Ще се върне ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще се върне ли?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 4069 пъти
Здравейте! Близо половин година бях с един мъж, с когото адски много се влюбихме и привързахме един към друг. Приятелите му казаха, че така не са го виждали никога. Той е на 27. Всичко беше перфектно, докато един ден не видя, че съм си писала с бившия си. Тогава полудя, обиждаше ме, дори ме удари и каза, че повече никога не иска да ме вижда и че това е краят. Уви, след няколко дни на постоянни обаждания от моя страна и молби да се видим и да поговорим, един ден той ми каза, че му липсвам много и се събрахме. Обещах му да блокирам бившия си и повече да не му пиша. За жалост не спазих обещанието си и някой месец по-късно той отново ми прерови телефона и видя запазени чатове с него и този път отново полудя и каза, че вече наистина това е краят, че колкото и да ме обича и колкото и да е трудно, повече никога няма да се съберем и няма шанс. Той е убеден, че съм му изневерила, а аз наистина му бях вярна. Аз разбира се се опитвам да оправя нещата, звъня му веднъж на ден да го чуя как е и дали иска да се видим. След 5 дни се съгласи да се видим, дойде и ми каза "Не виждаш ли, че дори след 5 дни мнението ми не се е променило и няма да се промени. " Попитах го дали ме обича, той каза, че ме обича, но това вече нямало никакво значение, каза да спра да го мисля и да си живея живота. Попитах го как му е толкова лесно да отхвърли всичко това заради един тъп чат, и той ми отвърна "Защо си мислиш, че ми е лесно. Боли, но и на двамата някой ден ще ни мине". Каза, че е направил грешка, че ми се е доверил и няма да го позволи отново, въпреки любовта. Той е много голям инат с голямо его. Приятелите ми ме посъветваха да спра да му звъня и така той щял да ме потърси като му мине гневът. Та въпросът ми е - някой от вас попадал ли е в подобна ситуация, дали ще ме потърси, ако спра да го търся аз, дали има шанс нещата да се оправят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 6693a91b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Трябва той да те потърси, не ти само да го търсиш. Натискаш ли му се само ти, ще му станеш досадна и все едно му се молиш. Изобщо не го отразявай няколко седмици, месец-два-три и просто гледай сеира дали и кога ще се сети за теб. Аз така правя, оставям те да ме търсят. В началото правих като теб, но с годините се спрях. Ако му трябвам, много добре знае как да ме намери. Всички искат да се връщат, досега не ми се е случвало някой да не се е опитал. Дали от самота, или просто им е минало, но се връщат. Хората, игнорираш ли ги достатъчно време, почва да ги мъчи любопитството. Какво правиш, с някого виждаш ли се, спиш ли, забравил ли си ги. Започва се някакъв панически страх да не би да са забравени, а ти да с друг щастлива. И гаранция ще те потърси, защото така сме устроени хората. Въпросът е дали си заслужава да си с такъв ревнив, незрял мъж, който даже ти е посегнал.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3189bcf3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен си постъпила глупаво една и съща грешка си направила! Разбирам го ако не те потърси щам си пишеш с бевшия явно нещо има иначе нямаше да пазиш чат. По-добре го остави ако той иска ще те потърси

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 934f14ddbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Той бил инат.... а ти каква си... не си ли научи грешката от първия път? !
Боли.. наистина боли това, което правиш... жените не мислите, после сълзи, молби.... айде пътувайте...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 14182a946f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Дори и да се съберете, доверието е вече безвъзвратно счупено.

Много глупаво си постъпила. За какво ти е чат с бившия, като си обичаш приятеля и знаеш, че той се дразни.
Колелото се върти, помни. Може един ден ти да видиш чат на приятеля ти с друга жена. Как би се почувствала?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 48375616d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз пък не бих била с такъв мъж.
Не, че ще ми е кеф, ако гаджето си е писал с бившата, но да удрям заради това?
А представи си как все повече ще те ограничава и накрая ще се усетиш как живееш един затворнически живот и ще се питаш как да се измъкнеш, но психически няма да можеш!

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0a96d6e622
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Направила си кофти грешка, но е поправима. Поведението му е на наранен човек и показва, че е инвестирал много чувства в тебе, а ти си направила така, че да загубиш доверието му. Няма съмнение, че той те обича. Тук още не става дума за ревност, а за подкопаване на доверие, и най-вероятно за неотработена стара твоя връзка и негов страх от загуба (в случая основана). Но може и да му създадеш хронична ревност. Доверието в една връзка се гради дълго и се основава на проява на преданост към даден човек. Особеното на доверието е, че не доверие поражда доверие, а дългосрочна лоялност от страна на единия съгражда доверие в душата на другия. Било е глупаво да си пишеш с бившия, защото поставяш на карта връзката си с настоящия си приятел и двамата губите само заради едната тръпка или каквото изпитваш там като си пишеш с бившия. Освен това, ако партньорът ти е достатъчно умен, лъжата ти няма да остане неразкрита. Не можеш просто да го обвиниш: ти защо ми рови в телефона? Защото, да, той ти Е ровил в телефона, но е открил нещо, което доказва нелоялността ти, с други думи хваната си на местопрестъплението. От морална гледна точка, неморалните твои действия оправдават неговите неморални средства. Или каквото повикало, такова се обадило.
Трябва да решиш какво искаш. На кръстопът си. Искаш ли да си върнеш човека до тебе? Ако отговорът е да, то трябва да сториш първата крачката, да направиш комромис с егото си и да постоянстваш, защото ти си тази с издънката. Хубаво е, ако осъзнаваш, че си сгрешила. Ако не осъзнаваш, няма никакъв шанс. Номер 1 е права, че хората се връщат. Човешките връзки са като ластици. Ако единият край се отдалечи, другият се връща. Но понеже все пак хората не са ластици, те не се завръщат същите - това е важно да се разбере! Връзката няма да е същата, защото завърналият се няма да има съвсем същите мисли и чувства към тебе след сериозен конфликт. Да, може и да се върне поради силните си чуства и ти ще си "победителя" и може вътрешно да триумфираш, но завърналият се, така да се каже "преглътналият", няма да забрави своето унижение от случката. Повярвай ми, случката ще си остане язва във връзката ви - нерешен проблем, повод за недоверие, който отново и отново ще витае като призрак. Такава игра на отдръпване върши работа в начален стадий на една връзка, но след конфликт е за избягване. Това е, което номер 1 не е изяснила. Ако ти си сгрешилата, ама чакаш той да оправи случилото се, това не работи. Връзката след това не е особено стабилна.
Ако действително искаш да го върнеш, ето какво можеш да направиш. Първо недей да слушаш приятелките си! И недей да играеш игри! Ако изобщо слушаш някого, слушай другия и вникни в неговата гледна точка или поне се опитай. Недей да му се обаждаш само за да пробваш почвата и да питаш как е или дали те обича - това е глупаво и може да го озлоби повече. Защо? Защото в неговите уши звучи като: Аз си оставам света вода ненапита, а на тебе мина ли ти най-после, спря ли да се цупиш. Но основно, защото не засягаш същността на проблема, който в случая е връзката ти с бившия (каквато и да е тя) и това, че приятелят ти те е хванал в лъжа, издънка, прикриване или както щеш го наречи. Същността на проблема в конкретната ситуация са твоите действия и поведение - това е, което трябва да дискутираш и изясниш с другия. Имаш шанс нещата да се оправят, но зависи основно от тебе, защото пак повтарям, грешката си е твоя. Недей се опитва да оправдаваш постъпката си, ама в никакъв случай. Трябва да говориш с него и ти да си изясниш мотивите си, да вникнеш в самата себе си, да разкриеш истинските си чувства, нужди и желания спрямо бившия пред сегашния си приятел, да приемеш вината си и да се ИЗВИНИШ искрено. Какво искаш от сегашния? Трябва да си искрена със себе си и с него! Това няма да стане отведнъж, щото той няма да те приеме начаса с отворени обятия, а ще ти трябват постоянство и усилия. По твое настояване трябва да се видите и говорите поне няколко пъти. И най-важното, трябва да си отговориш на въпроса, човекът отсреща заслужава ли си, искам ли действително да съм с него задълго и струва ли си той усилията. Това е може би най-важно от всичко. Това, дето те е ударил не е хубаво. Но и то е относително, защото мъжете отработват емоционалното претоварване физически, удряйки и крещейки, а жените вербално, обиждайки, манипулирайки и със сълзи. Мъжете не са в състояние да отреагират (смислено) вербално, а жените пък не го правят толкова физически, но някои са истински тигрици де, и от това стават големи недоразумения кой какъв е и дали е такъв. На този етап не е ясно дали е ревнивец.
Ако отговорът ти за себе си е да, искам с него, тогава почвай. Гарантирам ти, че усилията ти няма да минат незабелязани. И то на три нива. Едно, полагайки усилия, преградите на другия ще паднат рано или късно (както казах той те обича). Две, ей тази мацка наистина ме харесва и е готова да се бори за мене. Тя значи наистина си струва. Това е много сериозно заключение от страна на мъж, да знаеш! Жени, дето пръстът си не мръдват за връзката и само чакат на мъжа, с лопата да ги ринеш, а ти си такава, дето видиш ли, се бори. Не да му се натискаш, а да се бориш за връзката, разликата е огромна. Три, абе щом това маце толкова желае да продължиме, значи наистина имам и аз цена, и то повече от бившия - това ще му повдигне самочуствието, което в случая е било сринато. Има голям шанс след едно такова откровение, вие двамата да станете по-дружни от всякога. Но няма да ти е лесно в началото, де.
Накратко:
1. Без недомлъвки. Обясни ясно и просто, че искаш да продължите. Ти сядаш на шофьорското място оттук нататък и поемаш инициативата поне за месец-два.
2. Осъзнаваш грешката си и искрено му се извиняваш. Ама искрено. (Изискай да ти се извини и той, че те ударил. Показва, че си сериозна и че поставяш граници. Той ти е поставил вече неговите си. )
Карай бавно, ама много бавно и постоянно. Недей да избързваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: a3fb534b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   аз съм мъж бил в подобна ситуация и ще ти кажа моя опит
в моя случай не са си писали а сядаха на кафе в обща компания, питах директно, тя взе да увърта но после, призна, казах и следните думи бивши в настоящето няма, ако още веднъж се случи нещо подобно ти ми ставаш бивша и така вече много години си живеем спокойно с нея, явно е проумяла, че за мъжете единственото, което ни остана е достойнството и всякакви контакти с хора, с които сте били интимни са недопустими

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c6a6874470
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И за какво да те търси? За да ти чете чатовете с бившия ли? За продължиш да го лъжеш? Ами оставил те е човекът да си чатиш спокойно, продължавай като не можеш да спреш и ти е толкова важно! И не е въпрос на инат или голямо его, нарича се САМОУВАЖЕНИЕ. Нещо, което на теб ти липсва. Както ти е липсвало уважение към приятеля ти, липсвала ти е честност щом го лъжеш, загубил е доверието си в теб, а без него връзка няма. Ако е мъж, няма повече да ти прости, нито да те търси. Ти не си заслужила любовта му Чувствата и достойнството на хората не са играчка за разни прости, лекомислени кифли.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 53e81c4822
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тук става въпрос за доверието! А то, доверието, е всичко!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: a52ae78f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Търси си повод да те зареже. Ти ако много го обичаше щеше ли да го зарежеш заради чат с бивша?

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6693a91b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Към номер 7 от 1
Хареса ми коментарът ти, доста истина има. Но трябва и другия да се потруди за оправянето на отношенията, не само единия да се бори срещу вятъра. Единият прави крачка, прави и другия. Била съм като авторката-и съм се обаждала, писала, обяснявала, извинявала и прочие. И насреща-стена. Или не вдигаше и отговаряше на съобщения, или никога не чух извинявай, че ме е наранил за това и това. Моите извинения попадаха в трета глуха. И с годините просто се научих да давам на хората време.
Колкото повече настояваш, другия толкова повече ще иска да избяга. Ще му станеш досадна с обажданията си, молбите. Може и да започне да те обижда, само и само да те накара да спреш да му досаждаш. Получава се обратният ефект, ще си каже пак ли тая ме търси да ми се обяснява и моли. Най-доброто, което може да направиш, е да дадеш и на двама ви време. Време за размисъл, за лекуване на раните. Да, можеш да му вдигаш егото до безкрай с това колко го искаш пак, колко съжаляваш и му се молиш. Ще се чувства поласкан и велик. Но ако и той не си мръдне пръстта, или каже, че съжалява, цялото ти съжаление е на вятъра. Ще си като прекалено отчаяната жена, вкопчила се в него като удавник за сламка. Може и даже да те съжалява, че толкова се молиш. Нали не искаш да те мисли за прекалено отчаяна, и че ще се унижаваш до безкрай, само и само да се върне? Процесът е двупосочен, той е загубил доверието в теб, но и ти в него. Ще трябва и той да се помъчи, не само ти да му търчиш подире, вечно изкупвайки вината си. Хората обичат да се борят за тях, но не и отчаяно. Ти се бориш за него, а той за теб?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a3fb534b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   момчето си е тръгнало, сега на воля си чати с бившите, няма от кой да се криеш

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0a96d6e622
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Към номер 1, 12 от номер 7. Права си, не помислих за това. Може да се получи обратен ефект. Зависи от човека насреща и дали наистина я е обичал. Ако е свестен, би трябвало да я разбере. Човек трябва да може да прощава, а едно писане с бившия не е чак пък болка за умиране. Трябва да си дадат малко време да си пооближат раните, тя да му залипсва, и да подходи бавно, много бавно и да не оставя нещата на произвола на съдбата. Трябва в крайна сметка да ги вземе в свои ръце, но ако няма някакъв положителен ответ трябва да спре след два-три опита и да изчака, пак да поднови полека и пак да изчака, без да бърза. Дано човекът насреща си струва усилията. Колко време и усилия само заради малка глупава грешка. Ако подходи внимателно ще успее.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a4edb9d230
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a3fb534b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   номер 1
такива съвети не минават пред истински мъже
никой истински мъж не се връща там, където е загубил доверие, за секс някой може и да те търсят, но за връзка, аз лично се съмнявам

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a42626a5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Хаха номер 1, при момче може и да действа, при мъж никога. От любопитство... :D. Потърси го, мъжете накрая се женим за тези готови да покажат, че ги интересуваш. Ако в случай той е "сърдития", ако ти си обидена и мъжа те обича, ще те потърси. Не слушай номер едно, щом е анализирала как да накара някой да се върне и даде толкова примера от живота си, представи си колко е загубила. Познавам такава.... "горда", жалка е, ти не бъди жалка.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6693a91b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Към 16 от 1
За подновяване на връзката са ме търсили, или просто да ме видят как съм. Да, и за секс е имало случаи, но не съм ги отразявала. Съмнявай се, но е така. Търсили са ме пак да се съберем, защото с някоя друга не е било това, което е очаквал, или не е била нещо по-добро. Дори и за секс ми се е случвало, но нали си предстаяш, че някой мъж да опре да търси секс от бившата си, трябва просто да не може да свали друга, дали заради чувства, или не му връзват. От толкова жени в целия град да опреш до бившата си, просто или я обичаш, или не ставаш за сваляч.
Съветите ми под номер 1 и 12 са били въз основа на това, че не само той е загубил доверие, а и тя. Наговорили са си сигурно ужасни неща, ударил я е, и само тя си знае какво още. Не знам дали има истински мъже, но много има, които няма да признаят своите грешки, или направят крачка към помиряване. Все едно е толкова сложно да кажеш извинявай, не трябваше да правя и казвам това и това. Много е лесно другият да обира цялата вина, но връзката е от двама. Момичето е сбъркало за едно нещо, той за друго. Много хора подценяват времето и това някой да ти залипсва. Ако момичето му се вре постоянно в полезрението, ефектът може да е обратен, тоест един вид го притиска, преследва и му налага волята си. Доста мъже изпитват панически страх от сериозни разговори като цяло. Пък ако просто се отдръпне, изчезне от лицето на земята, у него ще се появи липса. Ще се сеща за нея, говори. Дори и да я плюе пред другите, силната отрицателна реакция пак е признак, че този човек е в мислите ти. Ще се чуди какво прави. Той знае примерно графика и, кога почива, къде живее. Ако види някое място, където са били двамата, ще се сети за нея. Дори и ще се сети за секса с нея. Ще усети дори минимален страх да не би да е забравен, а тя да е с друг в момента, и този другия да я прави по-щастлива. Хората не обичат да ги забравят, и след известно време гаранция ще получи признаци на живот от него-я обаждане, я някой ред, я емотиконка. Чиста психология и дори засягане на егото.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8a6aaa8283
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Първо, личната кореспонденция е лична. Т. е. приятелят ти няма никаква работа да се рови в нея. Първата ти грешка е, че си му позволила да я гледа. Не се рови в чатовете на партньора, не се четат СМСите или пощата му. Това е грубо и непочтено.

Второ, направила си грешката да обещаеш, че повече няма да говориш с бившия си. Няма такъв филм. Ще говориш, с когото си пожелаеш. Не се чукате, нали? Приятелят ти трябва да спре да те третира, като собственост и да упражнява натиск с подобни ултимативни методи.

Ти си възрастен човек, не домашен любимец, който изпълнява прищевките на стопанина си. Ако позволиш с теб да се държат по този начин сега, след пет години ще ти забранява да излизаш на кафе с приятелки. Параноик...

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6693a91b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Към номер 17 от 1
Действа при мъже над 20 и над 30. На 27 съм, колкото приятеля на момичето. Всеки е губил, едва ли има някой никога да не е зарязван. Хубаво е да покаже, че го интересува, стига да не е еднопосочно, и да не се окаже, че я съжалява за усилията, или присмива. Много може да ме опровергаят, но едва ли някой човек ще иска да е отчаяно искан, било то мъж или жена. Ако момичето само прави нещо, а той си стои, не е правилно. Всеки си има дойстойнство и предел, и понякога е добре да се отдръпнеш, за да може и другия да се помъчи. Против това съм само единия да търси и да се извинява, а другия да нехае. Всеки си има достойнство, и не може дълго да си го потъпкваш и унижаваш, за да те приеме пак някой.
Жалки са някои мъже, които пръстта няма да си мръднат, за да задържат дадена жена, и бързо се отказват от нея. Жалки са и тия, дето посягат, обиждат. Жалки са тия, дето след време ще ореват всичко, че са обичали някоя, но когато е трябвало, не са направили нищо да я върнат.
Авторке, нещата трябва да са двупосочни. Ако виждаш, че той няма желание, или е студен, бесен, отдръпни се. Нека да подиша, да му се размине. Нека и ти да премислиш за себе си дали искаш този човек и защо. Но не бих те съветвала само ти да се бориш напразно, защото това също съкрушава. Все едно е повторна раздяла. Много може да се изпише, но в крайна сметка всичко зависи от вас двамата. Ти правиш крачка, и той също. Компромиси и пак компромиси. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 62a11a8807
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Първо завършете детската градина и пораснете малко, пък чак след това вече мислете за сериозни връзки...

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a3fb534b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Мъж с принципи съм и ще обясня на разсъждаващите, защо няма да се получи, ако момчето е като мен.
Всеки има минало, но миналото затова е минало и ако то влезе в моето настояще, момичето с което съм се превръща в минало. Тук дядо Торбалан може и да се направи на философ, че съм ревнив и ограничавам, но ще остане разочарован. Близо 20 години съм с партньорката си и тя има пълна свобода да прави каквото и се иска да излиза където и когато иска, но когато тръгнахме сериозно аз и казах следните думи: пази честта на другия, имаш пълната и неограничена свобода да правиш каквото искаш, но достигне ли нещо до мене, което моите принципи не приемат, то аз също имам пълната свобода да реша дали да остана в тази връзка. Ясно, кратко и точно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4423dc7530
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Спри да го търсиш и направо активно го избягвай. Човекът е неуверен, лабилен и ирационален с тенденции кън насилие. Каквото виждаш сега 100 пъти по-зле ще е в дългосрочен план. Да обощим:
- полудява, че си пишеш с мъж. А ако говориш с мъж? А ако целунеш мъж? Иска да те изолира - знак първи за домашен насилник.
- посегнал ти е. Ясно накъде ще ескалира това - знак втори.
- опитва да те манипулира емоционално "обичам те, но ти нямам доверие, ти си виновна за всичко". Вменява ти се, че си направила нещо лошо, а нищо не се е случило. Знак трети за домашен насилник.
Тенк ю, некст!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f330ce3632
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   От авторката:

Благодаря на всички за съветите и коментарите. Да, направих грешка, извиних се, говорих, мъчих се да оправя нещата, но отсреща едно и също. А той поддържа контакт с бившата си, но аз никога не съм правила проблем за това. Нима е чак толкова голямо нещо този чат? ! Както и да е, вече втора седмица без никаква реакция от негова страна. Единственото, което стана, беше, че когато спрях да му звъня, още на следващия ден ми се обади да си поиска подаръците, в противен случай щял да ме съди, след което последва огромен скандал и поредица от обаждания от негова страна с много груб тон. Особено след като разбра, че съм в нощно заведение, направо откачи. И от тогава насам гробна тишина от негова страна, звъннах му 2 дни след случката да го чуя, а той ми каза, да си задържа подаръците, че нищо не иска от мен, не иска да ме вижда, чува и т. н.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6693a91b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Към авторката от 1, 12, 18, 20
Доста незряло поведение има. И аз съм чувала доста пъти как не ще да ме вижда повече, чува и всичко е приключило. И то не от един, и то повторено многократно. И познай -след някакво време тези същите, които се кълнат, че това е края и не щат да те виждат, изненадващо те потърсват. Това е
типичното поведение на наранен и озлобен мъж. Една колежка, която е колкото майка ми, ми каза следното, когато ме видя разстроена на работа по един, който правеше като твоя в момента, тоест изобщо избягваше контакт с мен. Тогава бях по–малка и по–чувствителна. Та тя ми каза– Остави го той да се помъчи да те върне, да осъзнае, че те иска в живота си, че вашата любов може да се справи с това. Не му се предлагай и лази в краката. Имай силата и достойнството да се отдръпнеш и да го оставиш той да направи нещо. Понякога липсата на действия е много показателна. И ако се върне, винаги си имай едно наум. Той веднъж си е тръгнал и отказал от вас, може да го направи пак. Горе–долу това беше перифразирано, но много ми помогна тогава.
Като постои сам ще му мине, и ще те потърси. Може да се пробва с някоя друга, но тя няма да му търпи простотиите, както го правиш ти. Това според мен е друга причина поради която се връщат, че друга не му толерира поведението и капризите, и не търпи като теб. Въпросът не е дали ще се върне, а защо ти е отново такъв.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6277c691f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Интересна история и още по-интересни коментари. Адмирации за коментиралия под номер 7, отдавна не бях срещал толкова стойностен коментар, но съветите някак си се обезсмислиха след второто включване на авторката. Значи той може да си чати с бившата, а ти не - нещо нередно има в главата на този чиляк. Разби ме и желанието му да си вземе обратно подаръците - звучи ми безумно, това не са подаръци, а подкупи, купувал е вниманието ти с разни дрънкулки. Бях склонен да оправдая шамара, който сама си си изпросила, ама при горните обстоятелства си взимам оправданията назад, не си заслужава да се бориш за такъв човек, напротив, трябва да направиш всичко възможно да не се виждате и чувате повече т. е. и съветите на писателката под номер 1 падат в канала.
След втория ти пост авторке, стана ясно, че "гузен - негонен бяга", човечето е притеснено от твоите чатове защото знае какво си чати той с бившата, уплашил се е, че ти може да споделяш същото, което той споделя, уплашил се е, че в твоята глава може да се въртят същите мисли, каквито се въртят в неговата.
Единственото положително в историята ти е да си направиш извода, че бившите са затова бивши, мястото им е в миналото - имаш или нямаш настоящ, бившите трябва да си знаят мястото.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 14361d1d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Излъжат ли ме веднъж, ще простя. Излъжат ли ме втори си заминавам, ти си си виновна, сега ще си понасяш вината.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ce08b34d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Браво на момчето, правилно решение е взел. Дано не се върне. Щом не можеш един чат да прекъснеш, значи е въпрос на време да му изневериш. Само ще страда с тебе. Вече си го излъгала и доверието липсва, а това е много важно за една връзка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 49c23507ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   От авторката: сключваме брак тази година и имаме дете вече, така че всичко е 6, благодаря на всички! Бъдете здрави!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker