И понятие си нямам какво да правя ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И понятие си нямам какво да правя ...
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 5167 пъти
Имам връзка от две години. И за тези две години аз не съм получила ласки, мило отнушение, разбиране или каквото и да било от подобен род. Ще ме попитате какво правя при него и защо се оплаквам като не ми харесва да си хвана пътя.

Да, но и аз не знам на какво отгоре обичам този мъж с цялото си сърце и душа. Той е просто в мен, в мислите ми, в съзнанието ми, в абсолютно всичко. Как да го накарам да бъде мил и наидея си нямам. Сядам говоря с него, а той ми казва такъв съм си и отсича, всичко приключва до там. Казвала съм му ... " ако не ме обичаш не те задържам насила, можеш да си тръгнеш когато пожелаеш" а неговия отговор е " не, обичам те, ако не те обичах нямаше да съм до теб"

Той винаги е твърдял, че любовта не се казва, а се доказва и аз съм сагласна с това, но за тези 2 години и веднъж не съм видяла признаци на любов. На загриженост като към приятел може би, но не и любов....

Толкова ми е объркано, немога да живея без него това е единствената причина поради която не съм го оставила до сега. Но ако остано при него просто немисля че ми остава още много живот като качествен човек. Или в лудница ще влезна или в гроба от нерви. Давам всичко от себеси, вапреки че той е такъв, мила съм нежна каквото поиска го правя и той пак е недоволен от мен. Навсичкото отгоре ме лъже ежедневно и направо полудявам. Правя много големи компромиси със себеси и с личноста си. Унижавам се и тн., но като съм се вкопчила в него просто немога да повярвам че има друг за мен. Въпреки че виждам всички лоши негови черти, въпреки че виждам ужасното му отнушение, нямам сили да му кажа край. Моляви кажете ми как да спра да го обичам, има ли лек срещу любов, ако има кажете ми го.

Умолявам ви дайте ми съвет, немога повече тъка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: 467905f3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми ти самата, ако харесваше нежни и любвеобилни мъже нямаше да седиш още при този:)

Аз мога да се влюбя само в човек, който ме опсипва с комплименти, никога не казва груба дума, добър човек като цяло. Лоши и груби хора не търпя, ритам от обкръжението си. Знаеш ли колко прекрасни мъже съществуват, твоят нека си намери някоя за него, ти не си за него.

И аз имах един, от който отслабвах с по 5 килограма за 2 дена, ама го изритах, то квато и Любов да е това, унищожава ли те не е никаква Любов:P

Успех Миличка!!!:))

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 0e6aab185b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз бях в същото положение като теб година и половина. Само че аз му бях любовница - той беше женен. Съсипах се за това време и постоянно плачех, защото уж ме искаше, но съществременно и ме отблъскваше. Не съм искала да се развежда, защото беше много по-малък от мен, но ми харесваше как се държеше с мен когато беше мил и внимателен. И аз се чудя и сега как при всичките тези обиди и лъжи съм го искала и пак го искам, макар че вече от един месец не ме търси.

Постоянно го сънувам и още страдам за него, но това мое желание си го обяснявам с факта, че той е млад и ми харесва да прегръщам и целувам младото му тяло, докато характера му е отвратителен. Но в края на краищата не си заслужава да се съсипваме с такива мъже-те според мен си гъделичкат егото с такива жени като нас виждайки ни, че не можеме без тях и си играят с нас. Т

ака че, бих ти казала: колкото и да ти е мъчно и тежко не си заслужава да се тормозиш с него. И на мен ми казваше, не може без мен и държи на мен, но ме заряза когато му се опънах и заявих, че не е нужно да ми казва, а да ми докаже колко държи на мен. Ако останеш с този човек просто ще си съсипеш живота - когато си с него трябва да те разтоварва и да се чувстваш щастлива, а не да се ядосваш и тормозиш. Бъди силна и намери своя човек!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 018f3d6d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От написаното си правя извода, че си сляпа и награмотна! Отвори си очите, животът е един...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 4b40919d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За номер 1 - най после се намери една жена която да не твърди, че всички мъже са еднакви и боклуци.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 64fc37f2b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не се обвързвъй с такъв човек и изобщо чудя ти се как може да го обичаш!? Моят съпруг се държи по същия начин с мен и аз се чувствам безкрайно нещастна! Никакви ласки, никаква нежност от негова страна към мен и децата! Най много ме вбесява това че, мълчи! Даже не ни и ислушва като говорим.Това ме вбесява и прави безкрайно нещастна. Не мога да го понасям, но и сама няма да мога да гледам децата си-от финансова гледна точка! А те са трима-малките са близнаци! Така че бягай от този човек докато не си се обвързала с деца! Иначе те чака мъка и нещастие като мен цял живот!

 
  ...


...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: e2835e03e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Имах същия случей 1 и половина връска а той не ми показа че ме обича. Докато веднъж бяхме на един купон по случеи годишнината ни :) Той се расплака изведнъж стиснаме и ми каза "извиняваи за всички грешки които съм правил. Извиняваи за пътите в които съм те наранявал и пренебрегвал, аз съм такъв не искам да показвам колко те обичам за да не те изгубя, но знаи че те обичам с цялото си сърце и душа и те искам винаги до себеси.

Така че не се отчаиваи а му кажи че имаш нуйда от ласки но внимавай за да не го приеме грешно ти познаваш характера му знаеш какво да праеиш повярвай ми :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 64fc37f2b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе номер 6 ти на училище ходила ли си ? Как може да пишеш толкова неграмотно?! Ами то трябва да гадаеш какво искаш да кажеш, а си тръгнала акъли да даваш! Какво например озночова думата "праеиш"??? Първо се научи да пишеш правилно после се включвай! Не се излагай така!!!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 4c56343c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен не ти е трудно да го зарежеш, защото го обичаш, а защото си свикнала прекалено много с него. Опитай се да бъдеш и ти по-груба. Излизай без него и не му казвай къде ходиш. Или измисляй разни истории, на които той не би повярвал. Покажи му, че и без него можеш. Накарай го да ревнува. Ако наиситна те обича, ще се осъзнае и ще се промени. Ако не - наистина не виждам никакъв смисъл да се измъчваш. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 7131f7d8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не можеш да живееш без него ???? Няма такъв момент.. изживяваш се като прекалено слаба жена!! Можеш да живееш без него.. друг е въпросът дали искаш ...

Според мен връзката ти е без смисъл.. той ти е казвал хиляди пъти че любовта не се казва а се доказва.. а докавал ли ти я е поне веднъж след хилядите си прозрачни думи??? Още една изцепка "Аз съм такъв!" Всички сме такива, но тези с опит знаят че колкото и да си себе си когато обичаш някой ставаш такъв, какъвто той те иска ... такаче.. прекалено си нежна с него, прекалено си добра и той си е позволил много неща.. съжалявам че съм груба но когато на мене ми се случи такова нещо ми трябваше именно това което се опитвам да ти подскажа с грубост..

Надявам се да ти помогне.. ти си жена, ние сме силни!!! Не му ставаи робиня в името на здравето си и отстоявай себе си.. ЗАРЕЖИ ГО!!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 7131f7d8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе номер 7 това не е училище по правопис.. като не разбираш питай... грешките са нормално нещо.. бахти даскалите станахте всички.

 
  ...

...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 6fe4429168
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Напълно съгласна съм с номер 8. Покажи му малко безразличие но не го прави изведнъж лека полека и се ПРИДЪРЖАЙ за това ок? ВНИМАВАЙ ЩЕ ТИ КАЖЕ че те обича ТИ МУ КАЖИ СЪЩОТО НО НЕ ГО ПОКАЗВАЙ и излизай по често сама като се наточваш колкото се може най добре. Ако го направиш ще разбереш дали наисина те обича или не.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 8ec624e08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аэ мисля като номер 8 и 11. Покажи му, че те губи! А ако няма никаква реакция от негова страна просто го эарежи! Не си губи времето с глупаци и егоисти. Пожелавам ти да срещнеш онэи, който наистина ще те направи щастлива и эа него ще бъдеш единствена, неповторима и любима и наистина ще ти го покаэва и докаэва! Но трабва да се отдрапнеш от тоэи и да бадеш готова эа промяна, трябва наистина да го искаш и ще го постигниш.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 756151b1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Абе аз ако съм ше поговора с него и ако нищо не стане ще го зарежа ще чакам да ме тарси той и ако не го направи ще разбереш че е нямало никав смисъл от вашата връзка просто го изпитай и разбери истината макар че го обичаш остави го ...намери си друг.... бъди щастлива както на теб ти се иска ....

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 3101a714ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към авторката!!! Направо имам чувството, че излизаме с един и същ човек! Хахаха все едно аз съм го написала това! Само че тормоза е от 1 година и просто се моля това да преключи по скоро защото не се издържа! Същата работа никакво внимание, непрекъснато ме лъже за щяло и нещяло, може и с дни да не ми се обади, но рано или късно пак се връща няколко дни всичко е ок и после пак. Всичко съм пробвала, не се виждахме 2 месеца през които разбирасе не спря да ме търси, изключих си всички тел. идваше до офиса, колко разговори, колко сълзи, колко скандали, нито с добро нито с лошо никак. Просто сутрин и вечер си ставам с мисълта за него и това е, а той си прави каквото знае, и по същия начин ми казва ми просто съм си такъв иначе мн ме обичал и това е! И на мен никои друг не ми е интересен, и аз съм като кон капаци, но си мисля че просто трябва ад си го преживея не знам кога и как но това трябва да свърши. Просто не се е появил подходящ обект за чувствата ни, не че това е най-подходящия! Наистина кофти ситуация напълно те разбирам! Може ли да попитам авторката каква зодия е ?!?!?!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: c5793471aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Абе жени, защо разсъждавате така бе? Ами, че мъж, който обича истински една жена и иска да запази сериозна връзка с нея, да не му е изпила чавка мозъка, че да вземе да се държи много мило и да си признае какво изпитва към нея ...

Ами, че тя веднага ще го зареже или ще започне да се ебаа с него по всички параграфи. Мъжете обикновено казваме тия думи и се държим така, както Вие искате, само с жени, които искаме да изчукаме за кратко време и за които ни пука през оная работа. - Просто ви давам една малка тема за размисъл.....

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 5044522eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Към номер 15, защото и аз имам проблем като на авторката, само че моя приятел се държи малко по-мило. Но моя проблем е и в същото време въпрос към теб, как да разбера дали ме обича и дали държи на мен? Нали ти сам казваш, че принципно мъжете не си показват чувствата. И ако покажа мойте чувства към него ще сгреша ли?

Чакам отговор от номер 15! Благодаря предварително!!!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: a063ca05e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Абе момиче, вие не сте един за друг бе. какво се натискаш там където не те искат.Той си има друга, сляпа ли си или се правиш на такава защото ти е по-изгодно. Ако те обичаше и на половината колкото ти него нямаше да те наранява така.Махай се от него и го забрави.Ще си намериш истински човек който да те носи на ръце.Дай му зелена улица и айде чао.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker