Моля помогнете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля помогнете
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1858 пъти
Не искам помощ, искам просто да си кажа. Пак ми взеха момичето. Най-после ми се отвори шанс от толкова време да си намеря някоя и пак се изпари. Чаках твърде дълго, защото си мислех, че ми е в кърпа вързана, и накрая пак я взеха. Всеки път. Мъж на 21 съм и не съм имал интимна връзка с жена. Путка ли съм, гуд гай ли нз, но от седми клас съм пробвал да съм с някоя и всеки път с неуспех. Една в седми, осми, после бях в депресивен период, една голяма възможност в 11 клас която изпуснах заради лоялност към приятел, която сега знам че не е била заслужена, после много неуспешни и накрая се стигаме до тук, една най-после ми се нави и аз си мислех, че ми е в кърпа вързана, може да почака, ама ми я взема под носа. На рождения ми ден!!!! Пак и пак, вече ми идва да се гръмна. С голяма пушка, от ловджийските, като такава отрепка се чувствам. Винаги ми се изплъзва момичето, нз защо, прокълнат ли съм или по-скоро си въобразявам, което ме спира да действам. Толкова съм комплексиран, че няма накъде. Вече ми е станало порочен кръг, приеман като обичаен, да ме режат и това вече очаквам и го приемам всеки път мамка му, после с нови надежди тръгвам, те никога не се оправдават, но аз продължавам да вярвам, защото съм ТЪП. Можех да еба, ама щото нямам животински инстинкт ще си спя сам, и то май за винаги, вече нямам повече надежда и явно и тестостерон, да се боря. Майка му помощ, ама ако може искрена и в стъпки, не абстрактно заблуждаваща, . щото нямам мозък явно за недиректни съвети. Отчаян, девствен и неадекватен ви моля за помощ! Какво правя грешно, наистина съм на 1 кутия цигари, един масак и едно прослушване на старите албуми на дъ уикенд от това да спирам да ценя живота си, въпреки че се опитам да ценя всеки аспект от него, но третата стълбица на Маслоу (любов и взаимоотношения) не е изпълнена и ми е по-трудно да стигна до горе и да ценя съществуването и неговите произведения. Помощ наистина!!! Какво да правя, за да не се превърна в неуравносен депресиран тийнейджър. Сори, мн е разхвърляно, пиян съм и съм напушен, щото ме отразяха. Що пък не виждам нищо лошо в това. Комплекс, който расте, ама не старее. Мерси за отговорите предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 139504d7fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено не си "гуд гай" щом си позволяваш да пишеш пиян и напушен :) А сега сериозно: Вземи се в ръце и стига с това мрънкане! Звучиш ми като смислено момче, което е неуверено в себе си и от там идват всичките ти ядове. Като начало е добра идея да посетиш някоя усмихната платена кака за да ти покаже "това- онова" и да спреш да я мислиш тая девственост. След това е добре да разбереш, че истински приятелства в живота почти няма да срещнеш. Никога не тръгвай с пълна кошница, защото никой с нищо не ти е длъжен и най-вероятно ще се разочароваш, че не си оценен. Най-важното е ти да цениш себе си и да не ти пука от чуждите оценки. Забавлявай се и прави нещата така, че на теб да ти харесват. Повечето момичета на твоята възраст са високо в облаците и е въпрос на едно питие и прошепната думичка на ушенце в правилния момент за да им свалиш гащичките. Емоционални са и им се живее на момента, така че следващия път като срещнеш някоя навита, не отлагай а действай на момента. Ако искаш обаче нещо по сериозно и продължително е добре да обърнеш внимание на какичките 30г и нагоре. Една такава ще знае как да ти повдигне самочувствието, пък и ще ти "стопи лагерите" от секс за който твоите наборки не са дорасли.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 92529d7781
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен те усещат, че ти липсва секс и това ги отказва от теб. Ако видят в твое лице кандидат за сериозна връзка, ще си с някое момиче. Аз винаги съм избягвала загорелите за секс, без сериозни намерения. Не се самонаранявай, не обиждай себе си. Всеки от нас има по някоя тайна в живота си, която го кара да не е ок със себе си. Радвай се, че не е някоя болест. Жена, 28 г.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d6c96c2418
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бъди по-уверен просто.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 494adb1357
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   № 1 - На думи всичко е лесно, ама на дела? То да ѝ събуе гащите, ама оттам нататък? Да не си мислиш, че нещо ще направи тоя комплексар? Най-много да му даде да я излиже, ама и то няма да е като хората. Жените ги усещат такива и просто бягат от тях.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 32b9e74c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Много ме кефиш, че пишеш пиян и напушен, мъжкарско е. Така мъжете викат за помощ.
Жена се ебе с действие и самочувствие. Сам си усетил къде ти е грешката и е време да започнеш да правиш последователни действия, за да промениш начина си на мислене и стереотипа на действие.
Първо, престани да гледаш на жените като нещо много важно. Направи усилие да започнеш да се държиш с тях все едно са малката ти сестра. Дръж се освободено, без напрежение, общувай колкото се може повече с всякакви жени, разсмивай ги небрежно, бъди леко арогантен и мноооого самоуверен. Говори с тях на всякакви теми и без да влагаш сексуален подтекст и намерение за свалки и секс. Научи се да имаш доминантно мъжкарско присъствие. Научи се да вземаш решения и ти да си човека, който казва какво ще се случва.... особено в група с други мъже, а когато си с жена е задължително. Започни да си повтаряш постоянно "А съм изключително сексуално привлекателен и доминантен мъж. Жените ме желаят" Може да ти звучи глупаво в началото, но ако си го повтаряш постоянно мозъкът ти ще се препрограмира и постепенно ще придобиеш съответното поведение. Тези самовнушения имат невероятна променяща сила, стига да си концентриран в тях.
Второ, когато си харесаш някоя конкретна жена... в никакъв случай не се връщай към старото си поведение на изчакване и страх. Не се старай по никакъв начин да и се харесаш специално и да и се мазниш, самопредлагаш, намекваш за секс и т. н.. Дръж се с нея леко дръпнато, леко незаинтересовано и постоянно я предизвиквай с поведението и думите си. Жените обичат загадъчните мъже, които им носят емоции. Най-мощната техника за съблазняване, която аз знам, се нарича "близо-далеч". Накратко казано тя се изразява в постоянното даване на разнопосочни сигнали към момичето. Днес си мил с нея, утре си незаинересован и дръпнат, след това и звъниш и я каниш да излезете и я спукваш от секс, после изчезваш за седмица две. Тя никога не трябва да е напълно сигурна дали я харесваш или не, трябва да се чуди какво правиш, къде си, пишеш ли си с други, мислиш ли за нея, накъде отиват отношенията ви. Тази техника има силата на термоядрена бомба, стига да я прилагаш последователно. Дори и да си във връзка с момиче, техниката не трябва да се прекъсва. А и друго.... Никога, и за нищо не света не се обяснявай вербално в любов на жена. Не ми се обяснява защо, просто ми повярвай.
Трето, един мъж винаги трябва да предприеме действията, които са необходими, за да се стигне до секс с жена. Жените са устроени да са пасивни в началните етапи на връзката, затова ти трябва да действаш. Няма как да избегнеш това, ако искаш да правиш секс с жена. Най-големия страх за една жена в живота е да не бъде помислена за "лека" и "лесна".... дори и най-леките жени страшно се обиждат ако някой ги мисли за леки. Парадокс, който е напълно нормален от психологическа гледна точка. Затова мъжът действа.
Ако си приложил горната техника и усетиш, че момичето е "готово", я каниш да се видите и действаш незабавно. Никога не се срамувай да се опиташ да я целунеш, и ако обстоятелствата са подходящи, да я заведеш у вас и да я изчукаш. Когато се срещнете бъди много мил с нея, докосвай я леко, говори и се движи бавно, и постоянно я гледай в очите. Между другото, научи се да гледаш жените в очите и да не си отместваш погледа докато тя не го отмести. Не по психопатски втренчен начин, а просто гледай уверено в техните очи. Пак няма да ти обяснявам защо, но е изключително важно.
Ако усетиш че тя се "дърпа и не е сигурна дали няма да я помислиш за лека ако си легне с тебе веднага, може леко да калибрираш с техниката "близо-далеч". Отдръпваш се леко, оттегляш си вниманието от нея. Тя ще усети и ще почне да се приближава отново към теб, тогава отново ескалираш с целувки и опипвания. Идеята е да не я оставяш тя да определя какво ще се случва, ти трябва да си водещия и да управляваш ситуацията с внимателно даване и оттегляне на вниманието си.... и най-вече с решителни действия.
Приеми за нормално да те отхвърлят. Това е в реда на нещата. По-добре да си поискаш и да ти откажат, отколкото нищо да не предприемеш от страх. Това важи за всяка една ситуация в живота, не само с жените.
Стана малко дълго, но се надявам да съм ти дал добра насока.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d413ff6f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пич, случайно да си студент по психология или философия?

Иначе по въпроса - трябва да спреш да мислиш, че работата е обречена. Все пак не си чак толкоз загубен, щом правиш опити. Трябва само да анализираш внимателно къде нещата се объркват при тези твои опити, защото всеки път явно си на косъм, и после провал.

Напиши (ако искаш) историята на някои от тези опити да сваляш там тея мацки, за да видим къде бъркаш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 99a3a79f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хей, авторе, ти мъж ли си бре? Какви са тия приказки и самосъжаляване? Я се стегни бе, животът ти сега започва. Това, че някоя дропла те е отрязала, не е кой знае каква загуба. Дори може да е за добро. Когато губиш нещо, не знаеш какво си спечелил. Жени много, и все разпоретини, за секс загорели. Ще имаш възможност да преспиш с доста, и знай, че не ти ще ги търсиш, а те сами ще идват при теб и ще си ги избираш, стига да си здрав в кръста, и да си що годе с приятна външност. Има народна мъдрост: - " каквото е у царицата, такова е и у магарицата"! Сам ще се убедиш в това, и дано не си гнуслив, че не се знае на каква ще попаднеш. Има ги всякакви. Уж много красиви външно, а миришат ужасно, по някога до толкова, че може да си "повърнеш червата"! Не си струва да съжаляваш за някаква фуста. По-важно е да си здрав, прав, корав и останалото идва от самосебеси! Мъжът си е мъж и сам избира как да живее. В повечето страни от света мъжете благославят и се кланят на Господа, че не са се родили жени!
Успех!!!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b3a6c16716
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора: Пак пиша по никое време, тоя път обаче чистак трезвен. Мерси за съветите и коментарите, не очаквах като цяло да получа съвет, че то и смислен.. ама май като не очакваш наистина тогава става хаха. Колкото до момичето, аз не уточних точната ситуация, щото мислите ми мн бързо препускаха, а пръстите мн трудно нацелваха бутоните. Въпросната си има авер, на който явно не държи особено. Излизахме няколко пъти, на първата среща още дойде в нас, аз почвам да я опипвам, тя обаче отмества глава и поглед, не ми казва да спра. Така два пъти, барам я, обаче не ме поглежда, не иска да я целувам. После тоя рожден ден, тя си тръгна не само с това момче, имаше и други с нея, абе като цяло търси вниманието на всички. И от тогава ми пише, неска и казах да дойде в нас да гледаме филм. Пак играе си с косата, аз я барам, базикам я, ама ми отбягва погледа. Аз и хванах ръката, ама тя се дръпна и каза "стига, гледай филма". Казах и да не се срамува, ама не смее да ме погледне в очите. А да, аверът и преди 2 мин и беше звъннал да я чуе как е и тя каза, че ще му звънне след малко хаха. Оф с кви се занимавам, както и да е, изнервя ме вече, нз кво да я натисна повече, правя и и пиша най-директни намеци, че искам да я еба, тя не ме реже, ама иначе неще и нз как да я натисна повече без да влизам в обяснителен режим "ало ко прайм, що ми пращаш недиректни сигнали". Мисля да и пиша да се видим пак и да и кажа вече, да я питам защо така. И така вече двете гледни точки от двете крайности на личността ми хаха ще се радвам ако получа отговор, данке

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ec07eadc4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пич, от Варна ли си? .. мисля, че разпознавам родния диалект лъхащ от изреченията хаха
Сега към темата
Най-добре се виж с нея и поопипай почвата, недей директно. А и, наистина ли искаш жена, която докато е във връзка дава на други да я барат и търси мъжко внимание... тези неща говорят красноречиво.. но все пак, ако си й навитак, виж се с нея и почни отдалеч. Питай я как е, що е и после на въпроса. Иначе, ще седиш в гаден омагьосан кръг.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b3a6c16716
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторът: Не знам как попаднах пак на тази публикация, при условие че не съм я отварял от почти 2 години. Явно има позитиви на това да не си триеш никога историята на браузъра, колкото и да не искаш другите да научават какви извращения търсиш :D Едва ли някой ще го прочете даже, но обичам хубавия завършек и реших да поднеса такъв на себе си като пиша тук. Значи поне едно си отговорих за себе си: наистина съм путка, защото се просълзих докато го четох. Ама не от яд, отчаяние или друго негативно усещане, усетих едно спокойствие и се изсмях през сълзи, защото е готино когато нещата отиват на добре и ти ясно го виждаш.

През тези две години мн се промених и много неща, които пише тук са вече част от мен самия. Не знам кой е номер 5, но съзнателно или подсъзнателно съм взел много присърце съвета му. Някои неща, които той ме е посъветвал, в момента ги правя и мисля без да осъзнавам и то е може би благодарение на него. Наистина едно нещо ми е липсвало и гледайки от сегашната ми гледна точка изглежда супер просто - любовта към себе си!!!!! Най-важното за да можеш да даваш и да получаваш любов е първо да я имаш в себе си. И колкото и дановиски клиширано да звучи, то си е така.

Два-три месеца след това имах кратки взаимотношения с едно момиче, не сме спали, но това беше най-близката форма на близост, която бях получавал до момента. До тогава бях изградил някаква първична форма на самочувствие и се сещам ще прилагах усилено част от съветите на номер 5. Това момиче отново ме прееба, аз пак не знаех защо, ама почнах да осъзнавам че вината май не е в мен. Да, бях си още комплексиран, и това със сиг е изиграло роля, но реших да обърна фокуса към себе си, защото осъзнах че ако някога ще съм с някоя, трябва да имам сили да защитавам и нея, а аз нямам самочувтсвие да защитавам и себе си. След това лято почнах да си бачкам, учих и опитвах да се развивам с разни курсчета през останалото време, като гледах да остава и поне една вечер в седмицата за яко пиене и кючеци. Усещах някаква нова увереност, не постоянна, ама нова. Случи ми се една забежка в софийска дискотека, пак неспулочлива, ама почнах да си давам сметка че явно хващам женските очи и на непознати.

Тогава удари короната и ме затвори в нас и като при мн хора това ме накара да си мисля както ми липсва да се чувствам пълноцено. Наистина имам мн комплекси, повечето от гимназията, тъй като този период го прекарах в депресия и страх и нямаше мн кой да тропне по масата и да ми удари два шамара, а аз сам не се стегнах. Може и да е било за добро. През карантината тея проблеми все повече изкачаха, защото бях сам и се виждах с мн малко хора. Тоя път обаче реших да ги разбера и да намеря начин да ги пооправя. Проблеми с баща ми, това че не съм се хванал да тренирам някакъв спорт въпреки че имам чудесни за това данни, изпуснати възможности и така. Всичко беше малко или много навързано. Почнах да си давам сметка за тези неща и простих на себе си и на близките си за всичко, в което съм обвинявал тях и себе си. Всяка вечер си повтарях да гледам напред и да живея в момента, защото повече няма да се върне. Като цяло неща, които ще чуете от Юли Тонкин, които аз обаче никога не съм възприемал, точно защото за поднесени малко не място от глупаци като него без реален опит. Дадох си сметка, че към 40% от характера ми е да ходя по дискотеки и да слушам чалга, нещо което правех в гимназията заедно с мощното пиене, просто за да избягам от проблемите си. Почнах да си търся нови хобита и благодарение на един приятел, който е спортувал преди, се научих да се боксирам. Реших да превърна любовта към музиката в нещо стойностно и си купих музикален инструмент (честно казано не свиря много на него в момента, но умирам от кеф като седна, просто съм балканска душа и обичам кючеци кво да направя). Карантината ме събра с правилните хора на правилното място. Почнах да инвестирам в акции, да гледам курсове, супер мн се бях надъхал като цяло да развивам себе си, повече от всякога и въпреки че с момичетата още не се получаваше, вече по-малко ме интересуваше. Хората почнаха да се държат по-различно към мен, с повече уважение и това ме окриляше още повече, тъй като преди винаги се мислех за по-малко от тях, главно за неща които съм изпуснал а те са изживели. Дойде и другото лято, абе друго си беше - някак си не се притеснявах постоянно, бях се отпуснал и много се забавлявах, кефех се на останалите и те ми се кефиха. Пак не ми се получи с момиче ама наистина тоя път грам не ме ебеше.

Като се върнах след лятото, вече усещах стабилно внимание и наистина сякаш инстинктивно се държах така, както пише да правя по-горе: леко отдръпнато, доминантна позиция, с леки майтапчета. Е така пърчетата почнаха да се нареждат. Стигна се и дотам да си каня момичета в стаята, някои пъти несполучливо ама накраяя..

... познайте кво - ебах хахаха. Стигна се и до там. Между другото се случи на скоро, когато вече съм на 22, но това някак си не ме притеснява вече толкова. Не съм имал приятелка, може и това да стане, но аз поне за сега не искам . Обичам се! Виждам и различно отношение от страна на момичетата - гледат ме с интерес, слушат ме, различно е. И то само защото обърнах фокуса върху себе си. Само само, ама всичко хубаво става бавно. И имам още трески за дялане, ама издялах бая. И то благодарение от части и на този пост. Сещам се, че бях отчаян и не знаех на кого да кажа за притесненията ми, затова писах тук. С течение на времето обаче почнах все повече да се отварям и да говоря, и да се отпускам. И така стигнахме до сега. Вчера между другото правих мн як секс, в който не издържах много, защото мн се изкефих и се отпуснах опа. Май и тука много се отпуснах да споделям. Далеч съм от мисълта, че някой ще прочете това, но не го пиша за вас, ами за себе си. Защото ми става хубаво като го напиша и някак си още по като го пусна, колкото и тъпо да звучи :D И за край да кажа че 5 ми е вече второто любимо число след 3 (най-великото число) и много благодаря за съветите! Промениха ми живота! (Няма да ви карам да си купувате нищо, просто леко драматично да стане) лека вечер :*

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker