама и тя директно "абе ти нормален ли си, това е мой приятел от компанията ми, аз мога да имам й приятели, не е нужно всеки да бъде мое гадже" Тогава си замълчах, ала точно този, за когото говореше, че е само приятел, й стана действителното гадже.
Седмица по-късно тя започна да изчезва с часове през уикенда от сорта по 15-16 часа не влизаше на линия. Това никога не се случваше, разбрах косвено, че има нещо. Тя никога директно не ми каза, че се вижда с друг. Звъннах й да искам обяснения, обаче тя каза, че й влизам много в личното пространство и че ще ме махне от приятели или ще ме блокира. Аз продължих да искам отговори. Махна ме от приятели и няколко дена по-късно видях снимка от някакъв нощен бар - те заедно и тя с нейната най-официала блуза, с която беше на нашата първа среща... Много ме болеше... Тогава разбрах, че точно този и е приятеля.... Оня вече само любовни стикери под всяка снимка и всеки уикенд е видно, че тя спи при него и са заедно през цялото време...
Не мога да спра да мисля за нея.... Не мога да повярвам как постъпи с мене... Чувствам се толкова наранен, особено от мисълта, че тя спи с него или прекарва цялото време с него. Мразя когато седи онлайн и знам, че си пише с него; даже качва някакви статуси как била щастлива или трябвало да се оценява истинското. Направо не мога да повярвам, ще вземе наистина да се влюби в човек, който е там при нея, а аз ще духам супата.
Следя я кога влиза на линия, кога става, кога ляга, не мога да спра да го правя. Ако пък си кажа, че няма да я следя, минават няколко часа, обзема ме гадно чувство на липса или незнание какво прави и отново поглеждам профила й. Не мога да спра да го правя... Всеки един ден в продължение на 2 месеца вече правя това.
Нямам желание за нищо. Ако намеря желание, намирам си нещо да правя. Обаче когато видя някаква нова снимка или статус от нея в социалната мрежа, директно ми се обръща всичко и просто все едно някакви ножове ми се забиват....
Тя ще завърши образование след 3 месеца и ще излезне на самостоятелна квартира; сигурно ще покани й него да живеят заедно... Как ще издържа ми кажете, ами като започнат моретата, топлия сезон и започнат постоянно да си качват снимки, как ще мога да живея с мисълта, че тя е толкова добре и щастлива докато аз се измъчвам и на нея не й пука...
Чувствам, че животът ми без нея е страшно скучен или може би от липса на всякаква искра за живот, той е станал такъв.
Нямате представа всеки ден като се събуждам, че ме обзема най-гадното чувство, къде е тя, станала ли е, още ли спят заедно и не е влезнала... Сигурно сте се чувствали толкова отвратително, когато сте се събуждали....
Аз в момента си търся работа. Как ще започна по дяволите да работя като тя ще е постоянно в главата ми и аз няма да съм концентриран. Не знам какво да направя. Толкова ми е шибано, разпадам се вътрешно, сякаш щастието ми е в това да я следя и да се успокоявам в моментите, когато знам, че не е при него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: f6162a7ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам на колко си години, но...
Спри да се запознаваш с момичета в нета и излез сред хора. Иначе ако продължаваш по този мазохистичен начин да злоупотребяваш със себе си, до нищо добро няма да се доведеш. Животът НЕ е във виртуала.
Много ясно защо е предпочела другия, това е реално общуване все пак. От нета всеки може всичко да казва. Не се вманиачавай толкова в дамата, че ще си разрушиш психиката. Нали не искаш да се травмирваш излишно или пък да си докараш някое психическо заболяване?! Пусни я да си ходи където и с когото иска.
Спри се. Излез. Подишай. Съсредоточи се върху себе си. Изчисти си мислите и ще ти олекне. Ще видиш.

Ж41

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9900ecad80
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не полудяваш, спокойно... всеки е правил такива неща, че и знам хора с по-вманиачено поведение.
Обаче, тя не си заслужава.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c9b7e45bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Случвало ми се е абсолютно същото. Повярвай ми, всичко е временно. И аз си мислех, че никога няма да се отърва от това положение. И да ти кажа, тези в моя случай се сгодиха след време. Но тогава вече не ме интересуваше. Отдавна го бях забравила.

Докато продължаваш всеки ден да я проверяваш, няма да спреш да се чувстваш отвратително. Намери си хоби, излизай, спортувай, разсей се малко. Когато си навън или с приятели, няма да имаш време да проверяваш къде е и какво прави. От теб зависи всичко.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: b07ef6ad6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Тоест е изневерила на бившия си с теб и след това на теб е изневерила със сегашния си? Кръговрата на живота! Изневерят ли с теб, ще изневерят и на теб.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 49d9e7f0a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Е какво толкова ти пука, някаква си там... с тези действия би трябвало да ти помогне да разбереш някой неща. Колкото по-добър си, толкова по-малко ще те искат, поне този вид женски, другия вид са рядкост, малко сме късметлиите, които са ги намерили. Сериозни, в действителност знаещи какво искат - противоположност на повечето жени. Днес е с него, утре с друг, един обича, а в друг се влюбва.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 48f194766e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ги гледай тез снимки. Запълни си деня с твои занимания, вечер не влизай във фейсбук, а чети книги или пий с хора.
Ако продължиш да гледаш снимки и да се вайкаш ще станеш утрепка, ще си задълбочиш смотаното състояние.
Забрави, че може да се получи нещо между вас, просто я попитай защо е избрала него, така че да схванеш кое ти куца. И мирясай, изтрий я директно. Телефони, връзки. Няма я. После си постави цели как да се подобриш и това ще ти даде едно спокойствие за следващата ти връзка с ДРУГА (с тая НЕ).

10 s

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6e3d238348
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В същото адско състояние съм от месеци, ужасен кошмар. Ти поне я познаваш от скоро и ти е теглила една набързо, ти не си виновен. А я сега си представи, че се познавате от деца, че е опитвала няколко пъти да започне нещо с теб, ти също си я харесвал, имало е някаква необяснима силна химия и връзка, но поради някакви страхове и съмнения си я рязал и не се е получавало. И сега в един момент както през всичките тея години, отново се сещаш за нея, но този път е в сериозна връзка от дълго време, хем не се показват и не знаеш какво се случва, хем знаеш, че все пак са заедно, а за капак по някаква причина вече не иска и да говори с теб най-общи неща, като да си кажете "здрасти, как си". Това състояние накуп с тая вина, че ти си си го причинил, че си мъчил и другия човек, е просто убийствено и разяждащо. Ама много... При теб би трябвало да мине по-бързо, радвай се, че е случайна позната от скоро и е станало бързо, няма за какво толкова да съжаляваш.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 330118f896
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Съжалявам, но си досаден. Разделили сте се, няма защо да й искаш обяснения. Продължи напред. Всичко е приключило.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fbc38e8d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Момиче съм, била съм в подобна връзка от разстояние.... Отне ми, може би две години и нещо, за да извадя този човек от ума и сърцето си. Мислех си, че това никога няма да свърши, но точно когато не очакваш, всичко се променя... Не се затваряй в себе си, гледай да бъдеш сред хора, за да не мислиш за нея... Блокирай я, за да не проверяваш профила й и кога е налиния, защото така няма да продължиш скоро напред... Знам колко е трудно, но явно това е някакъв урок, който трябва да научиш. Научи се първо да обичаш себе си, а после някой друг! Обръщай внимание най-вече на себе си, не позволявай повече някой човек да става един вид център на живота ти и да живееш за него, понеже после много трудно ще прееодолееш липсата му.
Успех и гледай от добрата страна на нещата :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: e5cf818e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   9 е прав/а Не знам защо се тровиш толкова. Блокирай я отвсякъде и няма да и гледаш снимките с любовника, щом те е зарязала заради него, тя никога няма да се върне при теб, това е сигурно. А и да се върне - ти достоинство и грам чест поне нямаш ли, защо продължаваш да се самоунижаваш, в нейните очи определено няма да порастнеш? Не знам на колко години си, но се държиш инфантилно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8517be9ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Спри да и досаждаш. Махни я отвсякъде преди тя да го направи и да започнеш да се чувстваш недостатъчен. С твойто поведение само и показваш, че си там и че я чакаш. Сори ама си скучен. В момента има нова тръпка и кво и пука на нея за теб като знае, че и да не и се получи с него има един глупак, който я чака и ще си дотичка при него, за да и е добре, евентуално. Не бъди бек ъп план. Махни я от социалните мрежи, счупи и егото, покажи и че може и без нея, хората най ги боли като биват отхвърляни, като гледам и ти си един уникален пример, с въпросите ти "как може да дам всичко за нея" или там ксквото беше и да избере друг, не знам дали те боли толко за нея или за тебе си, , поведението ти е леко налудничаво, правил съм същото, по едно време стигнах до състояния, в които застраших собствения си живот, за да привлека нечие внимание. Ще те боли, няма какво да се лъжем ама и това минава с времето. Прави продуктивни неща, за да си вдигаш енергията на по- положителни обороти и ще привличаш само яки работи.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f7c8f036fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей, звучиш ми като интелигентно и добро момче. Съжалявам за ситуацията в която си, повярвай ми, изглежда като края на света, но и това ще мине. Явно момичето няма уважение към хората и връзките, може би и разстоянието си е казало своето, но е изневерила на бившия си приятел и на теб, скоро и на новият си ще изневери, запитай се... ти би ли искал да си с такъв човек? Човек, който захвърля хората и ги сменя просто така? Излез навън, започни да ходиш на фитнес, разсейването помага най-много. Тя не те заслужава, ти си вложил чувства и емоция във връзката си ПЪТУВАЛ си за нея, което да си призная честно, само някой който е много влюбен би бил готов на такова нещо. Едно време, когато бях по-малка(сега съм на 28) имах гадже пак от нета, аз живеех в Пловдив, той в Несебър, майка ми щеше да получи удар, всеки път бягах от нас, качвах се на влака да отида при него. Тогава бях на 16 и зверски влюбена, едва ли не си представях някакво бъдеще с него и така две години... докато след поредния път в който отидох, бяхме заедно два дена, прибрах се в Пловдив и той ми заяви, че иска да се разделим. ШОК. Бях изпаднала в ужасно състояние на отчаяние, а той не само че ме остави, а ми е изневерявал с някакво момиче от София. Бях между земята и небето, наранена в продължение на месеци, учението ми западна, болката беше ужасна, но и това премина, сега след години помня какво беше, но искам да бях с този акъл :) Намери силата в себе си <3

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker