Неуспешен първи път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неуспешен първи път
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2470 пъти
Здравейте,
Амиии... в доста странна ситуация попаднах.
С приятелят ми решихме да го направим за пръв път (и двамата сме девствени). Бяхме у тях, натискахме се, бяхме доста възбудени, чувствах се готова, всичко 6. Сложи си презерватива, нагласихме се и точно вече съм затворила очи и очаквам великия момент... и не стана. В първия момент не разбрах какво се случва, в мен ли е проблемът, нещо не съм достатъчно навлажнена ли, но по физиономията на приятеля ми стана ясно, че е от него. Пробва пак, после още веднъж, но май просто не успя да го вкара, не знам. Исках да ми обясни какво се случва, беше ми адски смешно и въобще не се притесних, случват се такива неща, голяма работа, пак ще пробваме, ама той буквално 10 минути мълчеше, стискаше чаршафа и му идеше да умре. Опитах се да го успокоя, че всичко е наред, ще пробваме друг път и просто не му е ден днес, но той явно получи прекалено голям удар по самочувствието и така и не каза нищо по въпроса.
Наистина не мисля, че е от мен- досега ми е бъркал с пръсти и отдавна не ме боли, бях навлажнена, спокойна и отпусната. Според вас какъв е проблемът и как да му помогна да преодолее срама от станалото?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: b8208fed70
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "досега ми е бъркал с пръсти и отдавна не ме боли" -бърка с пръсти и "девствена"!? Как става това? Вместо да го раздухваш из форуми, духни му на достойнството, вдигни му самолето и действайте. Щом е млад може да го направи многократно, от тебе зависи всичко!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f6f2f4caff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам идея и се надявам да я приемеш добре и без да се обиждаш, защото ми се струва добро решение в случай, че той е имал ерекция, но не е успял да го вкара. Поеми някаква инициатива, ако той се затруднява, недей само да лежиш и да чакаш той да направи първия тласък. Може ти да бъдеш отгоре и ти да свършиш тази работа или просто с ръка да му помогнеш да намери мястото и с движения на тялото да участваш в процедурата.
Никой не говори за неуспешните си опити, но много хора имат такива. Познавам човек с няколко неуспешни опита. При мен също се случи от втория път, като първия имах известно притеснение, приятеля ми също и се досещаш, че и аз бях свита и той не беше достатъчно корав и така си останахме да си лежим голи, гледахме тавана и си говорихме, все едно нищо не се е случило. Не се притеснявай, сексът не е ядрена физика, ще се справите и след време ще се смеете на тази случка. Кажи на приятеля ти, че такива неща се случват постоянно, но почти никой не си признава и да се отпусне, не е срамно. Опитвайте и ще успеете все някога, ще намерите подходяща поза и момент, в който всичко ще е наред.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 80efdd6ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторке ти когато пишеш измислени истории въобще разсъждаваш ли!? Значи и двамата сте девствени и сте решили да го правите за пръв път, но нещо с него се случва и.......всичко пропада. А към края на историята си казваш, че ти е бъркал с пръсти във вагината ти и отдавна не те боли, а и си била навлажнена, спокойна и отпусната. Значи от твоя страна няма никакви причини да не го направите. А какво според теб означава да си девствена. Само пенис ли трябва да ти влезе във вагината за да кажеш, че си обезчестена! Ами ти можеш да се дефлорираш като си вкараш във вагината собствените си пръсти или един морков или пък с краставица. Но да казваш, че си девствена след като ти е бъркал няколко пъти с пръсти ми звучи много глупаво, дори просташко. Престани с твоите измислици.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 677686493b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Цялата работа е от притеснение - тревогата да не се "изложи" води точно до това! Като начало нищо не пречи да започнете с френска любов, без да бързате за никъде.

М. 32г.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ae41e9041c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Всеки на младини се е сблъсквал с някакви комични ситуации.
Аз например / М / като започнах да правя секс в началото първия ми път беше с една позната на купон, в тъмна стая и всичко си мина ок. Не след дълго правих секс с друго момиче през светлата част на деня, у тях, техните ги нямаше и там в тях. Като започнахме да правиме секс, при проникването ми в нея я наблюдавах, реакциите и, всичко … и по едно време тя започна за забелва очите при което аз си помислих че и става лошо защото стенеше и беше забелила очи и аз си помислих че и прилошава или че припада и спрях с чукането и тръгнах да я свестявам, да я питам как е, какво и е, а тя ме гледа учудено и ме пита защо спирам. И пак започнахме и след малко пак същата картина и аз пак разтревожен спирам като отново си мисля същите глупости че и прилошава а не знаех че това забелване на очите било от удоволствие че и е гот. Още бях неопитен, наивен и глупав като малко кутре, но с голям мерак. А тя ми каза - още един път ако спреш ще те фрасна по главата с вазата която беше до нас на нощното шкафче. Всеки е изпадал в смешни ситуации.
Така че не се притеснявайте, от притеснение е било, следващия път ще се получи.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b62e9dfeb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Спокойно напълно нормално е да има засечки понякога! Може да се е ппенъзбудил и това да е прецакало нещата! При мъжете не е само да видят гола жена и хоп готово, има много фактори като предразполагане, настроение, концентрация и спокойствие.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4bee94fc8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разтоварил е макарите твърде рано, това е станало.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1a05a88bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 4 е прав/a!!! Като е видял, че няма да се получи и да е продължил с целувките! Защо просто не е продължил с орален секс!? Така ще разбереш, че наистина държи на теб, а същевременно има и вероятност да те докара до оргазъм, ако е търпелив и го прави добре! После се отпускате и се гушкате! Това е страхотно и за двамата

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6787a49977
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не сте единствени, при нас беше по-зле. Първите минути като ме овлажняваше ми ставаше малко гадно и много се мърдах. После като започна да си го вкарва ме заболваше за малко, ама започнах повече да викам и да дишам и се успокоих и даже започнах да се смея. И успя да си го вкара. Тази тъпотия после я казах само на най-добрата ми приятелка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker