Искам да ѝ пиша - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да ѝ пиша
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2277 пъти
Харесвам едно момиче и скам да ѝ пиша, но просто не знам как да започна. От едно училище сме, тя е по-малка и има доста по-развит социален живот от моя. Познава се с всички и едва ли съм сам с този интерес към нея и за това вече го мисля от две седмици и ме е яд, че все още не поемам първата крачка.. Някакви съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 6a7a72258d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кой клас е тя, кой клас си ти?
Не е нужно да й пишеш, даже недей, ами я заговори, сигурно ти е трудно да си го представиш, особено ако е в постоянната компания на някого, но е напълно възможно, все някой ден да се прибира сама, и тогава, уж случайно я срещни, и я заговори, но не направо с ”много те харесвам”, а с нещо обикновено, все пак сте от едно училище, знам ли... все има нещо, което ви свързва. След като видиш реакцията й, ще прецениш дали има смисъл, да се пробваш с нея. После, зависи от реакцията й, следващите дни я заговори и пред компанията, с която е, виж как ще реагира докато е с тях (хората са по-различни когато са сред хора), така ще видиш дали те одобрява за пред нейните приятели, ако не ти обърне внимание, значи - не се занимавай, ако се държи окей, запознай се с нейните хора, важно е... не знам на колко години сте, но на малки години, хората се влияят от приятелите си, добре е да те харесват те, за да не й говорят лошо за теб. Помагай й с уроците, нали е по-малка, изпращай я до тях, идва Великден, купи й зайче Линд...Аз съм на 29 г., така че извинявай ако нещо звучи нелепо, не знам как се свалят днешните момичета, но жестовете на внимание са важни за мен.
:)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8c65e05910
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пиши и, какво толкова има... Смело, но недей твърде много да и пишеш, по едно изречение само и не забивай в глупави и банални теми.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 90838e5210
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти докато не ѝ пишеш, все ще си останете слабо познати или напълно непознати, развитие няма да има. Направи една крачка и виж какво ще се случи. Ако темите ви бягат, то поне ще знаеш, че си опитал да направиш нещо и няма да си разочарован от себе си.
Добрата новина е, че момичето е общително. С такива личности почти винаги лесно се започва разговор и на тях не им е трудно да минават от тема в тема. Когато бях малка не умеех да общувам добре, научих се покрай хора, които са много общителни и отворени към света. Винаги е по-лесно да започнеш разговор с някой, който е свикнал да е сред хора и да говори с тях. Може да не изпъкнеш с нищо пред другите, а може би в теб има нещо, което много ще ѝ допадне и ще иска да се сближите поне малко. Опитай! Нищо няма да изгубиш. В най-лошия случай няма да ти отговори или ще ти каже да не я занимаваш. От първото не боли много, а второто говори лошо за нея и не ти трябва човек с подобно отношение.
Започни със Здравей. Ако не се познавате, то я попитай дали не е от еди-кой си клас, защото ти изглежда позната от снимките и си искал да провериш. Ако се познавате, то я попитай как е и какво прави. Няма нищо твърде сложно, ще се справиш. Пишеш първото съобщение, поемаш си дълбоко дъх и го пращаш в секундата, в която ти е възможно да натиснеш съответния бутон. После можеш да си обикаляш нервен в кръг, да си чупиш пръстите, да си трепериш на воля. Трудното е да изпратиш първото съобщение, после ти става едно леко на душата и знаеш, че си сторил необходимото. Щом искаш да ѝ пишеш, пиши ѝ, а не се чуди!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker