Мъже, моля дайте ми съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже, моля дайте ми съвет
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3077 пъти
Здравейте,

търсейки отговори тук на моите колебания относно моята 2-годишна връзка, набрах смелост да потърся помощ от мъжете тук.

Накратко за мен - самотна майка съм с 1 дете и връзката ми е с по млад мъж от мен без деца. И двамата знаем, че това не е любовта на живота ни, но и двамата изпитваме страстни чувства един към друг/това тайно си го доказахме след 3 опита да приключим връзката ни по ред причини/. Добре се чувствам във връзката си въпреки очаквания край след време.

Исканият съвет от мъжете е относно следното - от няколко месеца го засичам, че всеки път когато е на компютъра ми/тъй като не живеем заедно/ си пише с жени за които знам, че към тях изпитва симпатия и всеки път разглежда снимките им. Когато го засичам, че си чати ме обвинява, че съм навлизала в личното му пространство. И другото което ме притеснява/забравих да отбележа, че работим на едно място, но не сме постоянно заедно/ е, че откакто преди месец дойде нова колежка необвързана, без деца, той веднага се сприятели с нея, разменили са си номерата на GSM-те и са станали приятели във Фейсбук, където там аз не съм му нито сред приятелите нито като обвързани/това не ме притеснява, тъй като не искаме връзката ни да е показна/. И засичам на работа някои неща между тях които той отрича. Когато дойде новата колежка се опитах да се сприятеля с нея и тя от любезност ми отвърна със същото, но откакто има погледи между тях - всякакъв опит да завържа разговор с нея е неуспешен. Никой на работа не знае за нашата връзка, но имам чувството, че тя подозира нещо.

Но не мога да се оплача от липса на сексуално внимание към мен... но тая негова лична свобода ми идва малко в повече.

Мъже, Моля ви споделете - каква е причината за това негово поведение и трябва ли да се притеснявам за това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: a3c60f934a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не питай мъжете мила, а не си губи времето с такъв тип мъже.. от опит ти го казвам. Той се забавлява, а ти май страдаш..

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 368dd34e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си длъжна да се съобразяваш с мнението ми! Но според мен причината е в това... Че когато са се получили нещата между вас, той просто е бил сам и никоя не му е объщала внимание. До една степен е бил привлечен от теб... Но ето и другата страна.... Нова колежка не омъжена, без деца предполагам и по млада от теб... Повечето мъже в това отношение са странни... Голяма част от тях, не обичат да гледат чужди деца... колкото и да се правят.. А и съм бил свидетел, на не малко разговори на мъже... Когато някой каже че има връзка с по голяма жена, от него се почва коментари от типа"ти луд ли си... а ако нещата станат по сериозни трябва да гледаш и детето а то не е твое... " и т. н. тук съвет може да ти дадат, и жени който са имали подобни проблеми... Аз ако бях на твое място, щях да го отсвиря без да се замислям, не е последния... Като не е той, ще е някои друг :) Дано да съм бил полезен с нещо!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 556e89c86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами, просто се е появила по-добра партия и ти оставаш на заден план. Колежката те превъзхожда по всички показатели - млада, необвързана, не влачи дете с нея - просто не можеш да се конкурираш с такава. Оттегли се с достойнство, докато можеш, не се унижавай да се правиш на палячо и да търчиш след него.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d02df13021
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ООО, от такъв нищо сериозно не очакваи, утре ще доиде друга колежка и той и на нея ще се предложи

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f1a78e1e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   аз съм жена, значи не отговарям на условието ти, авторке, но се надявам да ти бъда полезна.
Първо, защо мислиш, че нямаш бъдеще с този човек - само, защото е по-млад от теб (не пишеш и колко по-млад) и защото имаш дете ли?
Ако обаче сте оточнили помежду си, че нямате бъдеще заедно, тогава защо искаш той да няма други флиртове?
Не може ли всеки в една връзка да има и други социални контакти, включително онлайн, които са различни от партньора му?
И да - и на мен ми е неприятно, когато почне приятелят ми да ръчка по компютъра ми и да ме разпитва като някакъв прокурор и затова той не го прави, поне не го прави вече.
Имаше една поговорка за птичето - ако го пуснеш и се върне само, значи е било твое, ако пък излети и не го видиш повече, никога не ти е принадлежало.
С хората е сходно - не можеш да ги притежаваш! И да - рискуваш, когато човек има социален живот да срещне друга, ти просто трябва да си по-добра от всички други!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: baec4cf74d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз пък съм мъж и като такъв ще ти кажа, че според мен няма място за притеснение. И с моята приятелка имам по-свободна връзка, въпреки, че вече си живеем заедно. Няма да отрека, заглеждам се по хубавите жени, обичам някоя безобидна закачка от време на време, както и да водя разговори в чата, но до там. Никога не бих си позволил да и изневеря, а и не изпитвам такава нужда. Получавам необходимата ми свобода и това, че тя ми я дава и е сигурна в мен ме кара още повече да я обичам. Само едно не разбирам: защо колегите ви не знаят, че сте заедно. Все пак това не е връзка от вчера, разбирам всеки да си има лична свобода, ама чак пък толкова... Криете ли се от тях или какво?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 730890f166
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изглеждате толкова отчаяни, че май дори това е причината да не се разделите.... Не е нужно физическа раздяла... То е ясно, че пича явно не те харесва и търси друга за измежду другото.. как все ги намирате такива...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 900fdaefe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Какво толкова се питаш. Връзката ви е несериозна, сама го казваш, пазите тайна. Той вижда в теб сексуален обект и нищо повече. Търси подходящата за себе си. А ти просто се заблуждаваш и си губиш времето. Прекрати тоя фарс и се огледай за мъж, който би имал сериозни чувства към теб. Колкото по-малко е детето, толкова по-лесно ще бъде. Запомни тези думи!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b3fe932a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   от авторката

Благодаря на всички за отговорите.
Моето твърдо решение е да прекратя тази връзка и вече да си призная е пред разпад, но ми трябваше малко чужда помощ, която я получих от вас.
Още веднъж ви благодаря за подкрепата:)))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker